Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Παντως απο οσα ακουω και γενικα διαβαζω απο τα φεισ μπουκια :) :) αλλα και απο οπαδους εξω στην πιατσα ντε λαπιατσα του χωριου μου :grin: Πιο πολυ φανατικοι εναντιων του Ολυμπιακου ειναι οι ΑΕΚτζηδες Μετα οι Βαζελοι και πολυ πισω του ΠΑΟΚ εναντιων  του Ολυμπιακου :) δηλαδη σημερα τι ακουσα απο Αεκτζηδες αυτα δεν τα ακουσα ουτε  απο ΠΑΟΚτση ουτε οταν ο  Καστιγιο πηδούσε 0,500 χιλιομετρο εξω απο την  περιοχη του ΠΑΟΚ στην τουμπα για να παρει πεναλντι  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
χρηστο η τριχα γινεται τριχια...αυτα που εγιναν σημερα δεν τα ηθελε κανεις ολυμπιακος...ουτε επιτηδες να εγιναν...και εξεθεσαν την ομαδα και τη νικη δεν πηρα...μιλαμε τωρα αυτα τα οφσαιτ για να γελαει ο κοσμος...και τα περισοτερα ηταν ανουσια...προς το κορνερ και λιγο μετα τη σεντρα με αμυντικους γυρω γυρω ,με τον ρομπερτο να προλαβαινει κλπ κλπ...
η αποβολη ξαναλεω ειναι σωστη αλλα βεβαια ποιοι να το πουνε;;αυτοι που οπως εχω πει χιλιαδες φορες κανουν προπαγανδα εναντιον του ολυμπιακου;
εγω γιαυτο φωναζω...γιατι η δυναμη των ΜΜΕ ειναι τεραστια...πιεζουν καταστασεις και δρομολογουν εξελιξεις...και δυστυχως η πραγματικοτητα ειναι οτι τα δυναστευουν αρρωστοι αντιολυμπιακοι -φανατικοι αεκτζηδες....συμμορια κανονικη....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και καπου τον καταλαβενω τον χρηστιδη :) :) :) :) :) και σας πιτσιλαει :piss: ΑΕΚ και Βαζελους αβερτα γιατι του εχετε φαει τα συκώτια :) :) :) :) :) :) Μην τον πρήζετε να μην σας :2on1: συναιχεια καπου καπου θα κανει κια διάλειμμα :) Αν ειστε και εσεις καλοι :)
ειδες που με πιανεις;μονο εσυ με καταλαβαινεις  :2funny:
πε μου τωρα πως να γλυτωσουν απο τις χσαδες με τετοια συμπεριφορα ;δεν κανω καλα που τα γαμαω ρε χρησταρα;  :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
χρηστο η τριχα γινεται τριχια...αυτα που εγιναν σημερα δεν τα ηθελε κανεις ολυμπιακος...ουτε επιτηδες να εγιναν...και εξεθεσαν την ομαδα και τη νικη δεν πηρα...μιλαμε τωρα αυτα τα οφσαιτ για να γελαει ο κοσμος...και τα περισοτερα ηταν ανουσια...προς το κορνερ και λιγο μετα τη σεντρα με αμυντικους γυρω γυρω ,με τον ρομπερτο να προλαβαινει κλπ κλπ...
η αποβολη ξαναλεω ειναι σωστη αλλα βεβαια ποιοι να το πουνε;;αυτοι που οπως εχω πει χιλιαδες φορες κανουν προπαγανδα εναντιον του ολυμπιακου;
εγω γιαυτο φωναζω...γιατι η δυναμη των ΜΜΕ ειναι τεραστια...πιεζουν καταστασεις και δρομολογουν εξελιξεις...και δυστυχως η πραγματικοτητα ειναι οτι τα δυναστευουν αρρωστοι αντιολυμπιακοι -φανατικοι αεκτζηδες....συμμορια κανονικη....
Την δουλεια την εκανα αλλα θα κοιμαται τωρα η μουργα αν μου στειλει θα σου πω.Και μην λες μαλακιες για την καρτα,ο ανθρωπος παραπαταει και πεφτει μονος του,ουτε καν φαουλ δεν ζητησε και ξαφνικα ο αλλος δινει καρτα.Να πεσει να παρει φαουλ,στο κεντρο του γηπεδου,ενω ηδη εχει περασει με την μπαλα,πες μου εσυ εναν σοβαρο λογο.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Την δουλεια την εκανα αλλα θα κοιμαται τωρα η μουργα αν μου στειλει θα σου πω.Και μην λες μαλακιες για την καρτα,ο ανθρωπος παραπαταει και πεφτει μονος του,ουτε καν φαουλ δεν ζητησε και ξαφνικα ο αλλος δινει καρτα.Να πεσει να παρει φαουλ,στο κεντρο του γηπεδου,ενω ηδη εχει περασει με την μπαλα,πες μου εσυ εναν σοβαρο λογο.
ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ...ΡΕ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑς ;;ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΤΑΕΙ;ΤΙ ΦΑΟΥΛ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ;ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ Ο ΑΛΛΟς...ΠΩς ΠΑΡΑΠΑΤΑΕΙ;ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΩ ΑΝΑΓΚΩΝ;  :headbang:αλο κιαυτο....τι παει να πει δεν ζητησε φαουλ;αφου φαινεται καθαρα παει να το παρει τραβιεται ο παιχτης του γαυρου και μενει σα μαλακας και ενω εχει και καρτα...και προς τιμην του σκυβει την κεφαλα και αποχωρει...τωρα βεβαια σιγουρα θα πει αλλα αφου θα δει οτι ολη η ελλαδα τον υπερασπιζεται....την ωρα εκεινη ομως καταλαβε την παπαρια του...
και οπως εβριζα μανιατη που δεν ειπε στον διαιτητη οτι εκανε χερι ετσι γαμιεται και αυτος που δεν εχει αρχιδια να πει εκανα θεατρο και να τελειωνει το θεμα....

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
κοιτα ο καθενας εχει το δικιο του :) Ξερεις δινει και η ομαδα αφορμη με το να μην παιζει καλα :) τωρα οσο για τους ΑΕΚτζηδες αυτο ειναι πραγματικοτητα ειναι πολυ φανατισμενοι και αυτο πιστευω απο την δυναμη του Τιγρη γιατι βλεποντας την τοσο μεγαλη οικονομικη δυναμη και ισχη που εχει ο τιγρης χωρις να το θελουν περνουν θαρος και νομιζουν αν ανεβουν στην Α εθνικη θα τα παρουν ολα σβαρνα :) Και ειναι υπερ το μετρο επιθετικοι :) Ξ Με τους Βαζελους πιστευω ξερεις με τι εχεις να κανεις :) Τωρα διμιουργητε μια νεα πραγματικοτητα αυτη των ΑΕΚτζηδων :) Εγω παντως απο την μερια μου σαν Παοκτσης ειμαι χαλαρος οτι ειναι να γινει θα γινει :)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κοιτα ο καθενας εχει το δικιο του :) Ξερεις δινει και η ομαδα αφορμη με το να μην παιζει καλα :) τωρα οσο για τους ΑΕΚτζηδες αυτο ειναι πραγματικοτητα ειναι πολυ φανατισμενοι και αυτο πιστευω απο την δυναμη του Τιγρη γιατι βλεποντας την τοσο μεγαλη οικονομικη δυναμη και ισχη που εχει ο τιγρης χωρις να το θελουν περνουν θαρος και νομιζουν αν ανεβουν στην Α εθνικη θα τα παρουν ολα σβαρνα :) Και ειναι υπερ το μετρο επιθετικοι :) Ξ Με τους Βαζελους πιστευω ξερεις με τι εχεις να κανεις :) Τωρα διμιουργητε μια νεα πραγματικοτητα αυτη των ΑΕΚτζηδων :) Εγω παντως απο την μερια μου σαν Παοκτσης ειμαι χαλαρος οτι ειναι να γινει θα γινει :)
εσυ εισαι ενας μικρος θεος  :rockon:  :rockon:
αδερφε εχω μια δουλιτσα να διεκπεραιωσω, κατα τις 5 και κατι θα εχω ξεμπερδεψει...αν εισαι ονλαιν τα λεμε να μου δωσεις κανενα ματσακι γιατι πολυ κουβας εχει πεσει τελευταια γαμω τον ντοσεβι μου μεσα και τον κασαμι  :headbang:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
ειδες που με πιανεις;μονο εσυ με καταλαβαινεις  :2funny:
πε μου τωρα πως να γλυτωσουν απο τις χσαδες με τετοια συμπεριφορα ;δεν κανω καλα που τα γαμαω ρε χρησταρα;  :think:
εννοείτε :) Ακομα και οταν βριζεις βγαζεις καλη συμπεριφορα :) απλα καποιος να σε πιασει αδερφε :) Αν κανεις καπου λαθος στα χυσιδια :) :) ειναι καμια φορα που καποια πραγματα ετσι πολυ βαρια :) :) ενταξει δεν πρεπει να τα λεμε ξερεις τα πολυ βαρια :) Ασχετως και αυτα αντιλαμβανομαι οτι δεν τα πιστευεις αληθινα.. :) ο τροπος σου φενεται :grin: δεν ειναι τυφλος ουτε κακος :) :) να εισαι αυτος που εισαι :) και να πιστευεις στον εαυτο σου :) :) :)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εννοείτε :) Ακομα και οταν βριζεις βγαζεις καλη συμπεριφορα :) απλα καποιος να σε πιασει αδερφε :) Αν κανεις καπου λαθος στα χυσιδια :) :) ειναι καμια φορα που καποια πραγματα ετσι πολυ βαρια :) :) ενταξει δεν πρεπει να τα λεμε ξερεις τα πολυ βαρια :) Ασχετως και αυτα αντιλαμβανομαι οτι δεν τα πιστευεις αληθινα.. :) ο τροπος σου φενεται :grin: δεν ειναι τυφλος ουτε κακος :) :) να εισαι αυτος που εισαι :) και να πιστευεις στον εαυτο σου :) :) :)
εεεετσι...μη φοβασαι χρησταρα...οι ωραιοι τα αλανια οι κιμπαρηδες με εχουν πιασει...οι κωλοτρυπιδες δεν αλλα και ουτε θελω...αστες να χτυπιουνται σαν τις τανες  :2funny:
:rockon:  :rockon:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
εσυ εισαι ενας μικρος θεος  :rockon:  :rockon:
αδερφε εχω μια δουλιτσα να διεκπεραιωσω, κατα τις 5 και κατι θα εχω ξεμπερδεψει...αν εισαι ονλαιν τα λεμε να μου δωσεις κανενα ματσακι γιατι πολυ κουβας εχει πεσει τελευταια γαμω τον ντοσεβι μου μεσα και τον κασαμι  :headbang:
Θα φαω μια φετα με γαλαπουλα και κασερι και θα την πέσω  για υπνο :)  Στατιστικη δεν μπορω να βρω τροπο πως δεν θα κερδισει αυριο Ο ΠΑΟΚ τον εργοτελη :) εχει πολυ μεγαλο κινητρο φορμα το μυαλο τους ειναι στον αγωνα του εργοτελη εχει και την προιστορια σχεδον μαζι του θα εχει και κοσμο :) Οι μακεδονες με τους κρητικους ειναι αδερφια το λεει και η ιστορια :) Βλεπω 2πλο τον ΠΑΟΚ αλλα δεν στο προτείνω ο λογος ειναι οτι δεν αξιζει το ποσοστο ας βγει :) Αν το παιξεις στο live και ειναι κανα 2,00 και δεν εχει βαλει γκολ ακομη η να τρωει κανα γκολ να παιξεις καμια αντροπη μονο ετσι :) ολα οδηγουν στο 2πλο αλλα πρεπει να δουμε και τις συνθεσεις :) γιαυτο οπως τρωμε φρεσκα ψαρια ετσι πρεπει να παιζουμε με τα φρεσκα γεγονοτα :) Και το πιο συμαντικο δεν υπαρχει τιποτα αχαστο ολα σπανε ακομα και το 1,05  :) σιγιου και απο μενα σε ολυς καλη νυχτα αυριο ολα τα οπαδικα θρεντ θα βλεπουμε στις 3 το μεσημερι Εργοτελης-ΠΑΟΚ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ΑΡΙΒΕΡΝΤΕΤΣΙ ΑΜΙΓΚΟς :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:  

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Απ την αρχή έπαιζαν έτσι..πάντως και η διαιτησία και το αντιποδόσφαιρο αηδιαστικά
Έπαιζαν αντιποδόσφαιρο και μέχρι το 40 οι επόπτες τους έκοψαν 3 φορές σε ανύπαρκτο οφσαιντ. Μάλιστα. Παγκόσμια πρωτοτυπία πρέπει ν είναι αυτό. Η Εθνική το 04 που έπαιζε κατά πολλούς ταμπούρι και αντιποδόσφαιρο κατάφερνε να βγει στην αντεπίθεση το πολύ 2 φορές ανά παιχνίδι, όχι 3 φορές στο ημίχρονο.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ρε συ γρηγορη σταματήστε αυτή τη μαλακια...δεν ζητησε φαουλ...θεατρο εκανε ,καταλαβε στο φτερο ότι εκανε μαλκια μιας και ειχε καρτα και εβαλε την ουρα στα σκελια ...τι μαλακιες λετε...δεν ξερω την πρωτη γιατι την πηρε...ο καραγκιόζης που περιεγραφε (τις διαμρτυρις του κοσμου  :jerking:  ) ειπε για διαμρτυρια...η δικη μου εντυπωση είναι για καθυστερηση σαν του καρελη στο ντέρμπυ...τεσπα...η δευτερη είναι ορισμος...θεατρο και ξεσηκωνει και το γηπεδο...τι είναι απροσάρμοστος για να χασει την ισοροπια του;παει καθαρα να παρει φαουλ...πειτε μια φορα την αληθεια...καταρχας δες ότι ο ιδιος εχει καταλαβει την μαλακια του και δεν διαμρτυρεται καν σε ένα ματς που οι του αστερα μονίμως στη γκρινια ηταν...
δεστο και πες μου...
ειπαμε για τα οφσαιτ αλλα μην το γαματε γοιατι χανετε και το δικιο σας...
Δες ξανά το παιχνίδι πηρεμότερα και δες. Ο παίκτης φαινεται ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ πως χάνει την ισορροπία του. Μαλίστα προσπαθεί να τη διατηρήσει, πέφτει κάτω ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ σηκώνεται όρθιος και πάει να μαρκάρει τον παίχτη του ΟΣΦΠ που έχει τη μπάλα στη κατοχή του. Ο διατητής σφυράει όχι με το που πέφτει ο παίκτης κάτω ΑΛΛΑ με το που τον βλέπει να σηκώνεται, περίπου 2-3 δεύτερα μετά τη πτώση του. Και που έχει δει εσύ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ διαιτητή να σφυράει για ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ Α-Μ-Ε-Σ-Ω-Σ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ (μιλάμε ο Μάσα πεφτει γλιστράει και αμέσως σηκωνεται για να πάει να μακρκάρει και εκεί ακούγεται ο Σπάθας να σφυράει) ; ΠΟΥΘΕΝΑ. Θέατρο σφυράς στη περιοχή και τιμωρείς με κίτρινη τον παίχτη επειδή πήγε να σε ξεγελάσει για να αλλιώσεις σκορ. ΑΝ, λέω ΑΝ γίνει στο μέλλον μια αντίστοιχη φάση ΕΝΑΝΤΙΟΝ του ΟΣΦΠ, θα μας βάλεις 134947573984382 λινκ από διάφορα ολυμπιακά σάιτ, 283038493022 λινκ που θ έχουν την φάση από 83028492384832 διαφορετικές λήψεις και 204830483284384774 λινκ με ίδια ακριβως περιστατικά, και όταν θα σου λέμε, το ίδιο έγινε και με στην τρίπολη θα λες για αντι-ολυμπιακους και τα σχετικα

Τώρα για ότι άλλο διάβασα και εδώ και γενικά σ άλλα φόρουμ ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. Λυπηθείτε τα καημένα τα ζώα. Θα πάνε από λιμοκτονία. Όλο το σανό στο λιμάνι πάει.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Επίσης χθες είδαμε αυτό που λέμε αρκετοί εδώ και καιρό. Ότι βαρόμετρο του ΟΣΦΠ είναι ο Κασάμι. Όταν παίζει καλά ο ΟΣΦΠ έχει καλή απόδοση. Όταν δεν παίζει καλά είτε γιατί είναι σε κακή μέρα είτε γιατί τον έχουν κλείσει οι αντίπαλοί του ο ΟΣΦΠ απλά δεν έχει κέντρο.Και χθες ο ΟΣΦΠ ΔΕΝ είχε κέντρο.
Επίσης ΤΩΡΑ μερικοί είδαν ότι ο Μήτρο απλά δεν. Όταν τα λέγαμε κάποιοι το καλόκαίρι, ότι ο Μήτρο μετά τον τραυματισμό του απλά είναι σκια της σκιας του περσινού του εαυτού μας έλεγαν για μυδράλιο και ξεμπούκωμα και μαλακίες. Χθες είχε όλα και όλα 2 καλά σουτ (τ ένα μάλιστα από φάουλ χέρι ανακαλυψη του.... Πειραιώτη ;) Σπάθα) και αλλο ένα (αν έχασα κάποιο σόρρυ αλλα΄ήμουν μεταξύ Νάπολι-Ρομα, Μπαγερν-Ντορμουντ και Τρίπολη-ΟΣΦΠ στο στρίμιγκ). Αν συνεχίσει έτσι η συμμετοχή του και μόνο στη 18αδα του ΟΣΦΠ θα είναι προκλητική (δε το συζητάω να τον καλούν στην εθνική έναντι ας πούμε του Γκέκα που βγάζει μάτια στη Τουρκία)

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
φιλος ολυμπιακος χθες βραδυ μου λεει δε το θελω ρε μαλακα ΕΤΣΙ αυτο το πρωταθλημα
ας το παρει ο παοκ
μια πορεια στην ευρωπη θελω
ο ιδιος ειχε φρικαρει και προπερσι στο τελικο του κυπελλου
που κλεψατε σκανδαλωδως το κυπελλο παλι απ τον αστερα
δεν ειναι ολοι οι οπαδοι σας (οι περισσοτεροι)
σαν το νικ χρηστιδη (υπαλληλος προφανως)
η τον τσουκαλα
που θελουν να μας πουν οτι αλλα γινονται
απο αυτα που βλεπουμε  :jerking:

απ την αεκ εχετε κλεψει 2-3 πρωταθληματα την τελευταια δεκαετια
με αποκορυφωμα αυτο που πηρατε στα χαρτια με τη καλαμαρια
και αλλα τοσα απ το βαζελο

η δικαιη τιμωρια σας θα ειναι μια
το λαμογιο μελλισανιδης (αεκ ειμαι
αλλα εχω δεν ηρωποιω προεδρους οπως εσεις (οι καθυστερημενοι δικοι σας
σαν τον χριστιδη) που εχουν θεους τα αρχιλαμογια και ποινικους
κοκκαλη και μαρινακη)
ο μελισαν λοιπον να στησει μια αρχιπαραγκα
στο πρωτο ματς μεταξυ μας να παρουμε πεναλτυ αλλα παπουτσελη
4 μετρα εξω απ τη περιοχη οπως ειχατε παρει τη μερα που εδραιωσατε την παραγκα σας
(1996) με το βαζελο και ακομα την διατηρητε (την παραγκα)
ακομα σε καθε ματς να περνουμε και 1-2 πεναλτυ με τις γνωριμες κωλοτουμπες
απο γιαννακοπουλο και τζωρτζεβιτς

τοτε που θα ουρλιαζετε για τη διαιτησια (και καλα θα κανετε)
εγω θα ανεβαζω εδω το αναλογο βιντεο για την καθε περισταση  :uglystupid:

μελαλυτερη σαπιλα απ το πασοκ και τον ολυμπιακο (την διοικηση του φυσικα και τους αρρωστους τσουκαλαδες χρηστιδιδες που εχει για φερεφωνα) και οχι τους υγιεις φιλαθλους)  στη νεοελληνικη
κοινωνια δεν υπαρχει

madrilenos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ευτυχως υπάρχουν και ρεπόρτερ του ολυπιακου ( αν ειναι ακομη και δεν τον εδιωξαν που χαλαει την πιατσα) που βλεπουν και παραδεχονται
www.sport24.gr/Columns/Diamantopoulos/leventasteros.3117700.html]http://www.sport24.gr/Columns/Diamantopoulos/leventasteros.3117700.html[/url]
"Η αποβολή του Μάσα(λανθασμένη) λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ήταν σίγουρο ότι θα διαφοροποιούσε πολλές από τις ισορροπίες της αναμέτρησης.  .................................Να με συγχωρείτε, αλλά επειδή δεν γίνεται να έχω διερμηνέα, αυτό που αναφέρεται στο άρθρο είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται κανενός είδους σπρώξιμο σαν αυτό που είδαμε για να κερδίσει ένα παιχνίδι. Ξεκάθαρο;"

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Ο Αστέρας Τρίπολης δεν υποτίθεται ότι ανήκει στα "παραρτήματα" , λόγω Μποροβήλου που και καλά είναι γαύρος ;
Όπως και ο Ατρόμητος που μας κέρδισε ;
Τέλος πάντων , χάλια η διαιτησία, χάλια η ομάδα.
Επειγόντως θέλει επιθετικό η ομάδα, και ο Μήτρογλου δρόμο.
Υποψιάζομαι ότι περισσότερο σκέφτονται τα ευρωπαϊκά ματς οι παίχτες.
Πρώτα από όλα το πρωτάθλημα, μάγκες .

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
Ο Αστέρας Τρίπολης δεν υποτίθεται ότι ανήκει στα "παραρτήματα" , λόγω Μποροβήλου που και καλά είναι γαύρος ;
φιλε σαφως κ ολα ειναι μυθοπλασιες κ κομπλεξ!καποτε πρεπει κ οι αλλες ομαδες να παραδεχτουν την ανωτεροτητα του γαυρου...κ οσο για το 27-2 ρεκορ που
μας τσαπουνανε στα φαουλ λογικο δεν ειναι οταν μια ομαδα αμυνετε να κανει περισσοτερα φαουλ...???

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
περιμενει τον πουλι-δο ο βαγγελας τον γεναρη τυπε

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Kαλημερα
Δυστυχως χτες ο Βαγγελης εκτος απο τον Αστερα και τις λοιπες ομαδες που μετεχουν στο πρωταθλημα,προσεβαλε και τους οπαδους της δικης του ομαδας
Πραγματικα βλεποντας χτες τη διαιτησια,μονο θλιψη και απογοητευση μπορεις να αισθανθεις
Κριμα για τον συλλογο

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
Kαλημερα
Δυστυχως χτες ο Βαγγελης εκτος απο τον Αστερα και τις λοιπες ομαδες που μετεχουν στο πρωταθλημα,προσεβαλε και τους οπαδους της δικης του ομαδας
Πραγματικα βλεποντας χτες τη διαιτησια,μονο θλιψη και απογοητευση μπορεις να αισθανθεις
Κριμα για τον συλλογο
εχει περασει κ χειροτερα ο συλλογος, κουραγιο θα τα καταφερει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom