Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
χρηστο η τριχα γινεται τριχια...αυτα που εγιναν σημερα δεν τα ηθελε κανεις ολυμπιακος...ουτε επιτηδες να εγιναν...και εξεθεσαν την ομαδα και τη νικη δεν πηρα...μιλαμε τωρα αυτα τα οφσαιτ για να γελαει ο κοσμος...και τα περισοτερα ηταν ανουσια...προς το κορνερ και λιγο μετα τη σεντρα με αμυντικους γυρω γυρω ,με τον ρομπερτο να προλαβαινει κλπ κλπ...Παντως απο οσα ακουω και γενικα διαβαζω απο τα φεισ μπουκια αλλα και απο οπαδους εξω στην πιατσα ντε λαπιατσα του χωριου μου Πιο πολυ φανατικοι εναντιων του Ολυμπιακου ειναι οι ΑΕΚτζηδες Μετα οι Βαζελοι και πολυ πισω του ΠΑΟΚ εναντιων του Ολυμπιακου δηλαδη σημερα τι ακουσα απο Αεκτζηδες αυτα δεν τα ακουσα ουτε απο ΠΑΟΚτση ουτε οταν ο Καστιγιο πηδούσε 0,500 χιλιομετρο εξω απο την περιοχη του ΠΑΟΚ στην τουμπα για να παρει πεναλντι
η αποβολη ξαναλεω ειναι σωστη αλλα βεβαια ποιοι να το πουνε;;αυτοι που οπως εχω πει χιλιαδες φορες κανουν προπαγανδα εναντιον του ολυμπιακου;
εγω γιαυτο φωναζω...γιατι η δυναμη των ΜΜΕ ειναι τεραστια...πιεζουν καταστασεις και δρομολογουν εξελιξεις...και δυστυχως η πραγματικοτητα ειναι οτι τα δυναστευουν αρρωστοι αντιολυμπιακοι -φανατικοι αεκτζηδες....συμμορια κανονικη....