Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (11 μέλη και 48 επισκέπτες)

koyiot1312

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2013
Κριτικές
14
Like
80
Πόντοι
26
ενω εσεις με την ιδια εντεκαδα οπως με τη γιουβε κανατε επελαση ε :2funny:

α ρε κακομοιρηδες τσιμπλιαρηδες αντι να μουτζωνετε χαιρεστε
εκει που πανηγυριζατε τις ισοπαλιες σας καταντισαμε στον πανηγυρισμο της ηττας!!!πηγαινε στον απιλλιον να τους πεις δεν πειραζει........

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
αποψη μου ειναι αδερφε...δεν εχω διεκδικησει ποτε το αλαθητο...
αλλα εγω ετσι το βλεπω τωρα και ετσι το εβλεπα τοτε που επαιρνε ιδιες φασεις ο λετο...και τελικα πηραν το πρωταθλημα...
αποψη μου ,σεβαστη και η δικη σου...αλλοιμονο αν συμφωνουσαμε ολοι σε ολα...
Για αυτη την φαση τι εχεις να πεις τυπε. :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εκει που πανηγυριζατε τις ισοπαλιες σας καταντισαμε στον πανηγυρισμο της ηττας!!!πηγαινε στον απιλλιον να τους πεις δεν πειραζει........

τι βλακεια ποστ ειναι αυτο παλι

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.542
Πόντοι
17.085
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
3
Πόντοι
16
Ρε μαλάκες βάζελοι και φιλοβάζελοι είστε εντελώς για τον πούτσο! Μας έχετε πρήξει την πούτσα με το να ψηρίζετε φάσεις και να ψάχνετε δικαιολογίες για την ήττα σε κάθε γαμημένο παιχνίδι. Πάρτε το χαμπάρι δεν έχετε ομάδα, είχατε τη χειρότερη επιθετική απόδοση ακόμα και από μικρομεσαίες ομαδούλες της σούπερλιγκ. Νησάφι κάθε φορά τα ίδια. Εγώ προσωπικά είμαι δυσαρεστημένος με την απόδοση της ομάδας μου. Αυτός ο βάζελος είναι για πολλά γκολ. Δικαιότατη νίκη, αλλά και ξεπεσμός να τους βάζεις ένα γκολ με το στανιό. Ο Μήτρογλου είναι ο αδύναμος κρίκος της ομάδας, μαζί με Αμπιντάλ. Η ομάδα με έναν επιθετικό της προκοπής θα ανέβαινε αισθητά επίπεδο. Ο Μήτρογλου είναι σημαντικό κεφάλαιο για εμάς, αλλά πλέον δεν μπορεί να κουνηθεί. Καλά ο Αμπιντάλ είναι συνταξιούχος.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ρε μαλάκες βάζελοι και φιλοβάζελοι είστε εντελώς για τον πούτσο! Μας έχετε πρήξει την πούτσα με το να ψηρίζετε φάσεις και να ψάχνετε δικαιολογίες για την ήττα σε κάθε γαμημένο παιχνίδι. Πάρτε το χαμπάρι δεν έχετε ομάδα, είχατε τη χειρότερη επιθετική απόδοση ακόμα και από μικρομεσαίες ομαδούλες της σούπερλιγκ. Νησάφι κάθε φορά τα ίδια. Εγώ προσωπικά είμαι δυσαρεστημένος με την απόδοση της ομάδας μου. Αυτός ο βάζελος είναι για πολλά γκολ. Δικαιότατη νίκη, αλλά και ξεπεσμός να τους βάζεις ένα γκολ με το στανιό. Ο Μήτρογλου είναι ο αδύναμος κρίκος της ομάδας, μαζί με Αμπιντάλ. Η ομάδα με έναν επιθετικό της προκοπής θα ανέβαινε αισθητά επίπεδο. Ο Μήτρογλου είναι σημαντικό κεφάλαιο για εμάς, αλλά πλέον δεν μπορεί να κουνηθεί. Καλά ο Αμπιντάλ είναι συνταξιούχος.
Koιτα να γαμησεις κανα καλο μουνακι στην κυπρο να μας βγαλεις ασπροπροσωπους και ασε τις μαλακιες.
Και εσυ στο μπασκετ το ιδιο ακριβως κανεις.κοιτα το αβαταρ σου.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Koιτα να γαμησεις κανα καλο μουνακι στην κυπρο να μας βγαλεις ασπροπροσωπους και ασε τις μαλακιες.
Και εσυ στο μπασκετ το ιδιο ακριβως κανεις.κοιτα το αβαταρ σου.
εσυ σε ποια κατηγορια ανηκεις;;στους βαζελους η στους φιλοβαζελους;
και επειδη λες πολλα και κανεις τον πονηρο απαντησε μου σε κατι...
παγια θεση σου ειναι οτι γινεται στο μπασκετ γινεται και στο ποδοσφαιρο...
επειδη λοιπον στο ποδοσφαιρο που (κατ'εσε ) ευνοειται ο θρυλος εχω προχειρα πολλα ποστ δικα σου που ασχολεισαι με διαιτητικες ευνοιες και συγκεκριμενες φασεις που ευνοουν τον θρυλο αν θελεις κανε μου την χαρη και βρες μου ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΟΣΤ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ δικα σου σε φασεις εναντιον του θρυλου η υπερ του βαζελου οπου δειχνεις οτι αδικουμαι η αλλα ποστ ειρωνικα και εξυπνατζιδικα (οπως κανεις εδω στο ποδοσφαιρο) που να ειρωνευεσαι την διαιτητικη ευνοια του πουστη στο μπασκετ....
σου ειναι ευκολο;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
1922445_710703345680089_8382160948161109811_n.jpg

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16

Η πουτάνα όπως και να της φερθείς δεν θα πάψει ποτέ να είναι πουτάνα.
Οπότε καλύτερα να σκούζει.

Είναι πιο Κ-Αυλωνιτικό....

Η χειρότερη ομάδα που έχει περάσει από το Καραϊσκάκη ήταν το χθεσινό μπουρδέλο με τη χιλιοχυμένη πράσινη (πρώην ροζ) φανέλα.

3ήμερο μέσα στην καύλα αφού κάθε μέρα είχε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Μιας και είστε και καλά προβατάκια του Αλαφούζου...  :zfuck:  :grin:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.542
Πόντοι
17.085
Να θυμηθούμε κι ένα πέναλτι που είχε πάρει ο βαζελάκος στο Καραϊσκάκη με το οποίο είχε προηγηθεί κιόλας. Στο τέλος έχασε βέβαια...

[youtube=700,500]hxSN21Ly9PQ[/youtube]

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ρεσιταλ κωσταρα...  :rockon:
αληθεια ρε μαγκα αυτος δεν ηταν παιχτης της αεκ;δεν θα ετρωγε και ενα χρονο αποκλεισμο;  :2funny: φερτε σανο λεμε...''ερχονται'' οι πουτανες...
αααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα.....
www.gazzetta.gr/football/article/664588/aytos-poy-tha-epaize-stinaek-nte]http://www.gazzetta.gr/football/article/664588/aytos-poy-tha-epaize-stinaek-nte[/url]
Άντε το λοιπόν να σου απαντήσω εγώ. Η ΑΕΚ, αποφάσισε ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ. Το αποφάσισε (αν δε κάνω λάθος έχει βγάλει και ανακοίνωση). ΦΥΣΙΚΑ και μπορούσε να τον κυνηγήσει για ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ (υπογράφει ιδιωτικό συμφωνήτικο και μετά υπογράφει μ άλλη ομάδα). Αλλά τι να κάνουμε; Δεν ασχολούμαστε με σκουπίδια και πούστηδες. Τ αφήνουμε σ άλλους αυτά. ΑΝ είχε ρωτήσει ο Νικολακό τους φίλους που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ θα τον είχαν ενημερώσει. Αλλά που να ρωτήσει; Η γραμμή από την ομάδα είναι άλλη και για άλλο λόγο τον πληρώνουν.
Πάντως έχεις νικήσει τον ΠΑΟ (με διατησία για όσκαρ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ) και ασχολήσαι ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ; Αποδεικνύει ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ του ότι ο χοντρός ΦΟΒΑΤΑΙ τον Μελισσάν  ;)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Παντως οσο χαλια και να ηταν ο παναθηναικος, δεν με ενδιαφερει. Και εμεις χαλια ειμασταν. Εδω και καποια χρονια εχουμε μια μεγαλη διαφορα δυναμικοτητας και δεν μπορουμε να τους πατησουμε κατω. Αυτο γινεται οταν θεωρεις οτι το πρωταθλημα αργα η γρηγορα θα ειναι δικο σου, και κινητρο σου σαν παικτης ειναι να κανεις 3 4 καλα παιχνιδια στην ευρωπη για να σε δουν αλλες ομαδες και να φυγεις.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
κινητρο σου σαν παικτης ειναι να κανεις 3 4 καλα παιχνιδια στην ευρωπη για να σε δουν αλλες ομαδες και να φυγεις.

:thumbsup:

Αυτη ειναι η ουσια, το πρωταθλημα το παρουν δεν το παρουν στα πελε τους....στους σκαουτερ των ευρωπαικων ομαδων κοιτανε να κανουν εντυπωση για να παρουν μια καλη μεταγραφη και δρομο

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Παντως οσο χαλια και να ηταν ο παναθηναικος, δεν με ενδιαφερει. Και εμεις χαλια ειμασταν. Εδω και καποια χρονια εχουμε μια μεγαλη διαφορα δυναμικοτητας και δεν μπορουμε να τους πατησουμε κατω. Αυτο γινεται οταν θεωρεις οτι το πρωταθλημα αργα η γρηγορα θα ειναι δικο σου, και κινητρο σου σαν παικτης ειναι να κανεις 3 4 καλα παιχνιδια στην ευρωπη για να σε δουν αλλες ομαδες και να φυγεις.
Συμφωνώ και εγώ μ' αυτή την άποψη.
Στο ελληνικό πρωτάθλημα ΔΕΝ περιμένω να δω παιχνιδάρες με εντυπωσιακή απόδοση (παρά την αδιαμφισβήτητη διαφορά δυναμικότητας από τις άλλες ομάδες), παρά μόνο αν θέλουν να παίξουν μόνο για την κάβλα του παιχνιδιού (σπάνιο).
Στα ευρωπαϊκά σαφώς ισχύει αυτό που λες και όλοι προσπαθούν να αποδώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Άντε το λοιπόν να σου απαντήσω εγώ. Η ΑΕΚ, αποφάσισε [size=30pt]ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ.[/size] Το αποφάσισε (αν δε κάνω λάθος έχει βγάλει και ανακοίνωση). ΦΥΣΙΚΑ και μπορούσε να τον κυνηγήσει για ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ (υπογράφει ιδιωτικό συμφωνήτικο και μετά υπογράφει μ άλλη ομάδα). Αλλά τι να κάνουμε; Δεν ασχολούμαστε με σκουπίδια και πούστηδες.
ααααααααααααααααααααααααααααχχχχχαχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχχχαα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
:grin:

Συνημμένα

• ολοι εχετε γαυρο μπαμπα.jpg
    ολοι εχετε γαυρο μπαμπα.jpg
    63,3 KB · Εμφανίσεις: 19

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
:thumbsup: :thumbsup:
www.redpress.gr/content/o-thrylos-mas/podosfairo/14974-ftaiei-h-kybernhsh-h-eyrwpaikh-enwsh-alla-pote-o-alafoyzos]http://www.redpress.gr/content/o-thrylos-mas/podosfairo/14974-ftaiei-h-kybernhsh-h-eyrwpaikh-enwsh-alla-pote-o-alafoyzos[/url]
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ:

«Δυστυχώς υπάρχουν κάποια ΜΜΕ στρατευμένα κατά του Ολυμπιακού. Και κάποια άλλα με το μανδύα του αντικειμενικού κάνουν χυδαίο πόλεμο στην ομάδα μας. Ευτυχώς ζούμε στην εποχή που κανένα gazzetta, και το παράδειγμα δεν είναι καθόλου τυχαίο, δεν μπορεί να ξεγελάσει τον φίλαθλο του Ολυμπιακού. Και πρέπει και οι φίλαθλοι μας να προβληματιστούν σχετικά με κάτι ακόμα. Με αυτές τις ιστοσελίδες που συνδέονται άμεσα με στοιχηματικές εταιρίες. Με ιστοσελίδες που δεν είναι ειδησεογραφικές αλλά ουσιαστικά μια πύλη για να περνάνε οι πελάτες στο στοίχημα των εταιριών αυτών. Να ξέρουν οι φίλαθλοι μας, ότι κάθε ευρώ που δίνουν σε αυτές τις σελίδες είναι ευρώ που τρέφει την προπαγάνδα κατά του Ολυμπιακού».

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom