Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Γιατί είπα εγώ ότι ξέρει; Τελευταία φορά που ασχοληθήκαμε με Λατινική Αμερική ήταν επί εποχής κοντου

Ειπες να ψαχτουμε στην Λατινικη Αμερικη...με τι διασυνδεσεις θα παμε αμα εχουμε τον Φτουσαν?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ειπες να ψαχτουμε στην Λατινικη Αμερικη...με τι διασυνδεσεις θα παμε αμα εχουμε τον Φτουσαν?
Ε ναι ρε. Δε μπορεί να ζητήσει ο Δέλλας ν έχει κάποια ενημέρωση από τη Λατινική Αμερική;

Υ.Γ Μαλάκα το κάναμε το θρεντ του ΟΣΦΠ, θρεντ ΑΕΚ  :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ε ναι ρε. Δε μπορεί να ζητήσει ο Δέλλας ν έχει κάποια ενημέρωση από τη Λατινική Αμερική;

Υ.Γ Μαλάκα το κάναμε το θρεντ του ΟΣΦΠ, θρεντ ΑΕΚ   :grin:

Γιατι αυτοι ποσες φορες μπουρδελευουνε το δικο μας?  :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Γιατι αυτοι ποσες φορες μπουρδελευουνε το δικο μας?  :grin:
δεν ξέρω
εμένα μου είπατε να μην ξανάρθω κι όπως είδες δεν πατάω
εσείς πλέον περισσότερο είστε εδώ παρά εκεί

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν ξέρω
εμένα μου είπατε να μην ξανάρθω κι όπως είδες δεν πατάω
εσείς πλέον περισσότερο είστε εδώ παρά εκεί
Ποιος σου ειπε να μην ξαναρθεις;Περα απο κατι παπαριες περι αθωου μαρινακη και ενοχου μελισσανιδη,δεν εχεις πει κατι αλλο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ποιος σου ειπε να μην ξαναρθεις;Περα απο κατι παπαριες περι αθωου μαρινακη και ενοχου μελισσανιδη,δεν εχεις πει κατι αλλο.
πάλι παπαριές λες.
βάλε τώρα παράθεση το σχόλιο μου που να λέω το Μαρινάκη αθώο για οτιδήποτε.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.125
Πόντοι
5.006
Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη Γιουβέντους!
Σε ενημέρωση της η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστό πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια με την Γιουβέντους

Ανάρπαστα έγιναν τα εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός – Γιουβέντους, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του UEFA Champions League.

Τα… μαγικά χαρτάκια έγιναν… καπνός, καθώς ο κόσμος της ομάδας του Πειραιά μέσα σε μερικές ώρες από την ώρα διάθεσης τους από τα εκδοτήρια, φρόντισε να τα εξαντλήσει.

Έτσι, με αυτό τον τρόπο, οι φίλαθλοι των Πειραιωτών έδειξαν την τεράστια δίψα τους για την επικείμενη αναμέτρηση.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια του αγώνα με τη Γιουβέντους εξαντλήθηκαν. Σε περίπτωση επιστροφής εισιτήριων από τη φιλοξενούμενη ομάδα ή την UEFA, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα ενημερώσει με νέα ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσής τους». :rockon: :rockon: :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη Γιουβέντους!
Σε ενημέρωση της η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστό πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια με την Γιουβέντους

Ανάρπαστα έγιναν τα εισιτήρια του αγώνα Ολυμπιακός – Γιουβέντους, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του UEFA Champions League.

Τα… μαγικά χαρτάκια έγιναν… καπνός, καθώς ο κόσμος της ομάδας του Πειραιά μέσα σε μερικές ώρες από την ώρα διάθεσης τους από τα εκδοτήρια, φρόντισε να τα εξαντλήσει.

Έτσι, με αυτό τον τρόπο, οι φίλαθλοι των Πειραιωτών έδειξαν την τεράστια δίψα τους για την επικείμενη αναμέτρηση.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια του αγώνα με τη Γιουβέντους εξαντλήθηκαν. Σε περίπτωση επιστροφής εισιτήριων από τη φιλοξενούμενη ομάδα ή την UEFA, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα ενημερώσει με νέα ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσής τους». :rockon: :rockon: :rockon:
φιλε ειλικρινά θέλω να μην ξαναδω τα χάλια των προηγούμενων αγώνων γμτ...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
πάλι παπαριές λες.
βάλε τώρα παράθεση το σχόλιο μου που να λέω το Μαρινάκη αθώο για οτιδήποτε.
Θα καθομαι να ψαχνω τωρα τα ποστ σου;Εσυ εβγαινες και ελεγες οτι εχεις πολλα ραμματα για την γουνα του
Μελισσαν και οταν σε ρωταγαμε για τον Μαρινακη ελεγες δεν ξερω για τον Μαρινακη ξερω για τον Μελισσανιδη.
Τες πα αφου συμφωνεις οτι και οι δυο ειναι σκατα,δεν υπαρχει λογος να κοντραριζομαστε.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.125
Πόντοι
5.006
φιλε ειλικρινά θέλω να μην ξαναδω τα χάλια των προηγούμενων αγώνων γμτ...
ας το ελπισουμε να ειναι οπως με την αθλετικο το ιδιο αποτελεσματικοι...η τουλαχιστον οχι ηττα..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Θα καθομαι να ψαχνω τωρα τα ποστ σου;Εσυ εβγαινες και ελεγες οτι εχεις πολλα ραμματα για την γουνα του
Μελισσαν και οταν σε ρωταγαμε για τον Μαρινακη ελεγες δεν ξερω για τον Μαρινακη ξερω για τον Μελισσανιδη.
Τες πα αφου συμφωνεις οτι και οι δυο ειναι σκατα,δεν υπαρχει λογος να κοντραριζομαστε.
μάστερ ηλιθιότητας.
το δε χειρότερο είναι που μας βάζεις να σου ξαναλέμε τα ίδια και τα ίδια γιατί δεν νογάς.

το οτι δεν ξέρω δεν σημαίνει πως τον βγάζω αθώο. Απλά δεν ξέρω. Αν ξέρει άλλος προφανώς και τα λέει. Αλλά εγώ δεν μπορώ να μιλήσω για κάποιον όταν δεν ξέρω. Από την κούτρα μου θα τα βγάζω;

Ρε μαλάκα σταμάτα να μου μιλάς. Αφού δεν καταλαβαίνεις.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ας το ελπισουμε να ειναι οπως με την αθλετικο το ιδιο αποτελεσματικοι...η τουλαχιστον οχι ηττα..
άτζελο, εγώ το βλέπω διαφορετικά
θυμάμαι ματς με Προτάσοφ στον πάγκο που είχαμε παίξει μπαλάρα κι ας χάσαμε

Δεν με πειράζει η ήττα. Με πειράζει το να κάθεται η ομάδα και να μην παίζει μπάλα....την μπάλα της.
Πάντα θα υπάρχει κάποιος καλύτερος που θα παίξει καλύτερα από εσένα και θα σε νικήσει.
αλλά να έχεις δώσει το είναι σου, να έχεις παίξει αυτό που μπορείς

Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει νοοτροπία. Πραγματικά αυτό που δεν θέλω είνια να δω πισωγύρισμα σε αυτό.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.125
Πόντοι
5.006
άτζελο, εγώ το βλέπω διαφορετικά
θυμάμαι ματς με Προτάσοφ στον πάγκο που είχαμε παίξει μπαλάρα κι ας χάσαμε

Δεν με πειράζει η ήττα. Με πειράζει το να κάθεται η ομάδα και να μην παίζει μπάλα....την μπάλα της.
Πάντα θα υπάρχει κάποιος καλύτερος που θα παίξει καλύτερα από εσένα και θα σε νικήσει.
αλλά να έχεις δώσει το είναι σου, να έχεις παίξει αυτό που μπορείς

Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει νοοτροπία. Πραγματικά αυτό που δεν θέλω είνια να δω πισωγύρισμα σε αυτό.
βρε και εγω τα θυμαμαι και τα βιωσα..αλλα δυστυχως το αποτελεσμα μετραει και η βαθμοι που παιρνεις αυτο μενει και γραφει..αν μπορουμε να τα συνδιασουμε και τα δυο θα ειναι οτι καλυτερο αλλα απεναντι σου εχεις καλες ομαδες..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom