Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
:sunglasses:

[youtube=700,500]OCBJ2Z4rujs[/youtube]

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Επίσης θετικό που επανήλθε η επιλογή συγκεκριμένων θέσεων στην online αγορά εισιτηρίων.  :dancing:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Χρηστιδη........οταν  θα  μου  δωσεις  Ε Σ Υ  το  ελευθερο  να  παω  να  σοδομισω  το  πουστρακι  θα  σου  φερω  για  μπεγλερι  τα  αρχιδια  του......αν  εχει.......δεμενα  στο  κωλαντερο  του.......ετσι  για  δωρο........

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
δεν αξιζει ρε μαλακα...αληθεια δεν αξιζει....αξια στον νικητη δινει η αξια του ηττημενου...
αναγωγες....τα θελει δυο κλωτσιδια στον κωλο αλλα θα βγεις εκτεθειμενος εσυ τελικα...
βεβαια αν δεν βαλει μυαλο θα αναγκαστω να σε αμολησω για να τον τιμωρησεις οπως πρεπει...
θα δουμε....κανε λιγη υπομονη ακομα...

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
δεν αξιζει ρε μαλακα...αληθεια δεν αξιζει....αξια στον νικητη δινει η αξια του ηττημενου...
αναγωγες....τα θελει δυο κλωτσιδια στον κωλο αλλα θα βγεις εκτεθειμενος εσυ τελικα...
βεβαια αν δεν βαλει μυαλο θα αναγκαστω να σε αμολησω για να τον τιμωρησεις οπως πρεπει...
θα δουμε....κανε λιγη υπομονη ακομα...

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Θελει  ενα  μαθημα  ............  εγω  εχω  τη  διαθεση  να  του  το  δωσω.......

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Θελει  ενα  μαθημα   ............  εγω  εχω  τη  διαθεση  να  του  το  δωσω.......
να εισαι σε ετοιμοτητα...δεν ειναι η ωρα ακομα...
απαντα μου τωρα σε κατι...
πως γινεται -συμφωνα παντα με τους ''αντικειμενικους'' οπως ο μπραου- να φταιει ο προεδρος της ΕΠΟ για τα δεκα γκολ που εφαγαν οι μικροι αλλα να μην ''φταιει'' για το επος του 2004...
ε;μηπως ειναι χτυπημα στην επο;την κακια και ''κοκκινη'';
και ποιες ομαδες συντασσονται σε αυτη τη γραμμη;μηπως ποα αεκ παοκ κλπ;;
αρα συντασσονται μαζι τους και οι ΄΄αντικειμενικοι'';
φταιει ο σαρρη; για τα δεκα γκολ; :think:
μαιστα  :headbang:
κατα τα αλλα ο χοντρος λεει οτι φαντασιωνομαι και ο ιδιος δεν βλεπει οτι ενα συστημα ''αντικειμενικων'' εχει συνταχτει κατα του ΄΄κοκκινου ΄΄΄κατεστημενου  :2funny: και βαραει οπως μπορει  :jerking:

www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10559&subid=2&pubid=129864108]http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10559&subid=2&pubid=129864108[/url]

www.gazzetta.gr/stili/editorial/article/660342/ma-fysika-kai-den-ftaine-oi-paiktes-tis-neon]http://www.gazzetta.gr/stili/editorial/article/660342/ma-fysika-kai-den-ftaine-oi-paiktes-tis-neon[/url]

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
να εισαι σε ετοιμοτητα...δεν ειναι η ωρα ακομα...
απαντα μου τωρα σε κατι...
πως γινεται -συμφωνα παντα με τους ''αντικειμενικους'' οπως ο μπραου- να φταιει ο προεδρος της ΕΠΟ για τα δεκα γκολ που εφαγαν οι μικροι αλλα να μην ''φταιει'' για το επος του 2004...
ε;μηπως ειναι χτυπημα στην επο;την κακια και ''κοκκινη'';
και ποιες ομαδες συντασσονται σε αυτη τη γραμμη;μηπως ποα αεκ παοκ κλπ;;
αρα συντασσονται μαζι τους και οι ΄΄αντικειμενικοι'';
φταιει ο σαρρη; για τα δεκα γκολ; :think:
μαιστα  :headbang:
κατα τα αλλα ο χοντρος λεει οτι φαντασιωνομαι και ο ιδιος δεν βλεπει οτι ενα συστημα ''αντικειμενικων'' εχει συνταχτει κατα του ΄΄κοκκινου ΄΄΄κατεστημενου  :2funny: και βαραει οπως μπορει  :jerking:

www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10559&subid=2&pubid=129864108]http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10559&subid=2&pubid=129864108[/url]

www.gazzetta.gr/stili/editorial/article/660342/ma-fysika-kai-den-ftaine-oi-paiktes-tis-neon]http://www.gazzetta.gr/stili/editorial/article/660342/ma-fysika-kai-den-ftaine-oi-paiktes-tis-neon[/url]

Οι  προεδροι φταινε  σχεδον  παντα  σε  ολα  ..........  απλα  γκαγκατσης  και  τωρα  σαρρης........δεν ειναι  αρεστοι  στους  αλλους  για  αυτο  παντα  θα  φταινε , και  στις  επιτυχιες......θα  ειναι παντα  αποντες..........

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τι έγινε χθες ο Αφελάι; Πέρασε σ άλλο επίπεδο; Από το να κάνει παπάδες πήγε στο να κάνει δεσποτάδες;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μαλάκας που είσαστε ορισμένοι. Έπαιξε ο Αφελάι απέναντι στο καφενείο που λέγεται Καζακστάν (απορώ πάντως πως είναι δυνατόν αυτή η χώρα ν θεωρείται ότι είναι Ευρωπαϊκή. Δίπλα στη κίνα είναι γαμώ τη πουτάνα μου) και βγήκαν φυλλάδες και πληρωμένοι και μαας έκαναν τ αρχίδια ζέπελιν για τον Αφελάι. Έπαιξε χθες κόντρα όχι σε κανένα μεγαθήριο αλλά τουλάχιστον σε μια ομάδα που έχει και 2-3 παίκτες καλούς και ΗΤΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑΜΑΝΑΝΤΖΗΣ. Και τα πρωτοσέλιδα των φυλλάδων με τι ασχολούνται; Με το πρόστιμο και τ επεισόδια της....ΑΕΚ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
οσο ευρωπαϊκό είναι και το Ισραήλ και το Αζερμπαιτζαν και η Τουρκία

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ρε μαλακα χαζος εισαι;;η μαγκια στο θεμα ειναι αν εκανε παπαδες η οχι ο αφελαι η οτι συμμετεχει σε ΑΥΤΗ την εθνικη ολλανδιας και ακομα περισσοτερο οτι αυτο εγινε μολις ΠΗΡΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ;;
ελεος...αληθεια εισαι τοσο μαλακας μερικες φορες η κανεις το χαζο...
αν εχω καταλαβει η δουλεια σου η επαγγελματικη ειναι σοβαρη (δεν ξερω ακριβως τι αλλα ξερω οτι ειναι μπερδεψιαρικη) και προφανως απαιτει ενα ΑΛΦΑ επιπεδο αντιληψης....που ειναι αυτο ρε γρηγορη;
το θεμα ειναι αν ηταν καλος αυτος η ο ρομπεν η ο φαν περσι (που ηταν ολοι μετριοι) η οτι παιζει σε αυτην την εθνικη ΜΕΣΩ ΘΡΥΛΟΥ;;  :headbang:  :headbang:
αυτη ειναι η ουσια...εδω ειναι η σημειολογια...εδω πρεπει να κανεις αναγωγες και αν αντιληφθεις πραγματα...
ξυπνα αρρωστε....ξυπνα  :headbang:

Δεν ειρωνεύομαι ΚΑΘΟΛΟΥ τ ότι ο Αφελάι κληθηκε στην Εθνική Ολλανδίας. Εγώ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ τ "έκανε παπάδες". Εγώ ξέρω ότι όταν λέμε ότι ένας παίκτης "κανει παπάδες" ότι ήταν μια ομάδα μόνος του. Ότι γαμησε τους αντιπάλους του ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. Ότι ρε παιδί μου ήταν 11 εναντίων 1 και τους πήδηξε ασάλιωτα. Ότι πήρε τη μπάλα από το κέντρο πέρασε όλους τους αντιπάλους και τον τερματοφύλακα και έβαλε γκολ. Ότι έκανε δηλαδή ο Μαραντόνα και ο Χατζηπαναϊης. Δε λέω ωραίο το γκολ που έβαλα με το Καζακ αλλά ΟΧΙ δεν έκανε ΠΑΠΑΔΕΣ. ΑΝ το πάμε έτσι και ο Καρέλης παπάδες έκανε προχθες. Το ματς με το Καζακ ήταν κακός στην αρχή όπως ΟΛΗ η Ολλανδία και μετά όταν ανέβηκε ΟΛΗ η ομάδα ανέβηκε και αυτός.
Και για να τελιώνουμε. ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ το "έκανε παπάδες" όχι ότι έπαιξε στην Εθνική Ολλανδίας (που είναι μεγάλη κουβέντα να πούμε ότι ΑΥΤΗ η Ολλανδία έχει σχέση μ αυτή που είδαμε στη Βραζιλία μ άλλον προπονητή και άλλο σύστημα και και και και και). Τη γνώμη μου για τον Αφελάι την έχω πει. Είναι περίπτωση Σαβιόλα. Ήρθε με τυμπανοκρουσίες και δεν έχει δείξει ΤΙΠΟΤΑ που να δικαιωλογεί τον ντόρο. Όπως πέρσι ο Σαβιόλα. Όπως έχω πει και τη γνώμη μου ότι ο φετινός Κάμπελ του ΟΣΦΠ έχει ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ (αν και παίζει σ άλλη θέση). Λέγεται ΚΑΣΑΜΙ και πάλι καλά που είναι μ αγορά (ή ήρθε έλευθερος δε ξέρω) και όχι δανεικός. Για να δουν και οι μαλάκες οι δικοί μας (της ΑΕΚ εννοώ) πως ειναι τα σύγχρονα χαφ, γιατί μερικοί θέλουν να μας βγάλουν τον Κορδέρο την επιτομή του συγχρονου χαφ  :headbang: :headbang: :headbang:. Και να καταλάβουν ότι του χρόνου ή που θα πρέπει να κάνουν τρελλό σκαουτιγκ ή να τα σκάσουν χοντρα (γιατί στην ΑΕΚ προσωπικά σύγχρονο χαφ έχω να δω από την εποχή που έπαιζε ο Πελετέρη).
Αυτά.

Υ.Γ Πάντως το λέω. ΑΝ αυτή η Ολλανδία έπαιζε με την Ολλανδία του Γκααλ θα έτρωγε 4 και στο χαλαρό.  :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
οσο ευρωπαϊκό είναι και το Ισραήλ και το Αζερμπαιτζαν και η Τουρκία
Αντε και πες η Τουρκία έχει ένα μικρό κομμάτι της σ Ευρωπαϊκό έδαφος. Το Ισραήλ είναι γνωστο γιατί είναι στην Ευρώπη. Το Αζερμπαιτζαν δε το ήξερα ότι είναι και αυτό. Ρε τι σου κάνει το φυσικό αέριο!!!

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Και να καταλάβουν ότι του χρόνου ή που θα πρέπει να κάνουν τρελλό σκαουτιγκ ή να τα σκάσουν χοντρα (γιατί στην ΑΕΚ προσωπικά σύγχρονο χαφ έχω να δω από την εποχή που έπαιζε ο Πελετέρη).
Αυτά.

Καλυτερα να τα σκασουν χοντρα...Δεν θελω την ομαδα Γιουγκοσλαβικη παροικια....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αντε και πες η Τουρκία έχει ένα μικρό κομμάτι της σ Ευρωπαϊκό έδαφος. Το Ισραήλ είναι γνωστο γιατί είναι στην Ευρώπη. Το Αζερμπαιτζαν δε το ήξερα ότι είναι και αυτό. Ρε τι σου κάνει το φυσικό αέριο!!!
δεν βλέπεις Γιουροβίζιον τύπε...κι εγώ από εκεί τα μαθάινω όλα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και που ξερει απο Λατινοαμερικανικη αγορα ο πριγκιπας του ποδονυφτη ρε?  :grin:
Γιατί είπα εγώ ότι ξέρει; Τελευταία φορά που ασχοληθήκαμε με Λατινική Αμερική ήταν επί εποχής κοντου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom