- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.096
- Πόντοι
- 17.085
[youtube=700,500]OCBJ2Z4rujs[/youtube]
H μαλμε ποσους εχειΦυλάχτηκε για το τσουλου τύπε,εσάς πόσοι παίκτες είναι διεθνής;
εμάς πάνω απο 15 άτομα..
δεν αξιζει ρε μαλακα...αληθεια δεν αξιζει....αξια στον νικητη δινει η αξια του ηττημενου...Χρηστιδη........οταν θα μου δωσεις Ε Σ Υ το ελευθερο να παω να σοδομισω το πουστρακι θα σου φερω για μπεγλερι τα αρχιδια του......αν εχει.......δεμενα στο κωλαντερο του.......ετσι για δωρο........
δεν αξιζει ρε μαλακα...αληθεια δεν αξιζει....αξια στον νικητη δινει η αξια του ηττημενου...
αναγωγες....τα θελει δυο κλωτσιδια στον κωλο αλλα θα βγεις εκτεθειμενος εσυ τελικα...
βεβαια αν δεν βαλει μυαλο θα αναγκαστω να σε αμολησω για να τον τιμωρησεις οπως πρεπει...
θα δουμε....κανε λιγη υπομονη ακομα...
να εισαι σε ετοιμοτητα...δεν ειναι η ωρα ακομα...
Θελει ενα μαθημα ............ εγω εχω τη διαθεση να του το δωσω.......
να εισαι σε ετοιμοτητα...δεν ειναι η ωρα ακομα...
απαντα μου τωρα σε κατι...
πως γινεται -συμφωνα παντα με τους ''αντικειμενικους'' οπως ο μπραου- να φταιει ο προεδρος της ΕΠΟ για τα δεκα γκολ που εφαγαν οι μικροι αλλα να μην ''φταιει'' για το επος του 2004...
ε;μηπως ειναι χτυπημα στην επο;την κακια και ''κοκκινη'';
και ποιες ομαδες συντασσονται σε αυτη τη γραμμη;μηπως ποα αεκ παοκ κλπ;;
αρα συντασσονται μαζι τους και οι ΄΄αντικειμενικοι'';
φταιει ο σαρρη; για τα δεκα γκολ;
μαιστα
κατα τα αλλα ο χοντρος λεει οτι φαντασιωνομαι και ο ιδιος δεν βλεπει οτι ενα συστημα ''αντικειμενικων'' εχει συνταχτει κατα του ΄΄κοκκινου ΄΄΄κατεστημενου και βαραει οπως μπορει
www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10559&subid=2&pubid=129864108]http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10559&subid=2&pubid=129864108[/url]
www.gazzetta.gr/stili/editorial/article/660342/ma-fysika-kai-den-ftaine-oi-paiktes-tis-neon]http://www.gazzetta.gr/stili/editorial/article/660342/ma-fysika-kai-den-ftaine-oi-paiktes-tis-neon[/url]
Η Αθλέτικο πόσους έχει τύπε;H μαλμε ποσους εχει
οσο ευρωπαϊκό είναι και το Ισραήλ και το Αζερμπαιτζαν και η ΤουρκίαΤι έγινε χθες ο Αφελάι; Πέρασε σ άλλο επίπεδο; Από το να κάνει παπάδες πήγε στο να κάνει δεσποτάδες;
Μαλάκας που είσαστε ορισμένοι. Έπαιξε ο Αφελάι απέναντι στο καφενείο που λέγεται Καζακστάν (απορώ πάντως πως είναι δυνατόν αυτή η χώρα ν θεωρείται ότι είναι Ευρωπαϊκή. Δίπλα στη κίνα είναι γαμώ τη πουτάνα μου) και βγήκαν φυλλάδες και πληρωμένοι και μαας έκαναν τ αρχίδια ζέπελιν για τον Αφελάι. Έπαιξε χθες κόντρα όχι σε κανένα μεγαθήριο αλλά τουλάχιστον σε μια ομάδα που έχει και 2-3 παίκτες καλούς και ΗΤΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑΜΑΝΑΝΤΖΗΣ. Και τα πρωτοσέλιδα των φυλλάδων με τι ασχολούνται; Με το πρόστιμο και τ επεισόδια της....ΑΕΚ .
ρε μαλακα χαζος εισαι;;η μαγκια στο θεμα ειναι αν εκανε παπαδες η οχι ο αφελαι η οτι συμμετεχει σε ΑΥΤΗ την εθνικη ολλανδιας και ακομα περισσοτερο οτι αυτο εγινε μολις ΠΗΡΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ;;
ελεος...αληθεια εισαι τοσο μαλακας μερικες φορες η κανεις το χαζο...
αν εχω καταλαβει η δουλεια σου η επαγγελματικη ειναι σοβαρη (δεν ξερω ακριβως τι αλλα ξερω οτι ειναι μπερδεψιαρικη) και προφανως απαιτει ενα ΑΛΦΑ επιπεδο αντιληψης....που ειναι αυτο ρε γρηγορη;
το θεμα ειναι αν ηταν καλος αυτος η ο ρομπεν η ο φαν περσι (που ηταν ολοι μετριοι) η οτι παιζει σε αυτην την εθνικη ΜΕΣΩ ΘΡΥΛΟΥ;;
αυτη ειναι η ουσια...εδω ειναι η σημειολογια...εδω πρεπει να κανεις αναγωγες και αν αντιληφθεις πραγματα...
ξυπνα αρρωστε....ξυπνα
αυτο ντεν ειναι καλο ομανταΗ Αθλέτικο πόσους έχει τύπε;
Αντε και πες η Τουρκία έχει ένα μικρό κομμάτι της σ Ευρωπαϊκό έδαφος. Το Ισραήλ είναι γνωστο γιατί είναι στην Ευρώπη. Το Αζερμπαιτζαν δε το ήξερα ότι είναι και αυτό. Ρε τι σου κάνει το φυσικό αέριο!!!οσο ευρωπαϊκό είναι και το Ισραήλ και το Αζερμπαιτζαν και η Τουρκία
Και να καταλάβουν ότι του χρόνου ή που θα πρέπει να κάνουν τρελλό σκαουτιγκ ή να τα σκάσουν χοντρα (γιατί στην ΑΕΚ προσωπικά σύγχρονο χαφ έχω να δω από την εποχή που έπαιζε ο Πελετέρη).
Αυτά.
Ή να κάνουν καλό σκάουτιγκ. Λατινική Αμερικη, Αφρική κτλπ κτλπΚαλυτερα να τα σκασουν χοντρα...Δεν θελω την ομαδα Γιουγκοσλαβικη παροικια....
Ή να κάνουν καλό σκάουτιγκ. Λατινική Αμερικη, Αφρική κτλπ κτλπ
δεν βλέπεις Γιουροβίζιον τύπε...κι εγώ από εκεί τα μαθάινω όλαΑντε και πες η Τουρκία έχει ένα μικρό κομμάτι της σ Ευρωπαϊκό έδαφος. Το Ισραήλ είναι γνωστο γιατί είναι στην Ευρώπη. Το Αζερμπαιτζαν δε το ήξερα ότι είναι και αυτό. Ρε τι σου κάνει το φυσικό αέριο!!!
οχι χοντρε τον προεδρο μας θα σε επιπληξω και μετα κοκκινη καρτα..[URL unfurl="true"]http://aek365.com/a-359479/thelei-ton-kasami-h-roma.htm[/url]
χοντρε πουλα τον τωρα που ειναι ζεστος
οχι χοντρε τον προεδρο μας θα σε επιπληξω και μετα κοκκινη καρτα..
Γιατί είπα εγώ ότι ξέρει; Τελευταία φορά που ασχοληθήκαμε με Λατινική Αμερική ήταν επί εποχής κοντουΚαι που ξερει απο Λατινοαμερικανικη αγορα ο πριγκιπας του ποδονυφτη ρε?