ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.378
- Πόντοι
- 5.006
τον διαμαντακο τον ακούσες τι είπε για μπενιτες.Φέρε επιθετικό ρε Βαγγέλα,ο Μπενίτες δεν κάνει!
τον διαμαντακο τον ακούσες τι είπε για μπενιτες.Φέρε επιθετικό ρε Βαγγέλα,ο Μπενίτες δεν κάνει!
Kαι εγώ τα ίδια θα έλεγα ;)τον διαμαντακο τον ακούσες τι είπε για μπενιτες.
τον διαμαντακο τον ακούσες τι είπε για μπενιτες.
Kαι εγώ τα ίδια θα έλεγα ;)
σύμφωνοι αλλά δεν πρεπει να τον δουμε πρωτα και να τον κρίνουμε.άντε αμέσως να τον βγάλουμε άχρηστο η ξερολες.Η παραγουάη έχει να βγάλει καλό ποδοσφαιριστή από τον Καρντόζο :S
σύμφωνοι αλλά δεν πρεπει να τον δουμε πρωτα και να τον κρίνουμε.άντε αμέσως να τον βγάλουμε άχρηστο η ξερολες.
άλλο το ενα άλλο το άλλο προφανος και θέλουμε.Όπως και να 'χει θέλουμε κι άλλο επιθετικό γιατί ο πουλίδο δε βλέπω να 'ρχεται!
Σκασε ο μπενιτες ειναι πουλεν μου θα πιασει.Φέρε επιθετικό ρε Βαγγέλα,ο Μπενίτες δεν κάνει!
Σκασε ο μπενιτες ειναι πουλεν μου θα πιασει.
ρε μαλακες ...τι πεναλτυ δωσανε στον πουστη;;δεν υπαρχει...οχι μαιμου απλη..ουρακοταγκος κανονικος....γαμω την παραγκα μου μεσα
Και τι εγινε ρε Χρηστιδαρε, ανησυχεις?ρε μαλακες ...τι πεναλτυ δωσανε στον πουστη;;δεν υπαρχει...οχι μαιμου απλη..ουρακοταγκος κανονικος....γαμω την παραγκα μου μεσα
Αλβανοκοσοβαρος είναι ρε τύπε, τι περιμενες, να είναι των γαλλικων και του πιάνου?Εμένα ο Κασάμι δεν μου αρέσει. Μου φαίνεται μανούρας, αργός και γενικά μέτριος.
Ο Σαμαρης εφυγε (ποιος του ειπε να βγαινει φωτογραφιούλες με τον Τζαβελλα στη Μυκονο), ο Μανωλας φεύγει, ο Χολέμπας και ο Μανιατης είναι με το ένα ποδι εξω, θα εχει κανεναν Ελληνα φετος ο Ολυμπιακος?
Με Αβρααμ, Σιοβα, Μπουχαλακη και Διαμαντακο εχει μεινει.
Εγω όχι. Εσυ?Και τι εγινε ρε αλέξαρε, ανησυχεις?
Εδώ η Άεκ στην Γ Εθνική έπαιζε με κάτι σαπάκια σαν τον Ντακόλ και τον Μπρέσεβιτς ήταν χειρότεροι οι Ελληνες?Και τι εγινε ρε αλέξαρε, ανησυχεις?
Εγω όχι. Εσυ?
Αρα να υποθεσω ότι δεν σας ενοχλεί?Εδώ η Άεκ στην Γ Εθνική έπαιζε με κάτι σαπάκια σαν τον Ντακόλ και τον Μπρέσεβιτς ήταν χειρότεροι οι Ελληνες?
Καλως.Ούτε 'γω, δε βλέπω τον λογο
Δεν με ενδιαφέρει εάν παίζουν Έλληνες ή Ξένοι αρκεί να παίζουν καλά...Και ποιόν να πάρουμε? Τον Πέτσο?Αρα να υποθεσω ότι δεν σας ενοχλεί?
Αρα κατι φιλοι ολυμπιακοι που είναι αηδιασμένοι, αποτελουν εξαιρεση.