Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (13 μέλη και 37 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.442
Πόντοι
42.697
καταχρηση εξουσιας  >:(

καθόλου πατριώτη
με το γραμμα του νομου του σαιτ πηρε αυτο που του αξιζε
και επρεπε να το ειχε παρει ηδη καιρο πριν, ειχε δωσει και στο παρελθον αφορμες

ΥΓ. στην Λιμνη που εχεις στη φωτογραφια του αβαταρ σου ειχα παει πιτσιρικας πανω σε γαιδουρια και μουλαρια, καλοκαιρια,  απο την Ποταμια πολλες φορες.... :)

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καθόλου πατριώτη

ΥΓ. στην Λιμνη που εχεις στη φωτογραφια του αβαταρ σου ειχα παει πιτσιρικας πανω σε γαιδουρια και μουλαρια, καλοκαιρια,  απο την Ποταμια πολλες φορες.... :)
κατάχρηση.................θα συμφωνήσω!
εδωσε περισότερες αφορμές απο σένα δηλαδή?
Εχεις δωσει και εσύ.........και τώρα τι κατάλαβες?

Επισκέπτης
καθόλου πατριώτη

ΥΓ. στην Λιμνη που εχεις στη φωτογραφια του αβαταρ σου ειχα παει πιτσιρικας πανω σε γαιδουρια και μουλαρια, καλοκαιρια,  απο την Ποταμια πολλες φορες.... :)
μονο μια απορια εξηγησε μου???αν επιτεθοταν σε αλλο μελος και οχι σε σε αλλο θα τον μπαναρες???και μην μου πεις οτι επρεπε να το εχεις κανει εδω και καιρο,γιατι αν ηθελες πραγματικακαι νοιαζοσουν για το καλο του σαιτ θα το ειχες κανει με την πρωτη ευκαιρια..

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
καθαρο χτυπημα στην μπαλλα του νταστον -φαουλ-βολες...
καθαρο χτυπημα του κολλινς στη μπαλλα -φαουλ- δυο βολες...
καθαρο χτυπημα στη μπαλλα του λοτζεσκι ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟ φαουλ -4 ποντοι....
ανυπαρκτο φαουλ στο σλουκα επι μαυροκεφαλιδη σε σκορωμενη αποπειρα σουτ στο 0 -φαουλ -τρεις ευστοχες βολες...
φαουλ σε ντραιβ του κιλλ μπιλλ απο τον λασμε -παιξτε αντι δυο βολων....
φαουλ στον σλουκα σε σουτ δυο ποντων -παιξτε.....
φαουλ στο τελευταιο σουτ τριων ποντων του κιλλ μπιλλ -τιποτα παιχτε....
αυτα και αλλα πολλα
εσεις ψαχτε τωρα για συστηματα ,ανα΄λυσεις κλπ κλπ....και μα βγαλετε ακρη γραφτε μου...
καλημερα σας  :sunglasses:
α...και παιξτε το και υπερανω και μην ασχολειστε μωρε τβρα με διαιτησιες και μαλακιες....ελα τωρα μαλακιες...πφφφφ....διαιτησια....εξαλ΄λου στην ελλαδα ειμαστε ποιος γαμει την διαιτησια;;κανεις....ειμαστε υπερανω... :jerking: :jerking:

πιο γραφικος πεθαινεις..

Επισκέπτης
καθόλου πατριώτη

Eιναι η λιμνη του Λαδωνα. Για ποια Ποταμιά λες, μηπως εννοεις Πουρναριά ?

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
πραγματικα λυπαμαι που εχουμε τετοιους οπαδους... :uglystupid: :uglystupid:

με τετοιους γραφικους δε μπαινεις καν στο κοπο να ανοιξεις συζητηση..ειπαμε καλο να υποστηριζεις την ομαδα σου,αλλα να μη σε τυφλωνει το οπαδιλικι..

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Λοιπόν για να τελειώνουμε και να μην μακρηγορούμε τον zero τον γνωρίζω και αν ο λόγος μου έχει κάποια αξία στους περισσότερους εδώ μεσά, θα σας πω ότι είναι εντάξει παλικάρι.
Μπορούσα να τον παρακαλέσω να τον ξεμιουτάρει, θα το έκανε.
Δεν θα το κάνω για έναν και μοναδικό λόγο, να καταλάβει ότι πλείστοι΄οπαδοί του οσφπ που μας έχουνε περάσει γενεές  δεκατέσσερις ζούνε και βασιλεύουνε στον εικονικό κόσμο του bou,δεν έτρεξε κάστανο.
Ας τα ζυγίσει και θα του βγούνε τα ζύγια είμαι σίγουρος.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
με τετοιους γραφικους δε μπαινεις καν στο κοπο να ανοιξεις συζητηση..ειπαμε καλο να υποστηριζεις την ομαδα σου,αλλα να μη σε τυφλωνει το οπαδιλικι..
πουτανα...ακου καλα...χαρακτηρισμους στους ομοιους σου τους μαλακες...
εγω σε ενα ματς που κριθηκε στις λεπτομερειες εγραψα καποιες φασεις που αν εχεις αρχιδια τις βλεπεις και μου λες αν ειναι ετσι...
απο εκει και περα αν εγω για σενα ειμαι γραφικος για μενα εισαι ενα πουστρακι που δεν εχει λογο και επιχειρηματα,,,
εκτος αν πιασεις μια μια τις φασεις και μου πεις σε ποια διαφωνεις...
μεχρι τοτε ψαξε για δανεικα αρχιδια  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
η ομαδα παλι χτες δεν ηταν καλη...εκανε λαθη σοβαρα ειδικα στο τελος και ειδικα ο σπανουλης...τα λαθη της ομαδας που σαφως επηρεαζουν το αποτελεσμα σαφως και τα λεμε...αν ειναι δυνατον...
αλλα δεν μπορω να κλεισω και τα ματια στις πινελιες των γκρι...
πως θα γινει δηλαδη;;εκτος αν μου πει κανεις οτι ηταν φαουλ του σλουκα στον μαυροκεφαλιδη που εβαλε τρια ποντακια απο εκει που θα εβαζε 0 και η κατοχη θα ηταν δικη μου κλπ κλπ...
σε ενα ματς που ληγει με τρεις ποντους διαφορες ολοι οι παραγοντες που επηρεαζουν ενα παιχνιδι παιζουν τον ρολο τους...πως θα γινει δηλαδη;;
δεν ειδα κανενα παναθηναικο μετα το ματς με κατσουρανη να τα βαζει με την ομαδα του που δεν μπορει να παρει μια κουπα...ολοι στο διαιτητικο λαθος στεκονταν...
και οι γαυροι (και καλα εκαναν) συμφωνουσαν...
τωρα τι εγινε;;
εγω ρωταω...γινανε λαθη απο την διαιτησια χτες;η ηταν 50-50/...
απαντησεις του στυλ δεν ασχολουμαι με την διατησια και αλλα τετοια ΓΡΑΦΙΚΑ τα γραφω στα αρχιδια μου...
εγινε κλειστο ματς που κριθηκε ΄΄στον ποντο΄΄
η διατησια ηταν 50-50;
60-40;
40-6ο;
70-30
πως ηταν ρε παιδι μου ;ρωταω...
αλλο η αποδοση της ομαδας αλλο η διαιτησια...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Λοιπόν για να τελειώνουμε και να μην μακρηγορούμε τον zero τον γνωρίζω και αν ο λόγος μου έχει κάποια αξία στους περισσότερους εδώ μεσά, θα σας πω ότι είναι εντάξει παλικάρι.
Μπορούσα να τον παρακαλέσω να τον ξεμιουτάρει, θα το έκανε.
Δεν θα το κάνω για έναν και μοναδικό λόγο, να καταλάβει ότι πλείστοι΄οπαδοί του οσφπ που μας έχουνε περάσει γενεές  δεκατέσσερις ζούνε και βασιλεύουνε στον εικονικό κόσμο του bou,δεν έτρεξε κάστανο.
Ας τα ζυγίσει και θα του βγούνε τα ζύγια είμαι σίγουρος.
οταν λες γενεες δεκατεσσερεις τι εννοεις;;σας βριζουνε της μανες σας και τις λενε πουτανες της τρουμπας;;αντι να λες οτι συγκεκριμενα μελη που το απογονοι το εχουν ψωμοτυρι τυχαινουν ασυλιας ,παρεξηγιεσαι που μιουταρανε τον αλλο...
ας ηρεμησει ας κοψει τα απογονοι και τις αρχιδιες και ποιος θα τον πειραξει;

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Τι γινεται εδω?πεφτει ξυλο στο θρεντ? :s&m_3:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σε ένα από τα συναρπαστικότερα παιχνίδια πόλο που έχω παρακολουθήσει (και δεν είναι λίγα), ο Ολυμπιακός κέρδισε στα πέναλτυ τον ΝΟΒ με 13-11 (κανονικός αγώνας 9-9)και αύριο στις 20.00 παίζει το τρίτο και καθοριστικό ματς για το πρωτάθλημα στο Λαιμό.
Το ματς ήταν τρομερό. Στο τέταρτο οκτάλεπτο αν και χάναμε με τρια γκολ διαφορά,  οι παίκτριές μας παίζοντας με πάθος, κατάφεραν να το γυρίσουν .
Καταπληκτικός ο κόσμος που έκανε sold-out !!!  

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
πουτανα...ακου καλα...χαρακτηρισμους στους ομοιους σου τους μαλακες...
εγω σε ενα ματς που κριθηκε στις λεπτομερειες εγραψα καποιες φασεις που αν εχεις αρχιδια τις βλεπεις και μου λες αν ειναι ετσι...
απο εκει και περα αν εγω για σενα ειμαι γραφικος για μενα εισαι ενα πουστρακι που δεν εχει λογο και επιχειρηματα,,,
εκτος αν πιασεις μια μια τις φασεις και μου πεις σε ποια διαφωνεις...
μεχρι τοτε ψαξε για δανεικα αρχιδια  :2funny:

κλαψε οσο θες τυπε στα αρχιδια μου :grin:

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.507
Πόντοι
1.720
άμα ο γαύρος δεν μπορεί να νικήσει τον πεθαμένο παναθηναϊκό των 1/20 τριπόντων, σημαίνει ότι το μπασκετάκι στην ελλαδίτσα πέθανε

μην ακούτε τα κόκκινα και πράσινα αρρωστάκια ! όποιος αγαπά το άθλημα, απλά θρηνεί !

μπάσκετ τριτοκοσμικό, μπάσκετ που καλύτερα να μην το δεις. Πόνεσαν τα ματάκια μας. Το λεν ακόμα και τα σχόλια στα οπαδικά σάϊτ !

μακάρι να επανακάμψουν και οι δυο ομάδες, γιατί το μπασκετάκι είναι αγαπημένο στον μέσο Έλληνα

οι υπόλοιποι χαλαρώστε, εκτός αν είναι πολλά τα λεφτά Άρη ! ΓΚΕΓΚΕ ???

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
για να ακουσω ελληναρα του πληκτρολογιου,που το παιζεςι εξουσια και στο καραισκακη κανεις την κοτα την λιρατη απ τα vip..
Ρώτα τον αν τουλάχιστον του δίνει κανα χαρτζιλίκι ο χοντρός :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom