Να στο κάνω πενηνταράκια γιατί δυσκολεύεσαι.
Χρηστίδη είναι απλά τα πράγματα, άλλο αν δε σε συμφέρει να τα παραδεχτείς. Πρώτα απ' όλα στην Αγγλία δεν υπάρχει ένας σύλλογος που δεσπόζει τη Λίγκα όπως στην Ελλάδα. Επίσης, όπως ξέρεις, ακόμα και οι μικρότεροι σύλλογοι έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν πολλά λεφτά για να αποκτήσουν παίκτες, τρανό παράδειγμα η μεταγραφή έναντι 15 εκ. του Μήτρογλου από την τότε ουραγό Φούλαμ. Επιπλέον ο αριθμός των παικτών που μπορεί να δεχτεί μία ομάδα είναι 4 κάτω των 23 και 4 άνω των 23, σύνολο 8 μάξιμουμ. [size=14pt]
Από αυτούς το πολύ 1 μπορεί να προέρχεται από την ίδια ομάδα και μόλις δύο από την εσωτερική αγορά. [/size]
Σε σύνολο 23 δανεικών η Τσέλσυ έχει δανείσει μόλις 3 στην Πρέμιερ.
Όταν λοιπόν το πιο αξιόπιστο πρωτάθλημα του κόσμου δεν επιτρέπει το δανεισμό πάνω από 2-3 παικτών στην ίδια κατηγορία, και μάλιστα απαγορεύει χωρίς επιλογή πλέον τη συμμετοχή αυτών των παικτών εναντίον της μητρικής ομάδας, εσύ και ο Νικολακό βρίσκετε φυσιολογικό να συγκρίνετε τις δύο περιπτώσεις. Να σου θυμίσω βέβαια πως δεν έχεις 2-3 δανεικούς στην ίδια Λίγκα αλλά 12, από τους 21 συνολικά, και μάλιστα πάντα σε συγκεκριμένες ομάδες. Δανείζεις παίκτες όπως τους φτασμένους Τάτο και Ντε Βινσέντι, που για να τους αποκτήσει (ή αντίστοιχους) κάποια ομάδα θα έπρεπε να δαπανήσει πολλά χρήματα. ΕΠίσης υπάρχει πλήρης αδιαφάνεια σχετικά με τους όρους του δανεισμού, δηλαδή ποιος πληρώνει τον μισθό του παίκτη και ποιος είναι αυτός ο μισθός. Αν αυτά δεν αποτελούν αθέμιτο ανταγωνισμό για τις υπόλοιπες ομάδες, δεν ξέρω τι θα μπορούσε να το αποτελεί.
Εγώ δεν λέω ότι αυτοί οι παίκτες κόβουν πόντους από τους αντιπάλους του ΟΣΦΠ σώνει και καλά, κόβουν όμως σίγουρα από τους άμεσους αντιπάλους των ομάδων τους. Κι εφόσον οι ομάδες τους όχι μόνο δεν έχουν τα μέσα να τους αποκτήσουν, αλλά σε πολλές περιπτώσεις ούτε πληρώνουν τους μισθούς τους, αυτή η "επιδότηση" είναι σκανδαλώδης και άδικη.
Τέλος, αν δεν υπήρχαν οι σκιές και η γκρίνια για το πρωτάθλημά μας θα δεχόμουν, μέχρι αποδείξεως του εναντίου, ότι είναι λευκή η περιστερά, αλλά στην παρούσα κατάσταση να υπάρχει αυτό το καθεστώς και να το υπερασπίζεται κιόλας ένας πληρωμένος κι εγκάθετος δημοσιογράφος θα μου επιτρέψεις να προσπαθήσω, πάντα με επιχειρήματα και όχι κλανιές, να τον διαψεύσω.
Στη διάθεσή σου αν έχεις επιχειρήματα και όχι πονοκέφαλο.
ρε συ μας δουλευεις τωρα;;υπηρχε (απο παλια και οχι τωρα) καθεστως δανεισμου παιχτων ...ο ολυμπιακος δεν κανει τιποτα παρανομο...το ιδιο εχει κανει και ο παοκ εχει και αυτος δανεικους...ο θρυλος δεν εχει καμμια αναγκη ουτε νοημα να δωσει δανεικους σε ΄΄συγκεκριμενες '' ομαδες οπως εσυ υπονοοεις και το ξερεις καλα...
το αν εχει περισσοτερους απο τον παοκ δεν σημαινει οτι αν ειναι παραρτηματα του ολυμπιακου δεν ειναι και του παοκ...δεν εχει σημασια η ποσοτητα ,το οτι δινω δανεικους για να εχω παραρτηματα αν οπως ισχυριζεστε ισχυει τοτε ισχυει και για τον παοκ...
ο ολυμπιακος ηθελε καποτε να σας δωσει και σας δανεικο τον φετφα αλλα ξεσηκωθηκατε απο ψευτοεγωισμο και δεν θελατε///λες να σας ηθελε για παραρτημα;;
το οτι αλλες ομαδες δεν εχουν ροστερ και ΔΕΝ μπορουν να δωσουν δανεικους γοατι δεν περισευουν δεν φταιει ο θρυλος...δεν ειναι δικο του προβλημα...αυτο ακριβως λεμε οτι απο την καρπαζα δαιμονοιοποιειτε μια ομαδα...
ας δωσει και ο βαζελος και η αεκ...και να εισαι σιγουρος αν χρειαζοταν ,αν ειχαν την δυνατοτητα να αγορασουν πολλους παιχτες και να τους δωσουν για ΄΄ψησιμο΄΄ θα το εκαναν και το ξερεις μην υποκρινεσαι το αντιθετο...
απο εκει και υστερα αλλο το ενα και το αλλο...
υπαρχει ενα ΝΟΜΙΜΟ καθεστως δανεισμου παιχτων...
αυτο περιγραφει συγκεκριμενα ο κωσταρας στο αρθρο...
και περιμενω να μου πεις που ακριβως δεν τα λεει σωστα...
εβαλαν δυο δανεικοι ναι η οχι δυο κγολ σε αντιπαλους της λιβ που πιθανον θα κρινουν κουπα;
ΝΑΙ...
εκει το θεωρησαν απολυτα φυσιολογικα απο την στιγμη που ηταν ΝΟΜΙΜΑ δανεικοι;;
ΝΑΙ
αν γινοταν εδω παρολο που θα ηταν επισης νομιμο θα ειχε γκρεμιστει το συμπαν;
ΝΑΙ...
ασε λοιπον τις γενικοτητες και την παπαρολογια και απαντα συγκεκριμενα που ακριβως διαφωνεις με το αρθρο και που λεει μαλακιες ο κωσταρας...
οσο δεν απαντας συγκεκριμενα και το πας ναι μεν αλλα και γυρω γυρω γινεσαι ρομπα και πραγματικα με εκπλησσεις γιατι δεν σε εχω για τετοι...
οταν θα μιλατε με μενα θα μιλατε με επιχειρηματα και με γεγονοτα...
σου πα του πε μου πες κλπ εγω δεν τα ξερω...
στα δινω μασημενα να παντησεις συγκεκριμενα...
το αρθρο λεει οτι εδω δηλητηριαζουν καποια αρρωστα μυαλα ενα ''προιον'' επιδη δεν παιρνουν απο αυτο αυτα που επιθυουν και δεν πετυχαινουν καποιους στοχους που βαζουν...
και σου δινει παραδειγμα απο ενα προηγμενο πρωταθλημα οτι συμβαινει ακριβως το ιδιο και δεν μιλαει κανεις και εσυ σφυρας αδιαφορα πιπιλωντας μια γαμημενη καραμελλα οτι εδω δεν υπαρχει αξιπιστια...
μπορει να μην υπαρχει αλλα ειναι αλλο θεμα...στο συγκεκριμενι δεν κολλαει...δεν καταλαβαινεις;
οταν παει ο βαζελος με τα δυτερα στην ξανθη και τρωει τρια και ο βελλης βγαινει και λεει μπραβο αντι να τον βριζει και οι δημοσιογραφοι επισης ε τοτε ρε φιλε τι αξιπιστια να υπαρχει;οταν ξετιμωρει τον μπεργκ στο τελευταιο ματς που κρινεται παραμονη ενω τον βαζει σε ενα αστειο ματς με λειβαδια στη λεωφορο και αδιαφορ αντι να τον ριξει στην ''φωτια'' στην ξανθη τι αξιοπιστια να υπαρχει;;τον πρωτο σκορερ του πρωταθληματος λεμε...
αν το εκανε αυτο ο θρυλος με κανενα πλατανια θα ειχε πεσει η κυβερνηση...ασε ρε λαβιο δεν μασαμε...
απαντα σε παρακαλω αν θες που διαφωνεις αλλα συγκεκριμενα και οχι λοδωρωντας γενικα το ελληνικο πρωταθλημα...
μπορεις καντο...αν οχι δεν χρειαζονται γενικευμενες δαιμονοποιησεις και αοριστες...
αυτα σε παρακαλω με αλλους...με μενα συγκεκριμενα αν θες...μπαμ μπαμ
ουφ...αυτα...