Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
τη γλιτωσαμε τη σκουπα εμεις ...για τους αλλους δε ξερω

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Μεγάλη νίκη για την ομάδα. Μπράβο στα παιδιά, αν και μας έκαναν καρδιακούς στο τέλος.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Ο Σπανούλης παίζει υπέρ ή εναντίον του γάβρου τελικά; Πόσα λάθη πια; :huh: :huh:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.552
Πόντοι
34.538
βρωμιαρα πουτανα παρε το χοντρο και τεραστιο καβλι μου και χωστο στην κωλοτρυπιδα σου...σου εχυσα τη βρωμομαπα σου καριολη...λουσου στο ψωλοχυμα του θρυλου τωρα....
Μου την εδωσε τωρα.
Παω να γαμησω....
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
αυτος ο Ροντριγκεζ μπορει να ειναι ο καλυτερος παιχτης αυτη την στιγμη στην Ευρωπη  :toilet: :toilet: :toilet: :toilet:

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
αυτος ο Ροντριγκεζ μπορει να ειναι ο καλυτερος παιχτης αυτη την στιγμη στην Ευρωπη  :toilet: :toilet: :toilet: :toilet:

ειναι αναμφιβολα ο σουπερσταρ της ομαδας , αλλα για μενα ο καλυτερος τους παιχτης ειναι ο Σερχι . Εκπληκτικος οργανωτης ,ντριμπλα , πασα και φοβερη ατομικη ενεργεια + σουτ . Μου ειναι και συμπαθης επειδη αναμεσα σε ολους τους αχωνευτους και προκλητικους ισπανους δε προκαλει ποτε ειναι πολυ χαμηλων τονων

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
ειναι αναμφιβολα ο σουπερσταρ της ομαδας , αλλα για μενα ο καλυτερος τους παιχτης ειναι ο Σερχι . Εκπληκτικος οργανωτης ,ντριμπλα , πασα και φοβερη ατομικη ενεργεια + σουτ . Μου ειναι και συμπαθης επειδη αναμεσα σε ολους τους αχωνευτους και προκλητικους ισπανους δε προκαλει ποτε ειναι πολυ χαμηλων τονων
O Ροντρίγκεζ είναι  Σέρχιο τύπε, εννοείς τον Γιουλ μήπως που είναι κι αυτός Σέρχιο ή τον Φερνάντεζ;

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.189
Πόντοι
5.916

υπάρχει τρομερή διαφορά ποιότητας στα γκάρντ μεταξύ ρεάλ και ολυμπιακού και θεωρώ θαύμα το μή sweep....

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16

ο Ροντριγκεζ λεγεται Σερχι τον ιδιο λεμε  :cheesy:

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
υπάρχει τρομερή διαφορά ποιότητας στα γκάρντ μεταξύ ρεάλ και ολυμπιακού και θεωρώ θαύμα το μή sweep....
την εχουμε πατησει με τουσ ξενους εκτοσ του Ντανστον και η απωλεια του Λο μην ξεχναμε  :idiot: :idiot:

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.189
Πόντοι
5.916
την εχουμε πατησει με τουσ ξενους εκτοσ του Ντανστον και η απωλεια του Λο μην ξεχναμε  :idiot: :idiot:

ναι ο λό ηταν μεγάλη απώλεια ομολογουμένως θα είχαμε ένα πολύ καλό πόιντ γκάρντ στη θέση του άφαντου κόλινς...βασικά ο λό είναι ο καλύτερος γκάρντ που έχουμε στο ρόστερ και μας λείπει πάρα πολύ. Κατ' αρχήν έχει ένα αξιοπρεπές ντράιβ και δεν κάνει τα λάθη του σπανούλη και του σλούκα

tteautteau231996

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
ναι ο λό ηταν μεγάλη απώλεια ομολογουμένως θα είχαμε ένα πολύ καλό πόιντ γκάρντ στη θέση του άφαντου κόλινς...βασικά ο λό είναι ο καλύτερος γκάρντ που έχουμε στο ρόστερ και μας λείπει πάρα πολύ. Κατ' αρχήν έχει ένα αξιοπρεπές ντράιβ και δεν κάνει τα λάθη του σπανούλη και του σλούκα
σωστος σωστος μην ξεχναμε οτι και ο Μαντζαρης αν παιρνει περισσοτερο τα σουτ θα μιλαμε για σουπερ παιχτη.Απο Ελληνες παμε παρα πολυ καλα.

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26

Stories

Νέο!