Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλά, πάω για καφέ
άμα θέτε κάντε του και αδριάντα του Μώραλη

στα αρχιδια μου κιόλας.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εδω ειχε βγει ο φασουλας ρε μαλακα.ποιος ο φασουλας,δεν θα βγει ο μωραλης;Τον τσουκαλα
να βαζανε με συμβουλο τον βλακα τον τσελσι θα εβγαινε με απολυτη πλειοψηφια.

Και ο Βαμβακούλας,θα έβγαινε... :dancing:

%201978_6.jpg

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
ερώτηση
πες μου τι πιστεύεις πως ήταν διαφορετικό μεταξύ Μιχαλολιάκου και Φασούλα όσο αφορά τα συμφέροντα του Ολυμπιακού.
Για να καταλάβω για ποιο λόγο να ψηφίσει κάποιος συνδεσμικά σε δημοτικές εκλογές.

Θα σου πω....τον Φασουλα τον Υποστηριξε το συστημα ΠΑΣΟΚ με οτι συνεπαγεται αυτο
Ο Μωραλης - Μαρινακης κατεβαινουν αυτονομοι, χωρις στηριξη απο κανενα πολιτικο κομμα, για να δειξουν στα πολιτικα κομματα και σε ολους τους υπολοιπους, οτι στον Πειραια κανει κουμαντο ο Ολυμπιακος και οχι ο Σαμαρας Μιχαλολιακος Μελλισανιδης κτλ κτλ

Μαγκια τους αφου μπορουν !!!
(Αν και ο Μαρινακης Δεξιος ειναι)

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Δεν ξερω ποιος θα γινει δημαρχος στο Πειραια αλλα  αν γινει ο Χοντρός γιατι γιαυτο μιλαμε δεν θα κλεψει γιατι εχει πολλα παρα πολλα φραγκα.
Ειδαμε και το Λογοθετη και το σαλονικιο Φασουλα  και αλλους αλλους πολλους.
Ας βγει ο καλυτερος και αυτος που εχει διαθεση να προσφέρει.
Ο Μαρινακης εδωσε και για τη κεφαλλονια (ενταξει ειναι σαν να δωσαμε εμεις  κατι ψιλα αλλα αυτος ΤΑ ΕΔΩΣΕ και δεν νομίζω οτι το έκανε με σκοπο το προσωπικο ωφελος αν ηθελε εβαζε μερικες εφημεριδες καναλια να του κανουν την αγιογραφια του)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Eμενα ολο αυτο μου φαινεται πολυ περιεργο. Ο Μωραλης εδω και καιρο ειχε πει οτι δεν θα συνεχισει στην Σουπερ Λιγκ, αρα απο τοτε υπηρχε σχεδιο. Ο Μωραλης αποφασισε να κατεβει για δημαρχος και ζητησε την στηριξη του Μαρινακη; Δεν νομιζω, ο Μαρινακης ηθελε να βαλει καποιον σε αυτην την θεση και βρηκε τον Μωραλη.
Δεν νομιζω να βγει αμα δεν βρει στηριξη απο καποιοι κομμα αλλα και να μην βγει θα εχει πετυχει αρκετα. Θα δειξει οτι μπορει να διαμορφωσει καταστασεις ο Ολυμπιακος και θα ειναι ενα μηνυμα στους πολιτικους.
Μην σας πω οτι αυτος ειναι ο στοχος εξαρχης.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Θα σου πω....τον Φασουλα τον Υποστηριξε το συστημα ΠΑΣΟΚ με οτι συνεπαγεται αυτο
Ο Μωραλης - Μαρινακης κατεβαινουν αυτονομοι, χωρις στηριξη απο κανενα πολιτικο κομμα, για να δειξουν στα πολιτικα κομματα και σε ολους τους υπολοιπους, οτι στον Πειραια κανει κουμαντο ο Ολυμπιακος και οχι ο Σαμαρας Μιχαλολιακος Μελλισανιδης κτλ κτλ

δεν απαντιέται η ερώτησή μου.
στο μόνο που συμφωνώ είναι πως έτσι δείχνει και καλά ο Ολυμπιακός τη δύναμή του και ανεξάρτητος.

οκ...και χρειάζεται να το δειξει έτσι;δεν το ξερει όλος ο κόσμος;
χρειαζεται ο ...Μωραλης για να το αποδειξει;

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Σεβαστές όλες οι γνώμες, ας παραθέσω και εγώ τη δική μου. Οι πολιτικοί στην Ελλάδα είναι ότι πιο αναξιόπιστο υπάρχει. Ας αναλάβουν άνθρωποι με λεφτά που δεν έχουν ανάγκη να κλέψουν, να δούμε αν αλλάζει τίποτα σε αυτόν τον τόπο. Τρανό παράδειγμα ο Παπαδόπουλος στην Κύπρο που όντας πάμπλουτος πάλεψε για τον τόπο του. Γι΄αυτό τον έφαγαν.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σεβαστές όλες οι γνώμες, ας παραθέσω και εγώ τη δική μου. Οι πολιτικοί στην Ελλάδα είναι ότι πιο αναξιόπιστο υπάρχει. Ας αναλάβουν άνθρωποι με λεφτά που δεν έχουν ανάγκη να κλέψουν, να δούμε αν αλλάζει τίποτα σε αυτόν τον τόπο. Τρανό παράδειγμα ο Παπαδόπουλος στην Κύπρο που όντας πάμπλουτος πάλεψε για τον τόπο του. Γι΄αυτό τον έφαγαν.
εντάξει, το γαμήσαμε το θρεντ με τη μαλακία του Μαρινάκη για δημαρχία.
Από αθλητικό το κάναμε πολιτκό.

τεσπα, η λογική που λες είναι η ίδια με αυτή που υπαγόρευσε να είναι τεράστιοι οι μισθοί στο δημόσιο για να μην κλέβουνε οι ΔΥ.
Όπως ξέρεις δεν περπάτησε αυτό γιατι η απληστία είναι από τα αμαρτήματα που ευδοκιμούν.

μην προτρέξω. Δεν ξέρω αν είναι άπληστος ή όχι ο συγκεκριμένος ή πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.
Αλλά για μένα είναι ανούσια και λάθος κίνηση.
η οποία μάλιστα, αν δεν πάει καλά η δημαρχία θα γυρίσει και άσχημο μπούμερανγκ.

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
o κλασσικος ο μαλακας ο ελληνας...που εχει αποψη μεχρι και για αυτον που κουρευει το γκαζον στο καραισκακης  :jerking:
μεσω πληκτρων χτιζουμε ανωγεια και κατωγεια...
αποψη και με στομφο για τον μωραλη που κατα γενικη ομολογια ακομα και ορκισμενων εχθρων του θρυλου ειναι ενας ανθρωπος ηπιων τονων ηρεμος πραος διαλλακτικος συζητησιμος με αποψη με επιχειρηματα με λογο σωστο και σε αρθρωση και σε νοημα ,αποφευγει την οποιαδηποτε μορφη πολωσης ,αμυνεται σε ανηλεεις επιθεσεις με συνεση ψυχραιμια ,μορφωμενος ,κοινωνικα αποδεκτος...
και ο μοικανος τον παρουσιαζει ενα κραμα μαστερ-λοπεζ...
μαλιστα...
πουτανα ελλαδα ποτε δεν θα πεθανεις!!!

Χρηστιδη σε αυτο συμφωνω μαζι σου....ξερω πολλους Παναθηναϊκους που τον πανε (δεν μιλαω για τους συνδεσμιτες) μιλαω για τον απλο κοσμο.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
αδερφέ
και ο Δάρας χειρούργος ήταν
αλλά το νυστέρι το απέφευγε όπως ο διάολος το λιβάνι.

αν με εννοάς.

επίσης η μόρφωση δεν έχει να κάνει μόνο με ένα πτυχίο που παίρνει κάποιος.
Δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο, για να μην παρεξηγηθώ.

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και όποιος θέλει την ασπάζεται.
Δε δίνει την άποψη του αμόρφωτου ο Μώραλης, μάλλον το αντίθετο. Εγώ δεν ήξερα ότι είναι απόφοιτος πανεπιστημίου και γιος υπουργού και πίστευα να πω την αλήθεια ότι είναι κάποιο παλικάρι των οργανωμένων που επειδή τα έλεγε καλά "ανέβηκε". Ακόμη και με το δικό σου ορισμό, αμόρφωτο δε θα τον έλεγα. Κουλτουριάρης-διανοούμενος σαν το Φασούλα δεν είναι αλλά ούτε κι ο Πειραιάς είναι της...διανόησης.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
δεν απαντιέται η ερώτησή μου.
στο μόνο που συμφωνώ είναι πως έτσι δείχνει και καλά ο Ολυμπιακός τη δύναμή του και ανεξάρτητος.

οκ...και χρειάζεται να το δειξει έτσι;δεν το ξερει όλος ο κόσμος;
χρειαζεται ο ...Μωραλης για να το αποδειξει;

Ας τον δοκιμασουνε και αυτον...
Εαν δεν τους αρεσει ας ψηφισουνε τον Μιχαλολιακο.

Εγω παντως θα προτιμουσα εναν ανθρωπο επιτυχημενο επιχειρηματικα, νεο αφθαρτο που να εχει επαγγελματικο παρελθον, παρα εναν πολιτικο ανεπαγγελτο τοποθετημενο απο πολιτικο θωκο που ηταν συμμετοχος για την καταντια που βιωνει η χωρα σημερα !!!

Θελετε Μιχαλολιακο παλι ? Ψηφιστε τον !!!

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226

Δεν είναι αυτόνομος τύπε. Τον άδειασε τον Μιχαλολιάκο η ΝΔ.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Δεν είναι αυτόνομος τύπε. Τον άδειασε τον Μιχαλολιάκο η ΝΔ.

"Βασίλη Μιχαλολιάκο, ο οποίος θα είναι και πάλι υποψήφιος και χαίρει της στήριξης του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά"

Ο Ανθρωπος ποσα χρονια πολιτευεται και κονομαει μισθο Βουλευτη, Δημαρχου και οτι αλλο ?
Ας παει να δουλεψει λιγο...μονιμοτητες στους Δημους με ΑΣΕΠ πλεον !!!

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
"Βασίλη Μιχαλολιάκο, ο οποίος θα είναι και πάλι υποψήφιος και χαίρει της στήριξης του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά"

Ο Ανθρωπος ποσα χρονια πολιτευεται και κονομαει μισθο Βουλευτη, Δημαρχου και οτι αλλο ?
Ας παει να δουλεψει λιγο...μονιμοτητες στους Δημους με ΑΣΕΠ πλεον !!!
Λάθος λινκ έβαλα, θα δείξει ποιον θα στηρίξει τελικά η ΝΔ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δε δίνει την άποψη του αμόρφωτου ο Μώραλης, μάλλον το αντίθετο. Εγώ δεν ήξερα ότι είναι απόφοιτος πανεπιστημίου και γιος υπουργού και πίστευα να πω την αλήθεια ότι είναι κάποιο παλικάρι των οργανωμένων που επειδή τα έλεγε καλά "ανέβηκε". Ακόμη και με το δικό σου ορισμό, αμόρφωτο δε θα τον έλεγα. Κουλτουριάρης-διανοούμενος σαν το Φασούλα δεν είναι αλλά ούτε κι ο Πειραιάς είναι της...διανόησης.
όπως είπα η άποψή μου είναι προσωπική (το είπα πολλές φορές) και την έχω αποκομίσει όχι από τα μέσα ενημέρωσης από εμπειρίες.
Δεν έχω το κόλλημα να πείσω κανέναν πως έχω δίκιο.

αλλά όπως ακούω τις γνώμες όλων, έχω δικαίωμα να έχω και τη δική μου, ειδικά μάλιστα όταν η δική μου άποψη είναι αλλιώς διαμορφωμένη.

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Νέα προσφυγή Ιωαννίδη κατά της ΚΑΕ Ολυμπιακός!

Την κατάπτωση της εγγυητής επιστολής της ΚΑΕ Ολυμπιακός ζητεί εκ νέου ο πρώην προπονητής της, νυν υποψήφιος περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Ιωαννίδης.

Ο "ξανθός" είχε προσφύγει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τον Απρίλιο του 2012 ζητώντας περίπου 1,5 εκατ. ευρώ το οποίο του οφείλεται από την περίοδο 1999-2000.

Το θέμα "πάγωσε" με πρωτοβουλία του ίδιου του Ιωαννίδη (για λόγους ηθικής τάξης) όταν λίγους μήνες αργότερα, το καλοκαίρι του 2012, έγινε υφυπουργός Αθλητισμού. Όμως τώρα που δεν έχει αυτή την ιδιότητα το επαναφέρει όπως έχει κάνει και στο παρελθόν.

Η υπόθεση αυτή έφθασε μέχρι το Συμβούλιο της Επικρατείας όταν η ΕΕΑ είχε αποφασίσει την μερική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής του μπασκετικού Ολυμπιακού για το πόσο των 300.000 ευρώ. Το ΣτΕ δήλωσε αναρμοδιότητα, ενώ η νυν διοίκηση της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ θεωρεί ότι πρόκειται για οφειλή που βαραίνει τη διοίκηση Κόκκαλη.

Η ΕΕΑ θα συνεδριάσει για το θέμα στις 28 Απριλίου.

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Ξενέρωτο το ματσάκι με τη βαζέλα αύριο, αλλά όπως και να'χει πρέπει να το πάρουμε.
Θα είχε άλλο ενδιαφέρον να έμενε κάποιος από τους δύο έξω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom