Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
o κλασσικος ο μαλακας ο ελληνας...που εχει αποψη μεχρι και για αυτον που κουρευει το γκαζον στο καραισκακης
μεσω πληκτρων χτιζουμε ανωγεια και κατωγεια...
αποψη και με στομφο για τον μωραλη που κατα γενικη ομολογια ακομα και ορκισμενων εχθρων του θρυλου ειναι ενας ανθρωπος ηπιων τονων ηρεμος πραος διαλλακτικος συζητησιμος με αποψη με επιχειρηματα με λογο σωστο και σε αρθρωση και σε νοημα ,αποφευγει την οποιαδηποτε μορφη πολωσης ,αμυνεται σε ανηλεεις επιθεσεις με συνεση ψυχραιμια ,μορφωμενος ,κοινωνικα αποδεκτος...
και ο μοικανος τον παρουσιαζει ενα κραμα μαστερ-λοπεζ...
μαλιστα...
πουτανα ελλαδα ποτε δεν θα πεθανεις!!!
κοιτα...εγω δεν εξεταζω ουτε αν θα ειναι καλος σαν δημαρχος αν θα βγει (αλλωστε ποιος μπορει να το πει αυτο εκ των προτερων) ουτε κατι σχετικο...Αστους να πληρωνουν Χαρατσια, Φεσια, Φορους, Πτωχευσεις, Δανεια και να ψηφιζουν ακομα Μιχαλολιακο !!!
Αν και εγω προσωπικα πιστευω θα φαει Πουτσα απο το Καραισκακη μεχρι τα αρχιδια του Μαρινακη !!!
Καλα κανει και κατεβαινει ο Ολυμπιακος στις εκλογες... ευχομαι να τις κερδισει με τις Μπαντες και ας μην κανει τιποτα (λες και κανανε ολοι οι προηγουμενοι)
κοιτα...εγω δεν εξεταζω ουτε αν θα ειναι καλος σαν δημαρχος αν θα βγει (αλλωστε ποιος μπορει να το πει αυτο εκ των προτερων) ουτε κατι σχετικο...
εγω εξεταζω την προσωπογραφια που ανελυσε ο μοιακνος και ειναι εντελως αντιθετη με την πραγματικη...
απο τους ελαχιστους ανθρωπους στον παραγοντικο χωρο που μπορουν να εκφερουν αποψη και λογο και αυτος τον βαφτισε αγραμματο και δεν ξερω ξαι εγω τι αλλο
πουτανα ημιμαθεια που μπροστα σου η αμαθεια ειναι μνημειο σοβαροτητας...ένας τέζα μαλάκας, αμόρφωτος, που λόγω καλών γνωριμιών εξελίχτηκε σε ...παράγοντα.
Το καλύτερο όλων φυσικά που ήταν υπεύθυνος ασφάλειας στον Ολυμπιακό και δεν ήξερε πού πανε τα τέσσερα.
Από τις κλασικές περιπτώσεις ανθρώπων που παρασιτούν
αυτο παει να πει κατι;το δεξί χέρι του κόκκαλη και μετά του μαρινάκη που μακροημερεύει στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου...
Οχι και αμορφωτος ο Μωραλης,αχρηστος και ανικανος ναι,μπορεις να τον πεις,τουλαχιστον ωςένας τέζα μαλάκας, αμόρφωτος, που λόγω καλών γνωριμιών εξελίχτηκε σε ...παράγοντα.
Το καλύτερο όλων φυσικά που ήταν υπεύθυνος ασφάλειας στον Ολυμπιακό και δεν ήξερε πού πανε τα τέσσερα.
Από τις κλασικές περιπτώσεις ανθρώπων που παρασιτούν
Εδω ειχε βγει ο φασουλας ρε μαλακα.ποιος ο φασουλας,δεν θα βγει ο μωραλης;Τον τσουκαλαΆσχετα με ομάδες...γελάει ο κόσμος... Αν βγει,μιλάμε για Ελλαδιστάν (όχι ότι δεν είμαστε)... :S
αυτο παει να πει κατι;
μαλλον θετικο ακουω το να εισαι δεξι χερι καποιων που η προοδος σε αυτο που ηγουνται ειναι μια απλη καθημερινη συνηθεια...
εσυ το αντιλαμβανεσαι διαφορετικα;;
η απαντηση παρακαλω με συγκεκριμενα γεγονοτα και οχι με αραχνουφαντους αστικους μυθους και παραμυθια χωρις δρακους...
άσε, μην σου πω για του ΠΑΟ τους παράγοντες που τους ξέρω ακόμα καλύτερα και από το Μώραλη.αφου ειναι ολα αυτα που λες, ο Μαρινακης γιατι τον στηριζει και τον αβανταρει τοσο στην ΠΑΕ οσο κ στο Δημαρχιλικι?
άκουπουτανα ημιμαθεια που μπροστα σου η αμαθεια ειναι μνημειο σοβαροτητας...
ποτε δεν υπηρξε υπευθυνος ασφαλειας...
αν εννοεις υπευθυνος συνδεσμων ναι ηταν αλλα αυτο ειναι εντελως διαφορετικο απο το υπευθυνος ασφαλειας...
επειδη βλεπω εκφερεις αποψη αρα και εκτιθεσαι ας ξεκινησουμε απο το Α
ψαξε λοιπον τι θα πει
α)υπευθυνος ασφαλειας
β)υπευθυνος συνδεσμων ,και....
αφου εισαι σιγουρος οτι καταλαβες και ενοιωσες τις διαφορες ξαναγραψε να συζητησουμε το πως και το γιατι...
αυτα...
αδερφέΣτο Πανεπιστήμιο Πειραιά λέει ότι σπούδασε, ξέρεις κάτι άλλο ή παπαρολογείς;
αρχίσαμε τα ίδια.Αν δεν σας αρεσει ο Μωραλης... καθηστε με τον Μιχαλολιακο που σας τα εκανε καλυτερα !!!!
Εδω ειχε βγει ο φασουλας ρε μαλακα.ποιος ο φασουλας,δεν θα βγει ο μωραλης;Τον τσουκαλα
να βαζανε με συμβουλο τον βλακα τον τσελσι θα εβγαινε με απολυτη πλειοψηφια.
αυτός ο οποίος έχει άποψη για όλα κατά βάση είσαι εσύ.o κλασσικος ο μαλακας ο ελληνας...που εχει αποψη μεχρι και για αυτον που κουρευει το γκαζον στο καραισκακης
μεσω πληκτρων χτιζουμε ανωγεια και κατωγεια...
αποψη και με στομφο για τον μωραλη που κατα γενικη ομολογια ακομα και ορκισμενων εχθρων του θρυλου ειναι ενας ανθρωπος ηπιων τονων ηρεμος πραος διαλλακτικος συζητησιμος με αποψη με επιχειρηματα με λογο σωστο και σε αρθρωση και σε νοημα ,αποφευγει την οποιαδηποτε μορφη πολωσης ,αμυνεται σε ανηλεεις επιθεσεις με συνεση ψυχραιμια ,μορφωμενος ,κοινωνικα αποδεκτος...
και ο μοικανος τον παρουσιαζει ενα κραμα μαστερ-λοπεζ...
μαλιστα...
πουτανα ελλαδα ποτε δεν θα πεθανεις!!!
για πες..κοιτα...εγω δεν εξεταζω ουτε αν θα ειναι καλος σαν δημαρχος αν θα βγει (αλλωστε ποιος μπορει να το πει αυτο εκ των προτερων) ουτε κατι σχετικο...
εγω εξεταζω την προσωπογραφια που ανελυσε ο μοιακνος και ειναι εντελως αντιθετη με την πραγματικη...
απο τους ελαχιστους ανθρωπους στον παραγοντικο χωρο που μπορουν να εκφερουν αποψη και λογο και αυτος τον βαφτισε αγραμματο και δεν ξερω ξαι εγω τι αλλο
ερώτησηΠοιος εχει πρωσοπογραφια μωρε απο αυτους που ασκουν διοικηση σημερα?
Ολοι Ανεπαγγελτοι Τεμπελχαναδες Κλεφτες και Απατεωνες ειναι
Οι μισοι κληρονομουν τα Δημαρχιλικια και τα Βουλευτιλικια απο τις πελατειες των γονιων τους...
Και οι υπολοιποι γλυφουν και χρηματοδοτουν τα κομματα που τους στηριζουν για να σωσουν τον Ελληνικο Λαο και τις Τσεπες τους...
Κανενας δεν ψηφιζει με γνωμονα την Προσωπογραφια αλλα το προσωπικο συμφερον
Οποτε αστους να λενε οτι θελουν και ριξτο Μωραιτη καρφωτο να εχετε και συμφερον σαν Ολυμπιακος γιατι Σαν Δημος σας εχουν ξεπουλησει !!!