Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (5 μέλη και 24 επισκέπτες)

Reddevil7

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
έξω μας αναγνωρίζουν ,εδώ στην Ελλάδα οχι 

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
Αν δεν σας αρεσει ο Μωραλης... καθηστε με τον Μιχαλολιακο που σας τα εκανε καλυτερα !!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
o κλασσικος ο μαλακας ο ελληνας...που εχει αποψη μεχρι και για αυτον που κουρευει το γκαζον στο καραισκακης  :jerking:
μεσω πληκτρων χτιζουμε ανωγεια και κατωγεια...
αποψη και με στομφο για τον μωραλη που κατα γενικη ομολογια ακομα και ορκισμενων εχθρων του θρυλου ειναι ενας ανθρωπος ηπιων τονων ηρεμος πραος διαλλακτικος συζητησιμος με αποψη με επιχειρηματα με λογο σωστο και σε αρθρωση και σε νοημα ,αποφευγει την οποιαδηποτε μορφη πολωσης ,αμυνεται σε ανηλεεις επιθεσεις με συνεση ψυχραιμια ,μορφωμενος ,κοινωνικα αποδεκτος...
και ο μοικανος τον παρουσιαζει ενα κραμα μαστερ-λοπεζ...
μαλιστα...
πουτανα ελλαδα ποτε δεν θα πεθανεις!!!

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
o κλασσικος ο μαλακας ο ελληνας...που εχει αποψη μεχρι και για αυτον που κουρευει το γκαζον στο καραισκακης  :jerking:
αποψη και με στομφο για τον μωραλη που κατα γενικη ομολογια ακομα και ορκισμενων εχθρων του θρυλου ειναι ενας ανθρωπος ηπιων τονων ηρεμος πραος διαλλακτικος συζητησιμος με αποψη με επιχειρηματα με λογο σωστο και σε αρθρωση και σε νοημα ,αποφευγει την οποιαδηποτε μορφη πολωσης ,αμυνεται σε ανηλεεις επιθεσεις με συνεση ψυχραιμια ,μορφωμενος ,κοινωνικα αποδεκτος...
μαλιστα...

Αστους να πληρωνουν Χαρατσια, Φεσια, Φορους, Πτωχευσεις, Δανεια, Κλεψιες και να ψηφιζουν ακομα Μιχαλολιακο !!!
Αν και εγω προσωπικα πιστευω θα φαει Πουτσα απο το Καραισκακη μεχρι τα αρχιδια του Μαρινακη !!!

Καλα κανει και κατεβαινει ο Ολυμπιακος στις εκλογες... ευχομαι να τις κερδισει με τις Μπαντες και ας μην κανει τιποτα (λες και κανανε ολοι οι προηγουμενοι)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Αστους να πληρωνουν Χαρατσια, Φεσια, Φορους, Πτωχευσεις, Δανεια και να ψηφιζουν ακομα Μιχαλολιακο !!!
Αν και εγω προσωπικα πιστευω θα φαει Πουτσα απο το Καραισκακη μεχρι τα αρχιδια του Μαρινακη !!!

Καλα κανει και κατεβαινει ο Ολυμπιακος στις εκλογες... ευχομαι να τις κερδισει με τις Μπαντες και ας μην κανει τιποτα (λες και κανανε ολοι οι προηγουμενοι)
κοιτα...εγω δεν εξεταζω ουτε αν θα ειναι καλος σαν δημαρχος αν θα βγει (αλλωστε ποιος μπορει να το πει αυτο εκ των προτερων) ουτε κατι σχετικο...
εγω εξεταζω την προσωπογραφια που ανελυσε ο μοιακνος και ειναι εντελως αντιθετη με την πραγματικη...
απο τους ελαχιστους ανθρωπους στον παραγοντικο χωρο που μπορουν να εκφερουν αποψη και λογο και αυτος τον βαφτισε αγραμματο και δεν ξερω ξαι εγω τι αλλο  :headbang:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16
κοιτα...εγω δεν εξεταζω ουτε αν θα ειναι καλος σαν δημαρχος αν θα βγει (αλλωστε ποιος μπορει να το πει αυτο εκ των προτερων) ουτε κατι σχετικο...
εγω εξεταζω την προσωπογραφια που ανελυσε ο μοιακνος και ειναι εντελως αντιθετη με την πραγματικη...
απο τους ελαχιστους ανθρωπους στον παραγοντικο χωρο που μπορουν να εκφερουν αποψη και λογο και αυτος τον βαφτισε αγραμματο και δεν ξερω ξαι εγω τι αλλο  :headbang:

Ποιος εχει πρωσοπογραφια μωρε απο αυτους που ασκουν διοικηση σημερα?
Ολοι Ανεπαγγελτοι Τεμπελχαναδες Κλεφτες και Απατεωνες ειναι

Οι μισοι κληρονομουν τα Δημαρχιλικια και τα Βουλευτιλικια απο τις πελατειες των γονιων τους...
Και οι υπολοιποι γλυφουν και χρηματοδοτουν τα κομματα που τους στηριζουν για να σωσουν τον Ελληνικο Λαο και τις Τσεπες τους...

Κανενας δεν ψηφιζει με γνωμονα την Προσωπογραφια αλλα το προσωπικο συμφερον
Οποτε αστους να λενε οτι θελουν και ριξτο Μωραιτη καρφωτο να εχετε και συμφερον σαν Ολυμπιακος γιατι Σαν Δημος σας εχουν ξεπουλησει !!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ένας τέζα μαλάκας, αμόρφωτος, που λόγω καλών γνωριμιών εξελίχτηκε σε ...παράγοντα.
Το καλύτερο όλων φυσικά που ήταν υπεύθυνος ασφάλειας στον Ολυμπιακό και δεν ήξερε πού πανε τα τέσσερα.

Από τις κλασικές περιπτώσεις ανθρώπων που παρασιτούν
πουτανα ημιμαθεια που μπροστα σου η αμαθεια ειναι μνημειο σοβαροτητας...
ποτε δεν υπηρξε υπευθυνος ασφαλειας...
αν εννοεις υπευθυνος συνδεσμων ναι ηταν αλλα αυτο ειναι εντελως διαφορετικο απο το υπευθυνος ασφαλειας...
επειδη βλεπω εκφερεις αποψη αρα και εκτιθεσαι ας ξεκινησουμε απο το Α
ψαξε λοιπον τι θα πει
α)υπευθυνος ασφαλειας
β)υπευθυνος συνδεσμων ,και....
αφου εισαι σιγουρος οτι καταλαβες και ενοιωσες τις διαφορες ξαναγραψε να συζητησουμε το πως και το γιατι...
αυτα...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

το δεξί χέρι του κόκκαλη και μετά του μαρινάκη που μακροημερεύει στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου...

από την άλλη οι δήμαρχοι είναι έτσι κι αλλιώς κατά κανόνα λαμόγια οπότε τι να λέει, άσε που μπορεί να την δει και ο μαρινάκης ευεργέτης κι έτσι και ν'αφήσει τίποτα καλό στον δήμο δίχως πολλά γραφειοκρατικά κι ας ξεπλύνει κανά φράγκο :think:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
το δεξί χέρι του κόκκαλη και μετά του μαρινάκη που μακροημερεύει στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου...
αυτο παει να πει κατι; :think:
μαλλον θετικο ακουω το να εισαι δεξι χερι καποιων που η προοδος σε αυτο που ηγουνται ειναι μια απλη καθημερινη συνηθεια...
εσυ το αντιλαμβανεσαι διαφορετικα;;
η απαντηση παρακαλω με συγκεκριμενα γεγονοτα και οχι με αραχνουφαντους αστικους μυθους και παραμυθια χωρις δρακους...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ένας τέζα μαλάκας, αμόρφωτος, που λόγω καλών γνωριμιών εξελίχτηκε σε ...παράγοντα.
Το καλύτερο όλων φυσικά που ήταν υπεύθυνος ασφάλειας στον Ολυμπιακό και δεν ήξερε πού πανε τα τέσσερα.

Από τις κλασικές περιπτώσεις ανθρώπων που παρασιτούν
Οχι και αμορφωτος ο Μωραλης,αχρηστος και ανικανος ναι,μπορεις να τον πεις,τουλαχιστον ως
προς την αναβαθμιση της Σουπερ Λιγκ και την διαχειριση γενικα απετυχε παταγωδως.Αλλα αμορφωτος σε
καμια περιπτωση.Τσουκαλας δεν ειναι.Ουτε ηταν ποτε υπευθυνος ασφαλειας,γενικος διευθηντης του γαυρου ηταν πριν αποφασισουν να τον βαλουν προεδρο της σουπερ λιγκ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Άσχετα με ομάδες...γελάει ο κόσμος... Αν βγει,μιλάμε για Ελλαδιστάν (όχι ότι δεν είμαστε)... :S
Εδω ειχε βγει ο φασουλας ρε μαλακα.ποιος ο φασουλας,δεν θα βγει ο μωραλης;Τον τσουκαλα
να βαζανε με συμβουλο τον βλακα τον τσελσι θα εβγαινε με απολυτη πλειοψηφια.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
αυτο παει να πει κατι; :think:
μαλλον θετικο ακουω το να εισαι δεξι χερι καποιων που η προοδος σε αυτο που ηγουνται ειναι μια απλη καθημερινη συνηθεια...
εσυ το αντιλαμβανεσαι διαφορετικα;;
η απαντηση παρακαλω με συγκεκριμενα γεγονοτα και οχι με αραχνουφαντους αστικους μυθους και παραμυθια χωρις δρακους...

αντικειμενικά ο χώρος του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ορισμός του βούρκου, κόκκαλης-μαρινάκης επίσης κατά γενική ομολογία δεν είναι οι καθαρότεροι επιχειρηματίες που υπάρχουν (φυσικά δεν υπάρχουν στοιχεία γιατί αν υπήρχαν θα ήταν στην στενή αυτοί και πολλοί άλλοι ακόμα)

άρα έχουμε έναν τύπο που εκπροσώπησε/εκπροσωπεί επιχειρηματίες για τους οποίους έχουν ακουστεί πολλά και δη στον βρώμικο χώρο του ποδοσφαίρου, και τα κατάφερε περίφημα (εκ του αποτελέσματος κρίνοντας)

οπότε το θέμα είναι με τι κριτήρια εκλέγει κανείς τον δήμαρχό του, αν το κριτήριο είναι η ηθική, η τιμιότητα κλπ τότε υπάρχει θέμα, αν το κριτήριο είναι μόνο η ικανότητα τότε πιθανόν να αξίζει το ρίσκο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αφου ειναι ολα αυτα που λες, ο Μαρινακης γιατι τον στηριζει και τον αβανταρει τοσο στην ΠΑΕ οσο κ στο Δημαρχιλικι?
άσε, μην σου πω για του ΠΑΟ τους παράγοντες που τους ξέρω ακόμα καλύτερα και από το Μώραλη.

έχω πει πολλάκις
ο αθλητισμός στην Ελλάδα είναι ντάλε κουάλε με την πολιτική μας.
Φελλοί υπάρχουνε σε όλα τα κόμματα κατά κύριο λόγο και φελλοί υπάρχουνε σε όλες τις ομάδες κατά κύριο λόγο.

Επιβιώνει όποιος γλείφει καλύτερα

για τη δική σου ομάδα μπορώ να στους απαριθμήσω κιόλας...από υπεύθυνους ασφάλειας μέχρι ....

πουτανα ημιμαθεια που μπροστα σου η αμαθεια ειναι μνημειο σοβαροτητας...
ποτε δεν υπηρξε υπευθυνος ασφαλειας...
αν εννοεις υπευθυνος συνδεσμων ναι ηταν αλλα αυτο ειναι εντελως διαφορετικο απο το υπευθυνος ασφαλειας...
επειδη βλεπω εκφερεις αποψη αρα και εκτιθεσαι ας ξεκινησουμε απο το Α
ψαξε λοιπον τι θα πει
α)υπευθυνος ασφαλειας
β)υπευθυνος συνδεσμων ,και....
αφου εισαι σιγουρος οτι καταλαβες και ενοιωσες τις διαφορες ξαναγραψε να συζητησουμε το πως και το γιατι...
αυτα...
άκου
όταν ξέρω κάτι το ξέρω. Και όταν γράφω κάτι εγώ είναι από προσωπική εμπειρία και όχι από διαβάσματα σε ιντερνετ σελίδες κλπ.
Λοιπόν ο Μώραλης ήταν υπεύθυνος ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ. Αν είχε άλλο τίτλο και όχι υπεύθυνος ασφάλειας στα αρχίδια μου.
Για μένα είναι υπεύθυνος ασφάλειας αυτό.

και για να στο κάνω και πιο λιανά, ήταν υπεύθυνος για τα τουρνικέ, για τα μηχανήματα, για τις κάμερες κλπ.
Χρονιά δεν θυμάμαι ακριβώς, νομίζω 2003 με παρα πολύ μεγάλη επιφύλαξη.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Στο Πανεπιστήμιο Πειραιά λέει ότι σπούδασε, ξέρεις κάτι άλλο ή παπαρολογείς;
αδερφέ
και ο Δάρας χειρούργος ήταν
αλλά το νυστέρι το απέφευγε όπως ο διάολος το λιβάνι.

αν με εννοάς.

επίσης η μόρφωση δεν έχει να κάνει μόνο με ένα πτυχίο που παίρνει κάποιος.
Δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο, για να μην παρεξηγηθώ.

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και όποιος θέλει την ασπάζεται.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αν δεν σας αρεσει ο Μωραλης... καθηστε με τον Μιχαλολιακο που σας τα εκανε καλυτερα !!!!
αρχίσαμε τα ίδια.
αν δεν υποστηρίζουμε αυτόν που θέλει ο ένας πρέπει να υποστηρίζουμε αμέσως τον άλλον που δεν του αρέσει.
Το να μην μας αρέσει κανένας από τους δύο ας πούμε ούτε περνάει από το μυαλό σου.

Ξαναλέω.
1.Σαν πρόσωπο τον θεωρώ μαλάκα.
2. Σαν κίνηση τη θεωρώ βεβιασμένη σαν τελευταίας στιγμή απόφαση και μαλακία επίσης.
3. Για να ψηφίσω κάποιον πρέπει να έχει πρόγραμμα που να με καλύπτει. Δεν ψηφίζω ούτε κομματικά ούτε από προσωπολατρεία ούτε με βάσει τα φίλαθλα αισθήματα.

Τον Φασούλα τον πήγαινα τρελά σαν παίκτη, σαν πολιτικός με αηδίαζε.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Εδω ειχε βγει ο φασουλας ρε μαλακα.ποιος ο φασουλας,δεν θα βγει ο μωραλης;Τον τσουκαλα
να βαζανε με συμβουλο τον βλακα τον τσελσι θα εβγαινε με απολυτη πλειοψηφια.

Είχε βγει κι ένα σύνθημα όταν είχε εκλεγεί, στα ούλα στα ούλα η πούτσα του φασούλα :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
o κλασσικος ο μαλακας ο ελληνας...που εχει αποψη μεχρι και για αυτον που κουρευει το γκαζον στο καραισκακης  :jerking:
μαλιστα...
αυτός ο οποίος έχει άποψη για όλα κατά βάση είσαι εσύ.
Αν δεν σου αρέσει η γνώμη κάποιου και έχεις διαφορετική, με γεια σου με χαρά σου. Γράφτην και τεκμηρίωσέ την .
Ρούμπωσέ με κιόλας, αν μπορείς και μην αγχώνεσαι, έχω τα αρχίδια να παραδεχτώ λάθη που κάνω.

Αλλά την προσωπική μου άποψη, βασισμένη σε ΕΜΠΕΙΡΙΑ, δεν μπορείς να μου την αλλάξεις ΟΥΤΕ να την ειρωνευτείς.
Μπορείς να έχεις άλλη άποψη, δεκτό και σεβαστό.
Μάθε να σέβεσαι όμως και την άποψη του άλλου.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
για πες..
για ποιο λόγο είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που μπορούνε να εκφράσουν άποψη και λόγο σαν παράγοντες;
Επειδή έχει διατελέσει σε πολλές θέσεις;

Και γιατί είναι αυτό προσόν;
Κάποιος κρίνεται από τις θέσεις που είχε, από τα πεπραγμένα του, από τις απόψεις του, από το χαρακτήρα του, από τι ακριβώς;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ποιος εχει πρωσοπογραφια μωρε απο αυτους που ασκουν διοικηση σημερα?
Ολοι Ανεπαγγελτοι Τεμπελχαναδες Κλεφτες και Απατεωνες ειναι

Οι μισοι κληρονομουν τα Δημαρχιλικια και τα Βουλευτιλικια απο τις πελατειες των γονιων τους...
Και οι υπολοιποι γλυφουν και χρηματοδοτουν τα κομματα που τους στηριζουν για να σωσουν τον Ελληνικο Λαο και τις Τσεπες τους...

Κανενας δεν ψηφιζει με γνωμονα την Προσωπογραφια αλλα το προσωπικο συμφερον
Οποτε αστους να λενε οτι θελουν και ριξτο Μωραιτη καρφωτο να εχετε και συμφερον σαν Ολυμπιακος γιατι Σαν Δημος σας εχουν ξεπουλησει !!!
ερώτηση
πες μου τι πιστεύεις πως ήταν διαφορετικό μεταξύ Μιχαλολιάκου και Φασούλα όσο αφορά τα συμφέροντα του Ολυμπιακού.
Για να καταλάβω για ποιο λόγο να ψηφίσει κάποιος συνδεσμικά σε δημοτικές εκλογές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom