Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εγω σαν γαυρος θεωρω θετικη την μεταγραφη του Κωστακη στην Αγγλια. Τα φραγκα ειναι πολλα και υπηρχε κινδυνος να μην τα πιασουμε ποτε απο την μεταγραφη του. Μπαινουμε στην ευρωπαικη αγορα με τις τελευταιες αγοραπωλησιες και αυτο ειναι παρα παρα πολυ θετικο. Το κακο ειναι οτι ειμαστε αποδυναμωμενοι με την μαντσεστερ αλλα δεν γαμιεται ενα παιχνιδι ειναι και ποτε δεν ξερεις τι σκατα θα γινει. Εξαλλου τον Σαβιολα τι τον εχουμε. Ας παιξει ο Μιτσελ με τον Σαβιολα μονο του μπροστα και οτι γινει. Οσον αφορα την αμεση μεταγραφη ειμαι αρνητικος γιατι τετοια εποχη το πιο πιθανο να ερθει ενα παλτο. Ας κρατησει τα φραγκα ο Βαγγελας και να μας κανει να χυσουμε το καλοκαιρι. Αν το καλοκαιρι δεν χαλασει φραγκα τοτε και μονο τοτε θα τον κατηγορησω. Οσον αφορα τον καθε αντιολυμπιακο που μπαινει εδω μεσα μηπως και παρει μυρωδια ευρωπαικης ομαδας, του προτεινω να ασχοληθει με την ομαδουλα του μιας και OLYMPIACOS δεν θα γινουν ΠΟΤΕ και μια ζωη θα τους εχουμε στο  :2on1:
οι φίλαθλοι έχουνε μπερδέψει το ρόλο τους και το τι περιμένουνε από μία ομάδα.

Ούτε μέτοχοι είμαστε στα λεφτά της ομάδας εμείς που είμαστε απλώς οπαδοί-φίλαθλοι, ούτε εμείς δίνουμε χρήματα όταν έρχονται παίκτες ούτε τα καρπονώμαστε εμείς όταν πουλάμε.

Το να πουλάει μία ομάδα παίκτες είναι θγεία πάνω από όλα. Το αν θα πάρει η ομάδα τόσα όσα αξίζει ένας παίκτης στην πραγματικότητα για εμάς είναι αδιάφορο.
Αυτό που εμάς ΠΡΕΠΕΙ να μας ενδιαφέρει είναι το αν η ομάδα έχει ή δεν έχει χρέη. Και με το να μην πουλάμε παίκτες και να παίρνουμε μόνο, χρέη θα γίνονται.
Τώρα, εφόσον πουληθεί ο Μήτρογλας και όσοι άλλοι ακόμα και παρόλαυτά μας βγάλει ο ευτραφής πως η ομάδα είναι χρεωμένη, τότε αυτό σημαίνει πως κάτι κάνει ο ευτραφής.

Το δεύτερο που ΠΡΕΠΕΙ να μας ενδιαφέρει είναι η εικόνα της ομάδας αγωνιστικά. Προπονητές δεν είμαστε οι περισσότεροι, οπότε μας ενδιαφέρει να βλέπουμε ωραία μπάλα και η ομάδα να είναι ανταγωνιστική όπου και να παίζει (ειδικά πρωτάθλημα πρέπει να είναι πάντα ζποψήφια πρωταθλήτρια). Επειδή λοιπόν στο Ελλάντα αντίπαλος δεν υπάρχει, πρέπει να είναι ανταγωνιστική και εκτός Ελλάδας. Αυτή τη στιγμή πλην του Σκέποβιτς δεν έχουμε επιθετικό περιοχής, εφόσον φύγει ο Μήτρογλου. Επομένως πρέπει να αντικατασταθεί ακόμα κι αν είναι επιστροφή Διαμαντάκου.

Ο Ολαϊτάν για όσους μιλούσαν πιο πριν ΔΕΝ είναι επιθετικός περιοχής ΟΥΤΕ ο Σαβιόλα. Ο Ολαϊτάν κανονικά πρέπει να παίζει στα άκρα, εκεί είναι η θέση του. Ο Σαβιόλα παίζει πίσω από τον επιθετικό, εκεί που παίζει και ο Τσόρι.

Όσο για τα λεφτά, προσωπικά δεν με ενδιαφέρει πόσα θα τσεπώσει ο Μαρινάκης. Αυτός την τρέχει την ομάδα, καλά κάνει και τα τσεπώνει. Όπως από αυτόν θα απαιτούσα να καλύψει τα χρέη που θα δημιουργούνταν εφόσον έμπαινε μέσα η ομάδα.

τόσο απλά.

Το θετικό από αυτό το ντηλ το είπα και πιο πριν. Ακούγεται το όνομα του Ολυμπιακού σαν φυτώριο ταλέντων. Και αυτό σημαίνει πως όταν στο μέλλον θα θες να πάρεις ένα παίκτη εύελπη, τότε θα προτιμήσει τον Ολυμπιακό αντί για μια ομάδα μεσαία, έστω κι από πιο λουσάτο πρωτάθλημα.

Αν αυτό είναι το πλάνο, τότε μια χαρά.
Αυτό θα το δείξει ο χρόνος μόνο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
νομιζω με τον μπορχα σε εκτελεστικη δεινοτητα μπορει να συγκριθει μονο ο μεγας εντβαλντο....  :rockon:
φίλε,
ποιος Πελέ και Μαραντόνα.
Εδώ τον έβλεπε η μπάλα και τον απέφευγε μην τυχόν και τη διασύρει

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
να προσθέσουμε εδώ πως αυτό το παιχτάκι, αυτό το καημένο, ο Van Persi ντε u know, ε, αυτός θα παίξει τελικά...
αλλά εμάς δεν μας νοιάζει...πήραμε Μαρκάνο.

l0str0m0s

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
οι φίλαθλοι έχουνε μπερδέψει το ρόλο τους και το τι περιμένουνε από μία ομάδα.

Ούτε μέτοχοι είμαστε στα λεφτά της ομάδας εμείς που είμαστε απλώς οπαδοί-φίλαθλοι, ούτε εμείς δίνουμε χρήματα όταν έρχονται παίκτες ούτε τα καρπονώμαστε εμείς όταν πουλάμε.

Το να πουλάει μία ομάδα παίκτες είναι θγεία πάνω από όλα. Το αν θα πάρει η ομάδα τόσα όσα αξίζει ένας παίκτης στην πραγματικότητα για εμάς είναι αδιάφορο.
Αυτό που εμάς ΠΡΕΠΕΙ να μας ενδιαφέρει είναι το αν η ομάδα έχει ή δεν έχει χρέη. Και με το να μην πουλάμε παίκτες και να παίρνουμε μόνο, χρέη θα γίνονται.
Τώρα, εφόσον πουληθεί ο Μήτρογλας και όσοι άλλοι ακόμα και παρόλαυτά μας βγάλει ο ευτραφής πως η ομάδα είναι χρεωμένη, τότε αυτό σημαίνει πως κάτι κάνει ο ευτραφής.

Το δεύτερο που ΠΡΕΠΕΙ να μας ενδιαφέρει είναι η εικόνα της ομάδας αγωνιστικά. Προπονητές δεν είμαστε οι περισσότεροι, οπότε μας ενδιαφέρει να βλέπουμε ωραία μπάλα και η ομάδα να είναι ανταγωνιστική όπου και να παίζει (ειδικά πρωτάθλημα πρέπει να είναι πάντα ζποψήφια πρωταθλήτρια). Επειδή λοιπόν στο Ελλάντα αντίπαλος δεν υπάρχει, πρέπει να είναι ανταγωνιστική και εκτός Ελλάδας. Αυτή τη στιγμή πλην του Σκέποβιτς δεν έχουμε επιθετικό περιοχής, εφόσον φύγει ο Μήτρογλου. Επομένως πρέπει να αντικατασταθεί ακόμα κι αν είναι επιστροφή Διαμαντάκου.

Ο Ολαϊτάν για όσους μιλούσαν πιο πριν ΔΕΝ είναι επιθετικός περιοχής ΟΥΤΕ ο Σαβιόλα. Ο Ολαϊτάν κανονικά πρέπει να παίζει στα άκρα, εκεί είναι η θέση του. Ο Σαβιόλα παίζει πίσω από τον επιθετικό, εκεί που παίζει και ο Τσόρι.

Όσο για τα λεφτά, προσωπικά δεν με ενδιαφέρει πόσα θα τσεπώσει ο Μαρινάκης. Αυτός την τρέχει την ομάδα, καλά κάνει και τα τσεπώνει. Όπως από αυτόν θα απαιτούσα να καλύψει τα χρέη που θα δημιουργούνταν εφόσον έμπαινε μέσα η ομάδα.

τόσο απλά.

Το θετικό από αυτό το ντηλ το είπα και πιο πριν. Ακούγεται το όνομα του Ολυμπιακού σαν φυτώριο ταλέντων. Και αυτό σημαίνει πως όταν στο μέλλον θα θες να πάρεις ένα παίκτη εύελπη, τότε θα προτιμήσει τον Ολυμπιακό αντί για μια ομάδα μεσαία, έστω κι από πιο λουσάτο πρωτάθλημα.

Αν αυτό είναι το πλάνο, τότε μια χαρά.
Αυτό θα το δείξει ο χρόνος μόνο.

Μιλαμε για επαγγελματικο ποδοσφαιρο και επομενως οταν αγαπαμε και στηριζουμε τον συλλογο μας πρεπει να μας ενδιαφερουν και τα οικονομικα του. Οταν εγω παω και τα σκαω καθε χρονο και αγοραζω το διαρκειας, οταν παω στο ρεντ στορ και αγοραζω ρουχα για τα παιδια μου ,φανελες , μπουφαν κτλπ ναι νοιωθω οτι ειμαι μετοχος. Θέλω με τον παρα μου να στηριξω τον συλλογο.Ειμαι ενας μετοχος που δινω και το μονο που παιρνω ειναι η χαρα και η καυλα του να βλεπω την ομαδα μου να πηγαινει μπροστα. Τον προεδρα τον βλεπω σαν συμμαχο και οχι σαν τον τυπο που μπηκε για να κονομισει. Αν νοιωσω κατι τετοιο βεβαια και θα με βρει απεναντι του. Μεχρι τωρα ομως τα πηγαινει μια χαρα. Για να εχει καποιος γαβρος απαιτησεις απο τον προεδρα πρεπει και να τα εχει σκασει απο το υστερημα του στην ομαδα και δεν το λεω για τον φιλο που τον εκανα παραθεση αλλα γενικα.Τι σκατα θελουμε για προεδρο.... Μήπως κανεναν τουιτερακια ?? Ο ΜΕΓΑΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ εκανε τον Ολυμπιακο μας μακραν την καλυτερη ομαδα της Ελλάδας για τα επομενα 30 χρόνια. Παρολα ταυτα υπηρχαν ατομα που τον κατηγορουσαν. Ο Μαρινακης δεν νομιζω να εχει αναγκη τον Ολυμπιακο για να κονομισει. Στα παπαρια του σου λεω εγω.
Τον επιθετικο περιοχης τι τον θες? Η Μπαρτσελονα εχει κανεναν επιθετικο περιοχής ? Τον επιθετικο περιοχης σου τον πιανουν δυο μπακακια απο κοντα και δεν μπορει να κανει κιχ.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου
της Τετάρτης, ο Ολυμπιακός απέρριψε πρόσφατα
προτάσεις για την παραχώρηση των Κώστα
Μανωλά και Ανδρέα Σάμαρη.
Συγκεκριμένα, ιταλική ομάδα φέρεται να
πρόσφερε 8 εκατ. ευρώ στους «ερυθρόλευκους»
για τον Μανωλά, ενώ υπήρξε πρόταση 4 εκατ.
ευρώ από άλλο σύλλογο για τον Σάμαρη.
Ωστόσο η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν
αρνητική και στις δύο προσφορές, τονίζοντας
πως οι δύο διεθνείς Έλληνες δεν είναι προς
πώληση στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

ΒΑΓΓΕΛΑ ΠΟΥΛΑ!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
ρε παιδια...χαλαρωστε...8 μυρια για τον εναν 4 για τον αλλο...δηλαδη ποιος λογικος μεγαλομετοχος θα δεχονταν 12 μυρια για 2 παικτες που δεν ειναι επιθετικοι και δεν θα πουλουσε...14 μυρια δινει τον καλυτερο παικυη που εχει....δηλαδη με 12 μυρια απο μανωλα και σαμαρη δεν θα εβρισκε παικτες να τους αντικαταστησει;επικοινωνιακη επιθεση κανει ο βαγγελλας μπας και σας ηρεμησει..

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.996
Πόντοι
2.606
ετσι ετσι... αυτον τον εχω ικανο να πουλησει και τον φροντιστη και καλα κανει αφου εχει βρει τον τροπο να τα κανει και να μην μιλαει κανεις(αυτο δεν εχει βεβαια να κανει με την πωληση του μητρογλου που θα τον πουλαγα κι εγω με τοσα λ7)σε οποιον δεν αρεσουν οι πρακτικες του χοντρου παραμεριζει την καψουρα του και σταματαει να παει γηπεδο αυτο διαλεξα να κανω εγω τουλαχιστον

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Δεν παίρνει την ομάδα να πουλήσει άλλους βασικούς παίχτες σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Ακόμα και αν αντικαθιστούνταν δεν θα προλάβαιναν να προσαρμοστούν και οι αγώνες με Μάντσεστερ είναι πολύ κοντά.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.996
Πόντοι
2.606
Δεν παίρνει την ομάδα να πουλήσει άλλους βασικούς παίχτες σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Ακόμα και αν αντικαθιστούνταν δεν θα προλάβαιναν να προσαρμοστούν και οι αγώνες με Μάντσεστερ είναι πολύ κοντά.

σε εχει κανει κατι να πιστευεις οτι τον ενδιαφερουν οι αγωνες με την μαντσεστερ?

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
σε εχει κανει κατι να πιστευεις οτι τον ενδιαφερουν οι αγωνες με την μαντσεστερ?

Η αλήθεια είναι πως όχι, αλλά πρέπει να τον ενδιαφέρει να παρουσιάσουμε αξιοπρεπή εικόνα και να μην πέσουν τα ξεφτυλίκια του αιώνα. Το όνομα και η τιμή της ομάδας πάνω από όλα. Αν φύγουν και άλλοι βασικοί και αντικατασταθούν με παίχτες είτε ισάξιους είτε κατώτερους θα σπάσουν τα κοντέρ.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
14 μυρια  μητρογλου 4 ο βαις....εχει το  εντος με την γιουναιτετ.....εισητηρια τηλεοπτικα διαφημισεις....του χρονου εχει τα λεφτα των ομιλων τηλεοπτικα εισητηρια  μπονους σε περιπτωση νικης η ισοπαλιας....αν βαλεις ολα αυτα και εισαι επιχιρηματιας τι λες;ποος την γαμαει την μαντσεστερ.......ξυπνατε......

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.996
Πόντοι
2.606
Η αλήθεια είναι πως όχι, αλλά πρέπει να τον ενδιαφέρει να παρουσιάσουμε αξιοπρεπή εικόνα και να μην πέσουν τα ξεφτυλίκια του αιώνα. Το όνομα και η τιμή της ομάδας πάνω από όλα. Αν φύγουν και άλλοι βασικοί και αντικατασταθούν με παίχτες είτε ισάξιους είτε κατώτερους θα σπάσουν τα κοντέρ.

φιλε να ξερεις οτι οι προθεσεις των προεδρων δεν ειναι αγνες οπως των φιλαθλων της εκαστοτε ομαδας οι ανθρωποι ειναι μπιζνεσμαν και ετσι πρεπει να τους βλεπουμε γνωμη μου παντα δεν θελω να σου κανω το δασκαλο

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
φιλε να ξερεις οτι οι προθεσεις των προεδρων δεν ειναι αγνες οπως των φιλαθλων της εκαστοτε ομαδας οι ανθρωποι ειναι μπιζνεσμαν και ετσι πρεπει να τους βλεπουμε γνωμη μου παντα δεν θελω να σου κανω το δασκαλο

Το ξέρω φίλε, αλλά και το μέλλον του προέδρου εξαρτάται από τους φιλάθλους. Αν οι φίλαθλοι μίας ομάδας ξεσηκωθούν με την κατάσταση που επικρατεί στην εκάστοτε ομάδα, τότε οι μέρες ενός προέδρου είναι μετρημένες. Να λέμε πάντως την αλήθεια όσο επιχειρηματίες και αν είναι οι πρόεδροι στις πραγματικά μεγάλες ομάδες κοιτάνε να ενισχύσουν το ρόστερ που έχουν και όχι να το αποδυναμώσουν προκειμένου να έχουν κέρδος. Εγώ είμαι υπέρ της πώλησης Μήτρογλου και τους πιάνουμε Κώτσους στην παρόυσα φάση τους Άγγλους. Απλά με χαλάει και μένα που ενώ έχουμε λεφτά δεν παίρνουμε επιθετικό της προκοπής, αλλά κάποιον που έπαιζε στο Αμπού Νταμπί λολ. Τέσπα ο Βαλντέζ δεν ήταν κακός παίχτης, αλλά δεν είμαι αισιόδοξος για την τωρινή κατάσταση που βρίσκεται. Πάντως θα είναι λάθος κίνηση να πουληθούν άλλοι βασικοί αυτή την περίοδο.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.996
Πόντοι
2.606
καθε προεδρος που αγοραζει μια ομαδα μαζι με τα καλα του φερνει και τα κακα του,ο συγκεκριμενος ειχε ατυπο δασκαλο τον θειο  και ακολουθησε τον τσελεμεντε του χαρτονουμε 100 κεφαλια οπαδους και δεν μιλαει κανεις και κανουμε τις δουλειες μας οπως θελουμε εμεις.επειδη ειμαι ηλικιακα μεσα σε αυτους που ειδαν πολλους να φευγουν με κλωτσιες και κορνεδες θα σου πω οτι οι εποχες αλλαξαν δεν ξερω αν θα ξαναρθουν και το κυριοτερο δεν ξερω αν πρεπει να ξαναρθουν

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
14 μυρια  μητρογλου 4 ο βαις....εχει το  εντος με την γιουναιτετ.....εισητηρια τηλεοπτικα διαφημισεις....του χρονου εχει τα λεφτα των ομιλων τηλεοπτικα εισητηρια  μπονους σε περιπτωση νικης η ισοπαλιας....αν βαλεις ολα αυτα και εισαι επιχιρηματιας τι λες;[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ποος την γαμαει την μαντσεστερ[/size][/size][/size][/size][/size].......ξυπνατε......

δεν νομίζω τάκη

σε περίπτωση που πέραση από τους 16 στους 8 έχει σίγουρα έσοδα 4-5 μύρια

αυτό που γράφω είναι ότι σε περίπτωση που πέραση έχει βγάλει σίγουρα τα μισά λεφτά της μεταγραφής

βεβαια στην μια περίπτωση υπάρχει το αν ενώ στην περίπτωση της fulham υπάρχει το σίγουρο ζεστό χρήμα

και για να τελειώνω δεν πιστεύω ότι του ταιριάζει το Αγγλικό πρωτάθλημα στο Γερμανικό πιστεύω ότι θα έκανε παπάδες

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
ααααα και του βάις δεν είναι 4

5 πήγε όλοι η μεταγραφή και είχαμε συνιδιοκτησία περίπου 60/40 για την ακρίβεια με τον μάνατζερ του

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Παρελθόν από την
Γαλατάσαραϊ ο Ριέρα
Η Γαλατάσαραϊ έλυσε την συνεργασία της με
τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Άλμπερτ
Ριέρα και ο Ισπανός αμυντικός τώρα είναι
μεταγραφικός στόχος της Γουέστ Μπρομ.
Οι κανόνες της τούρκικης Ποδοσφαιρικής
Ομοσπονδίας απαιτούν κάθε σύλλογος στο
πρωτάθλημα να έχει μάξιμουμ 10 ξένους
παίκτες, ενώ στην αποστολή κάθε αγώνα πρέπει
να συμπεριλαμβάνονται μόνο έξι.
Έτσι με τις αφίξεις του Άλεξ Τέλες και Ιζέτ
Χατζρόβιτς, ο Ριέρα αλλά και ο Νόρντιν
Αμραμπάτ είδαν την πόρτα της εξόδου στην
τούρκικη ομάδα.
Ο Αμραμπάτ, αναμένεται να δοθεί δανεικός στην
Μάλαγα ενώ για τον Ριέρα, ενδιαφέρεται έντονα
η Γουέστ Μπρομ, που μπορεί να τον αποκτήσει
τώρα χωρίς να πληρώσει κάποιο ποσό για την
μεταγραφή.

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
δεν νομίζω τάκη

σε περίπτωση που πέραση από τους 16 στους 8 έχει σίγουρα έσοδα 4-5 μύρια

αυτό που γράφω είναι ότι σε περίπτωση που πέραση έχει βγάλει σίγουρα τα μισά λεφτά της μεταγραφής

βεβαια στην μια περίπτωση υπάρχει το αν ενώ στην περίπτωση της fulham υπάρχει το σίγουρο ζεστό χρήμα

και για να τελειώνω δεν πιστεύω ότι του ταιριάζει το Αγγλικό πρωτάθλημα στο Γερμανικό πιστεύω ότι θα έκανε παπάδες
υπαρχει μια παροιμια...καλλιο πεντε και στο χερι......επιχειριματικα τον παραδεχομαι

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Μπράβο στον μαρινάκη που άφησε την ομάδα, στο μέσο της σεζόν, χωρίς τον γκολτζή της. :thumbsup:

αστεία πράγματα, τραβάτε να πάρτε διαρκείας και για του χρόνου τώρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom