Προσωπικά διαφωνώ με την πώληση του Μήτρογλου τώρα. Τον εν λόγω παίκτη τον είχα πρωτοδεί να αγωνίζεται στην Εθνική παίδων και είχα πάθει την πλάκα μου. Είχα πει τότε ¨αυτόν πρέπει να πάρουμε", όπερ και εγένετο. Τέτοιο φορ στον θρύλο είχα να δω από την εποχή του Σιδέρη. Το μετά τα ξέρετε.
Πιστεύω ότι αν επανέλθει από τον τραυματισμό του, κάνει μερικά ακόμη παιχνίδια στο CL (δηλ. και στους 8 ακόμα) και βγάλει ένα Μουντιάλ η αξία του θα πολλαπλασιαστεί και θα βρεί ένα πολύ καλύτερο σύλλογο από την ανύπαρκτη ποδοσφαιρικά Φούλαμ και από ένα πρωτάθλημα που δεν του ταιριάζει παικτικά.
Στο χέρι του συλλόγου είναι αν θα τον δώσει ή όχι. Πιστεύω ο πρόεδρος να το δεί ως Ολυμπιακός και όχι σαν μπιζνεσμαν και να τον κρατήσει μέχρι το καλοκαίρι (γιατί πράγματι αξίζει να φύγει για έξω). Μόνο ερωτηματικό ο τραυματισμός του, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι κρυφό.
Για αντικαταστάτη του δεν ανυσηχώ . Υπάρχει ο Σέποβιτς (!!!) -άποψή μου, δεν θα ασχοληθούμε με αυτό-, που όσο και αν διαφωνούν ορισμένοι έχει τα φόντα να τον αντικατασήσει επάξια.
Αν φύγει πάντως θα πρέπει όντως να μπεί και ένα ποσοστό για την μεταπώλησή του .