Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (11 μέλη και 48 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
επέστρεψε ήδη με 14,5 μύρια.

Τι θα έκανα εγώ αν ήμουν ο χοντρός
Θα τους έλεγα ... αν δεν βρούμε αντικαταστάτη μέχρι αύριο...σόρρυ μάγκες
αν βρούμε και ο προπονητής συμφωνεί, και ο παίκτης θέλει...δικός σας

Αν ήμουνα Μήτρογλου δεν θα ψηνόμουνα.
Η Φούλαμ πέφτει...δεν είναι καλή προοπτική λοιπόν. Μπορεί να χαθεί τσάμπα και βερεσέ.
σορρυ μαγκα,αλλα με την τσεπη αλλου(του χοντρου εν προκειμενω)ευκολα κανεις το ζορικο.
15 Μυρια τσεπη για παιχτη που χει κανει μιση χρονια και ειναι Ελληνας δεν τα συζητας.
τα λεφτα ειναι απιστευτα αν συνυπολογησεις αντικειμενικη αξια,πρωταθλημα που αγωνιζεται,εθνικοτητα και επιτευγματα.
ενδεικτικα ο Εζιλ ειχε πουληθει στη Ρεαλ για λιγοτερα χρηματα.

η φουλαμ ναι μεν παει για φουντο,αλλα παιζει πρεμιερ και του σκαει εγγυημενα 10 χαρτια.
οποτε οχι μονο ψηνεται,αλλα καιγεται θα ελεγα.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Δε μ' αφήνεις αγορίνα μου με τα μαργαριτάρια σου, μια ο Μπέκαμ/Μπέργκαμπ που έπρεπε να κοιτάξεις και στη wikipedia πως γράφεται τ'όνομα, μια η Aegean Airlines που έλεγες ότι ανήκει στον Τίγρη, δε θέλει και πολύ. Χειρότερο πράγμα από την ημιμάθεια δεν έχω οπότε σου αφιερώνω κι εσένα το αγαπημένο του Αιγέα.

Ο έξυπνος παραδέχεται
Ο πονηρός δικαιολογείται
Ο ηλίθιος επιμένει

Διάλεξε και πάρε. ;)

Βρε μαλακα υποτιθεται θα μου πει για παιχτες που δε μαρκαρουν και τρεχουν στην Αγγλια και κανανε καριερα
Το μυαλο μου πηγε στον Μπεκαμ οταν το εγραψε τι να κανουμε τωρα...ουτε που τον θυμομουν τον συγκεκριμενο

Εσυ τι πεταγεσαι σαν Ψωλιτσα και μιλας για την ομαδα που ειμαι ?
ΑΕΚΤΣΗΣ ειμαι και σε ΨΩΛΙΑΖΩ ΑΕΚΤΣΗΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
σορρυ μαγκα,αλλα με την τσεπη αλλου(του χοντρου εν προκειμενω)ευκολα κανεις το ζορικο.
15 Μυρια τσεπη για παιχτη που χει κανει μιση χρονια και ειναι Ελληνας δεν τα συζητας.
τα λεφτα ειναι απιστευτα αν συνυπολογησεις πρωταθλημα που αγωνιζεται,εθνικοτητα και επιτευγματα.
ενδεικτικα ο Εζιλ ειχε πουληθει στη Ρεαλ για λιγοτερα χρηματα.

η φουλαμ ναι μεν παει για φουντο,αλλα παιζει πρεμιερ και του σκαει εγγυημενα 10 χαρτια.
οποτε οχι μονο ψηνεται,αλλα καιγεται θα ελεγα.
κοίτα να δεις τύπε...στο εξωτερικό έχεις δει τι λεφτά χαλάνε οι ομάδες για μεταγραφές? πχ η άστον βίλλα δίνει 8εκ για να πάρει έναν παίκτη που δεν αξίζει ούτε 2 όποτε άστο...τα λεφτά είναι καλά γιατί ο μήτρογλου τόσα χρόνια φορτώνει με γκολ τις αντίπαλες όμαδες ακόμα και όταν έπαιζε στον ατρόμητο και στον πανιώνιο....και στο τσουλού έχει βάλει τόσα γκολ και στο γιουρόπα δεν είναι μονο τα γκολ στο ελλαδιστάν και με την εθνική έκανε παπάδες χώρις τον μήτρογλου δεν βάζει γκολ η εθνική ούτε για δείγμα

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Ρε  τυποι  γουσταρω  μπινελικια  αεκτζιδικα....... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
URL]]

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
στα μακρινα εκτος εδρας δεν πηγαινε τυπε
στο υπολοιπα με αμαξι,τραινο
Ειχανε δοκιμασει υπνωτισμο,βελονισμο τιποτα δεν πετυχε.Μεχρι και να τον κοιμιζουν με αναισθητικο
πριν τον βαλουν στο αεροπλανο. :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ειχανε δοκιμασει υπνωτισμο,βελονισμο τιποτα δεν πετυχε.Μεχρι και να τον κοιμιζουν με αναισθητικο
πριν τον βαλουν στο αεροπλανο. :2funny:
παθαινε σοκ μονο στην ιδεα τυπε :S

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
Βρε μαλακα υποτιθεται θα μου πει για παιχτες που δε μαρκαρουν και τρεχουν στην Αγγλια και κανανε καριερα
Το μυαλο μου πηγε στον Μπεκαμ οταν το εγραψε τι να κανουμε τωρα...ουτε που τον θυμομουν τον συγκεκριμενο

Εσυ τι πεταγεσαι σαν Ψωλιτσα και μιλας για την ομαδα που ειμαι ?
ΑΕΚΤΣΗΣ ειμαι και σε ΨΩΛΙΑΖΩ ΑΕΚΤΣΗΔΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ

Ο έξυπνος παραδέχεται
Ο πονηρός δικαιολογείται
Ο ηλίθιος επιμένει

Στα δύο τελευταία παίζεις

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Ο  νικολακοπουλος  ειπε   το  μεσημερι  οτι  ο  ολυμπιακος  παει να  κανει  το  κολπο  γκροσο  με  τον

[move]Μ Ι Ρ Α Λ Α Σ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
κοίτα να δεις τύπε...στο εξωτερικό έχεις δει τι λεφτά χαλάνε οι ομάδες για μεταγραφές? πχ η άστον βίλλα δίνει 8εκ για να πάρει έναν παίκτη που δεν αξίζει ούτε 2 όποτε άστο...τα λεφτά είναι καλά γιατί ο μήτρογλου τόσα χρόνια φορτώνει με γκολ τις αντίπαλες όμαδες ακόμα και όταν έπαιζε στον ατρόμητο και στον πανιώνιο....και στο τσουλού έχει βάλει τόσα γκολ και στο γιουρόπα δεν είναι μονο τα γκολ στο ελλαδιστάν και με την εθνική έκανε παπάδες χώρις τον μήτρογλου δεν βάζει γκολ η εθνική ούτε για δείγμα
ξεχνα τα ποσα που παιζουν εξω.

δεν εχει δοθει ποτε τετοιο ποσο για να αγοραστει παικτης απο το σκουπιδοτοπο της ελλαδας.
εξαιρεση ο Νερι που κ αυτος με μισο κοπα αμερικα εκανε την τυχη του και μετα εδειξε την αξια του..

τα λεφτα ειναι απιστευτα,δικαιως τα παιρνει ο χοντρος και τρεχει..(λεμε τωρα)
ο παιχτης εχει κανει μιση χρονια σε ευρωπη και εθνικη,οτι και να λετε.

τα γκολ σε λεβαδειακους και ρουληδες μη νομιζεις τα λογαριαζει ανθρωπος εξω.

Ο  νικολακοπουλος  ειπε   το  μεσημερι  οτι  ο  ολυμπιακος  παει να  κανει  το  κολπο  γκροσο  με  τον
Μ Ι Ρ Α Λ Α Σ
νικολακοπουλος τελευταια μερα μεταγραφων:

"προσπαθησε ο προεδρος αλλα τελευταια στιγμη χαλασε..."

Γενικα πειτε ενα ευχαριστω στον Κωστακη που σας φερθηκε σπαθατα παρα τους δανεισμους σε παραρτηματα,
τα "χοντρε" "καγκουρα" και τα εκτος αποστολης για να παιζουν οι τα δικα μας παιδια..

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ο έξυπνος παραδέχεται
Ο πονηρός δικαιολογείται
Ο ηλίθιος επιμένει

Στα δύο τελευταία παίζεις

Στο θρεντακι της ΑΕΚ μπαινεις στο μικροσκοπιο, μολις γραψεις την μαλακια σου ΣΕ ΓΑΜΗΣΑ !!!
Για την ωρα σε γραφω στα τεραστια αρχιδια μου και σου ευχομαι ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ με την οπισθεν  :birdman:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ξεχνα τα ποσα που παιζουν εξω.

δεν εχει δοθει ποτε τετοιο ποσο για να αγοραστει παικτης απο το σκουπιδοτοπο της ελλαδας.
εξαιρεση ο Νερι που κ αυτος με μισο κοπα αμερικα εκανε την τυχη του και μετα εδειξε την αξια του..

τα λεφτα ειναι απιστευτα,δικαιως τα παιρνει ο χοντρος και τρεχει..(λεμε τωρα)
ο παιχτης εχει κανει μιση χρονια σε ευρωπη και εθνικη,οτι και να λετε.

τα γκολ σε λεβαδειακους και ρουληδες μη νομιζεις τα λογαριαζει ανθρωπος εξω.
νικολακοπουλος τελευταια μερα μεταγραφων:

"προσπαθησε ο προεδρος αλλα τελευταια στιγμη χαλασε..."
γιατί να μην τα υπολογίζω? δεν τον αγόρασε τον μήτρογλου η άεκ η φούλαμ τον αγόρασε...αυτοί δίνουν λέφτα για παίκτες οι οποίοι δεν κάνουν ούτε τα μισά...δώσανε 6 μύρια για τον στεκέλεμπουργκ σίγα στον άγιαξ έπαιζε ρε τύπε και είναι και 30 ετών για τον ρουίζ έναν παίκτη της πλάκας είχαν δώσει 8 μύρια στην τβέντε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom