Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
;) :thumbsup: αν και φέτος δεν τα πάει καλά...είναι στα φαβορί για υποβιβασμό...εγώ άμα μου έδιναν τόσα λεφτά θα τον πούλαγα τον μήτρογλου το θέμα είναι ότι η απουσία του θα είναι αίσθητη στα παιχνίδια με την γιουνάιτεντ εαν κάπου έχει ο ολυμπιακός ελπίδες να πέρασει θα εξαρτηθεί απο την απόδοση του μήτρογλου....χώρις βαις και μήτρογλου πιστεύω η ομάδα θα αποδυναμωθεί πάρα πολύ...με ολαιτάν και σκέποβιτς κανείς δεν γάμησε...πόσο ακόμα στην ευρώπη :S ο χοντρός έχει κονομήσει ένα κάρο λεφτά απο πωλήσεις τα τελευταία χρόνια και δεν έχει δώσει μια για μεταγραφές,εκτός και εαν θεωρούμε σοβαρές μεταγραφές τον αυλωνίτη τον πελέ τον σκέποβιτς τον ντεβισέντι κλπ...τζάμπα λεφτά
Mε την Μαντσεστερ οι ελπιδες ειναι μηδαμινες ειτε με Μητρογλου ειτε χωρις.Τα 15 ειναι πολυ καλο ντιαλ για τον γαυρο.Ολοι μιλανε να τα ριξει για ενισχυση ενω ξεχνανε το πιο σημαντικο οτι οι 2 απο τους βασικους και καλυτερους ειναι
δανεικοι,ρομπερτο,καμπελ και τωρα και Μαρκανο.Με αυτα τα λεφτα μπορει να τους κρατησει αυτους τους παιχτες.Η τους 2 απο αυτους.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Τα 15 ειναι πολυ καλο ντιαλ για τον γαυρο.

Θα καθομουν να ψάξω παλιότερα ποστ που γελαγες με το πρωτοσέλιδο του γαυρου που έλεγε για 15 εκατομμύρια για να ξεφτυλιστείς για ακόμη μια φορά (ο κάβλαρχος το είχε ποστάρει), αλλά εκτός του οτι έχω καλύτερες δουλειές να κάνω δεν υπάρχει και λόγος, όλοι ξέρουν το μέγεθος της αμπαλοσύνης σου.
Πουλιά στον αέρα πιάνεις βρε!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Θα καθομουν να ψάξω παλιότερα ποστ που γελαγες με το πρωτοσέλιδο του γαυρου που έλεγε για 15 εκατομμύρια για να ξεφτυλιστείς για ακόμη μια φορά (ο κάβλαρχος το είχε ποστάρει), αλλά εκτός του οτι έχω καλύτερες δουλειές να κάνω δεν υπάρχει και λόγος, όλοι ξέρουν το μέγεθος της αμπαλοσύνης σου.
Πουλιά στον αέρα πιάνεις βρε!
Γελαγε γιατι τοτε υπηρχε ρητρα ρε γιδι.Τωρα δεν υπαρχει.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Γελαγε γιατι τοτε υπηρχε ρητρα ρε γιδι.Τωρα δεν υπαρχει.

Οταν έλεγα εγω και κάποιοι άλλοι (κι ο χριστίδης νομίζω) ότι η ρητρα αλλάζει κι ότι δεν είναι σαν το πουλί του γερου που ειναι συνέχεια ίδιο εξακολουθούσες να γελάς.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
master εγώ τα λέω τόσο καιρό ότι ο ολυμπιακός δεν έχει ελπίδες να περάσει ειδικά τώρα που η γιουνάιτεντ δεν πάει καλά...ο ολυμπιακός έχει αναστήσει πολλές ομάδες στην ευρώπη...το θέμα είναι ότι με τον μήτρογλου σε καλή μέρα μπορούμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα εδω μέσα ώστε να έχει και ενδιαφέρον το μάτσ στην αγγλία μετά όπως είχε γίνει με την τσέλσυ για παράδειγμα...ο βαγγέλας φέτος πούλησε φέτφα κοντά στα 4εκ ενώ δεν έπαιζε βασικός,δηλαδή άμα έπαιζε βασικός πόσα θα τον έδινε? τον φέισα άλλα 4εκ απο το πουθενά,τώρα τον κράζουν τα μέσα στην πορτογαλλία τώρα τον γενάρη πούλησε τον τζιμπούρ 1,5εκ ενώ στην τουρκία δεν έπαιζε βασικός 10 παιχνίδια είχε 2 γκολ και 2 ασσίστ νομίζω και βρέθηκε ομάδα να δώσει 1,5 για αυτόν τον παίκτη φυσικά είναι θέμα μάνατζερ η μεταγραφή του όπως και του αμπντούν για τον οποιό είχαν δώσει τα ίδια λεφτά ενώ είχε βγεί πέρσυ καλύτερος ξένος του πρωταθλήματος και ήταν απο τους διακριθέντες πούλησε και τον βάις άλλα 4εκ και τώρα πουλάει και τον μήτρογλου προσωπικά θα τον έδινα με παραπάνω λεφτά από όσα είχαν δώσει για τον καστίγιο για να σπάσουμε το ρεκόρ πέρσυ πούλησε τον μιραλλάς 8εκ και πρόπερσυ τον ριέρα νομίζω με το ίδιο ποσό που είχαμε δώσει για να τον αποκτήσουμε κατα την γνώμη το να πουλάς παίκτες σε κάνει γνωστό στην ευρώπη και σου δίνει ένα κύρος δεν έκανε άσχημα που πούλησε όλους αυτούς τους παίκτες το θέμα είναι να φέρνεις και άξιους αντικαταστάτες και όχι δανεικούς και παίκτες που δεν έχουν καμία ελπίδα να παίξουν στον θρύλο ούτε σε φιλικό και απο μεδαύτους έχουμε πάνω απο 25 παίκτες...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Οταν έλεγα εγω και κάποιοι άλλοι (κι ο χριστίδης νομίζω) ότι η ρητρα αλλάζει κι ότι δεν είναι σαν το πουλί του γερου που ειναι συνέχεια ίδιο εξακολουθούσες να γελάς.
H ρητρα αλλαζει μονο με νεο συμβολαιο ειχα πει,οπως και εγινε.Μονο η ρητρα να αλλαζε,δεν υπηρχε περιπτωση και το ξερεις.Για να φυγει η ρητρα,πηρε ο Μητρο συμβολαιο 1,2 απο 400 χιλ που επαιρνε.Τωρα θα παιρνει 2,5 εκ το χρονο.Τρελα λεφτα.Τα αξιζει ομως πιστευω.

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Πλησιάζουν πάλι οι μέρες που θα βγάλουμε τον Μίτσελ μυρωδιά και λίγο για τον Ολυμπιακό, ενώ ο Μουρίνιο με το ρόστερ μας θα χτυπούσε τετράδα.  :2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.246
Πόντοι
17.085
Ο Ολαϊτάν είναι λίγος για τον Ολυμπιακό και δεν είναι δυνατόν να παίζει (πόσο μάλλον βασικός). Όπως λίγος είναι κι ο Παπάζογλου ας πούμε. Αν φύγει ο Μήτρογλου, δεν κάνουμε τίποτα...

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Μαλακια κανανε στον Γαυρο και τον πουλησανε ... το καταστρεψανε το παιδι... δεν θα μπορεσει να προσαρμοστει στο γρηγορο αγγλικο ποδοσφαιρο
Στην Γερμανια επρεπε να τον πουλησουν και να περιμενουν το μουντιαλ
Σιγουρα καποια καλυτερη ομαδα της Φουλαμ (που βολοδερνει για την σωτηρια της) θα τον ζητουσε γιατι ειναι παιχταρας ο Μητρο

Μεγαλη τους μαλακια  !!!!

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Μαλακια κανανε στον Γαυρο και τον πουλησανε ... το καταστρεψανε το παιδι... δεν θα μπορεσει να προσαρμοστει στο γρηγορο αγγλικο ποδοσφαιρο
Σιγουρα καποια καλυτερη ομαδα της Φουλαμ (που βολοδερνει για την σωτηρια της) θα τον ζητουσε γιατι ειναι παιχταρας ο Μητρο

Τύπε ξεχνάς ότι για να γίνει μεταγραφή πρέπει να θέλει και ο παίχτης! Δεν τον στέλνουμε, τον αφήνουμε ουσιαστικά να πάει. ;)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ο Ολαϊτάν είναι λίγος για τον Ολυμπιακό και δεν είναι δυνατόν να παίζει (πόσο μάλλον βασικός). Όπως λίγος είναι κι ο Παπάζογλου ας πούμε. Αν φύγει ο Μήτρογλου, δεν κάνουμε τίποτα...
σωστά αυτοί είναι για να παίζουν 5-10 παιχνίδια max την σεζόν....τέτοιους παίκτες αγοράζουμε κάθε χρόνο και ουσία τίποτα...σκέποβιτς,μπουχαλάκης,τζανακάκης,ντε βισέντι,ολαιτάν,σουμπίνιο,τάτος,κατάι,γκρίπιτς,χαβίτο,εμπστάιν,νέμεθ,ζαιρί..αυτοί για το αεκάκι να ανέβει σουπερλίγκ είναι καλές μεταγραφές απο πάνω ράφι όχι για τον ολυμπιακό...

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Τύπε ξεχνάς ότι για να γίνει μεταγραφή πρέπει να θέλει και ο παίχτης! Δεν τον στέλνουμε, τον αφήνουμε ουσιαστικά να πάει. ;)

Σιγα μην θελει ο Μητρο να παει στην Φουλαμ...οσο ηθελε και ο Βαις να παει στο Καταρ
Πιτσιρικας ειναι ο Μητρο πεσανε ολοι πανω του λυτοι και δεμενοι να πει το ναι
Αν δεν θελει περνανε στην αλλη φαση..σου κοβουμε την μπαλα

Λοιπον... ο Μητρο ξερει Γερμανικα...ειναι παιχταρας...δεν ειναι γρηγορος δεν μαρκαρει
Θα παιξει στο Μουντιαλ..και ειχε ολο το μελλον μπροστα του να παει στην Γερμανια, σε σοβαρη ομαδα που κανει πρωταθλητισμο και να αναδειχτει

Μακαρι να τα καταφερει στο Αγγλικο πρωταθλημα, εγω το βλεπω δυσκολο και του κανανε τρελη πουστια στον Γαυρο που τον πουλησανε στην συγκεκριμενη ομαδα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

Τι λες ρε ποντιε και εσυ,τι τους νοιαζει αν θα κανει καριερα ο Μητρογλου στην Αγγλια.Που θα κανει.
Αυτοι τσεπωσαν 14 ζεστα μυρια.Και λες μαλακια;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
κούνα το κεφάλι σου
δεν έγραψα πουθενά για πρόκριση επί της Γιουν. εγώ
το ξερω...στην αρχη απαντησα σε σενα...μετα μιλησα γενικα ...δεν ειπα οτι το ειπες εσυ...γενικα αυτο οσμιζομαι

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πλησιάζουν πάλι οι μέρες που θα βγάλουμε τον Μίτσελ μυρωδιά και λίγο για τον Ολυμπιακό, ενώ ο Μουρίνιο με το ρόστερ μας θα χτυπούσε τετράδα.  :2funny:
είχα πει στην αρχή του χρόνου πως εμένα αυτός δεν με πειθει ακόμα κι αν του πάνε τα αποτελέσματα.
Δεν έχω αλλάξει γνώμη, παρότι είπα πως θα τον ξανακρίνω στο τέλος του χρόνου.

από πού κι ως πού είναι προπονηταράς; Το οτι πάει τρένο σε ένα πρωτάθλημα της πλάκας δεν μετράει.
Εάν πέρναγε ΑΥΤΗ την μανγιου θα τον παραδεχόμουνα. Τώρα θεωρώ πως είναι απίθανο.

Αλλά θα δούμε. Μακάρι να μου βγάλει τα μάτια έξω και να χαρώ διπλά που έκρινα λάθος.

Ωστόσο έχεις δίκιο. Σιγά σιγά ανασύρεται το συγκεκριμένο...

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Τι λες ρε ποντιε και εσυ,τι τους νοιαζει αν θα κανει καριερα ο Μητρογλου στην Αγγλια.Που θα κανει.
Αυτοι τσεπωσαν 14 ζεστα μυρια.Και λες μαλακια;

Εισαι μαλακας ? Με τι προσοντα θα κανει καριερα ο Μητρογλου στην Αγγλια με την Φουλαμ ?
Στο Αγγλικο πρωταθλημα πρεπει να τρεχεις και να μαρκαρεις ποιος επιθετικος στυλ Μητρο καταφερε να κανει καριερα στην Αγγλια ειδικα σε ομαδες σαν την Φουλαμ ?

Στα αρχιδια μου τα 14 μυρια του γαυρου διαβασε καλα τι λεω
Εγω για τον παιχτη μιλαω οχι για την ομαδα
Ο Γαυρος και με Ολαιταν παιρνει πρωταθλημα στην Ελλαδα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
διαφωνω....για τον ολαιταν....για τον παπαζογλου επαυξανω...τεσπα...αποψεις ...βλεπουμε...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
Εισαι μαλακας ? Με τι προσοντα θα κανει καριερα ο Μητρογλου στην Αγγλια με την Φουλαμ ?
Στο Αγγλικο πρωταθλημα πρεπει να τρεχεις και να μαρκαρεις ποιος επιθετικος στυλ Μητρο καταφερε να κανει καριερα στην Αγγλια ειδικα σε ομαδες σαν την Φουλαμ ?

Στα αρχιδια μου τα 14 μυρια του γαυρου διαβασε καλα τι λεω
Εγω για τον παιχτη μιλαω οχι για την ομαδα
Ο Γαυρος και με Ολαιταν παιρνει πρωταθλημα στην Ελλαδα
θα παιξει ρε...θα παιξει....ειναι σκυλι...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
διαφωνω....για τον ολαιταν....για τον παπαζογλου επαυξανω...τεσπα...αποψεις ...βλεπουμε...
ο ολαιτάν για ρεζέρβα καλός είναι για ευρώπη δεν είναι για βασικός...τον οφορίκουε μου θυμίζει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom