doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
σε παρακαλω να το σβησεις δεν ηταν βρεττανικο χιουμορ αυτο
ενω αυτο
www.imageshack.gr/view.php?file=kurzdxwfbd5wr1q6lhzs.jpg] [/URL]
πλησιαζει καπως
σε παρακαλω να το σβησεις δεν ηταν βρεττανικο χιουμορ αυτο
δεν μπορει αν δεν μαζεψει τις ροχαλες του..τον εχουν ξεπερασει οι vasos & παπαριων-τσουλι-αλητης στον σχετικο διαγωνισμο..Τι σε νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι; Τον εαυτό σου να κοιτάς...
απαντησα χθες σε ενα κουιζ που ειχε βαλει ο ροζ πανθηρας και την κυριακη κερδισα ενα εισητηριο μαζι σου στο γηπεδοθα γινουν περικοπες στον μισθο του παραυτα..
Καλά.....κάτσε γιατί σήμερα κλείνει η εβδομάδα που άρχισε με το Κύπελλο στο μπάσκετ.
Άσε γιατι ....
εχασες το μετρημα,ξεχασες τουλαχιστον αλλους 2 κλωνουςδεν μπορει αν δεν μαζεψει τις ροχαλες του..τον εχουν ξεπερασει οι vasos & παπαριων-τσουλι-αλητης στον σχετικο διαγωνισμο..
ασε που την εχει πιασει το μαραζι γιατι της λειπει ο psaxnw..Τι σε νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι; Τον εαυτό σου να κοιτάς...
Ωραία απάντηση.Τι σε νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι; Τον εαυτό σου να κοιτάς...
αυτον εγω & ο ποδο τον ειχαμε ξεφτιλησει χειροτερα απο την παπια..ειχε φαει το δουλεμα της αρκουδας λεμε πριν απο τον πρωτο μεταξυ μας αγωνα στον ναο..τωρα που του εριξα 8 παστελια τι να πει???τρωει τα πατατακια του στην πλατεια & τρωει στησιματα απο την φωτεινουλα που κανονιζουν για ταβλι(αλληλοτσιμπουκωμα)αλλα το ξεχναει..απαντησα χθες σε ενα κουιζ που ειχε βαλει ο ροζ πανθηρας και την κυριακη κερδισα ενα εισητηριο μαζι σου στο γηπεδο
ελπιζω να εχει κενη θεση για την ροζ γατουλα,αλλιως θα αναγκαστουμε να την παρουμε στα ποδαρακια μας
Γιατί ρε φίλε;Ωραία απάντηση.
Και προπαντός συνεπής μ' αυτά που έλεγες το πρωί.
γινεται αυτο?αυτον εγω & ο ποδο τον ειχαμε ξεφτιλησει χειροτερα απο την παπια..ειχε φαει το δουλεμα της αρκουδας λεμε πριν απο τον πρωτο μεταξυ μας αγωνα στον ναο..τωρα που του εριξα 8 παστελια τι να πει???τρωει τα πατατακια του στην πλατεια & τρωει στησιματα απο την φωτεινουλα που κανονιζουν για ταβλι(αλληλοτσιμπουκωμα)αλλα το ξεχναει..
κλαψ κλαψ γιατι δεν ερχεται κανεις ολοι με στηνουν!!!!!!!!αυτον εγω & ο ποδο τον ειχαμε ξεφτιλησει χειροτερα απο την παπια..ειχε φαει το δουλεμα της αρκουδας λεμε πριν απο τον πρωτο μεταξυ μας αγωνα στον ναο..τωρα που του εριξα 8 παστελια τι να πει???τρωει τα πατατακια του στην πλατεια & τρωει στησιματα απο την φωτεινουλα που κανονιζουν για ταβλι(αλληλοτσιμπουκωμα)αλλα το ξεχναει..
καλως την ροζ γατουλακλαψ κλαψ γιατι δεν ερχεται κανεις ολοι με στηνουν!!!!!!!!
παντως το κουιζ το κερδισες φαινεται πως ταιριαζεται με τον αρχικομλεξαρα του σαιτ.καλως την ροζ γατουλα
δεν σε ξαναγαμαω οτι & να λες..βγαλε πρωτα τις 8 πουτσες που σου εριξα φετος απο την σουφρα σου & θα το σκεφτω..μεχρι τοτε τραβα στην πλατεια σου να φας κανα πατατακι & γλυψε λιγο τα τουρκακια αφου εισαι της προσκολλησεως..κλαψ κλαψ γιατι δεν ερχεται κανεις ολοι με στηνουν!!!!!!!!
περιμενω να ερθεις στο καραισκακη να μου δωσεις το εισητηριο και να δουμε παρεα το παιχνιδιπαντως το κουιζ το κερδισες φαινεται πως ταιριαζεται με τον αρχικομλεξαρα του σαιτ.
νομιζω οτι η αναφορα μου σε δημιουργια τοπ-5 ξυπνησε τον εγωισμο της γατουλας μαςδεν σε ξαναγαμαω οτι & να λες..βγαλε πρωτα τις 8 πουτσες που σου εριξα φετος απο την σουφρα σου & θα το σκεφτω..μεχρι τοτε τραβα στην πλατεια σου να φας κανα πατατακι & γλυψε λιγο τα τουρκακια αφου εισαι της προσκολλησεως..
κλαψ κλαψ γιατι με στηνουν ολοι τι εχω κανει να περιμενω στις θυρες και να τους δινω και εισητηρια; κλαψ κλαψ μηπως τελικα ειμαι τοσο κομλεξικος κλαψ κλαψ θα ερθει κανενας μαζι μου;!!!!!!!!!!δεν σε ξαναγαμαω οτι & να λες..βγαλε πρωτα τις 8 πουτσες που σου εριξα φετος απο την σουφρα σου & θα το σκεφτω..μεχρι τοτε τραβα στην πλατεια σου να φας κανα πατατακι & γλυψε λιγο τα τουρκακια αφου εισαι της προσκολλησεως..
αρχιζεις να βαδιζεις στα χναρια του επρος στο δρομο που χαραξε!!!!!!νομιζω οτι η αναφορα μου σε δημιουργια τοπ-5 ξυπνησε τον εγωισμο της γατουλας μας
παντως θα πρεπει να προσπαθησει πολυ για να ξεπερασει τα ιερα τερατα της χλεπας