Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
θα γινουν περικοπες στον μισθο του παραυτα..
απαντησα χθες σε ενα κουιζ που ειχε βαλει ο ροζ πανθηρας   :jerking: και την κυριακη κερδισα ενα εισητηριο μαζι σου στο γηπεδο
ελπιζω να εχει κενη θεση για την ροζ γατουλα,αλλιως θα αναγκαστουμε να την παρουμε στα ποδαρακια μας

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Καλά.....κάτσε γιατί σήμερα κλείνει η εβδομάδα που άρχισε με το Κύπελλο στο μπάσκετ.
Άσε γιατι ....

To ξερω, γι αυτο ακριβως και αναρωτιεμαι ποσα μπορω να αντεξω σε μια εβδομαδα.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
δεν μπορει αν δεν μαζεψει τις ροχαλες του..τον εχουν ξεπερασει οι vasos & παπαριων-τσουλι-αλητης στον σχετικο διαγωνισμο..
εχασες το μετρημα,ξεχασες τουλαχιστον αλλους 2 κλωνους

Επισκέπτης
απαντησα χθες σε ενα κουιζ που ειχε βαλει ο ροζ πανθηρας   :jerking: και την κυριακη κερδισα ενα εισητηριο μαζι σου στο γηπεδο
ελπιζω να εχει κενη θεση για την ροζ γατουλα,αλλιως θα αναγκαστουμε να την παρουμε στα ποδαρακια μας
αυτον εγω & ο ποδο τον ειχαμε ξεφτιλησει χειροτερα απο την παπια..ειχε φαει το δουλεμα της αρκουδας λεμε πριν απο τον πρωτο μεταξυ μας αγωνα στον ναο..τωρα που του εριξα 8 παστελια τι να πει???τρωει τα πατατακια του στην πλατεια & τρωει στησιματα απο την φωτεινουλα που κανονιζουν για ταβλι(αλληλοτσιμπουκωμα)αλλα το ξεχναει..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Βρέθηκε το πούλμαν τελικά;
Θα μπαγιατέψουν οι κορνέδες!      :dancing:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ωραία απάντηση.
Και προπαντός συνεπής μ' αυτά που έλεγες το πρωί.         :jerking:
Γιατί ρε φίλε;
Σου είπα τίποτα; Σου είπα να κοιτάς την καμπούρα σου. Εγώ για σένα δεν θεωρώ πως έχεις χιούμορ. Αλλά εγώ κοιτάω τον εαυτό μου και να μην προσβαλλω αλλους. Και τι ελεγα που δεν ειμαι συνεπής δηλαδή; Για κάνε μια παράθεση...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αυτον εγω & ο ποδο τον ειχαμε ξεφτιλησει χειροτερα απο την παπια..ειχε φαει το δουλεμα της αρκουδας λεμε πριν απο τον πρωτο μεταξυ μας αγωνα στον ναο..τωρα που του εριξα 8 παστελια τι να πει???τρωει τα πατατακια του στην πλατεια & τρωει στησιματα απο την φωτεινουλα που κανονιζουν για ταβλι(αλληλοτσιμπουκωμα)αλλα το ξεχναει..
γινεται αυτο?
νομιζω οτι ενα θρεντ-ψηφοφορια θα μπορουσε να δωσει μια απαντηση για το τοπ-5 της ξεφτιλας
παντως νομιζω οτι η γατουλα θελει πολλα χλεμπονια ακομα για να πλησιασει τους αρχι-χλεμπονιαρηδες του σαιτ

Επισκέπτης
κλαψ κλαψ γιατι δεν ερχεται κανεις ολοι με στηνουν!!!!!!!!

Επισκέπτης
κλαψ κλαψ γιατι δεν ερχεται κανεις ολοι με στηνουν!!!!!!!!
δεν σε ξαναγαμαω οτι & να λες..βγαλε πρωτα τις 8 πουτσες που σου εριξα φετος απο την σουφρα σου & θα το σκεφτω..μεχρι τοτε τραβα στην πλατεια σου να φας κανα πατατακι & γλυψε λιγο τα τουρκακια αφου εισαι της προσκολλησεως..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
παντως το κουιζ το κερδισες φαινεται πως ταιριαζεται με τον αρχικομλεξαρα του σαιτ.
περιμενω να ερθεις στο καραισκακη να μου δωσεις το εισητηριο και να δουμε παρεα το παιχνιδι
θεση θα βρεις σιγουρα

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
δεν σε ξαναγαμαω οτι & να λες..βγαλε πρωτα τις 8 πουτσες που σου εριξα φετος απο την σουφρα σου & θα το σκεφτω..μεχρι τοτε τραβα στην πλατεια σου να φας κανα πατατακι & γλυψε λιγο τα τουρκακια αφου εισαι της προσκολλησεως..
νομιζω οτι η αναφορα μου σε δημιουργια τοπ-5 ξυπνησε τον εγωισμο της γατουλας μας
παντως θα πρεπει να προσπαθησει πολυ για να ξεπερασει τα ιερα τερατα της χλεπας

Επισκέπτης
κλαψ κλαψ γιατι με στηνουν ολοι τι εχω κανει να περιμενω στις θυρες και να τους δινω και εισητηρια; κλαψ κλαψ μηπως τελικα ειμαι τοσο κομλεξικος κλαψ κλαψ θα ερθει κανενας μαζι μου;!!!!!!!!!! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
νομιζω οτι η αναφορα μου σε δημιουργια τοπ-5 ξυπνησε τον εγωισμο της γατουλας μας
παντως θα πρεπει να προσπαθησει πολυ για να ξεπερασει τα ιερα τερατα της χλεπας
αρχιζεις να βαδιζεις στα χναρια του επρος στο δρομο που χαραξε!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom