alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ρε πούστη μου χάθηκαν οι γαύροι με ποιους θα πλακωνόμαστε στα μπινελίκια?
τα παράπονά σου στον Ρίμπο, τον Μπλάνκο και τον Λύμπε....ρε πούστη μου χάθηκαν οι γαύροι με ποιους θα πλακωνόμαστε στα μπινελίκια?
δηλαδη να χασουν και απο την ξανθη και να μην παθουν τιποτα???ελεοοοοοοοοοοοοοοσσσσσσσσσσσ μηπως θες να φανε και τεσασαρα στην ξανθη και να τους αντιμετωπισουμε σαν θριαμβευτες...το να χαναμε το καταλαβαινω ...αλλα να βλεπω αυτη την ομαδαρα που γαμισε στην γερμανια και ιταλια και παρ ολιγο και στην ισπανια...να μην μπορουν να παρουν τα ποδια τους....με την αεκ...και στ αρχιδια μας αν χασουμε το πρωταθλημα εχουμε παρει 11 στην σειρα αλλα να διασυρθουμε και απο την ξανθη????φιλαρακο δεν μας τα λες καλα....και ναχουμε και σεσιτσ και μπελουτσι του χρονου....βασικους στην ενδεκαδα...μια χαρα ηταν η ομαδα δεν χρειαζοταν μεταγραφες αλλα πραματα χρειαζοταν......παιχτες που να παιζουν για την φανελα οχι μονο στην ευρωπη χρειαζετε ο ολυμπιακος /...δυσυχως τη πορωση του κοκαλη σε καποιους την εχει μεταδοση. τι παει να πει ρε παιδια αν δε κερδισουν να μη γυρισουν και θα φανε ξυλο; ρε ενα παιχνιδι ειναι και στο κατω κατω αν δεν το αξιζεις να μη το παρεις. δηλαδη αν το παρεις θα εισαι ευχαριστημενος;
θα κάνουμε εμείς τώρα ένσταση να χάσουμε το παιχνίδι να έρθουν τα γαυράκια μας να τους κάνουμε λίγη πλάκα.τα παράπονά σου στον Ρίμπο, τον Μπλάνκο και τον Λύμπε....
δεν πανηγυρίζουμε κάνουμε πλάκα με την βλακεία μερικών.Οσο περισσοτερο πανηγυριζεται μια νικη,τοσο μεγαλυτερη αξια δινεται στον αντιπαλο...
Αν ας πουμε η Ρεαλ ριξει 4 στη Δοξα Αετοραχης,δε θα γινει και τιποτα...Ουτε στα ψιλα γραμματα δε θα γραφτει...
Αν συμβει ομως το αντιθετο,τοτε η νικη αυτη θα πανηγυριστει δεοντως...
Υ.Γ...Ρε τι μου θυμιζει?..Ρε τι μου θυμιζει?..
Κι εγω παντα εδω ειμαι...ΔΕν κρυβομαι..δεν πανηγυρίζουμε κάνουμε πλάκα με την βλακεία μερικών.
εξαφανίστηκαν αν θυμάσαι όμως εμείς είμαστε εδώ όταν χάναμε και από εσάς και από τον ΠΑΟ
παρουσίες ποιοι εμφανίστηκαν ποιοι εξαφανίστηκαν δεν πήρα αλλά εσύ ειδικά απορώ γιατί κοκορεύεσαι.δεν πανηγυρίζουμε κάνουμε πλάκα με την βλακεία μερικών.
εξαφανίστηκαν αν θυμάσαι όμως εμείς είμαστε εδώ όταν χάναμε και από εσάς και από τον ΠΑΟ γι αυτό σιωπή και έλα ντε που κάτι σου θυμίζω ο Αρίωνας είμαι δεν είμαι κανένας κωλομπαράς.
Καλά θυμάσαι εσύ, απλά ο βελάζων σφάχτηκε εν όψει Πάσχα και τώρα μας ήρθε η Ντόλυ, ο κλώνος του ;)παρουσίες ποιοι εμφανίστηκαν ποιοι εξαφανίστηκαν δεν πήρα αλλά εσύ ειδικά απορώ γιατί κοκορεύεσαι.
εγώ θυμάμαι κάποιον να βελάζει πριν & μετά απο το 1-0 στο καραισκάκη...
μήπως πέταξε? έγινε πουλμανδιαστημόπλοιο σαν το Κολούμπια?μπα δεν νομιζω.....
εγώ εδώ ήμουνα κάτι μαγκάκια όμως από εδώ την έχουν κάνει και μέχρι εχθές το μεσημέρι πουλάγανε μαγκιές εδώ τους είχε φάει η σιγουριά.παρουσίες ποιοι εμφανίστηκαν ποιοι εξαφανίστηκαν δεν πήρα αλλά εσύ ειδικά απορώ γιατί κοκορεύεσαι.
εγώ θυμάμαι κάποιον να βελάζει πριν & μετά απο το 1-0 στο καραισκάκη...
Για το τελευταίο μόνο θα γράψω την γνώμη μου.Μερικές απορίες :
-Προς τι η βιασύνη να ανανεωθούν κάποια συμβόλαια ?
σαν τους Σκοπιανούς που αποχώρησαν οι Αλβανοί από το Τέτοβο.Διάσπαση και διχόνοια βλέπω στην ομάδα!