Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε πούστη μου χάθηκαν οι γαύροι με ποιους θα πλακωνόμαστε στα μπινελίκια?

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
δυσυχως τη πορωση του κοκαλη σε καποιους την εχει μεταδοση. τι παει να πει ρε παιδια αν δε κερδισουν να μη γυρισουν και θα φανε ξυλο; ρε ενα παιχνιδι ειναι και στο κατω κατω αν δεν το αξιζεις να μη το παρεις. δηλαδη αν το παρεις θα εισαι ευχαριστημενος;
δηλαδη να χασουν και απο την ξανθη και να μην παθουν τιποτα???ελεοοοοοοοοοοοοοοσσσσσσσσσσσ μηπως θες να φανε και τεσασαρα στην ξανθη και να τους αντιμετωπισουμε σαν θριαμβευτες...το να χαναμε το καταλαβαινω ...αλλα να βλεπω αυτη την ομαδαρα που γαμισε στην γερμανια και ιταλια και παρ ολιγο και στην ισπανια...να μην μπορουν να παρουν τα ποδια τους....με την αεκ...και στ αρχιδια μας αν χασουμε το πρωταθλημα εχουμε παρει 11 στην σειρα αλλα να διασυρθουμε και  απο την ξανθη????φιλαρακο δεν μας τα λες καλα....και ναχουμε και σεσιτσ και μπελουτσι του χρονου....βασικους στην ενδεκαδα...μια χαρα ηταν η ομαδα δεν χρειαζοταν μεταγραφες αλλα πραματα χρειαζοταν......παιχτες που να παιζουν για την φανελα οχι μονο στην ευρωπη χρειαζετε ο ολυμπιακος /...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Οσο περισσοτερο πανηγυριζεται μια νικη,τοσο μεγαλυτερη αξια διδεται στον αντιπαλο...
Αν ας πουμε η Ρεαλ ριξει 4 στη Δοξα Αετοραχης,δε θα γινει και τιποτα...Ουτε στα ψιλα γραμματα δε θα γραφτει...
Αν συμβει ομως το αντιθετο,τοτε η νικη αυτη θα πανηγυριστει δεοντως...

Υ.Γ...Ρε τι μου θυμιζει?..Ρε τι μου θυμιζει?.. :think:

Επισκέπτης
με αγαπη απο τον ξαδερφο που ειναι προτεινομενος αυτη την εβδομαδα :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• vas1 copy.jpg
    vas1 copy.jpg
    212,2 KB · Εμφανίσεις: 18

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Οσο περισσοτερο πανηγυριζεται μια νικη,τοσο μεγαλυτερη αξια δινεται στον αντιπαλο...
Αν ας πουμε η Ρεαλ ριξει 4 στη Δοξα Αετοραχης,δε θα γινει και τιποτα...Ουτε στα ψιλα γραμματα δε θα γραφτει...
Αν συμβει ομως το αντιθετο,τοτε η νικη αυτη θα πανηγυριστει δεοντως...

Υ.Γ...Ρε τι μου θυμιζει?..Ρε τι μου θυμιζει?.. :think:
δεν πανηγυρίζουμε κάνουμε πλάκα με την βλακεία μερικών.
εξαφανίστηκαν αν θυμάσαι όμως εμείς είμαστε εδώ όταν χάναμε και από εσάς και από τον ΠΑΟ γι αυτό σιωπή και έλα ντε που κάτι σου θυμίζω ο Αρίωνας είμαι δεν είμαι κανένας κωλομπαράς.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
εξαφανίστηκαν αν θυμάσαι όμως εμείς είμαστε εδώ όταν χάναμε και από εσάς και από τον ΠΑΟ
Κι εγω παντα εδω ειμαι...ΔΕν κρυβομαι..
Κι αν θες τη προσωπικη μου αποψη,κατα βαθος χαιρομαι για τη τεσσαρα (που θα επρεπε να ηταν τουλαχιστον οχταρα,βαση των χαμενων ευκαιριων)..Ετσι για να παθει σοκ ο Σωκρατης,γιατι και η αλλαζονια εχει τα ορια της...

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
εξαφανίστηκαν αν θυμάσαι όμως εμείς είμαστε εδώ όταν χάναμε και από εσάς και από τον ΠΑΟ γι αυτό σιωπή και έλα ντε που κάτι σου θυμίζω ο Αρίωνας είμαι δεν είμαι κανένας κωλομπαράς.
παρουσίες ποιοι εμφανίστηκαν ποιοι εξαφανίστηκαν δεν πήρα αλλά εσύ ειδικά απορώ γιατί κοκορεύεσαι.
εγώ θυμάμαι κάποιον να βελάζει πριν & μετά απο το 1-0 στο καραισκάκη...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
παρουσίες ποιοι εμφανίστηκαν ποιοι εξαφανίστηκαν δεν πήρα αλλά εσύ ειδικά απορώ γιατί κοκορεύεσαι.
Καλά θυμάσαι εσύ, απλά ο βελάζων σφάχτηκε εν όψει Πάσχα και τώρα μας ήρθε η Ντόλυ, ο κλώνος του  ;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Βρέθηκε το πούλμαν τελικά η ακόμα;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
μπα δεν νομιζω.....

Συνημμένα

• paparazzi_poulmanerimos2.jpg
    paparazzi_poulmanerimos2.jpg
    37,7 KB · Εμφανίσεις: 18

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγώ εδώ ήμουνα κάτι μαγκάκια όμως από εδώ την έχουν κάνει και μέχρι εχθές το μεσημέρι πουλάγανε μαγκιές εδώ τους είχε φάει η σιγουριά.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Λοιπόν το παραδέχομαι....
Αφού κάναμε την ...κοιλιά του μήνα.... :2funny: :2funny:
τώρα πάμε σε άλλα μέλη της ανατομίας...πάμε να πάρουμε και τον πούλο στο πρωτάθλημα απο τους άλλους δύο... :tickedoff: :rockon: :think: :jerking:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Μερικές απορίες :
-Ο Ιlia ήταν λαλίστατος όταν έκανε τις στραβές ο Λεμονής , τώρα ?
-Βγήκε ο Ilia και μαζί με τον Σεγκούρα ζητούν να σταθούμε στο πλευρό τους , λέει ,στην δύσκολη στιγμή . Μπα , εμείς φταίμε γι'αυτό ? Εμείς τα κάναμε σκατά ? Δεν θυμάμαι να μας ζήτησαν την γνώμη όταν έκαναν οτι έκαναν.
-Το μεγάλο Αφεντικό που κρύβεται ? Τελικά έπιασε το "σοκ" που χρειαζονταν η ομάδα?
-Ο Σεγκούρα δήλωσε "δεν με νοιάζει αν συνεχίσω ή αν θα φύγω"...δηλ. υπήρχε περίπτωση να συνέχιζε και στην νέα σεζόν ?
-Ηταν απαραίτητο παραμονές του αγώνα της χρονιάς να πάνε στο μοδάτο μαγαζί , με τις αμαξάρες τους  , με ενα χαμόγελο να μπροστά στα φλας για να ρίξουν τις μάσες τους ? Μήπως θα ηταν προτιμότερο να ήταν κλεισμένοι κάπου , να αναπνέουν και να ζουν μόνο για το επερχόμενο ματς ?
-Γιατί πριν καν αρχίσει το παιχνίδι συμπεριφέρονταν λες και είχαν ήδη νικήσει ? Γιατί όλη αυτή η αλαζονία ?
-Προς τι η βιασύνη να ανανεωθούν κάποια συμβόλαια ? 

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μερικές απορίες :
-Προς τι η βιασύνη να ανανεωθούν κάποια συμβόλαια ? 
Για το τελευταίο μόνο θα γράψω την γνώμη μου.
Ήταν γεμάτα τα ταμεία ελέω Τάκαρου, συγγνώμη CL ήθελα να γράψω....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Διάσπαση και διχόνοια βλέπω στην ομάδα!      :dancing:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
όχι σεγκουρα ρε παιδιά...ΤΕΣσεΡΑγκουρΙα...μανία να του αλλάζετε το όνομα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom