Λες να γίνει εμφύλιος στον Ολυμπιακό όπως στη Γιουγκοσλαβία;σαν τους Σκοπιανούς που αποχώρησαν οι Αλβανοί από το Τέτοβο.
Και ο Κόκκαλης να είναι ο Μιλόσεβιτς;
Λες να γίνει εμφύλιος στον Ολυμπιακό όπως στη Γιουγκοσλαβία;σαν τους Σκοπιανούς που αποχώρησαν οι Αλβανοί από το Τέτοβο.
όχι...εγώ πιστεύω ότι θα το πάρει...δεν χάνει άλλο βαθμό...θα βάλει όλα τα μέσα ο κρόκους....μαγκες,μονοπωλειτε το thread μιας αλλης ομαδας μια ολοκληρη μερα τωρα...
κοιταξτε λιγο τη βαθμολογια...
πιστευετε οτι ο ολυμπιακος μπορει να χασει το πρωταθλημα?
γι'αυτο σου λεω,τι νοημα εχουν ολοι αυτοι οι πανηγυρισμοι αφου το μαιο παλι οι ολυμπιακοι θα χαιρονται?όχι...εγώ πιστεύω ότι θα το πάρει...δεν χάνει άλλο βαθμό...θα βάλει όλα τα μέσα ο κρόκους....
κανένα...τους δουλεύουμε ,μας δουλεύουνε όταν χάνει ο ένας ή ο άλλος...πλακίτσα να γίνεται...έτσι είναι αυτά...για τους λογικούς βέβαια όχι τους τυφλωμένουςγι'αυτο σου λεω,τι νοημα εχουν ολοι αυτοι οι πανηγυρισμοι αφου το μαιο παλι οι ολυμπιακοι θα χαιρονται?
Δεν το θέμε ρε άνθρωπε μου. Χαρισμά σας και χρόνια σας πολλά.....κανένα...τους δουλεύουμε ,μας δουλεύουνε όταν χάνει ο ένας ή ο άλλος...πλακίτσα να γίνεται...έτσι είναι αυτά...για τους λογικούς βέβαια όχι τους τυφλωμένους
Άστους λίγο να χαρούν.....Κανενα αλλο φερεφωνο της Αθλητικης ηχω υπαρχει?????για να μου ξυσει λιγο τα αρχιδια....
Κανενα αλλο φερεφωνο της Αθλητικης ηχω υπαρχει?????για να μου ξυσει λιγο τα αρχιδια....
νέο σύστημα βαθμολογίας.Σιγά μη δεν το θέτε.
Αλλιώς ποιος ο λόγος να ξεφτιλιστείτε με την ένσταση;
Σύμφωνα με την ΚΑΝΟΝΙΚΗ βαθμολογία (αυτή στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά) ΤΡΙΤΟΙ είσαστε. μην το ξεχνάς.
Κανενα αλλο φερεφωνο [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]της Αθλητικης ηχω[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size] υπαρχει?????για να μου ξυσει λιγο τα αρχιδια....
το πούλμαν που είναι οεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοΤΡΙΤΟΙ στη βαθμολογία
και ΤΕΣΣΑΡΑ χτες.
Άθρισμα ΕΠΤΑ.
Ο μαγικός αριθμός του Ελύτη (και του Ελευθερόπουλου).
τώρα πράγματι δεν κατάλαβες τι σου έγραψα ή κάνεις πως δεν κατάλαβες?εγώ εδώ ήμουνα κάτι μαγκάκια όμως από εδώ την έχουν κάνει και μέχρι εχθές το μεσημέρι πουλάγανε μαγκιές εδώ τους είχε φάει η σιγουριά.
καλημερα & καλο μηνα συντεκνε πρακτορα..Καλημέρα πράκτορες, υπάλληλοι, επιστήμονες και λοιπό προσωπικό της Κρόκους Α.Ε.
Ακολουθεί μπινελικί.....
[move] [/move]
Άντε γαμήσου κωλοΕσπρέσσο πρωινιάτικα μου έβγαλες τον καρκίνο.
Αει σιχτίρ κερατάδες που θα μας κάνετε και τέτοια αστεία.
ΧΟΥ ΡΕ