Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Επισκέπτης
περσονα οι αρρωστοι οπαδοι του ΘΡΥΛΟΥ εχουν γραμμενο στ' αρχιδια τους τον κροκους απο τον τελικο με την μπανταλονα..
εξαλλου για κανενα αρρωστο γαυρο δεν μετραει κανενας απο τους περαστικους,παρα μονο ο ενδοξος δαφνοστεφανωμενος & τα αδικοχαμενα αδελφια μας..
οπως ολοι ξερουν,ο κροκους ακουει τα πουστριλικια του σχεδον καθε χρονο..
το οτι τον ανεχομαστε(ελλειψει καλυτερου),δεν σημαινει οτι & τον επικροτουμε..
η πλακα ειναι οτι & φετος θα τ' ακουσει(& μαλιστα ηχηροτερα)παρα του οτι θα τις σηκωσουμε τις κουπες,γιατι μονος του εχυσε την καρδαρα με την απομακρυνση του ΤΑΚΑΡΟΥ..

xaris21

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
ναι...μιλαμε για τρελλο πανο,χειροποιητο,φτιαγμενο σε ταρατσα απο  3 ολυμπιακους και εμενα!!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
περσονα οι αρρωστοι οπαδοι του ΘΡΥΛΟΥ εχουν γραμμενο στ' αρχιδια τους τον κροκους απο τον τελικο με την μπανταλονα..
εξαλλου για κανενα αρρωστο γαυρο δεν μετραει κανενας απο τους περαστικους,παρα μονο ο ενδοξος δαφνοστεφανωμενος & τα αδικοχαμενα αδελφια μας..
οπως ολοι ξερουν,ο κροκους ακουει τα πουστριλικια του σχεδον καθε χρονο..
το οτι τον ανεχομαστε(ελλειψει καλυτερου),δεν σημαινει οτι & τον επικροτουμε..
η πλακα ειναι οτι & φετος θα τ' ακουσει(& μαλιστα ηχηροτερα)παρα του οτι θα τις σηκωσουμε τις κουπες,γιατι μονος του εχυσε την καρδαρα με την απομακρυνση του ΤΑΚΑΡΟΥ..
καλησπερα και συμφωνω
το οτι εχουμε τον προεδρο που ολοι ζηλευετε και καθε χρονο του τα χωνουμε για να γινετε καλυτερος ενω εσεις στους δικους σας βαρατε προσοχες,ειναι και η βασικοτερη διαφορα μας σαν οπαδοι
υγ.gt 21  ασε τα βιντεο και τις φωτο σε εχουν ταραξει στο πλιατσικο στο παιχνιδι :rockon:

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
1.    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ                      61   
2.    ΒΑΖΕΛΟΣ                          60   
3.    ΑΡΘΡΟ 44/ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ TOURS        59

Θα ξεπεράσετε την 3η Θέση φέτος?
Είναι καυτή η ανάσα (και τo σπέρμα) του ¨Αρεως με τον προδότη προπονητή?
Με τι βαθμολογία θα ξεκινήσετε στα play-offs?
Θα κάνετε έρανο να μείνει ο Εντίνιο?
Η "Βασίλισσα" τι κάνει? ¨Ολα καλά?

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
καλησπερα και συμφωνω
το οτι εχουμε τον προεδρο που ολοι ζηλευετε και καθε χρονο του τα χωνουμε για να γινετε καλυτερος ενω εσεις στους δικους σας βαρατε προσοχες,ειναι και η βασικοτερη διαφορα μας σαν οπαδοι
υγ.gt 21  ασε τα βιντεο και τις φωτο σε εχουν ταραξει στο πλιατσικο στο παιχνιδι :rockon:
με τρομαξες ρε doriti!!!!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πολύ ενδιαφέρουσα αυτή η άποψη.
Και πολύ επαναστατική.
Άκου προσοχές στον Πρόεδρο!
Που ακούστηκε αυτό στον Ολυμπιακό;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
οσο και να κωλοτριβεσαι δεν  :2funny:
ο,τι πεις η απαντηση μου ειναι στο αβαταρ μου

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
1143 σελίδες θρεντ, όλες γλύψιμο στον Πρόεδρο.
Η μήπως δεν είναι έτσι;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αυτός ο κύριος, που επίσης "τα χώνει" στον Πρόεδρο, τι να λέει άραγε σήμερα;

Συνημμένα

• i am takis tsoukalas the king of gate 7!.jpg
    i am takis tsoukalas the king of gate 7!.jpg
    16,5 KB · Εμφανίσεις: 17

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Καλησπέρα σε όλους...συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την νίκη της....χθές απλά γράφτηκε μία μαύρη σελίδα για τον Θρύλο....σελίδα που δεν πρέπει να μείνει έτσι.....100.000 € για κάθε γκόλ διαφορά είχε τάξει???400.000 € πρόστιμο πρέπει να τους ρίξει....στους 13 που έπαιξαν συν το προπονητικό τίμ.....και ξεφτίλισαν την ομάδα....δεν θα μιλήσω ατομικά...όλοι είδαν τί έγινε χθές....παίχτες χωρίς πάθος...χωρίς ουσία....προπονητής που δεν ήξερε που βρισκόταν...αν και όταν στο 30 το σκόρ είναι 3-0 δεν μπορείς να αλλάξεις κάτι....απλά όλη την εβδομάδα....δεν ξέρω τί γινόταν.....τα πράγματα είναι απλά....όχι στην διάλυση της ομάδας...να φύγουν αυτοί που πρέπει και να έρθουν άλλοι που θα κάθονται πάγκο/εξέδρα αλλά όταν τους ζητηθεί να μπορούν να βοηθήσουν.....η χθεσινή ομάδα που φόραγε κόκκινα δεν ήταν ο Ολυμπιακός.....ήταν ένα φάντασμα που το μόνο που θύμιζε τον Ολυμπιακό ήταν οι...φανέλλες....εγώ,αν ήμουν ποδοσφαιριστής σε αυτή την ομάδα,θα ντρεπόμουν ειλικρινά να χάσω απο τον Μπούρμπο και τον Κωστένογλου....ΕΛΕΟΣ.....και μάλιστα με τέτοιο σκόρ.....και ένα τελευταίο που ίσως πειράξει τους φίλους Ολυμπιακούς....στα @@ μου αν πάρω το πρωτάθλημα...απλά γιατί με τέτοιες εμφανίσεις...δεν το αξίζω.....παίζεις τελικό πρωταθλήματος και τρώς 4???Όχι...ποτέ να μην έρθει.....αυτοί (οι παίχτες)καλά θα κοίταγαν τους λογαριασμούς τους σήμερα....εμάς στις δουλειές μας...δεν μας σκέφτηκαν???Και πάλι συγχαρητήρια στην ΑΕΚ.....και λίγα μας έριξε.....

Επισκέπτης
οπως εγραψα & το πρωι

εχτες ηταν η ημερα της πουτανας..
ως γνωστον ο καλος νταβατζης μια ημερα καθε 10 χρονια σταματαει να πλακωνει στις κλωτσιες-μπουνιες την πουτανα του & την πηγαινει στα μπουζουκια,την αφηνει για μια ημερα να νομιζει οτι κατι αξιζει & αυτη..
αναγκαιο κακο που λενε..
κατα τ' αλλα,ΤΑΚΗ ΨΥΧΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ..
αντε γεια στερημενα τουρκακια
index.php

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
οπως εγραψα & το πρωι

εχτες ηταν η ημερα της πουτανας..
ως γνωστον ο καλος νταβατζης μια ημερα καθε 10 χρονια σταματαει να πλακωνει στις κλωτσιες-μπουνιες την πουτανα του & την πηγαινει στα μπουζουκια,την αφηνει για μια ημερα να νομιζει οτι κατι αξιζει & αυτη..
αναγκαιο κακο που λενε..
κατα τ' αλλα,ΤΑΚΗ ΨΥΧΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ..
αντε γεια στερημενα τουρκακια
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/index.php?action=dlattach;topic=6952.0;attach=84603;image[/img[/URL]]
[/quote]οταν σε 9 χρονια θα σου ζηταει μπουζουκια η παπια να δω τι θα κανεις :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μαλακά πιο μαλακά μη το πονάτε το θρύλο παιδιά. :P :P

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πωπω...πολύ δούλεμα έπεσε ρε παιδιά...ούτε όταν φάγαμε εμείς 4 δεν έγινε τόσο....πωπωπω.....
νεότερα απο το πούλμαν.....εθεάθη στις στέππες της ρωσίας με κατεύθυνση την χερσόνησο της καμτσιάκας όπου κατά ασφαλείς πληροφορίες ο βλαντιμίρ πούτιν έδωσε πολιτικό άσυλο στο..περιεχόμενο του πούλμαν..[το όχημα θα επιστραφεί εις το πασαλιμάνι]...και θα τους εγκαταστήσει στις ακτές του ειρηνικού για να βοηθούν στο ψάρεμα της φώκιας.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ..podo...αν μου στείλεις την μαρίνα πίσω δεν θα σας ξανακάνω πλακίτσα...το υπόσχομαι.... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Καλησπέρα σε όλους...συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την νίκη της....χθές απλά γράφτηκε μία μαύρη σελίδα για τον Θρύλο....σελίδα που δεν πρέπει να μείνει έτσι.....100.000 € για κάθε γκόλ διαφορά είχε τάξει???400.000 € πρόστιμο πρέπει να τους ρίξει....στους 13 που έπαιξαν συν το προπονητικό τίμ.....και ξεφτίλισαν την ομάδα....δεν θα μιλήσω ατομικά...όλοι είδαν τί έγινε χθές....παίχτες χωρίς πάθος...χωρίς ουσία....προπονητής που δεν ήξερε που βρισκόταν...αν και όταν στο 30 το σκόρ είναι 3-0 δεν μπορείς να αλλάξεις κάτι....απλά όλη την εβδομάδα....δεν ξέρω τί γινόταν.....τα πράγματα είναι απλά....όχι στην διάλυση της ομάδας...να φύγουν αυτοί που πρέπει και να έρθουν άλλοι που θα κάθονται πάγκο/εξέδρα αλλά όταν τους ζητηθεί να μπορούν να βοηθήσουν.....η χθεσινή ομάδα που φόραγε κόκκινα δεν ήταν ο Ολυμπιακός.....ήταν ένα φάντασμα που το μόνο που θύμιζε τον Ολυμπιακό ήταν οι...φανέλλες....εγώ,αν ήμουν ποδοσφαιριστής σε αυτή την ομάδα,θα ντρεπόμουν ειλικρινά να χάσω απο τον Μπούρμπο και τον Κωστένογλου....ΕΛΕΟΣ.....και μάλιστα με τέτοιο σκόρ.....και ένα τελευταίο που ίσως πειράξει τους φίλους Ολυμπιακούς....στα @@ μου αν πάρω το πρωτάθλημα...απλά γιατί με τέτοιες εμφανίσεις...δεν το αξίζω.....παίζεις τελικό πρωταθλήματος και τρώς 4???Όχι...ποτέ να μην έρθει.....αυτοί (οι παίχτες)καλά θα κοίταγαν τους λογαριασμούς τους σήμερα....εμάς στις δουλειές μας...δεν μας σκέφτηκαν???Και πάλι συγχαρητήρια στην ΑΕΚ.....και λίγα μας έριξε.....
φιλε προστιμο οχι σε ολους ....να βαλουν προστιμο στον νικοπολιτη???τι φταιει?? οπως εγραψα και ποιο πανω.αλλαγη προπονητη οπωσδηποτε και φυσικα μην τολμησουν να γυρισουν απο ξανθη χωρις τους 3 βαθμους...διοτι μονο με φυγαδευση στην τουρκια για κανενα μηνα  ισως την βγαλουν χωρις
ξυλοκοκοπιμα...και φυσικα μην τολμησουν και πανε για προπονηση στου ρεντη....ας πανε απο τωρα στη ξανθη...οσο τα αυτοκινητακια τους κατι μερσεντες κλπ μην τολμησουν και πανε να τα παρουν διοτι....και αυτος ο μπελουτσι η ανδρεουτσι οπως μου αρεσει να τον φωναζω λογω της αναμνησης του ανδρεουτσι ενος αστεριου απο την αργεντινη που ειχε παιξει καποτε στον παναθηναικο...αν θυμουντε οι παλιιοι ας κοψει την κοτσιδα τουλαχιστον πριν φυγει απο ελλαδα...

Επισκέπτης
φιλε προστιμο οχι σε ολους ....να βαλουν προστιμο στον νικοπολιτη???τι φταιει?? οπως εγραψα και ποιο πανω.αλλαγη προπονητη οπωσδηποτε και φυσικα μην τολμησουν να γυρισουν απο ξανθη χωρις τους 3 βαθμους...διοτι μονο με φυγαδευση στην τουρκια για κανενα μηνα  ισως την βγαλουν χωρις
ξυλοκοκοπιμα...και φυσικα μην τολμησουν και πανε για προπονηση στου ρεντη....ας πανε απο τωρα στη ξανθη...οσο τα αυτοκινητακια τους κατι μερσεντες κλπ μην τολμησουν και πανε να τα παρουν διοτι....και αυτος ο μπελουτσι η ανδρεουτσι οπως μου αρεσει να τον φωναζω λογω της αναμνησης του ανδρεουτσι ενος αστεριου απο την αργεντινη που ειχε παιξει καποτε στον παναθηναικο...αν θυμουντε οι παλιιοι ας κοψει την κοτσιδα τουλαχιστον πριν φυγει απο ελλαδα...
δυσυχως τη πορωση του κοκαλη σε καποιους την εχει μεταδοση. τι παει να πει ρε παιδια αν δε κερδισουν να μη γυρισουν και θα φανε ξυλο; ρε ενα παιχνιδι ειναι και στο κατω κατω αν δεν το αξιζεις να μη το παρεις. δηλαδη αν το παρεις θα εισαι ευχαριστημενος;

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
και αυτος ο μπελουτσι η ανδρεουτσι οπως μου αρεσει να τον φωναζω λογω της αναμνησης του ανδρεουτσι ενος αστεριου απο την αργεντινη που ειχε παιξει καποτε στον παναθηναικο...
Ρε τι μου θυμησες!!
Αντρεουτσι!!
Ο "παιχταρας" που ειχε φερει μια εποχη ο καπετανιος στο ΠΑΟ,που επειδη τον εκραζε ολη η εξεδρα του Παναθηναικου στη Λεωφορο,μολις σκοραρε σε ενα παιχνιδι,πηγε μπροστα στην εξεδρα που τον εβριζε,επιασε τα αχαμνα του και τα εδειχνε στο κοσμο!!!
(Για την ιστορια,παρ'οτι η υποθεση πηγε στη πειθαρχικη επιτροπη,στο τελος αθωωθηκε γιατι οι δικηγοροι του ΠΑΟ,επεισαν το δικαστηριο πως δεν ειχε καμμια προθεση να δειξει τα αχαμνα του,παρα σηκωσε τα χερια ψηλα δειχνοντας το θεο και μετα τα κατεβασε..)
Ετσι δηλαδη για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι καινουριοι,τι καθεστως υπηρχε καποια χρονια πριν επι "καπετανιου" στο Ελληνικο ποδοσφαιρο...

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
πωπω...πολύ δούλεμα έπεσε ρε παιδιά...ούτε όταν φάγαμε εμείς 4 δεν έγινε τόσο....πωπωπω.....
νεότερα απο το πούλμαν.....εθεάθη στις στέππες της ρωσίας με κατεύθυνση την χερσόνησο της καμτσιάκας όπου κατά ασφαλείς πληροφορίες ο βλαντιμίρ πούτιν έδωσε πολιτικό άσυλο στο..περιεχόμενο του πούλμαν..[το όχημα θα επιστραφεί εις το πασαλιμάνι]...και θα τους εγκαταστήσει στις ακτές του ειρηνικού για να βοηθούν στο ψάρεμα της φώκιας.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ..podo...αν μου στείλεις την μαρίνα πίσω δεν θα σας ξανακάνω πλακίτσα...το υπόσχομαι.... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
καλά ρε δεν ντρέπεστε λίγο όλοι τους ρίξαμε που τους ρίξαμε 4 και πάνω στην πίκρα τους τους δουλεύεται και από επάνω.
καλά το πούλμαν το βλέπω στο τέλος να το κάνουν αμφίβιο και παγοθραυστικό ειδικά αν φάνε και καμιά χοντρή πίπα στο μπάσκετ από τους Ρώσους βλέπω την κομμώτρια την Μπελούτσι να το παίζει Εσκιμώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom