Επισκέπτης
Το PIRAEUS FANS htan δικο μου!!!
πες μας πως σου το πηραν???το εδωσες ησυχα τρωγωντας 2-3 χαστουκακια Η το επαιξες μαγκας & σε ξεκωλιασαν???
Το PIRAEUS FANS htan δικο μου!!!
και παλι εμεις θα τους βαλουμε..ΥΓ χαιρετώ και καλωσορίζω κάποιους που είχαν να στάξουν χολή απο τον πρώτο αγώνα με την λάτσιο. μετά απο μήνες θυμήθηκαν να γράψουν για "τσουξίματα", "σούφρες" κλπ.
αν το καλοσκεφτείς πάλι σε εμάς το οφείλουν, εμείς τους βάλαμε στο λαγούμι, εμείς τους βγάλαμε
τι στελνεις τωρα αυτα ρε .σου ειπε κανεις για πανο?για τα μουτρα σας λεω χτες στο ρεντη περασα κ τα ειδα!!
Θες κι άλλα [size=28pt]FLORIGINAL[/size] ????
Ορθόν.... Ρε να δεις που σε λίγο ο Κρόκους θα ψάχνει να βρει φίλους και όλοι θα οτυ γυρίζουν πλάτη.... Α ρε πουτάνα ζωή....Παρότι και εγω τον γουστάρω τον Λεμονή, καλιά να τον αφήσουμε στην ησυχία του.
Δεν είναι δα και ο μέγιστος προπονητής, δεν είναι όμως και κανένας καραγκίοζης να τον δουλεύει συνέχεια ο Κρόκους.
καπου το πηρε το ματι μου.........Κανένα νέο απο το πούλμαν;
Ε καλά τώρα....υπερβάλεις.Ορθόν.... Ρε να δεις που σε λίγο ο Κρόκους θα ψάχνει να βρει φίλους και όλοι θα οτυ γυρίζουν πλάτη.... Α ρε πουτάνα ζωή....
οι υπαλληλοι τα στελνουν αυτα........τους παει τσαμπα εκδρομες......Παρακολουθω λιγο αυτο το θρεντ και διαπίστωσα οτι μονο 5-6 υπαλληλοι πανυγηριζουν και ποσταρουν για τα πετσινα πρωταθληματα του θρηνου..
μαλιστα μετα απο καθε αντιπαραθεση στελνουν υλικα με κλεμμενα κασκολ και αλλες μαλακιες...σε λιγο θα μας πουνε οτι επειδη κλεψανε κασκολ ειναι πρωταθλητες στην μαγκια..τσαμπα μαγκες ομως με τα λεφτα του κοκκαλη που τους πληρωνει τους συνδεσμους και εκδρομες για να κανει ιδιωτικο στρατο και να συνεχιζει να περνει τις προμηθειες του ελληνικου δημοσιου....
τα 10 τελευταια πρωταθληματα του θρηνου [size=50pt]ΒΡΩΜΑΝΕ[/size]..
και η αποδειξη ειναι οτι στην ευρωπη ειναι οι απολυτοι ΞΕΦΤΙΛΕΣ..ποιος ξεχναει αυτο το 7-0....ολυμπιακος μια ομαδα που αγοραζει πρωταθληματα με τα λεφτα του κοκκαλη και την περιβοητη παραγκα ...
εχθες ο ζωγραφος , ζωγραφισε, εδωσε παλι [size=30pt]ΜΟΥΦΑ[/size] ΠΕΝΑΛΤΥ στην ομαδα με το γκευ κεφαλι για σημα
Μια εικόνα 1000 χρόνια θες να πεις......Μια εικόνα 1000 λέξεις!
κλοπιες πεστε στο αφεντικο σας , να σας αγορασει το τελευταιο παιχνιδι με ξανθη...ξερετε εσεις.......καλως τον κλωνο..
πες μας που εισαι & τι κανεις..
εισαι ατριχος???
σ' εχει πιασει η τρελλα σου???
Υ.Γ ΔΕΝ γαμαμε στρακια..
[size=35pt]AEK MIA ZΩΗ ΣΤΗ ΦΑΠΑ !!![/size]
[youtube=425,350]W_gv5s7DCOI[/youtube]
καλα ξηγηθηκες αλλα ακομη καλυτερα σου ξηγηθηκαν οι φιλοι σου..oxι ρε το εδωσα χωρις χαστουκακια...οι φιλοι μου ειναι ολοι γαυροι ειχαν το πανο ΣΗΤΕΙΑ και μου λενε οτι ειναι θεμα χρονου να μου το παρουν με το καλο η το κακο και το εδωσα στον ΤΟΥΜΠΑ και τον ΚΟΥΡΕΑ...και το καψανε στο καραισκακη σε φιεστα ολυμπ-αεκ