Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ΥΓ χαιρετώ και καλωσορίζω κάποιους που είχαν να στάξουν χολή απο τον πρώτο αγώνα με την λάτσιο. μετά απο μήνες θυμήθηκαν να γράψουν για "τσουξίματα", "σούφρες" κλπ.
αν το καλοσκεφτείς πάλι σε εμάς το οφείλουν, εμείς τους βάλαμε στο λαγούμι, εμείς τους βγάλαμε
και παλι εμεις θα τους βαλουμε..

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
510vb5.jpg

636ou5.jpg

karaiskaki1999ay5.jpg

loyrosun7.jpg

sepoliaww9.jpg

special1wb4.jpg

ultras005ki5zb4.jpg

Θες κι άλλα [size=28pt]FLORIGINAL[/size] ????
τι στελνεις τωρα αυτα ρε .σου ειπε κανεις για πανο?για τα μουτρα σας λεω χτες στο ρεντη περασα κ τα ειδα!!

Συνημμένα

• gavros (4).jpg
    gavros (4).jpg
    31,9 KB · Εμφανίσεις: 14
  • gavros (6).jpg
    gavros (6).jpg
    67,5 KB · Εμφανίσεις: 14
  • gavros (9).jpg
    gavros (9).jpg
    17,9 KB · Εμφανίσεις: 14

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
[size=20pt]palermo90[/size] αυτό για να μη ξεχνιόμαστε κιόλας...

Τσιράκια μας .... [size=34pt]ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ[/size]

panout7.jpg

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Δεν πρόλαβα να ολοκληρώσω λέγοντας πως τώρα επιτέλους έμαθα πως είναι να είσαι βάζελος ή αεκάκι :uglystupid:, έστω και για 1 μέρα. Σε αντίθεση με εσάς βέβαια δεν συμβαίνει καθόλου συχνά, δεν το πανηγυρίζω σαν βλάκας όπως εσείς με την Σεβίλλη, δεν πέφτω κάτω σαν κοτόπουλο, δεν κατεβάζω διακόπτες, δεν ρίχνω δακρυγόνα, δεν δωροδοκώ (Πανσερραικός 1986), δεν ρίχνω πιστολιές στο members my ass club, δεν μου χαρίζει το δημόσιο πάνω από 100 εκ. ΕΥΡΩ και κάθε χρόνο πάω για πρωτάθλημα

Αιωνίως κομπλεξικοί το μόνο που κάνατε είναι να βάλετε ένα ακόμα απόκομμα στα άθλια ημιυπόγεια σας, υπαρκτά (Μπουρδελάκι-Δωματιάκι) κι ανυπαρκτά (Χατζηκυριάκειο). Από κούπες μόνο λεμόνια όμως!

Στείλτε τώρα ΑΡΘΡΟ44 στο 6161 και κέρδισε δωρεάν πρόσκληση στην φιέστα τίτλου στο Καραισκάκη. Θα ακολοθήσει ξενάγηση στην τροπαιοθήκη (άγνωστη λέξη?) με αναμνηστικές φωτογραφίες για εκλεκτές δικέφαλες, μεταλλαγμένες, λειράτες Κότες, κλαψομούνηδες άκουπους κοντοστούπηδες προέδρους και μετά περιήγηση στον μαγευτικό Αργοσαρωνικό με το πλήρως ανακαινισμένο καμάρι του στόλου σας ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ. 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Παρότι και εγω τον γουστάρω τον Λεμονή, καλιά να τον αφήσουμε στην ησυχία του.
Δεν είναι δα και ο μέγιστος προπονητής, δεν είναι όμως και κανένας καραγκίοζης να τον δουλεύει συνέχεια ο Κρόκους.
Ορθόν.... Ρε να δεις που σε λίγο ο Κρόκους θα ψάχνει να βρει φίλους και όλοι θα οτυ γυρίζουν πλάτη.... Α ρε πουτάνα ζωή....

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ορθόν.... Ρε να δεις που σε λίγο ο Κρόκους θα ψάχνει να βρει φίλους και όλοι θα οτυ γυρίζουν πλάτη.... Α ρε πουτάνα ζωή....
Ε καλά τώρα....υπερβάλεις.
Ελλάδα είμαστε, λεφτά έχει, σιγά μην μείνει και σαν την καλαμιά στον κάμπο.

Και είπαμε  :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:
Μνημόσυνα με δικά μας κώλυβα  ;) :grin: :grin: :grin:

athens25

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παρακολουθω λιγο αυτο το θρεντ και διαπίστωσα οτι μονο 5-6 υπαλληλοι πανυγηριζουν και ποσταρουν για τα πετσινα πρωταθληματα του θρηνου..
μαλιστα μετα απο καθε αντιπαραθεση στελνουν υλικα με κλεμμενα κασκολ και αλλες μαλακιες...σε λιγο θα μας πουνε οτι επειδη κλεψανε κασκολ ειναι πρωταθλητες στην μαγκια..τσαμπα μαγκες ομως με τα λεφτα του κοκκαλη που τους πληρωνει τους συνδεσμους και εκδρομες για να κανει ιδιωτικο στρατο και να συνεχιζει να περνει τις προμηθειες του ελληνικου δημοσιου....

τα 10 τελευταια πρωταθληματα του θρηνου [size=50pt]ΒΡΩΜΑΝΕ[/size]..
και η αποδειξη ειναι οτι στην ευρωπη ειναι οι απολυτοι ΞΕΦΤΙΛΕΣ..ποιος ξεχναει αυτο το 7-0....ολυμπιακος μια ομαδα που αγοραζει πρωταθληματα με τα λεφτα του κοκκαλη και την περιβοητη παραγκα ...
εχθες ο ζωγραφος , ζωγραφισε, εδωσε παλι [size=30pt]ΜΟΥΦΑ[/size] ΠΕΝΑΛΤΥ στην ομαδα με το γκευ κεφαλι για σημα

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Παρακολουθω λιγο αυτο το θρεντ και διαπίστωσα οτι μονο 5-6 υπαλληλοι πανυγηριζουν και ποσταρουν για τα πετσινα πρωταθληματα του θρηνου..
μαλιστα μετα απο καθε αντιπαραθεση στελνουν υλικα με κλεμμενα κασκολ και αλλες μαλακιες...σε λιγο θα μας πουνε οτι επειδη κλεψανε κασκολ ειναι πρωταθλητες στην μαγκια..τσαμπα μαγκες ομως με τα λεφτα του κοκκαλη που τους πληρωνει τους συνδεσμους και εκδρομες για να κανει ιδιωτικο στρατο και να συνεχιζει να περνει τις προμηθειες του ελληνικου δημοσιου....

τα 10 τελευταια πρωταθληματα του θρηνου [size=50pt]ΒΡΩΜΑΝΕ[/size]..
και η αποδειξη ειναι οτι στην ευρωπη ειναι οι απολυτοι ΞΕΦΤΙΛΕΣ..ποιος ξεχναει αυτο το 7-0....ολυμπιακος μια ομαδα που αγοραζει πρωταθληματα με τα λεφτα του κοκκαλη και την περιβοητη παραγκα ...
εχθες ο ζωγραφος , ζωγραφισε, εδωσε παλι [size=30pt]ΜΟΥΦΑ[/size] ΠΕΝΑΛΤΥ στην ομαδα με το γκευ κεφαλι για σημα
  οι υπαλληλοι τα στελνουν αυτα........τους παει τσαμπα εκδρομες......

Επισκέπτης
καλως τον κλωνο..
πες μας που εισαι & τι κανεις..
εισαι ατριχος???
σ' εχει πιασει η τρελλα σου???

Υ.Γ ΔΕΝ γαμαμε στρακια..

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
[size=35pt]AEK MIA ZΩΗ ΣΤΗ ΦΑΠΑ !!![/size]

[youtube=425,350]W_gv5s7DCOI[/youtube]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μια εικόνα 1000 λέξεις! :)
Μια εικόνα 1000 χρόνια θες να πεις......
Η βαρύτερη ήττα του Ολυμπιακού στην Α' Εθνική εβερ από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα
και έβερ.......μετά το ΄87.......
Είναι 21 χρόνια (σημαδιακό ;)

Η ιστορία εχθές δεν έγραψε απλά 4-0 υπέρ της ΑΕΚ... Η ΑΕΚ εχθές έγραψε ιστορία για λογαριασμό της (δε νομίζω ότι θα υπάρχει ΑΕΚτζής που από τούδε και στο εξής εάν ακούςι ΑΕΚάκι από γαύρο δε θα βάζει τα γέλια αντί να κατεβάζει το κεφάλι.
Ο Ολυμπιακός μάλιστα έγραψε εχθές μια από τις πιό μελανές σελίδες του στην συνείδηση των Ολυμπιακών.... Δεν είναι το σκορ. Δεν είναι η αντίπαλος.....
Είναι ο τρόπος.... Και ο τρόπος αχθές θύμιζε εκπληκτικά το φάντασμα του 7-0.... Μόνο που στη ζυγαριά δεν υπήρχε Γιουβέντους. Υπήρχε το ΑΕΚάκι.... Μέγιστη ντροπή για τον περήφανο γαύρο που όσα πρωταθλήματα και να του δώσεις τέτοιες ντοπές δεν τις ξεπερνάει ποτέ.......
Οπως είπε και ο πλέ παλαιότερα όσα ξέρει η σούφρα του περσόνα, δεν τα ξέρει όλος ο ντουνιάς.

Αντικειμενικά, η χθεσινή βραδιά ήταν η αποκαθήλωση του Κρόκους από τον θρόνο του παντοκράτορα για τον κάθε οπαδό του Ολυμπιακού........Ισως μάλιστα να είναι και η πρώτη φορά που πλήρωσε ένα λάθος του τόσο ακριβά.... Ακόμα και τώρα που διαβάζω το πρωτοσέλιδο του Πρωταθλητή, δεν πιστεύω ότι ακόμα και αυτοί που το έγραψαν το πιστεύουν κατά βάθος.... Νομίζω ότι πρέπει να είναι η πρώτη φορά από τότε που κυκλοφόρησε ο Πρωταθλητής που θα ήθελαν να μην εκδοθεί φύλλο.......   

xaris21

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
oxι ρε το εδωσα χωρις χαστουκακια...οι φιλοι μου ειναι ολοι γαυροι ειχαν το πανο ΣΗΤΕΙΑ και μου λενε οτι ειναι θεμα χρονου να μου το παρουν με το καλο η το κακο και το εδωσα στον  ΤΟΥΜΠΑ και τον ΚΟΥΡΕΑ...και το καψανε στο καραισκακη σε φιεστα ολυμπ-αεκ

athens25

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλως τον κλωνο..
πες μας που εισαι & τι κανεις..
εισαι ατριχος???
σ' εχει πιασει η τρελλα σου???

Υ.Γ ΔΕΝ γαμαμε στρακια..
κλοπιες πεστε στο αφεντικο σας , να σας αγορασει το τελευταιο παιχνιδι με ξανθη...ξερετε εσεις.......
ευρωπη ποτε θα φτασετε στους 4 η σε τελικο....ποτε ρε?
και η αεκ και ο παο εχουν φτασει στους 4...εσεις ποτε? , πουτανες της ευρωπης

[size=60pt]ΠΟΤΕ[/size]

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Βρε γελωτοποιέ athens από ποιο λαγούμι βγήκες μπρε?

Δεν ήταν πέναλτυ του Παπασταθόπουλου? Μήπως ήταν του Δέλλα που πριν ακόμα πέσει είχε κάνει πιρουέττα και με σηκωμένα χέρια είχε στραφεί προς τον διαιτητή φωνάζοντας?
Σε αδίκησε ο Ζωγράφος βρε δύσμοιρε? Δεν είχες δει ποτέ χαρά στα μυρωδάτα σκέλια σου και τώρα αντί να χαρείς την όντως μεγαλειώδη νίκη σου μιλάς για διαιτησία βρε φερέφωνο?

Τρέχα στους Σλαβομακεδόνες να αποθεώσεις τον Μπούρμπο και τον Παυλή, που θυμήθηκες τώρα τα προηγούμενα πρωταθλήματα που τα έχανες με 10-20 βαθμούς διαφορά! Θα έρθεις στον Πειραιά για τη φιέστα ή θα πας να δεις την "βασίλισσα" στον μπάσκετ?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Η χθεσινη 4αρα ηταν ενα χτυπημα στην επαρση και αλλαζονεια που διεπει τον προεδρο μας Σωκρατη Κροκους.
Εδιωξε το Λεμονη και ειμαι σιγουρος οτι εβγαζε αφρους ακομα και απο τα ματια οταν εβλεπε το διασυρμο απο το Σεγκουρα,να παρει τα @@ μου και να μαθει οτι οι ομαδες χρειαζονται αλλη ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ και οχι αυτο που εκανε φετος.
Με τον Τακαρο δεν θα τρωγαμε 4.
Οι παικτες το εγραψαν στα @@ τους και μετα το 13' ηταν αργα.
Να βαλουν μυαλο αλλα πανω απ`ολα ο Σοκρατες που ο Ριμπο του εδωσε ηχηρη απαντηση και πληγωσε τον εγωισμο του.

Επισκέπτης
oxι ρε το εδωσα χωρις χαστουκακια...οι φιλοι μου ειναι ολοι γαυροι ειχαν το πανο ΣΗΤΕΙΑ και μου λενε οτι ειναι θεμα χρονου να μου το παρουν με το καλο η το κακο και το εδωσα στον  ΤΟΥΜΠΑ και τον ΚΟΥΡΕΑ...και το καψανε στο καραισκακη σε φιεστα ολυμπ-αεκ
καλα ξηγηθηκες αλλα ακομη καλυτερα σου ξηγηθηκαν οι φιλοι σου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom