Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

olisadebe17

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Ε  Λ  Λ  Α  Σ      Ε  Λ  Λ  Α  Σ    Ε  Λ  Λ  Α  Σ    Ε  Λ  Λ  Α  Σ

Συνημμένα

• 800px-Flag_of_Greece_svg.png
    800px-Flag_of_Greece_svg.png
    3,3 KB · Εμφανίσεις: 15

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
[move]Ελλαδαρα Ολε[/move]
με τις υγειες σου ξεκωλακι ελβις

olisadebe17

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
8
Πόντοι
1
Ε  Λ   Λ  Α  Σ      Ε  Λ  Λ  Α  Σ     Ε  Λ  Λ  Α  Σ     Ε  Λ  Λ  Α  Σ

Συνημμένα

• map8qt2.jpg
    map8qt2.jpg
    178,3 KB · Εμφανίσεις: 16

olisadebe17

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
8
Πόντοι
1
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 800px-Flag_of_Greece_svg.png
    800px-Flag_of_Greece_svg.png
    3,3 KB · Εμφανίσεις: 24

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Φίλε Βουδιστή,

συγχαρητήρια για την μεγάλη νίκη της ομάδας σου αλλά μην παρασύρεσαι στην καφρίλα.

Κυρίως είναι γελοίο να το παίζεις Ρομπέν των Ποντίων από την στιγμή που μόλις 1 εβδομάδα πριν ο Ζήκος έκανε καθαρό πέναλντυ σε Καλαμαριώτη και μετά ο διαιτητής χέστηκε. Να μην μιλήσω πως δεν θα είσασταν ούτε 10000 αν είχες δώσει πριν 2 εβδομάδες το πέναλτυ του Δέλλα στον Ηρακλή.

Κι αυτά τα περί χάρτινων είναι Γ.Τ.Π. καθώς έχεις κατεβάσει φώτα, έριξες δακρυγόνα κ.λ.π, σε αγώνα που έχανες και μετά σου έδωσαν επανάληψη αγώνα στην Ρόδο. Να μην μιλήσω για τα φετεινά αίσχη με τον ¨Αρη που έπρεπε να έχατε τιμωρηθεί.

Κατά τα άλλα, σου εύχομαι να χαρείς την 4αρα σε βάρος μου όπως αυτήν με την Σεβίλλη.

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• italy-flag.jpg
    italy-flag.jpg
    13,3 KB · Εμφανίσεις: 10
  • aoctavio_ForzaItalia.jpg
    aoctavio_ForzaItalia.jpg
    17,9 KB · Εμφανίσεις: 11

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
να σαι καλα φιλαρακο μου!
αρθρωνεις λογο σωστο.
τωρα αυτα που μου λες για τις ομαδες δεν τα γνωριζω,
διοτι δεν ασχολουμε.
τα φρεσκα κουλουρια πουλανε στην αγορα.
και παλι να σαι καλα,
οχι μονο εσυ αλλα και τα υπολοιπα παιδια ,
και καλα μυαλα!
τα σεβη μου...
και τα δεοντα στην κυρια σας  ;)
Φίλε Βουδιστή,

συγχαρητήρια για την μεγάλη νίκη της ομάδας σου αλλά μην παρασύρεσαι στην καφρίλα.

Κυρίως είναι γελοίο να το παίζεις Ρομπέν των Ποντίων από την στιγμή που μόλις 1 εβδομάδα πριν ο Ζήκος έκανε καθαρό πέναλντυ σε Καλαμαριώτη και μετά ο διαιτητής χέστηκε. Να μην μιλήσω πως δεν θα είσασταν ούτε 10000 αν είχες δώσει πριν 2 εβδομάδες το πέναλτυ του Δέλλα στον Ηρακλή.

Κι αυτά τα περί χάρτινων είναι Γ.Τ.Π. καθώς έχεις κατεβάσει φώτα, έριξες δακρυγόνα κ.λ.π, σε αγώνα που έχανες και μετά σου έδωσαν επανάληψη αγώνα στην Ρόδο. Να μην μιλήσω για τα φετεινά αίσχη με τον ¨Αρη που έπρεπε να έχατε τιμωρηθεί.

Κατά τα άλλα, σου εύχομαι να χαρείς την 4αρα σε βάρος μου όπως αυτήν με την Σεβίλλη.

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Η καζουρα φυσικα και επιτρεπεται. Δεν διαβασες καλα το μυνημα μου. Ειπα οτι καταλαβαινω την καζουρα απο αυτους που με νικανε οταν με νικανε. Ειπα οτι καταλαβαινω να κανουν σημερα καζουρα οι ΑΕΚτζηδες σ εμενα ή να κανεις εσυ καζουρα σ εμενα οταν με νικας (μπασκετ κλπ). Αλλα να μου κανεις καζουρα επειδη με νικησε η ΑΕΚ δειχνει για εμενα κομπλεξ σε ενα βαθμο.
Τωρα τα περι ηθικης αποκαταστασης κλπ η αποψη μου ειναι απλη. Σε οτιδηποτε στην κοινωνια παιζονται τεραστια χρηματικα ποσα ειναι μαλακια να γινεται καν συζητηση περι ηθικης. Το να συζηταμε για το ελληνικο ποδοσφαιρο (και οχι μονο) ποιος ειναι ηθικα σωστος οταν μιλαμε για Κοκκαλη, Βαρδινογιαννηδες, Μελισανιδηδες , Ψωμιαδηδες , Κοσκωταδες κλπ , ειναι ΜΕΓΑΛΗ μαλακια. Ο κανοναε ειναι απλος. Οποιος εχει τα μεσα (οικονομικη, πολιτικη, επιχειρηματικη δυναμη) προσπαθει να γαμησει τον αλλον. Τι να συζητησουμε τωρα, ποιος ειναι σωστος και ποιος λαθος ή να σχολιασουμε τις δηλωσεις τους ?  

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αν κατάλαβα καλά, προτείνεις "καζουρόμετρο";
Πολύ ολοκληρωτικό ως μέτρο, πίστεψέ με!      :dancing:

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Το ανέκδοτο της βραδιάς!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν αναφερόμουν φυσικά σε εσένα απρόσκλητε κι αδέξιε ξάδερφε Ντακ.

θα σε συμβούλευα επίσης να αποφεύγεις threads μετά από οποιαδήποτε αποτελέσματα που έχουν τον αριθμό 4.

Θυμάσαι γλυκούλη πάπιε?

Τετάρτη (Ωχ, πάλι ο καταραμένος αριθμός 4) ήταν τότε, απογευματάκι κι ήσουν συντονισμένος στον ΑΛΦΑ,ΑΛΦΑ,ΑΛΦΑ,ΑΛΦΑ.

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Αν κατάλαβα καλά, προτείνεις "καζουρόμετρο";
Πολύ ολοκληρωτικό ως μέτρο, πίστεψέ με!      :dancing:

Απορω γιατι συνεχιζω να σου απανταω αφου ως συνηθως δεν καταλαβαινεις κατι απλο που λεω. Εκτος κι αν δεν θες να καταλαβεις. Με απλα λογια και σε μια τελευταια προσπαθεια απλα λεω οτι ειναι μαλακια καποιος να γαμαει με ξενο πουτσο. Ριξε μου εσυ 4 , παρε ενα γαμημενο πρωταθλημα εστω και με παραγκα η οτι αλλο θες και κανε μου καζουρα. Η κανε μου καζουρα για το μπασκετ. Αλλα ειναι μαλακια να κρυβεσαι 2 εβδομαδες που σ εχει γαμησει η Ξανθη, ο Ηρακλης και η Παρτιζαν και να βγαινεις σημερα που κερδισε ΑΛΛΟΣ και να κανεις τον εξυπνο. Τοσο απλο ειναι. 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πικραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πίκραααααααααααααααα κ ένστασηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom