Στο ρόλο της Κατίνας Παξινού ο Μπουρούσης;θα ανεβάσετε τραγωδια στην Επίδαυρο με το κλάμα που ρίχνει ο γιαννακης.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
[size=30pt]ετσι καρφωνει ο πειραιας[/size]
www.imageshack.gr/view.php?file=7ej8pyp3gk570r48rvk6.jpg] [/URL]
www.imageshack.gr/view.php?file=7ej8pyp3gk570r48rvk6.jpg] [/URL]
Άναλ λάβερ, αυτά είναι που σου λέω.το κακο φιλαρακι ειναι οτι μονο εσυ και ο βασος τα βλεπετε...
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τι λες βρε μαλακα,εσυ μπηκες και αρχισες τις μαλακιεςΆναλ λάβερ, αυτά είναι που σου λέω.
νομιζεις οτι ειμαστε φιλοι σου να κανεις πλακιτσα?
ολο το σαιτ σε εχει κραξει και εχεις δικαιωματικα τον τιτλο του αρχι χλεμπονιαρη
πες στον αναλ να διαβασει και τις μαλακιες που εχεις γραψει κατα καιρους
τι λες βρε μαλακα,εσυ μπηκες και αρχισες τις μαλακιες
ολο το σαιτ σε εχει κραξει και εχεις δικαιωματικα τον τιτλο του αρχι χλεμπονιαρη
Ε όχι και φίλοι, τουλάχιστον μαζί ΔΕΝ είμαστε και ούτε θα γίνουμε ποτέ.
Κι έχεις ένα κακό συνήθειο, να θεωρείς τους εδώ επιστήμονες "όλο το σάϊτ".
Κλάψε στη γωνιά σου μικρέ μου, μην ντρέπεσαι.
Επισκέπτης
Επισκέπτης
AnalLoverGGG
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
τραβα και μια ενσταση να σιγουρεψεις τους τιτλους.
Σας εχει βολεψει πολυ η ενσταση. ΟΚ, εγω ειμαι πουστης που εκανα ενσταση στην κακομοιρα την Καλαμαρια που με κερδισε στο γηπεδο. Οταν ομως εσυ γαμησες την κακομοιρα την Καλαμαρια με τη βουτια του Καραγκουνη στις καθυστερησεις, που γαμησες την κακομοιρα την Καλαμαρια περυσι στο ΟΑΚΑ με το πεναλτυ που δεν δοθηκε ή προχθες που γαμησε η ΑΕΚ την κακομοιρα την Καλαμαρια με σφαξιμο δεν πειραζει ε ? ΟΚ, κι εγω μαζι σου
Δηλαδή από το να σου κάνει πλάκα προτιμάς να σε βρίζει;τι λες βρε μαλακα,εσυ μπηκες και αρχισες τις μαλακιες
Επισκέπτης
να ποιοι κλαινε & μαλιστα με μαυρο δακρυ..
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
σε εχουν κραξει παναθηναικοι,αεκτζηδες,ολυμπιακοι,αριστεροι,κομμουνιστες,φασιστες,γυανικες(ναι καταφερες και με τις 5-6 που ειναι εδω να τα ακουσεις)συγνωμη αν ξεχναω κανενανΕ όχι και φίλοι, τουλάχιστον μαζί ΔΕΝ είμαστε και ούτε θα γίνουμε ποτέ.
Κι έχεις ένα κακό συνήθειο, να θεωρείς τους εδώ επιστήμονες "όλο το σάϊτ".
Κλάψε στη γωνιά σου μικρέ μου, μην ντρέπεσαι.
αν ολες οι ροχαλες που εχεις φαει στο σαιτ μαζευοντουσαν(εξαιρω αυτες της πραγματικης ζωης που πονανε πολυ)θα μπορουσες ανετα να παιξεις βασικη πρωταγωνιστρια σε bukkake ροχαλας
λοιπον αντε και γαμησου βλακα δεν ασχολουμε αλλο μαζι σου εισαι ο ζουραρις του μπουρδελα
Ε τώρα εναρμονίστηκες με το κλίμα που -υποτίθεται οτι- κράζεις.Σας εχει βολεψει πολυ η ενσταση. ΟΚ, εγω ειμαι πουστης που εκανα ενσταση στην κακομοιρα την Καλαμαρια που με κερδισε στο γηπεδο. Οταν ομως εσυ γαμησες την κακομοιρα την Καλαμαρια με τη βουτια του Καραγκουνη στις καθυστερησεις, που γαμησες την κακομοιρα την Καλαμαρια περυσι στο ΟΑΚΑ με το πεναλτυ που δεν δοθηκε ή προχθες που γαμησε η ΑΕΚ την κακομοιρα την Καλαμαρια με σφαξιμο δεν πειραζει ε ? ΟΚ, κι εγω μαζι σου
Κρίμα η συζήτηση για το αν άνοιξε η αν έκλεισε η ψαλίδα......
Επισκέπτης
τι ασχολεισαι ρε???σε εχουν κραξει παναθηναικοι,αεκτζηδες,ολυμπιακοι,αριστεροι,κομμουνιστες,φασιστες,γυανικες(ναι καταφερες και με τις 5-6 που ειναι εδω να τα ακουσεις)συγνωμη αν ξεχναω κανεναν
αν ολες οι ροχαλες που εχεις φαει στο σαιτ μαζευοντουσαν(εξαιρω αυτες της πραγματικης ζωης που πονανε πολυ)θα μπορουσες ανετα να παιξεις βασικη πρωταγωνιστρια σε bukkake ροχαλας
λοιπον αντε και γαμησου βλακα δεν ασχολουμε αλλο μαζι σου εισαι ο ζουραρις του μπουρδελα
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
πλακα κανω με συγκεκριμενους και δεχομαι απο συγκεκριμενους εδω μεσαΔηλαδή από το να σου κάνει πλάκα προτιμάς να σε βρίζει;
η παπια ειναι τοσο ξεφτιλισμενη που οσο πιο πολυ με βριζει τοσο πιο ωραια νιωθω
αν μου κανει κανα κοπλιμεντο αρχιζω και ανυσηχω μηπως γινομαι μαλακας
Άσε ποιος είμαι εγώ, αυτό το συζητάω με όσους εκτιμώ και με εκτιμούν. Και δεν περιλαμβάνεσαι, ούτε θα περιληφθείς στη λίστα μου.σε εχουν κραξει παναθηναικοι,αεκτζηδες,ολυμπιακοι,αριστεροι,κομμουνιστες,φασιστες,γυανικες(ναι καταφερες και με τις 5-6 που ειναι εδω να τα ακουσεις)συγνωμη αν ξεχναω κανεναν
Εσύ όμως είσαι κλαμένος απόψε μικρέ μου, παραδέξου το.
Σε έβρισα;πλακα κανω με συγκεκριμενους και δεχομαι απο συγκεκριμενους εδω μεσα
η παπια ειναι τοσο ξεφτιλισμενη που οσο πιο πολυ με βριζει τοσο πιο ωραια νιωθω
αν μου κανει κανα κοπλιμεντο αρχιζω και ανυσηχω μηπως γινομαι μαλακας
Αν έχεις @@, για ποστάρισε ΜΙΑ βρισιά μου.
Το κλάμα σου θολώνει την κρίση τελικά.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83