Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ρε σεις μαζέψτε πίσω τα σκυλιά σας...

Σας έχω πει να μην τα αφήνετε ελεύθερα γιατί πάνε και ξετρυπώνουν-τρομοκρατούν τους λαγούς με αποτέλεσμα να πετάγονται τρομαγμένοι γεμάτο πίκρα για να βρουν κάπου παρηγοριά...

ΟΥ ΡΕ τρομοκρατιμένες Κοτούλες.... !!!!!!!

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
[size=16pt]Bαζελάκια κλώνοι σταματήστε επιτέλους το κλάμα θα πάθετε τίποτα... [/size]

emoticons.jpg
emoticons.jpg
emoticons.jpg
emoticons.jpg
emoticons.jpg
emoticons.jpg
emoticons.jpg
emoticons.jpg
emoticons.jpg
emoticons.jpg
emoticons.jpg
emoticons.jpg
emoticons.jpg
emoticons.jpg
emoticons.jpg
emoticons.jpg
emoticons.jpg

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ε ναι Galb, εμείς κλαίμε σήμερα κι εσείς πανηγυρίζετε τη μεγάλη νίκη.
Ρε συ, μήπως είδαμε άλλο παιχνίδι;      :dancing:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Άναλ λάβερ, αυτά είναι που σου λέω.
τι λες βρε μαλακα,εσυ μπηκες και αρχισες τις μαλακιες
νομιζεις οτι ειμαστε φιλοι σου να κανεις πλακιτσα?
ολο το σαιτ σε εχει κραξει και εχεις δικαιωματικα τον τιτλο του αρχι χλεμπονιαρη
πες στον αναλ να διαβασει και τις μαλακιες που εχεις γραψει κατα καιρους :jerking:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ολο το σαιτ σε εχει κραξει και εχεις δικαιωματικα τον τιτλο του αρχι χλεμπονιαρη
πες στον αναλ να διαβασει και τις μαλακιες που εχεις γραψει κατα καιρους :jerking:

Ε όχι και φίλοι, τουλάχιστον μαζί ΔΕΝ είμαστε και ούτε θα γίνουμε ποτέ.
Κι έχεις ένα κακό συνήθειο, να θεωρείς τους εδώ επιστήμονες "όλο το σάϊτ".
Κλάψε στη γωνιά σου μικρέ μου, μην ντρέπεσαι.

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
τραβα και μια ενσταση να σιγουρεψεις τους τιτλους.

Σας εχει βολεψει πολυ η ενσταση. ΟΚ, εγω  ειμαι πουστης που εκανα ενσταση στην κακομοιρα την Καλαμαρια που με κερδισε στο γηπεδο. Οταν ομως εσυ γαμησες την κακομοιρα την Καλαμαρια με τη βουτια του Καραγκουνη στις καθυστερησεις, που γαμησες την κακομοιρα την Καλαμαρια περυσι στο ΟΑΚΑ με το πεναλτυ που δεν δοθηκε ή προχθες που γαμησε η ΑΕΚ την κακομοιρα την Καλαμαρια με σφαξιμο δεν πειραζει ε ?  ΟΚ, κι εγω μαζι σου

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Δηλαδή από το να σου κάνει πλάκα προτιμάς να σε βρίζει; :2funny: :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ε όχι και φίλοι, τουλάχιστον μαζί ΔΕΝ είμαστε και ούτε θα γίνουμε ποτέ.
Κι έχεις ένα κακό συνήθειο, να θεωρείς τους εδώ επιστήμονες "όλο το σάϊτ".
Κλάψε στη γωνιά σου μικρέ μου, μην ντρέπεσαι.
σε εχουν κραξει παναθηναικοι,αεκτζηδες,ολυμπιακοι,αριστεροι,κομμουνιστες,φασιστες,γυανικες(ναι καταφερες και με τις 5-6 που ειναι εδω να τα ακουσεις)συγνωμη αν ξεχναω κανεναν
αν ολες οι ροχαλες που εχεις φαει στο σαιτ μαζευοντουσαν(εξαιρω αυτες της πραγματικης ζωης που πονανε πολυ)θα μπορουσες ανετα να παιξεις βασικη πρωταγωνιστρια σε bukkake ροχαλας
λοιπον αντε και γαμησου βλακα δεν ασχολουμε αλλο μαζι σου εισαι ο ζουραρις του μπουρδελα :birdman:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Σας εχει βολεψει πολυ η ενσταση. ΟΚ, εγω  ειμαι πουστης που εκανα ενσταση στην κακομοιρα την Καλαμαρια που με κερδισε στο γηπεδο. Οταν ομως εσυ γαμησες την κακομοιρα την Καλαμαρια με τη βουτια του Καραγκουνη στις καθυστερησεις, που γαμησες την κακομοιρα την Καλαμαρια περυσι στο ΟΑΚΑ με το πεναλτυ που δεν δοθηκε ή προχθες που γαμησε η ΑΕΚ την κακομοιρα την Καλαμαρια με σφαξιμο δεν πειραζει ε ?  ΟΚ, κι εγω μαζι σου
Ε τώρα εναρμονίστηκες με το κλίμα που -υποτίθεται οτι- κράζεις.
Κρίμα η συζήτηση για το αν άνοιξε η αν έκλεισε η ψαλίδα......

Επισκέπτης
σε εχουν κραξει παναθηναικοι,αεκτζηδες,ολυμπιακοι,αριστεροι,κομμουνιστες,φασιστες,γυανικες(ναι καταφερες και με τις 5-6 που ειναι εδω να τα ακουσεις)συγνωμη αν ξεχναω κανεναν
αν ολες οι ροχαλες που εχεις φαει στο σαιτ μαζευοντουσαν(εξαιρω αυτες της πραγματικης ζωης που πονανε πολυ)θα μπορουσες ανετα να παιξεις βασικη πρωταγωνιστρια σε bukkake ροχαλας
λοιπον αντε και γαμησου βλακα δεν ασχολουμε αλλο μαζι σου εισαι ο ζουραρις του μπουρδελα :birdman:
τι ασχολεισαι ρε???

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δηλαδή από το να σου κάνει πλάκα προτιμάς να σε βρίζει; :2funny: :2funny: :2funny:
πλακα κανω με συγκεκριμενους και δεχομαι απο συγκεκριμενους εδω μεσα
η παπια ειναι τοσο ξεφτιλισμενη που οσο πιο πολυ με βριζει τοσο πιο ωραια νιωθω
αν μου κανει κανα κοπλιμεντο αρχιζω και ανυσηχω μηπως γινομαι μαλακας

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Άσε ποιος είμαι εγώ, αυτό το συζητάω με όσους εκτιμώ και με εκτιμούν. Και δεν περιλαμβάνεσαι, ούτε θα περιληφθείς στη λίστα μου.
Εσύ όμως είσαι κλαμένος απόψε μικρέ μου, παραδέξου το.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
πλακα κανω με συγκεκριμενους και δεχομαι απο συγκεκριμενους εδω μεσα
η παπια ειναι τοσο ξεφτιλισμενη που οσο πιο πολυ με βριζει τοσο πιο ωραια νιωθω
αν μου κανει κανα κοπλιμεντο αρχιζω και ανυσηχω μηπως γινομαι μαλακας
Σε έβρισα;
Αν έχεις @@, για ποστάρισε ΜΙΑ βρισιά μου.
Το κλάμα σου θολώνει την κρίση τελικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom