You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μην τους την κάνει το ΑΕΚάκι την κυριακή και κάνουν ένσταση γιατί δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα.τι μπαλιτσα ρε κακομοιρογλου???
μπαλα νομιζεις οτι βλεπεις καθε κυριακη?
Μ αρέσει ένα τέτοιο παραλήρημα, especially το δικό σου.εγω παντως ειμαι καβαλα πανω στα πουπουλα σου κοταρα και σε μαδαω
εισαι πολυ ξεφτιλισμενος,μου ελειψε η βλακεια σου
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ρούφα τώρα τα ψωλοχύματα μας και σουτττττττττττττττττττεγω παντως ειμαι καβαλα πανω στα πουπουλα σου κοταρα και σε μαδαω
Επισκέπτης
αστους να ξεφτιλιστουν ρε..μην μου το χαλας σε παρακαλω..εγω παντως ειμαι καβαλα πανω στα πουπουλα σου κοταρα και σε μαδαω
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αντε στο ενυδρείο σας γαυροι σας φύγανε τα λέπια.
Επισκέπτης
παιδια και στο πολο 10-5 χασατε απο τους κροατες δυσκολα τα βλεπω.
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αντε κλόουν της τσόνταςαστους να ξεφτιλιστουν ρε..μην μου το χαλας σε παρακαλω..
AnalLoverGGG
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Έκλεισε δεν έκλεισε η ψαλίδα (το συζητάμε αυτό αν θες), ποιος είναι καβαλάρης στ' άλογο φιλαράκι;
ΚΑλα, αν πρεπει να γραψω 100 ποστ για να καταλαβεις τι λεω , γαμησε τα. Λοιπον, τελευταιο γιατι βαρεθηκα. Εσυ εισαι ο καβαλαρης, ΟΚ ? Απλα πιστευω οτι μπορει να αρχιζει η εποχη για να ξαναγινω εγω ο καβαλαρης. Δεν ειπα κατι παραπανω. Η δοαφορα μας ειναι απλη. Εσυ κανεις 5-6 κωλοφαρδες νικες και νομιζεις οτι εχεις ομαδα (μιλαω για ποδοσφαιρο) και βγαζεις γλωσσα για τιτλους και τετοια. Εγω σηκωνω τιτλους στη μπαλα αλλα τα κακως κειμενα της ομαδας μου τα βλεπω και κραζω και στη φιεστα αμα λαχει. Αυτα
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Aν ο Ολυμπιακος παιζει μπαλα κακομοιρογλυ τοτε ο ποα σου φετος ειναι δεκα φορες πιο μπουρδελο απο περισυ και ο Τεσειρο και ολοιτι μπαλιτσα ρε κακομοιρογλου???
μπαλα νομιζεις οτι βλεπεις καθε κυριακη?
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τραβα και μια ενσταση να σιγουρεψεις τους τιτλους.ΚΑλα, αν πρεπει να γραψω 100 ποστ για να καταλαβεις τι λεω , γαμησε τα. Λοιπον, τελευταιο γιατι βαρεθηκα. Εσυ εισαι ο καβαλαρης, ΟΚ ? Απλα πιστευω οτι μπορει να αρχιζει η εποχη για να ξαναγινω εγω ο καβαλαρης. Δεν ειπα κατι παραπανω. Η δοαφορα μας ειναι απλη. Εσυ κανεις 5-6 κωλοφαρδες νικες και νομιζεις οτι εχεις ομαδα (μιλαω για ποδοσφαιρο) και βγαζεις γλωσσα για τιτλους και τετοια. Εγω σηκωνω τιτλους στη μπαλα αλλα τα κακως κειμενα της ομαδας μου τα βλεπω και κραζω και στη φιεστα αμα λαχει. Αυτα
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ωπα παιδια...ο πάπιας βρήκε πάλι τη μιλιά του. Καιρό είχα να τον δω....είχε καταπιει τη γλώσσα του...χαχαχαΣωστά.
Πρέπει να κλαίμε.
Μπουχαχάχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Έχω δύο πράγματα να πω:
1. Τι είχαμε, τι χάσαμε, ψωλέω σε ξεχάσαμε....κλαιν μαιν δηλαδή.
2. Αν πάτε κάμποσες σελιδες πιο πριν το έχω επαναλάβει αρκετές φορές: Τα PLAY-OFF θα έχουν γέλιο. Και δεν λέω πως θα το πάρουμε. Αλλά θα σας κοντράρουμε. Γιατί του χρόνου που θα έχουμε πραγματικά ομάδα Γιαννάκη θα μπορούμε να μιλάμε. Με ΄τους ξένους του Γκέρσον δεν είναι ομάδα Γιαννάκη.
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλά τραβα και κάνε καμιά αλαξκολιά με τον κλόουν τώρα.Aν ο Ολυμπιακος παιζει μπαλα κακομοιρογλυ τοτε ο ποα σου φετος ειναι δεκα φορες πιο μπουρδελο απο περισυ και ο Τεσειρο και ολοι
Επισκέπτης
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
θα ανεβάσετε τραγωδια στην Επίδαυρο με το κλάμα που ρίχνει ο γιαννακης.ωπα παιδια...ο πάπιας βρήκε πάλι τη μιλιά του. Καιρό είχα να τον δω....είχε καταπιει τη γλώσσα του...χαχαχα
Έχω δύο πράγματα να πω:
1. Τι είχαμε, τι χάσαμε, ψωλέω σε ξεχάσαμε....κλαιν μαιν δηλαδή.
2. Αν πάτε κάμποσες σελιδες πιο πριν το έχω επαναλάβει αρκετές φορές: Τα PLAY-OFF θα έχουν γέλιο. Και δεν λέω πως θα το πάρουμε. Αλλά θα σας κοντράρουμε. Γιατί του χρόνου που θα έχουμε πραγματικά ομάδα Γιαννάκη θα μπορούμε να μιλάμε. Με ΄τους ξένους του Γκέρσον δεν είναι ομάδα Γιαννάκη.
Ρε σεις μαζέψτε πίσω τα σκυλιά σας...
Σας έχω πει να μην τα αφήνετε ελεύθερα γιατί πάνε και ξετρυπώνουν-τρομοκρατούν τους λαγούς με αποτέλεσμα να πετάγονται τρομαγμένοι γεμάτο πίκρα για να βρουν κάπου παρηγοριά...
ΟΥ ΡΕ τρομοκρατιμένες Κοτούλες.... !!!!!!!
Σας έχω πει να μην τα αφήνετε ελεύθερα γιατί πάνε και ξετρυπώνουν-τρομοκρατούν τους λαγούς με αποτέλεσμα να πετάγονται τρομαγμένοι γεμάτο πίκρα για να βρουν κάπου παρηγοριά...
ΟΥ ΡΕ τρομοκρατιμένες Κοτούλες.... !!!!!!!
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ποσταρε καμια τσοντα κλοουν
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Ροζ φανελα η πρωτη σου βαζελακαλά τραβα και κάνε καμιά αλαξκολιά με τον κλόουν τώρα.
Κοκκινα φορανε αυτοι που σας γαμανε
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ καραγιοζακια
Εχασες και το φετινο νταμπλ στο ποδοσφαιρο αμπαλε
Θα συμφωνήσω σε πολλά μαζί σου φίλε, τουλάχιστον δεν δείχνεις να είσαι κάφρος.ΚΑλα, αν πρεπει να γραψω 100 ποστ για να καταλαβεις τι λεω , γαμησε τα. Λοιπον, τελευταιο γιατι βαρεθηκα. Εσυ εισαι ο καβαλαρης, ΟΚ ? Απλα πιστευω οτι μπορει να αρχιζει η εποχη για να ξαναγινω εγω ο καβαλαρης. Δεν ειπα κατι παραπανω. Η δοαφορα μας ειναι απλη. Εσυ κανεις 5-6 κωλοφαρδες νικες και νομιζεις οτι εχεις ομαδα (μιλαω για ποδοσφαιρο) και βγαζεις γλωσσα για τιτλους και τετοια. Εγω σηκωνω τιτλους στη μπαλα αλλα τα κακως κειμενα της ομαδας μου τα βλεπω και κραζω και στη φιεστα αμα λαχει. Αυτα
Ρίξε όμως -αν θέλεις- μια ματιά στη συντριπτική πλειονότητα των γραφομένων απο "ομοϊδεάτες" σου σ' αυτό το θρεντ και τοποθετήσου εν σχέσει με αυτά που λένε. Περι Κόκκαλη, φιέστας, τίτλων κλπ, μιας και εσύ δήλωσες οτι κράζεις (και καλά κάνεις).
Νομίζω επίσης οτι σε αδικεί να χαρακτηρίζεις τη σημερινή νίκη "κωλόφαρδη". Σκέψου το.
Φιλικά.
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αντε γειάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα νεροκοτεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις