Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρουφήχτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Και μην ξεχναμε.
Το Μαη ο Βαλιτσογιαννης ως προεδρος της SuperΛιγκας θα απονειμει την κουπα στον Τζολε.
Εκει σας ΤΣΟΥΖΕΙ πραγματικα βαζελακια.
Οτι παιζεται με το χερι ειναι μαλακια.

Μονο μπαλιτσα βλεπω

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τι πιπα ήταν αυτή αντε για την ψαραγορά κλαμααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Επισκέπτης
που εισαστε κρυμμενες εδω & ενα μηνα ψωλιτσες???κλαιγατε με μαυρο δακρυ στα λαγουμια σας???συνεχιστε να μας διασκεδαζετε..οπως βλεπετε εμεις ειμαστε εδω κοτουλες..δεν κρυβομαστε ρε στερημενοι ορειβατες..

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
πιπαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

κωλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
που εισαστε κρυμμενες εδω & ενα μηνα ψωλιτσες???κλαιγατε με μαυρο δακρυ στα λαγουμια σας???συνεχιστε να μας διασκεδαζετε..οπως βλεπετε εμεις ειμαστε εδω κοτουλες..δεν κρυβομαστε ρε στερημενοι ορειβατες..
άντε ρε τσουκαλά της καρπαζιάς.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Κλαψ, λυγμ!

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
και μονο που μιλησες για αυτοκρατορια μου φτανει.
οταν γινει το αντιστροφο θα έχει σημασια να μιλαμε.
τωρα απλα παρε ματι τα αστερακια στη φανελα και συνεχιζε να επιμενεις...

Μα το θεμα σε ολα τα αθληματα δεν ειναι οι κωλοφαρδοι τιτλοι. Εγω χαιρομαι οταν βλεπω οτι ειμαι καλυτερος απο σενα σε βαθος χρονου. Και το πρωταθλημα να παρω φετος δεν σβηνει η ανωτεροτητα σου στο μπασκετ. Θα χρειαστουν κι αλλοι τιτλοι. Αλλα απο εκει ξεκινησα τα ποστ μου, λεγοντας οτι αν ημουνα στη θεση σας πιο πολυ θα προβληματιζομουνα παρα θα αρχιζα τα περι πουτσας κλπ. Εγω σημερα εχασα αλλα ειδα κατι που ειχα χρονια να δω. Ακομα και περυσι που χασαμε για λιγο, φαινοταν οτι ειμασταν χειροτεροι σαν ομαδα. Αυτο που φανηκε σημερα ειναι οτι η ψαλιδα εκλεισε ή αρχισε να κλεινει επιτελους. Αυτο μετραει για μενα. Τα ξαναλεμε προσεχως

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
βγηκαν τα στερημενα καραγκιοζακια να κραξουν..ενα μηνα ηταν εξαφανισμενοι στα λαγουμια τους & εκλαιγαν με μαυρο δακρυ..ρε τι νουμερα ειναι αυτοι ρεεεεεεεεεεε???
Ρε κοιτα πως ξεσαλοσανε ρε γιατι τα κρατατε μεσα σας ε ρε ζορια που τραβανε.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μα το θεμα σε ολα τα αθληματα δεν ειναι οι κωλοφαρδοι τιτλοι. Εγω χαιρομαι οταν βλεπω οτι ειμαι καλυτερος απο σενα σε βαθος χρονου. Και το πρωταθλημα να παρω φετος δεν σβηνει η ανωτεροτητα σου στο μπασκετ. Θα χρειαστουν κι αλλοι τιτλοι. Αλλα απο εκει ξεκινησα τα ποστ μου, λεγοντας οτι αν ημουνα στη θεση σας πιο πολυ θα προβληματιζομουνα παρα θα αρχιζα τα περι πουτσας κλπ. Εγω σημερα εχασα αλλα ειδα κατι που ειχα χρονια να δω. Ακομα και περυσι που χασαμε για λιγο, φαινοταν οτι ειμασταν χειροτεροι σαν ομαδα. Αυτο που φανηκε σημερα ειναι οτι η ψαλιδα εκλεισε ή αρχισε να κλεινει επιτελους. Αυτο μετραει για μενα. Τα ξαναλεμε προσεχως
Έκλεισε δεν έκλεισε η ψαλίδα (το συζητάμε αυτό αν θες), ποιος είναι καβαλάρης στ' άλογο φιλαράκι;    :dancing:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Έκλεισε δεν έκλεισε η ψαλίδα (το συζητάμε αυτό αν θες), ποιος είναι καβαλάρης στ' άλογο φιλαράκι;    :dancing:
εγω παντως ειμαι καβαλα πανω στα πουπουλα σου κοταρα και σε μαδαω
εισαι πολυ ξεφτιλισμενος,μου ελειψε η βλακεια σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom