alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ρουφήχτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
οπου θελεις θα στα δωσουμε,ανοιξε το στοματακι σουτα χύσια στην μάπα γαύροιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
βλέπω το μπουκωμένο στοματάκι σου.οπου θελεις θα στα δωσουμε,ανοιξε το στοματακι σου
άντε ρε τσουκαλά της καρπαζιάς.που εισαστε κρυμμενες εδω & ενα μηνα ψωλιτσες???κλαιγατε με μαυρο δακρυ στα λαγουμια σας???συνεχιστε να μας διασκεδαζετε..οπως βλεπετε εμεις ειμαστε εδω κοτουλες..δεν κρυβομαστε ρε στερημενοι ορειβατες..
Κλαψ, λυγμ!που εισαστε κρυμμενες εδω & ενα μηνα ψωλιτσες???κλαιγατε με μαυρο δακρυ στα λαγουμια σας???συνεχιστε να μας διασκεδαζετε..οπως βλεπετε εμεις ειμαστε εδω κοτουλες..δεν κρυβομαστε ρε στερημενοι ορειβατες..
κοιτα ρε κατι βυζακια που εχουν οι λαγοι..οπου θελεις θα στα δωσουμε,ανοιξε το στοματακι σου
και μονο που μιλησες για αυτοκρατορια μου φτανει.
οταν γινει το αντιστροφο θα έχει σημασια να μιλαμε.
τωρα απλα παρε ματι τα αστερακια στη φανελα και συνεχιζε να επιμενεις...
βαλαντη που ησουν???στο συνεδριο του αλεξη???Κλαψ, λυγμ!
Ρε κοιτα πως ξεσαλοσανε ρε γιατι τα κρατατε μεσα σας ε ρε ζορια που τραβανε.βγηκαν τα στερημενα καραγκιοζακια να κραξουν..ενα μηνα ηταν εξαφανισμενοι στα λαγουμια τους & εκλαιγαν με μαυρο δακρυ..ρε τι νουμερα ειναι αυτοι ρεεεεεεεεεεε???
ακόμα την κρατάς απο το μπανιστήρι και τα ζουμια κανετα σαντιγύ στο προφιτερολ που τρώςκοιτα ρε κατι βυζακια που εχουν οι λαγοι..
η ντροπη των οπαδων λεμεεεεεεεεεεεεε..
Έκλεισε δεν έκλεισε η ψαλίδα (το συζητάμε αυτό αν θες), ποιος είναι καβαλάρης στ' άλογο φιλαράκι;Μα το θεμα σε ολα τα αθληματα δεν ειναι οι κωλοφαρδοι τιτλοι. Εγω χαιρομαι οταν βλεπω οτι ειμαι καλυτερος απο σενα σε βαθος χρονου. Και το πρωταθλημα να παρω φετος δεν σβηνει η ανωτεροτητα σου στο μπασκετ. Θα χρειαστουν κι αλλοι τιτλοι. Αλλα απο εκει ξεκινησα τα ποστ μου, λεγοντας οτι αν ημουνα στη θεση σας πιο πολυ θα προβληματιζομουνα παρα θα αρχιζα τα περι πουτσας κλπ. Εγω σημερα εχασα αλλα ειδα κατι που ειχα χρονια να δω. Ακομα και περυσι που χασαμε για λιγο, φαινοταν οτι ειμασταν χειροτεροι σαν ομαδα. Αυτο που φανηκε σημερα ειναι οτι η ψαλιδα εκλεισε ή αρχισε να κλεινει επιτελους. Αυτο μετραει για μενα. Τα ξαναλεμε προσεχως
να κάνουν ένσταση οι ληγούριδεςΈκλεισε δεν έκλεισε η ψαλίδα (το συζητάμε αυτό αν θες), ποιος είναι καβαλάρης στ' άλογο φιλαράκι;
εγω παντως ειμαι καβαλα πανω στα πουπουλα σου κοταρα και σε μαδαωΈκλεισε δεν έκλεισε η ψαλίδα (το συζητάμε αυτό αν θες), ποιος είναι καβαλάρης στ' άλογο φιλαράκι;