Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Μόνο την νίκη κρατώ από το παιχνίδι. Από μπάλα μαύρα χάλια.
Ζαρντίμ τράβα στην Πορτογαλία εχθές.

Δεύτερο ημίχρονο την παλέψαμε ρε, πρώτο ό,τι έκανε ο Αμπτούν μόνο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
To θεμα το εβγαλε η gazzeta.gr (...) και ο manager του Σπανουλη το διεψευσε την επομενη μερα.

Γουσταρω πολυ τον φετινο μπασκετικο Ολυμπιακο αλλα η ομαδα παραεχει φορμαριστει νωρις στη σαιζον.
Ελπιζω ο Μπαρτζωκας να εχει λαβει και αυτη τη παραμετρο υποψη του
από την ομάδα αυτή λείπει εμφανώς ένας Λαβρίνοβιτς.
θα ήταν αχτύπητη.
με τον Μπουρούση ας πούμε μέσα να παίζει 10-15 λεπτά δεν θα έπεφτε κάτω από 20 ποντους διαφορά σε παιχνίδι.

συμφωνώ πως φορμαρίστηκε απότομα και νωρις

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πάρτε του το δελτίο αύριο! Εισιτήριο και επιστροφή στο Βελιγράδι! :headbang:
ο Φέισα χρειάζεται παιχνίδια συνεχόμενα.
αν έβαζε τόσα ματς τον Μανιάτη όσα έχει βάλει τον Φέισα και έπαιζε ο Μανιάτης έτσι όπως έπαιξε με τον Πλατανιά, θα είχατε βγάλει τον Μανιάτη άχρηστο.

Τον Αμπντουν τον είχατε βγάλει πέρσι στην αρχή του χρόνου άχρηστο επίσης.
τώρα τον αποθεώνετε.

Οι παίκτες χρειάζονται παιχνίδια για να βρεθούν με τους συμπαίκτες τους, όχι μόνο για να δίνουνε πάσες σωστές, αλλά για να καλύπτουνε σωστά χώρους, να αλληλοκαλύπτονται, να ξέρουνε ποιος πάει πρώτος πού κλπ.

Αυτό που βλέπω τελευταία και οφείλω να το ομολογήσω γιατί ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣ έλεγα αι επέμενα για τον Ζαρντίμ πως έκανε παπαριές, είναι πως βλπεπω σημάδια βελτίωσης στον τρόπο παιχνιδιού. Βλέπω πίεση. Για ένα ημίχρονο προς το παρόν, αλλά πίεση.

Ακόμα δεν βλέπω συνδυασμούς που να έχει ο κάθε παίκτης συγκεκριμένη θέση και ρόλο. Αλλά τώρα νομίζω πως θα ήθελα να κάνω λιγάκι υπομονή ...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Κρατήστε μικρό καλάθι για το ντέρμπι παιδιά, δεν είναι το χάλι που ήταν ο βάζελος με τον πορτογάλο, έχει μικρύνει το χάλι του
συμφωνώ.
και το είχα πει στο πράσινο θρεντ με το που εξωστρακίστηκε ο πορτοτρόμπας.

και ο Ρότσας είναι σοβαρός

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
ο Φέισα χρειάζεται παιχνίδια συνεχόμενα.
αν έβαζε τόσα ματς τον Μανιάτη όσα έχει βάλει τον Φέισα και έπαιζε ο Μανιάτης έτσι όπως έπαιξε με τον Πλατανιά, θα είχατε βγάλει τον Μανιάτη άχρηστο.

Τον Αμπντουν τον είχατε βγάλει πέρσι στην αρχή του χρόνου άχρηστο επίσης.
τώρα τον αποθεώνετε.

Οι παίκτες χρειάζονται παιχνίδια για να βρεθούν με τους συμπαίκτες τους, όχι μόνο για να δίνουνε πάσες σωστές, αλλά για να καλύπτουνε σωστά χώρους, να αλληλοκαλύπτονται, να ξέρουνε ποιος πάει πρώτος πού κλπ.

Αυτό που βλέπω τελευταία και οφείλω να το ομολογήσω γιατί ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣ έλεγα αι επέμενα για τον Ζαρντίμ πως έκανε παπαριές, είναι πως βλπεπω σημάδια βελτίωσης στον τρόπο παιχνιδιού. Βλέπω πίεση. Για ένα ημίχρονο προς το παρόν, αλλά πίεση.

Ακόμα δεν βλέπω συνδυασμούς που να έχει ο κάθε παίκτης συγκεκριμένη θέση και ρόλο. Αλλά τώρα νομίζω πως θα ήθελα να κάνω λιγάκι υπομονή ...

Ο Ζαρντίμ δεν είναι για πέταμα.Βέβαια δεν είναι Βαλβέρδε,αλλά ούτε και ο φετεινός Ολυμπιακός έχει καμια σχέση με τον περυσινό,Μαρινάκης γαρ.Ο προπονητής πρέπει να στηριχθεί για να δείξει τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει.Δεν φαντάζομαι εξάλλου να προτιμάει κανένας τον σερ Τάκη, η τον Αναστόπουλο η Ελευθερόπουλο γιατί κάποια στιγμή ακούστηκαν αυτά τα ονόματα.

RED AND WHITE

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Δεν υπονοω τιποτα,αλλα ολες οι τεσσαρες στον βαζελο με τον σερ Τακη γινανε!Να μην τα ξεχναμε αυτα.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Χίλιες φορές τον Λεμονή παρά αυτόν τον άχρηστο τον Ζαρντίμ.

bakouliskos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
1
Μολις γυρισα απο γηπεδακι,ειχα πει να μην ξανα δωσω φραγκα στον χοντρο γιατι ειναι κακο κουμασι,με πηρε κολλητος και μου λεει παμε γηπεδο?¨παμε ρε θρυλαρα του λεω..
Οld school γαυρος ειμαι,με πορειες απο Μοναστηρακι χωρις μπατσους,Φιλαδελφεια και εξω απ την σκεπαστη,σουζα τα χανουμια,Μαρουσια και ΒΠ νταξει δεν υπηρχαν τοτε,μην κοιτατε σημερα που κουνιουντε,αλλα δεν γουσταρω την ροπη που εχει παρει η εξεδρα (οποις παει πεταλο ξερει)
Τεσπα "Γαμηστε  τον Παναθηναικο,Θρυλε ολε.σ'αγαπω......"
"Τα καπνογονα περνουνε φωτια,τα τυμπανα βαρανε δυνατα,και εγω σου τραγουδω και εγω σου τραγουδω ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΖΩ,γαμηστε τα μουνια να τρελαθω....."
ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΓΕ, ένα χαμόγελο από αυτί σε αυτί, έτσι και για μας τους ξενιτεμένους!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΧΑΡΟΝΤΑ, και περιμένω κι άλλα.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Αυτο δεν ειναι Γιουροπα Λιγκ αλλα Τσαμπιονς Λιγκ. :huh:

Αναλυτικά οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού:

1.Γκλάντμπαχ

2. Νάπολι

3. Σπάρτα Πράγας
4. Ίντερ
5. Λεβερκούζεν
6. Άγιαξ
7. Ντιναμό Κιέβου
8. ΜΠΑΤΕ
9.Ζενίτ
10.Πλζεν ή Ατλέτικο Μαδρίτης
11.Λίβερπουλ ή Γιουνγκ Μπόις ή Ανζί
12.Νιούκαστλ ή Μπορντό
13.Στεάουα ή Κοπεγχάγη ή Στουτγάρδη
14.Βασιλεία ή Βιντεότον ή Γκενκ
15.Τότεναμ ή Λάτσιο
16.Λεβάντε ή Αννόβερο

Temaxistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ΑΠΟΓΟΝΟΙ, η εμετική γαυροφυλλάδα σας (ΦΩΣ) έχει σήμερα στην 1η σελίδα, 2 φωτογραφίες του Σ. Μανωλά, 1 του Κωστάκη και 1 του Ντέμη.

Άντε, και εις ανώτερα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ΑΠΟΓΟΝΟΙ, η εμετική γαυροφυλλάδα σας (ΦΩΣ) έχει σήμερα στην 1η σελίδα, 2 φωτογραφίες του Σ. Μανωλά, 1 του Κωστάκη και 1 του Ντέμη.

Άντε, και εις ανώτερα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αφου δεν πηραμε τον θειο, πηραμε τον κλωνο και μας προσκυναει ο θειος, αλλο καλυτερο εχεις;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

χριστέ μου... πώς θα τον αντέξουμε τέτοιον άντρα που μπήκε στο θρεντ....

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom