alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Στα αρχιδια μας ρε βλαχο τι ειπε ο Σκοπιανοπορτογαλος....Κονσεϊσάο: "Μικρός ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη"
Ο μοναδικός στόχος με τον κόσμο στο πλευρό μας κιόλας είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης κόντρα στον Ολυμπιακό. Διαφορετικά αντιμετωπίζεις τον Ολυμπιακό εντός συνόρων και αλλιώς εκτός συνόρων. Τον έχω αντιμετωπίσει με την Πόρτο και μπορώ να σας πω ότι ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη είναι μικρής εμβέλειας ομάδα. Εμφανίζεται όμως καλός για την Ελλάδα. Εξακολουθεί να είναι ισχυρή ομάδα, πιστεύω όμως ότι δεν υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων και πώς αν παίξουμε όπως μπορούμε θα τον κερδίσουμε", κατέληξε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ στο Αθλητικό Metropolis
Κονσεϊσάο: "Μικρός ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη"
Ο μοναδικός στόχος με τον κόσμο στο πλευρό μας κιόλας είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης κόντρα στον Ολυμπιακό. Διαφορετικά αντιμετωπίζεις τον Ολυμπιακό εντός συνόρων και αλλιώς εκτός συνόρων. Τον έχω αντιμετωπίσει με την Πόρτο και μπορώ να σας πω ότι ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη είναι μικρής εμβέλειας ομάδα. Εμφανίζεται όμως καλός για την Ελλάδα. Εξακολουθεί να είναι ισχυρή ομάδα, πιστεύω όμως ότι δεν υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων και πώς αν παίξουμε όπως μπορούμε θα τον κερδίσουμε", κατέληξε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ στο Αθλητικό Metropolis
Ευτυχως οι 35 τιτλοι μου (οσοι εχετε ΟΛΟΙ μαζι)οι τιτλοι αλλα λενε δυστυχως
τι ειπες τωρα????Κονσεϊσάο: "Μικρός ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη"
Τώρα την πατήσαμε...ήρθε και ο άλλος...ευρω-πέος!!!!!!Άντε να βγάλεις άκρη με δαύτους......στο avatar του έχει ξεκινήσει κατά σειρά:Πάντεφ-Ντιέγκο-Ραούλ και αντίστροφα...τώρα μπήκε ο Ντρογκμπά...αύριο δεν ξέρω και εγώ ποιόν θα βάλει......
έφτασε η ώρα....όλη η ελλάδα μαζί σου,όλες οι κατάρες στην τρούμπα...