MISTER_TRIPER
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ωραιο ειναι το τσουρεκακι ρε
ακουσα οτι θα κρατησουν κλειστη την μιση 25...γιατι θα εισαι στο γηπεδο?Τελικά θα την κρατήσουν κλειστή την θύρα ή οχι??
Και που είναι χαμένος ο Pleasure βρεεεεεεεεεεεεε
Για ποιον Λες?φιλε μου εννοω τα φλοκια που σας ποτισε το προσωπακι σας ο αραπης ο μαυρος ο σκυλος ο ταμ ταμ ταμ
Που χάθηκες φίλε;Για ποιον Λες?
για τον Λουα?
Που σας Ξεκολιασε στην ΤΕΣΣΑΡΑ????
ε κυριε ΤΡΥΠΙΕ????
την Θυμασαι την ΤΕΣΣΑΡΑ η εισαι φιλαθλος του μπασκετ και εσυ?
ακουσα οτι θα κρατησουν κλειστη την μιση 25...γιατι θα εισαι στο γηπεδο?
γαμω την πουτανα μου εγω ΑΚΟΜΑ δεν ξερω αν θα χω εισητηριο η οχι ρε πουστη μου....
Του χρονου διαρκειας αβλεπη....
παιζεις με τον πονο μου κουφαλα....θα τα σπασω ολα...κοντευω να τρελαθω ρε πουστη μου μ αυτη την αναμονη....Διαρκειας του χρονου και να πα να γαμηθουν ολα τα βυσματα..Πουλάω το δικό μου ρε.......
Αδερφέ σου απαντώ μέσω του podoακουσα οτι θα κρατησουν κλειστη την μιση 25...γιατι θα εισαι στο γηπεδο?
γαμω την πουτανα μου εγω ΑΚΟΜΑ δεν ξερω αν θα χω εισητηριο η οχι ρε πουστη μου....
Του χρονου διαρκειας αβλεπη....
ΥΓ2--->''Κάποιοι'' ας ζεστάνουνε τους καναπέδες...
παιζεις με τον πονο μου κουφαλα....θα τα σπασω ολα...κοντευω να τρελαθω ρε πουστη μου μ αυτη την αναμονη....Διαρκειας του χρονου και να πα να γαμηθουν ολα τα βυσματα..
Μιλάω [size=20pt]σοβαρά[/size], [size=20pt]ήρεμα[/size] και [size=20pt]πολιτισμένα[/size]. [size=20pt]Μην αρχίσετε πάλι[/size].
Εγώ το βλέπω να τείνει προς το 1-1.
Με μεγαλύτερες πιθανότητες για το 1-2. παρά για το 2-1.
Αν θέλετε να το συζητήσουμε, its ok.
Αδερφέ σου απαντώ μέσω του podo
Γάμησε τα, που να ανεβαίνω.....
E τωρα καταλαβα γιατι ειστε η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ.....φιλε μου καλησπερα. ηταν να φευγω αλλα αφου με ζητησες θα σου απαντησω. δεν ειναι δυνατον να μην ειμαι φιλαθλος του ποδοσφαιρικου παναθηναικου.η ομαδα μου μου εχει χαρισει μεγαλες στιγμες σε ελλαδα και ευρωπη.
δε μπορουν να λειπουν βεβαια και οι πικρες οταν μιλαμε για ενα συλλογο με το μεγεθος του παναθηναικου.και εγω σου εχω ριξει 4 και μαλιστα σε τελικο.οπως επισης σου εχω ριξει και 8. ηταν το πρωτο μεταξυ μας ματσ.μπηκε η πουτσα του μεσσαρη απο το στομα και εφτασε αμυγδαλες.ετσι ειναι αυτα
Μωρέ σε βρήκα εύκαιρο και σε χρησιμοποίησαΔεν πήγαινε για τους γαύρους φυσικά....ελάτε γήπεδο ρε....33.000 μέσα και άλλους τόσους έξω...να ενώσουμε τις φωνές.....