baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
ρε μαν εχω βαρεθει να γαμαω συνεχεια τον ιδιο κωλοορματεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ρε μαν εχω βαρεθει να γαμαω συνεχεια τον ιδιο κωλοορματεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ενταξει ...αυτο ειναι δικο σου θεμα...σεβαστη η αποψη σου,,,δεν μπορω να πω κατι...Τυπε ειλικρινα θα στο πω,αν ειναι ετσι και του χρονου η Σουπερλιγδα ,προτιμω να παιζω Δ εθνικη ντερμπι με τον Αθηναικο στο τοπικο..
Ετσι ακριβως.Αθλειο παιχνιδι ,βεβαια και οι παιχτες τι φταινε,οτι μπορουσαν εκαναν με ολα αυτα.
Οι ξενοι σκαουτερ τα ειδαν ολα
*Βγαζω το καπελο στο Βαλβερδε,αξιοπρεπεστατος στις δηλωσεις του!!!
7 λεπτά είχαν μείνει. Με την εμφάνιση σου πίστευες πως θα ισοφάριζες;Απλά μία διευκρίνηση.. Δεν κερδίσατε, διεκόπη. Και με βάση το ματς της Πέμπτης δεν δικαιούστε να πείτε ότι θα έληγε σίγουρα με νίκη σας.. Γι αυτό τα έχω με τους μαλάκες γαυροποιημένους οπαδούς "μας".. Πάνω που ανεβαίναμε και είχαμε ένα τέταρτο περίπου οι μαλάκες τα κάνανε πουτάνα..
παλι μαλακιες λες να ηταν 0-0 να μιλαγεςΑπλά μία διευκρίνηση.. Δεν κερδίσατε, διεκόπη. Και με βάση το ματς της Πέμπτης δεν δικαιούστε να πείτε ότι θα έληγε σίγουρα με νίκη σας.. Γι αυτό τα έχω με τους μαλάκες γαυροποιημένους οπαδούς "μας".. Πάνω που ανεβαίναμε και είχαμε ένα τέταρτο περίπου οι μαλάκες τα κάνανε πουτάνα..
παντως η καυλα του να νικας το βαζελο εχει μικρυνει παρα πολυ επειδη ειναι μαυρα χάλια. Δεν εχει πλακα ρε γαμωτο. Ειναι νωπη και η πικρα της Πεμπτης. Δεν το χαρηκα ρε γαμωτο οσο θα επρεπε. Εσεις ?
Απλά μία διευκρίνηση.. Δεν κερδίσατε, διεκόπη. Και με βάση το ματς της Πέμπτης δεν δικαιούστε να πείτε ότι θα έληγε σίγουρα με νίκη σας.. Γι αυτό τα έχω με τους μαλάκες γαυροποιημένους οπαδούς "μας".. Πάνω που ανεβαίναμε και είχαμε ένα τέταρτο περίπου οι μαλάκες τα κάνανε πουτάνα..
7 λεπτά είχαν μείνει. Με την εμφάνιση σου πίστευες πως θα ισοφάριζες;
τελικα εχεις τρελλα με την πουτσα του χρηστιδη ετσι;;;οχι ρε παιχτη μη γινεσαι χρηστιδης. και να ισοφαριζαν και να περναγανε και μπροστα στο σκορ με καμια στραβοκλωτσια δεν αναιρει την πραγματικοτητα. σκουπιδαριο παιχνιδι. και οι δυο.
πες ότι κάνεις πλάκα8 κανονικού αγώνα και με τις καθυστερήσεις να είναι αρκετές.. Οπότε περίπου 13 με 15 λεπτά.. Μπορεί να μην κερδίζαμε αλλά μπορεί να ισοφαρίζαμε.Και μετά ποιος ξέρει?. Είχαμε αρχίσει και ανεβαίναμε οπότε όσο ζει κανείς ελπίζει..
ρε τον κακο κριμα που διεκοψε τον αγωνα δεν επρεπε τι θα ακουσουμε ακομα8 κανονικού αγώνα και με τις καθυστερήσεις να είναι αρκετές.. Οπότε περίπου 13 με 15 λεπτά.. Μπορεί να μην κερδίζαμε αλλά μπορεί να ισοφαρίζαμε.Και μετά ποιος ξέρει?. Είχαμε αρχίσει και ανεβαίναμε οπότε όσο ζει κανείς ελπίζει..
τελικα εχεις τρελλα με την πουτσα του χρηστιδη ετσι;;;
εχω πολλες πουτανες που τρεμουν στην ιδεα του καβλιου μου σε αυτο το σαιτ
καλως ορισες στην παρεα...καλη διασκεδαση...