You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.790
- Πόντοι
- 6.035
η νοβα λεει οτι ειχε προσυμφωνηθει μεταξυ των δυο ομαδων οτι αν γινει καποιο επεισοδιο θα διακοπη οριστικαπαιζει να τελειωσει οριστικα
θα δουμε αποφση αστυνομιας
μετα θα λενε οτι το τελειωσε ο κακος
το θεμα ειναι πως θα κατοχυρωθει ο αγωνας
pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Ρε μεγαλε εδω ο κοσμος καιγεται και συ μιλας για την ευρωπη.Δεν βλεπεις οτι εδω υπαρχει ενα ποδοσφαιρο στην ανυποληψια ,τη διαφθορα και οτι αλλο θες ,μεσα βαζω και την ομαδα μου την ΑΕΚ που πουλαει ενα σωρο παιχνιδια κατω απο το τραπεζι..μιση αληθεια λες...
μην τους βαζεις ολους στο διο τσουβαλι...
τι σημαινει ελληνικο ποδοσφαιρο;;ολοι ιδιοι ειναι;;;
εγω φτουραω και με το παραπανω στην ευρωπη...
οι υπολοιποι ειναι για κλωτσες...
μην γενικευεις...δεν ειμαστε ισα και ομοια... ;)
*Για ποια ευρωπη μιλας;;
Βασικα στους 16 που φτανεις δεν ειναι καν πορεια...Αν εννοεις σε σχεση με εμας τους ανυπαρκτους παω πασο..
Expanding Mindfuck
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
O Kακος φταιει, ο Μαρινακης φταιει, οι αντιεξουσιαστες φταινε, το ΔΝΤ φταιει μπλα μπλα μπλα που δεν αφησαν αυτη την [size=10pt]ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ[/size] να παρει φετος το πρωταθλημα
Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 424
- Πόντοι
- 3.275
Κύριος υπαίτιος είναι ο Ερμής που είναι ανάδρομος... αλλά και αυτά που λες καλά είναιO Kακος φταιει, ο Μαρινακης φταιει, οι αντιεξουσιαστες φταινε, το ΔΝΤ φταιει μπλα μπλα μπλα που δεν αφησαν αυτη την [size=10pt]ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ[/size] να παρει φετος το πρωταθλημα
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
για εμενα λες;ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΟΙ ΛΑΓΟΙ!!!!!!!!!!!!!
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Ρε μεγαλε εδω ο κοσμος καιγεται και συ μιλας για την ευρωπη.Δεν βλεπεις οτι εδω υπαρχει ενα ποδοσφαιρο στην ανυποληψια ,τη διαφθορα και οτι αλλο θες ,μεσα βαζω και την ομαδα μου την ΑΕΚ που πουλαει ενα σωρο παιχνιδια κατω απο το τραπεζι..
*Για ποια ευρωπη μιλας;;
Βασικα στους 16 που φτανεις δεν ειναι καν πορεια...Αν εννοεις σε σχεση με εμας τους ανυπαρκτους παω πασο..
το να ξεκινας απο σεπτεμβρη
να παιζεις 10 ματσ
δεν
ειναι πορεια?
πρεπει να φτασεις ημιτελικα δλδ?
monkey_for_nothing
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2009
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
μια ομαδουλα της πουτσας ειμαστε ακομα..καναμε γαματη πορεια καναμε αρχιδατα διπλα μας πορωσαν και πηγαν και αποκλειστηκαν οπως αποκλειστηκαν.δικαιολογιες δεν υπαρχουν. ειμαι 25 οσο με θυμαμαι ειμαι αρρωστος γαυρος εχω φαει ξενερες κ ξενερες αλλα σαν αυτη ποτε! κουραστηκαν τα καμαρια μας...στο 70! επαγγελματιες ποδοσφαιριστες! την προηγουμενη εβλεπα τσελσι ναπολι και στην παραταση ετρεχαν σαν σκυλια για την προκριση! οταν εχεις στοχο και ενδιαφερεσαι πραγματικα για το συλλογο στον οποιο παιζεις δεν κουραζεσαιμιση αληθεια λες...
μην τους βαζεις ολους στο διο τσουβαλι...
τι σημαινει ελληνικο ποδοσφαιρο;;ολοι ιδιοι ειναι;;;
εγω φτουραω και με το παραπανω στην ευρωπη...
οι υπολοιποι ειναι για κλωτσες...
μην γενικευεις...δεν ειμαστε ισα και ομοια... ;)
ασχετο με το σημερινο ματς αλλα μερες με τρωει αυτο! προσωπικα για το πρωταθλημα και το κωλοντερμπυ χεστηκα πλεον!ολο τα ιδια κ τα ιδια
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
αυτο σου λεω...μπερδευεσαι....Ρε μεγαλε εδω ο κοσμος καιγεται και συ μιλας για την ευρωπη.Δεν βλεπεις οτι εδω υπαρχει ενα ποδοσφαιρο στην ανυποληψια ,τη διαφθορα και οτι αλλο θες ,μεσα βαζω και την ομαδα μου την ΑΕΚ που πουλαει ενα σωρο παιχνιδια κατω απο το τραπεζι..
*Για ποια ευρωπη μιλας;;
σωστα μιλας για την αεκ ...μπουρδελο ειναι...αυτη ειναι η αληθεια...
εμενα ασε με...ειδαν ολοι οτι απο μια μαλακια δεν περασα στους 8,επαιξα μπαλλαρα ...σε τριπλο ταμπλο...
τι δουλεια εχω με τα υπολοιπα καφενεια;;
βλεπεις να κανω κανεναν ερανο;;;
βλεπεις κατι που δεν ξερω και εχει σχεση με τα μπουρδελα τα δικα σου και του βαζελου;;;
αν ναι πεστο...
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
αυτο σου λεω...μπερδευεσαι....
σωστα μιλας για την αεκ ...μπουρδελο ειναι...αυτη ειναι η αληθεια...
εμενα ασε με...ειδαν ολοι οτι απο μια μαλακια δεν περασα στους 8,επαιξα μπαλλαρα ...σε τριπλο ταμπλο...
τι δουλεια εχω με τα υπολοιπα καφενεια;;
βλεπεις να κανω κανεναν ερανο;;;
βλεπεις κατι που δεν ξερω και εχει σχεση με τα μπουρδελα τα δικα σου και του βαζελου;;;
αν ναι πεστο...
πως σου φανηκε σημερα η ομαδαρα σου?
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
γιαυτο δεν εσπρωξες χτες, εκανες οικονομια για σημεραοι βαζελες σημερα φτυνουν το σπερμα μας
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις