Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (5 μέλη και 19 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Παράθεση από: foufoutos_30 στις 12/03/12, 20:08
παντως ενα 10ευρω θα το ριξω στον αρη ουκρανιας

το ειπα και το εκανα..
σ ευχαριστω θρυλε μου για το 50αρακι..

θα το φαω στην υγεια σας διπλα στην θαλασσα με καλαμαρακια, ουζακι και γαυρο μαρινατο...

μπηκαμε στο 2012 και ακομα να περασετε στους 8 του ουεφα..δεν το εχετε καταφερει μεχρι τωρα στην τεραστια ιστορια σας..

εχετε κερδισει την σαντος του πελε βεβαια..

παρτε χαμπαρι κατι..

δεν ειστε για ευρωπη..δεν το εχετε..ειστε κοτες..χθες εαν περναγατε θα πηγαινατε για πρωτη φορα στους 8 του ουεφα..αυτο που εχουμε κανει εμεις πολλακις δηλαδη..

ασχολειθειτε λοιπον μ αυτο το αρρωστο,διεφθαρμενο, πρωταθλημα της παραγκας..μια χαρα το εχετε φτιαξει για να το παιρνετε για τα επομενα 50 χρονια, οσα θα εχετε και το λυομενο και να το γιορταζετε με τον πυρινο σας κοσμο..

οπως το γιορτασε στο δευτερο γκολ κι το ουκρανακι χθες......

αντε και του χρονου θα ερθει ο μακελελε και ο ζε ρομπερτο και θα περασετε τον αρη ουκρανιας εαν τον βρειτε μπροστα σας..

vasilis78

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

το ειπα και το εκανα..

θα το φαω στην υγεια σας διπλα στην θαλασσα με καλαμαρακια, ουζακι και γαυρο μαρινατο...

μπηκαμε στο 2012 και ακομα να περασετε στους 8 του ουεφα..δεν το εχετε καταφερει μεχρι τωρα στην τεραστια ιστορια σας..

παρτε χαμπαρι κατι..

δεν ειστε για ευρωπη..δεν το εχετε..ειστε κοτες..χθες εαν περναγατε θα πηγαινατε για πρωτη φορα στους 8 του ουεφα..αυτο που εχουμε κανει εμεις πολλακις δηλαδη..

ασχολειθειτε λοιπον μ αυτο το αρρωστο,διεφθαρμενο, πρωταθλημα της παραγκας..μια χαρα το εχετε φτιαξει για να το παιρνετε για τα επομενα 50 χρονια, οσα θα εχετε και το λυομενο και να το γιορταζετε με τον πυρινο σας κοσμο..

οπως το γιορτασε κι το ουκρανακι χθες......

αντε και του χρονου θα ερθει ο μακελελε και ο ζε ρομπερτο και θα περασετε τον αρη ουκρανιας εαν τον βρειτε μπροστα σας..

Μια ζωη οι ιδιοι ειστε και δε θα αλλαξετε ποτε.Σουκερ Κοντε Ντεβιτς.Μια ζωη πανηγυριζετε με αρχιδια αλλων.Δεν πειραζει Κυριακη κοντη γιορτη πλησιαζει η ψωλη.Η φαπα ερχεται

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Μια ζωη οι ιδιοι ειστε και δε θα αλλαξετε ποτε.Σουκερ Κοντε Ντεβιτς.Μια ζωη πανηγυριζετε με αρχιδια αλλων.Δεν πειραζει Κυριακη κοντη γιορτη πλησιαζει η ψωλη.Η φαπα ερχεται
μεγαλε,

παναθηναικοι δεν βγηκαν ποτε να πανηγυριζουν αποκλεισμο ολυμπιακου ευρωπη..πχ το 99 που ηταην η καλυτερη πορεια της ιστοριας σας.

οπως εσεις το 96 στο πασαλιμανι

ξερεις..οταν θα πηγαιναμε ΤΕΛΙΚΟ CHAMPIONS LEΑGUE

Ο κομπλεξισμος ειναι ιδιωμα δικο σας..

κι γι αυτο δεν προχωρατε να κανετε κατι σημαντικο ευρωπη και ασχολειστε και θα ασχολειστε μια ζωη μ αυτο το τελειωμενο πρωταθλημα της παραγκας..επειδη ειστε πολυ μικροι..

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Ανθεωρεις το πρωταθλημα διεφθαρμενο παιρνεις την ομαδα και φευγεις αλλιως εισαι και εσυ διεφθαρμενος τα υπολοιπα εινσι για 15χρονα καλα ρε πουστακι φουφουτε πηγες και πονταρες στους ουκρανους ντροπη σου αλητη :grin:

vasilis78

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
μεγαλε,

παναθηναικοι δεν βγηκαν ποτε να πανηγυριζουν αποκλεισμο ολυμπιακου ευρωπη..πχ το 99 που ηταην η καλυτερη πορεια της ιστοριας σας.

οπως εσεις το 96 στο πασαλιμανι

ξερεις..οταν θα πηγαιναμε ΤΕΛΙΚΟ CHAMPIONS LEΑGUE

Ο κομπλεξισμος ειναι ιδιωμα δικο σας..

κι γι αυτο δεν προχωρατε να κανετε κατι σημαντικο ευρωπη και ασχολειστε και θα ασχολειστε μια ζωη μ αυτο το τελειωμενο πρωταθλημα της παραγκας..επειδη ειστε πολυ μικροι..
Καλα μην κανουμε ανασκαφη τωρα.Αν θες την κανουμε.Ουτε με πιστολια κατεβηκε κανεις σε αγωνιστικο χωρο ουτε καμερες ειχε βαλει κανεις σε αποδυτηρια.Τα λεμε απο Δευτερα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Λαγοι χαρουλες βλεπω ε? Γαμησατε παλι με ξενη πουτσα.Βγαλτε γλωσσα αιωνιοι δευτεροι τοση μεγαλη οση η πουτσα που θα φατε την κυριακη.
Φετος παλι αραγμα στη σεζ λονγκ θα εχει απο τον αυγουστο.Το ρεκορακι σας 2 αποκλεισμους μεχρι 15αυγουστο δεν μπορειτε να το σπασετε ουτε εσεις.
ΧΑΡΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΒΑΖΕΛΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΛΛΟΙ.

Πουτσα και [size=19pt]ερανο[/size] την κυριακη να σας σωσουμε γιατι εισαστε το πουτανακι μας.

ευρωΠΕΕΣ τι κάνετε;  :grin:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Καλα μην κανουμε ανασκαφη τωρα.Αν θες την κανουμε.Ουτε με πιστολια κατεβηκε κανεις σε αγωνιστικο χωρο ουτε καμερες ειχε βαλει κανεις σε αποδυτηρια.Τα λεμε απο Δευτερα

και βεβαια δευτερα,
πρσεξτε ομως ευρωπαια..

και για το γιουροπα ετσι λεγατε..οτι πατε για κουπα..
τωρα μας απειλειτε εδω κ ενα μηνα..

επειδη εισαι ομαδα ενος ημιχρονου,
και επειδη εκανες υπερπροσπαθεια ευρωπη να περασεις αεκ ρωσιας και αρη ουκρανιας,

θα ξεφουσκωσεις πολυ γρηγορα..

στο κεντρο θα το χασεις το ματς..

εχω σιμαο,βιτολο που τρεχουν 90 λεπτα..

και χωρις λετο και χωρις μπουμσονγκ εγω ετσι..

σαν να σου ελειπε εσενα αβρααμ,μιραλλας

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ερανο για να σας σωσουμε πουτσουλες ναχουμε να γαμαμε   :grin: :grin: :grin: :grin:

το ποδοσφαιρο είναι ένα άθλημα που κρύβει πολλές εκπλήξεις.  :grin:

όπως το έπραξα εχθές θα το πράξω και για την Κυριακή

καλή τυχη αδερφέ.  :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καλά να το βράσουμε. Σήμερα βρήκε να το παίξει μανταλάκιας;
τι να το κάνεις
δεν φταίει μόνο ο τέρμας
όταν σου μένουνε 10 λεπτά την κάνεις την μπάλα μακαρόνι
και ειδικά αυτοί οι παίκτες έπρεπε να το ξέρανε

τεσπα, ξαναλέω
πέρα από το γαμώτο πως αποκλειστήκαμε από μια ομάδα που ήταν κατεμέ κατώτερη, δεν χαλιέμαι για φέτος
μαθήματα ώστε του χρόνου να είναι καλύτερα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τι να το κάνεις
δεν φταίει μόνο ο τέρμας
όταν σου μένουνε 10 λεπτά την κάνεις την μπάλα μακαρόνι
και ειδικά αυτοί οι παίκτες έπρεπε να το ξέρανε

τεσπα, ξαναλέω
πέρα από το γαμώτο πως αποκλειστήκαμε από μια ομάδα που ήταν κατεμέ κατώτερη, δεν χαλιέμαι για φέτος
μαθήματα ώστε του χρόνου να είναι καλύτερα
κρίμα.
φέτος έχασες μονοαδική ευκαιρία (εάν δεν κληρωνώσουν με μπιλμπάο) να φτάσεις μέχρι τελικό...

βεβαια είναι γνωστόν το παραμύθι της κωλοράτσας....
τον ιούνη θα στήνεις πάλι φιέστες και θα παρακαλάς τον τεράστιο βαλβίδα (ααααχααχαχαχαχαχαχαχχαχαχααχαχχα) να μείνει για ακόμα ένα χρόνο. Ο μάγος θα ταριχεύσει τον ιμπαγάσα θα κάνει ειδική θεραπέια μπότοξ στον μέλμπεργκ και ο γάβρος θα πάει για ακόμα μια μεγαλοπρεπή πορεία όπως μας έχει συνηθίσει.  ;)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
και βεβαια ο λετο δεν μπορει να συγκριθει σαν συνεισφορα στην ομαδα με τον κεβιν μιραλα..ο ενας ειναι παιχταρας και ο αλλος γατακι..τεραστια απωλεια ο σεμπαστιαν

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

το ειπα και το εκανα..

παρτε χαμπαρι κατι..

οπως το γιορτασε στο δευτερο γκολ κι το ουκρανακι χθες......

περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις

κάτσε στην τσαπού του Τσάκα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και βεβαια ο λετο δεν μπορει να συγκριθει σαν συνεισφορα στην ομαδα με τον κεβιν μιραλα..ο ενας ειναι παιχταρας και ο αλλος γατακι..τεραστια απωλεια ο σεμπαστιαν
ο βΛΒΊΔΑς ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΎΣΕ ΧΡΉΣΙΜΟ.
αντιθέτως έφερε φουστέρ, χολέβα, αμπτούν, καζιμ κουζούμ γιαβρούμ να λύσει τα κενά στις πτέρυγες.  :2funny:

ΠΟΥ ΣΑΙ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΙΒΕΡΚΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΡΟΣΤΕΡ.
εξαφανισμένη καριόλα απο τα ψες.....  :uglystupid:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
το ποδοσφαιρο είναι ένα άθλημα που κρύβει πολλές εκπλήξεις.  :grin:

όπως το έπραξα εχθές θα το πράξω και για την Κυριακή

καλή τυχη αδερφέ.  :2funny:
το ειδαμε χτες γατε τι να κανεις? μονο προσεχε θαυματα δεν γινονται καθε μερα

και σε σενα ρε γατε και προσεξτε μην  γινει βαγδατη και χασετε κιολας

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ο βΛΒΊΔΑς ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΎΣΕ ΧΡΉΣΙΜΟ.
αντιθέτως έφερε φουστέρ, χολέβα, αμπτούν, καζιμ κουζούμ γιαβρούμ να λύσει τα κενά στις πτέρυγες.  :2funny:

ΠΟΥ ΣΑΙ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΙΒΕΡΚΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΡΟΣΤΕΡ.
εξαφανισμένη καριόλα απο τα ψες.....  :uglystupid:
ο λετο θα τους γλενταγε μονος..οτι κι να λεμε ειναι τεραστια απωλεια

5 μιραλα ειναι

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κρίμα.
φέτος έχασες μονοαδική ευκαιρία (εάν δεν κληρωνώσουν με μπιλμπάο) να φτάσεις μέχρι τελικό...

βεβαια είναι γνωστόν το παραμύθι της κωλοράτσας....
τον ιούνη θα στήνεις πάλι φιέστες και θα παρακαλάς τον τεράστιο βαλβίδα (ααααχααχαχαχαχαχαχαχχαχαχααχαχχα) να μείνει για ακόμα ένα χρόνο. Ο μάγος θα ταριχεύσει τον ιμπαγάσα θα κάνει ειδική θεραπέια μπότοξ στον μέλμπεργκ και ο γάβρος θα πάει για ακόμα μια μεγαλοπρεπή πορεία όπως μας έχει συνηθίσει.  ;)
δεν ξέρω τι ΘΑ γίνει το καλοκαίρι
άλλωστε από πίτα που δεν τρώω (πια) δεν με νοιάζει και να καεί - ασχέτως ομάδας
με μισό μάτι το έβλεπα το πρώτο ημίχρονο εχθές, δεν έχασα ούτε ένα λεπτό ύπνο για το αποτέλεσμα και ούτε πρόκειται να χάσω.
Ήμουνα 10 χρονών νομίζω όταν στενοχωρήθηκα τελευταία φορά για αποτέλεσμα της ομάδας μου.

Τη ζωή μου δεν θα την καλυτερέψει στο ελάχιστο ακόμα και το να πάρει ο Ολυμπιακός το τσουλου
όπως δεν θα τη χειροτερέψει στο ελάχιστο ακόμα και να πάει Δ εθνική

κοινώς στα αρχίδια μου
αυτά όλα είναι χαβαλές

για αυτούς που θεωρούνε πως το ποδόσφαιρο τους κάνει άντρες...προφανώς το μυαλό τους είναι φακή

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το ειδαμε χτες γατε τι να κανεις? μονο προσεχε θαυματα δεν γινονται καθε μερα

και σε σενα ρε γατε και προσεξτε μην  γινει βαγδατη και χασετε κιολας
εγώ πουστης δε θα γίνω ποτέ.
ότι βλέπω θα λέω.
εάν κερδίσετε με το σπαθί σας καλώς να το πράξετε.
ούτως ή αλλως έχω χαμένη μια χρονιά απο σεπτέμβρη και ενδεχομένως πολλές ακόμα......
αλλα στην πουτάνα τη ζωή εκτός απο θαύματα γίνονται και βατερλώ.
εκεί που ο ΟλιΚαν νομίζει ότι γαμεί και δέρνει έρχεται ο ΟλιΡεν και του κάνει τον κώλο φινιστρίνι.

:grin:

Υ.Γ.
σκασμένος είμαι απ χθες.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ο boldemort ασχολειτε με μπαλα να μας πει την αποψη του;;

τον περιμενουμε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν ξέρω τι ΘΑ γίνει το καλοκαίρι
άλλωστε από πίτα που δεν τρώω (πια) δεν με νοιάζει και να καεί - ασχέτως ομάδας
με μισό μάτι το έβλεπα το πρώτο ημίχρονο εχθές, δεν έχασα ούτε ένα λεπτό ύπνο για το αποτέλεσμα και ούτε πρόκειται να χάσω.
Ήμουνα 10 χρονών νομίζω όταν στενοχωρήθηκα τελευταία φορά για αποτέλεσμα της ομάδας μου.

Τη ζωή μου δεν θα την καλυτερέψει στο ελάχιστο ακόμα και το να πάρει ο Ολυμπιακός το τσουλου
όπως δεν θα τη χειροτερέψει στο ελάχιστο ακόμα και να πάει Δ εθνική

κοινώς στα αρχίδια μου
αυτά όλα είναι χαβαλές

για αυτούς που θεωρούνε πως το ποδόσφαιρο τους κάνει άντρες...προφανώς το μυαλό τους είναι φακή
σύμφωνοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom