Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Όλοι μας είμαστε επιστήμονες...

Επισκέπτης
μαγκες τον χασαμε τον παπιο..εθεαθη σε αλλο θρεντ..τετοιες μαλακιες κανουμε & πλεον σκαει μυτη μονο η πουστροφαλαινα την ωρα που ολοι κοιμομαστε..με ποιον θα γελαμε τωρα???

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
μαγκες τον χασαμε τον παπιο..εθεαθη σε αλλο θρεντ..τετοιες μαλακιες κανουμε & πλεον σκαει μυτη μονο η πουστροφαλαινα την ωρα που ολοι κοιμομαστε..με ποιον θα γελαμε τωρα???
ας κάνουμε και 'μείς την πάπια για λίγη ώρα, μπας και τσιμπήσει και επιστρέψει.

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά πιστεύω να είδατε τον Μπελούτσι πριν στο Magic στο φιλικό με τον Ηλυσιακό. Ο συγκεκριμένος παίκτης ξέρει μπάλα και φυσικά παίζει πολύ με το μυαλό. θα έλεγα πως είναι απλός στο παιχνίδι του αλλά ταυτόχρονα είναι και φαντεζί. Είναι σίγουρα πίσω στο θέμα της φυσικής κατάστασης και θα χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμη για να είναι ετοιμος. Για την ιστορία ο Ηλυσιακός προηγήθηκε αλλά ο Θρύλος με πέναλτι-γκολ του Μήτρογλου (το κέρδισε ο Κωνσταντίνου) και ένα ακόμη του Κοβάσεβιτς κέρδισε με 2-1 στο Ρέντη παρουσία αρκετού κόσμου μας.... :grin:

Επισκέπτης
Παιδιά πιστεύω να είδατε τον Μπελούτσι πριν στο Magic στο φιλικό με τον Ηλυσιακό. Ο συγκεκριμένος παίκτης ξέρει μπάλα και φυσικά παίζει πολύ με το μυαλό. θα έλεγα πως είναι απλός στο παιχνίδι του αλλά ταυτόχρονα είναι και φαντεζί. Είναι σίγουρα πίσω στο θέμα της φυσικής κατάστασης και θα χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμη για να είναι ετοιμος. Για την ιστορία ο Ηλυσιακός προηγήθηκε αλλά ο Θρύλος με πέναλτι-γκολ του Μήτρογλου (το κέρδισε ο Κωνσταντίνου) και ένα ακόμη του Κοβάσεβιτς κέρδισε με 2-1 στο Ρέντη παρουσία αρκετού κόσμου μας.... :grin:
ρε φιλε οποτε βλεπω το αβαταρ σου με πιανει η καρδια μου..ΓΑΜΩ τον πουστη τον βατραχο(και ολους τους εραστες του)που Του εκοψε την μπαλλα..Τζιο εισαι ΘΕΟΣ..

Συνημμένα

• giovanni.jpg
    giovanni.jpg
    36,6 KB · Εμφανίσεις: 23
  • 1806.jpg
    1806.jpg
    84,8 KB · Εμφανίσεις: 28
  • 1944.jpg
    1944.jpg
    113,7 KB · Εμφανίσεις: 21

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
και τον μπαμπα του που ειναι Αστυνομος
Ωχ, μην εμπλέκουμε μπαμπάδες στην κουβέντα γιατί θα μας πρήζει για καμιά εικοσαριά σελίδες να ανακαλέσουμε, όπως έκανε και με τον Υπουργό.

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
O TZIOBANI είναι μέρος της ιστορίας του Ολυμπιακού. Ο μεγαλύτερος ξένος ποδοσφιριστής που πέρασε από την ομάδα κατά την δική μου άποψη. Δεν θα πω κάτι άλλο παρα μόνο μια κουβέντα του Ριβάλντο: " Αν υπάρχουν 100 μυστικά της μπάλας εγώ γνωρίζω τα 99. Ο Τζιοβάνι όμως και τα 100"...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
O Τζιοβανι μας αγαπησε και τον Αγαπησαμε ....
ηρθε σε πολυ μικρη (ποδοσφαιρικα) ηλικια
και με ολες τις ιδιαιτερότητες του σαν χαρακτηρας  εγινε ενας απο εμας !!!!

Οσο για το ταλεντο του οτι και να πω ειναι λιγο
αυτοι που τον ειδαμε στα γηπεδα θα το λεμε στα εγγονια μας ....

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Δε θυμάμαι, ποιο ήταν το μάτς μές στο "Γ. Καραϊσκάκης" που Ζιοβάννι, Ρίμπο και Νέρι είχαν στην κυριολεξία εξαφανίσει τη μπάλα σε μία αντεπίθεση (και τελικά σκόραρε ο Νέρι);

Δε νομίζω να 'χω δεί μεγαλύτερη ποδοσφαιρική πανδαισία;

Επισκέπτης
Δε θυμάμαι, ποιο ήταν το μάτς μές στο "Γ. Καραϊσκάκης" που Ζιοβάννι, Ρίμπο και Νέρι είχαν στην κυριολεξία εξαφανίσει τη μπάλα σε μία αντεπίθεση (και τελικά σκόραρε ο Νέρι);

Δε νομίζω να 'χω δεί μεγαλύτερη ποδοσφαιρική πανδαισία;
5-1 με τους μπουγατσολαλαδες..

Υ.Γ μεχρι τοτε ειχα σαν καλυτερο γκολ το 4ο του μπιλαρχη στο 2-4 με τους λαγους στο οακα..εκτοτε αυτο το γκολ ειναι το καλυτερο που εχω δει στην ζωη μου..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Παλικάρια τώρα ξύπνησα.....μετά απο εξαγωγή κουφαλιασμένου όδοντος.
Λοιπόν για πείτε, παλταδούρα μας βγαίνει ο Μπελουτσίς?
[move] :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:[/move]

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
:think:Δεν ξέρω αν είναι παλτό ή παιχτούρα πάτως είναι πολύ νωρίς για να κριθεί. Εγώ ελπίζω να είναι έτοιμος στα ματς με Τσέλση, εκεί θα δούμε. :)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μάλλον έπρεπε να βάλτο το παλταδούρα εντός εισαγωγικών  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ρε παιδια ασχετο...
αυτο το εχετε δει?????
απιστευτο....μην το χασετε ΔΕΙΤΕ ΤΟ μεχρι τελους.....

θα πεθανωωωωωωωωωωωωωωωωωω
[youtube=425,350]U0jyTmdgqaM[/youtube]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom