Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μια χαρα φυσιολογικα ειναι τα αποτελεσματα...και οι γκελες στο προγραμμα ειναι...μην κανετε σεναρια με το παραμικρο :tickedoff:!
δηλαδή μου λες οτι στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλα ειναι κρυστάλλινα; :grin: γιατι ολα αυτα που ζήσαμε το καλοκαίρι με διάλογους στημένα παιχνίδια μάλλον πρέπει να ειναι εικονική πραγματικότητα.και όχι μόνο στην Ελλάδα φυσικά ;)

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
δηλαδή μου λες οτι στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλα ειναι κρυστάλλινα; :grin: γιατι ολα αυτα που ζήσαμε το καλοκαίρι με διάλογους στημένα παιχνίδια μάλλον πρέπει να ειναι εικονική πραγματικότητα.και όχι μόνο στην Ελλάδα φυσικά ;)
φίλε ο Ολυμπιακός στήνει ματς μόνο για να κερδίζει, ποτέ για να χάνει, οπότε φυσιολογικό το αποτέλεσμα

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Πλακα πλακα η Δοξα ξερετε ποσα κερδη εχει φερει στον οπαπ μεσα σε μια εβδομαδα?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
φίλε ο Ολυμπιακός στήνει ματς μόνο για να κερδίζει, ποτέ για να χάνει, οπότε φυσιολογικό το αποτέλεσμα

ακριβώς!και φυσικά όχι για το στοίχημα αλλά είτε για να πάρει το πρωτάθλημα είτε για να ευνοήσει κάποιον που έχει ανάγκη βαθμούς όταν δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον ώστε να υπάρχουν "δανεικά". Καλά το τελευταίο βέβαια συμβαίνει σχεδόν με όλες τις ομάδες.

Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Εμένα μου θυμίζει το αποτέλεσμα με τον Πανσσεραϊκο τότε που χάσαμε μέσα στις Σέρρες για το κύπελο και το στοίχημα ήταν 1:36 ! Για ήττα του Ολυμπιακού.  Δηλαδή που ήτανε σήμερα ο Παντελιτς ο γκολτζής, ο αδικημένος απο τον Βαλβέρδε ;

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πάντως στον φετινό ολυμπιακό συμβαίνουν περίεργα πράγματα..α) δεν μπορεί ο μανιάτης να είναι πολύ καλύτερος του μακούν και στην αμυντική λειτουργία και στην επιθετική λειτουργία...δεν μπορώ να βλέπω τον αραπάκο να μου κάνει πάσα δίπλα και να κοστίζει 2 μμύρια π.χ. και ο μανιάτης να παίρνει 200000. β) δεν μπορώ να βλέπω αυτόν τον μόνχε...μιλάμε το παιδί είναι ανεκδιήγητο!σχεδόν όποτε έχει παίξει είναι αρνητικός επιθετικά στάνταρ και αμυντικά μετριοκαλός...γ)αμ αυτός ο μαρκάνο?τί έπαθε με τις σέντρες?αυτός έβγαζε καλές σέντρες μέχρι πρότινος..σήμερα ήταν τραγικές οι σέντρες του όπως και του γέστε τραγικά τα χτυπήματά του!τελικά κακώς βγήκε ο φουστέρ ο οποίος σουτάρει κιόλας.Εν πάσει περιπτώσει στα 2 τελευταία μάτς η ομάδα δεν πατάει πολύ καλα,κάνει βεβιασμένες ενέργειες και γενικά είναι πολύ μέτριος επιθετικά σε σχέση με τον ολυμπιακό του τσάμπινος λήγκ.Βέβαια εμένα με νοιάζει να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα αγωνιστικά την περίοδο από μέσα φλεβάρη μέχρι τέλος της περιόδου όπου εκεί θα κριθούν τα πάντα σε ευρώπη και ελλάδα. Μπράβο πάντως στην δόξα που έπαιξε παθιασμένα και στα ίσα.Ιδιαίτερη μνεία χρήζει στους σοιλέδη και κατσικογιάννη που είναι και "παιδιά" των ακαδημιών μας.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ο μιραλας τι έχει πάθει εφέτος και χάνει τα τετ α τετ σε ελλάδα και ευρώπη; λέτε να παίζει στο στοίχημα κόντρα τον ολυμπιακό;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εντωμεταξύ, στο 93' ο αμυντικός της εσπανιόλ έδιωξε την μπάλα 1 μέτρο από τη γραμμή με τα 2 χέρια κι ο ρέφερι το έπνιξε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
στην ισπανία έχει χειρότερες παράγκες  :2funny: :2funny: :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εντωμεταξύ, στο 93' ο αμυντικός της εσπανιόλ έδιωξε την μπάλα 1 μέτρο από τη γραμμή με τα 2 χέρια κι ο ρέφερι το έπνιξε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
στην ισπανία έχει χειρότερες παράγκες  :2funny: :2funny: :2funny:

παντού έχει παράγκες,απλά εκεί βλέπεις και τόπι , εδώ βλέπεις τον γεωργέα και τον βύντρα να κουτουλάνε!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
παντού έχει παράγκες,απλά εκεί βλέπεις και τόπι , εδώ βλέπεις τον γεωργέα και τον βύντρα να κουτουλάνε!

μεγάλε μου, δυστυχώς όχι μεταξύ τους όμως. παίζουν σε αντίθετες πλευρές και δεν θα έχουμε ποτέ τη χαρά να τους δούμε σε μεταξύ τους προσωπικές μονομαχίες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SantaClausGr

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ΓΕΙΑ σου ρε Δ Ο Ξ Α Ρ Α των εκατομμυρίων προβλήματων, δίχως ΕΔΡΑ, δίχως κόσμο, δίχως έμπειρους παίκτες που ΜΠΡΟΣΤΑ σου προσκυνάει η ξεπλυμένη Αθήνα της βρωμιάς!!!
Το ότι θα πέσουμε, το ξέρουμε ΑΛΛΑ θα πέσουμε ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ και κυρίως ΚΑΘΑΡΟΙ!!!!

Καλά κρασά στην μισή Ελλάδα που δηλωνει Γαύρος!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ΓΕΙΑ σου ρε Δ Ο Ξ Α Ρ Α των εκατομμυρίων προβλήματων, δίχως ΕΔΡΑ, δίχως κόσμο, δίχως έμπειρους παίκτες που ΜΠΡΟΣΤΑ σου προσκυνάει η ξεπλυμένη Αθήνα της βρωμιάς!!!

γίγαντα, αν καταφέρετε και ξεπεράσετε τους 10 βαθμούς στο πρωτάθλημα, εγώ προσωπικά θα σου στείλω συγχαρητήριο pm

kavliarisantras

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0

Like

NIKOS1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
98
Πόντοι
1
ο αχιλλέας τι το έπαιξε σήμερα?