Επισκέπτης
δηλαδή μου λες οτι στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλα ειναι κρυστάλλινα;μια χαρα φυσιολογικα ειναι τα αποτελεσματα...και οι γκελες στο προγραμμα ειναι...μην κανετε σεναρια με το παραμικρο!
δηλαδή μου λες οτι στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλα ειναι κρυστάλλινα;μια χαρα φυσιολογικα ειναι τα αποτελεσματα...και οι γκελες στο προγραμμα ειναι...μην κανετε σεναρια με το παραμικρο!
φίλε ο Ολυμπιακός στήνει ματς μόνο για να κερδίζει, ποτέ για να χάνει, οπότε φυσιολογικό το αποτέλεσμαδηλαδή μου λες οτι στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλα ειναι κρυστάλλινα;γιατι ολα αυτα που ζήσαμε το καλοκαίρι με διάλογους στημένα παιχνίδια μάλλον πρέπει να ειναι εικονική πραγματικότητα.και όχι μόνο στην Ελλάδα φυσικά ;)
φίλε ο Ολυμπιακός στήνει ματς μόνο για να κερδίζει, ποτέ για να χάνει, οπότε φυσιολογικό το αποτέλεσμα
Εμένα μου θυμίζει το αποτέλεσμα με τον Πανσσεραϊκο τότε που χάσαμε μέσα στις Σέρρες για το κύπελο και το στοίχημα ήταν 1:36 ! Για ήττα του Ολυμπιακού. Δηλαδή που ήτανε σήμερα ο Παντελιτς ο γκολτζής, ο αδικημένος απο τον Βαλβέρδε ;φίλε ο Ολυμπιακός στήνει ματς μόνο για να κερδίζει, ποτέ για να χάνει, οπότε φυσιολογικό το αποτέλεσμα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με τη Δράμα ρε χρηστίδη;
εντωμεταξύ, στο 93' ο αμυντικός της εσπανιόλ έδιωξε την μπάλα 1 μέτρο από τη γραμμή με τα 2 χέρια κι ο ρέφερι το έπνιξε![]()
![]()
![]()
στην ισπανία έχει χειρότερες παράγκες![]()
![]()
![]()
παντού έχει παράγκες,απλά εκεί βλέπεις και τόπι , εδώ βλέπεις τον γεωργέα και τον βύντρα να κουτουλάνε!
ΓΕΙΑ σου ρε Δ Ο Ξ Α Ρ Α των εκατομμυρίων προβλήματων, δίχως ΕΔΡΑ, δίχως κόσμο, δίχως έμπειρους παίκτες που ΜΠΡΟΣΤΑ σου προσκυνάει η ξεπλυμένη Αθήνα της βρωμιάς!!!
Το ότι θα πέσουμε, το ξέρουμε ΑΛΛΑ θα πέσουμε ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ και κυρίως ΚΑΘΑΡΟΙ!!!!
Καλά κρασά στην μισή Ελλάδα που δηλωνει Γαύρος!
ΓΕΙΑ σου ρε Δ Ο Ξ Α Ρ Α των εκατομμυρίων προβλήματων, δίχως ΕΔΡΑ, δίχως κόσμο, δίχως έμπειρους παίκτες που ΜΠΡΟΣΤΑ σου προσκυνάει η ξεπλυμένη Αθήνα της βρωμιάς!!!
Το ότι θα πέσουμε, το ξέρουμε ΑΛΛΑ θα πέσουμε ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ και κυρίως ΚΑΘΑΡΟΙ!!!!
Καλά κρασά στην μισή Ελλάδα που δηλωνει Γαύρος!
εχωηδη πει οτι φετος το πρωτάθλημα θα το παρει η ρεάλ.εσύ γράφε παπάρα μου εδώ, κι η ομαδάρα σου ισοφαρίζεται στο 86' από κάποιον αλβάρο![]()
![]()
![]()
το τσου λου ?εχωηδη πει οτι φετος το πρωτάθλημα θα το παρει η ρεάλ.
η μπάρτσα για να είναι η πρώτη που θα κάνει το ριπίτ.το τσου λου ?![]()
το τσου λου ?![]()