1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
τιλ δεν όμως ντεν μιλάτε.φορ ναου... λογαριασμος γινεται το μαϊο....
μπάι δε γουέι.....
ήρθε στην αθήνα σήμερα ο ατζέντης του ροναλντίνιο.....
τιλ δεν όμως ντεν μιλάτε.φορ ναου... λογαριασμος γινεται το μαϊο....
και ως γνωστον " οτι γυριζει μυριζει"οκ, καληνύχτα. μόνο ο φετφα γύριζε, ο αμυντικός δεν γύριζε
:Sγουέλκαμ του μπουρδέλα τελεία κομ
Το δευτερο γκολ του ΟΦΗ ειναι οφσαιντ, καθαρο.καλωστηνα την περδικα...δεν μου λες κοπελλια μιας και γνωριζεις τα κοζα...δεν υπαρχει πολυ η λιγο ετσι;;;
μας εχεις ζαλισει τα αρχιδια γιατι ειμαστε δευτεροι..σωστα...ειμαστε δευτεροι γιατι ηρθαμε Χ με τον οφη...και σε ρωταω τωρα...το β' τερμα του οφη ειναι καθαρο η οφσαιτ;;ευθεως αν θες και χωρις μα και μου...
εχεις φαει ενα καβλι μεχρι τα μπουνια...εγχειρηση στις αμυγδαλες σου εκανε ο θρυλος σημερα...οκ, καληνύχτα. μόνο ο φετφα γύριζε, ο αμυντικός δεν γύριζε
ξαναλέμε.
δεν υπαρχει οριακο οφσάιντ.
υπάρχει μόνο αμφιβολία του επόπτη που είναι υπέρ του επιτιθεμενου ακόμα και εάν το οφσάιντ είναι.
αμφιβολία είναι η γρήγορη φάση ή η λάθος τοποθέτηση του επόπτη.
τα τελευταια 15 χρονια τετοια εποχη πρωτος εισαι και κανεις γυρους θριαμβου, το καλοκαιρι ΦΤΑΝΕΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑείμαι και πρώτος στο ελληνικό πρωτάθλημα.
αν πηγαινε ετσι, δε θα μιλαγατε σχεδον ποτε... αλλα γλωσσα μεσα τοσα χρονια δεν εχετε βαλει...τιλ δεν όμως ντεν μιλάτε.
μπάι δε γουέι.....
Θα του κανονισει κανενα παρτακι στη Μυκονο?τιλ δεν όμως ντεν μιλάτε.
μπάι δε γουέι.....
γεια σου και σενα....το πεναλτι της αεκ σημερα;;;Το δευτερο γκολ του ΟΦΗ ειναι οφσαιντ, καθαρο.
Γεια σου ρε Χρηστιδη.
τα τελευταια 15 χρονια τετοια εποχη πρωτος εισαι και κανεις γυρους θριαμβου, το καλοκαιρι ΦΤΑΝΕΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑ
Δεν το ειδα ακομη βρε τυπε μου.γεια σου και σενα....το πεναλτι της αεκ σημερα;;;![]()
![]()
![]()
![]()
οφσάιντ είναι όχι οφσάιτ.καλωστηνα την περδικα...δεν μου λες κοπελλια μιας και γνωριζεις τα κοζα...δεν υπαρχει πολυ η λιγο ετσι;;;
μας εχεις ζαλισει τα αρχιδια γιατι ειμαστε δευτεροι..σωστα...ειμαστε δευτεροι γιατι ηρθαμε Χ με τον οφη...και σε ρωταω τωρα...το β' τερμα του οφη ειναι καθαρο η οφσαιτ;;ευθεως αν θες και χωρις μα και μου...
και πρόπερσι πρτώτος ήμανε και η πούτσα έφασε μέχρι τα παπούτσα στο γάβρο που δεν πήγε ούτε ουέφα.τα τελευταια 15 χρονια τετοια εποχη πρωτος εισαι και κανεις γυρους θριαμβου, το καλοκαιρι ΦΤΑΝΕΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑ
οφσάιντ είναι όχι οφσάιτ.
γεια σου ρε μπαμπινιωτη!!!!!οφσάιντ είναι όχι οφσάιτ.
κατι σαν τον πουτανας γιο το βαζελο φετοςκαι πρόπερσι πρτώτος ήμανε και η πούτσα έφασε μέχρι τα παπούτσα στο γάβρο που δεν πήγε ούτε ουέφα.
βγάζει και αγγλικά λεξικά αυτούνος; babiεniotey ένα πράμα;γεια σου ρε μπαμπινιωτη!!!!!
Μα δεν είναι στατική η φάση.