Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
ακου τι θα σου πω εισαι τυχερος που δεν διαβαζει κανενας του ηλεκτρονικου εγκληματος να σε συλλαβει κατευθειαν και να σε στειλει να σπας πετρες στην πεντελη,,,
και μην μπερδευεσαι πανω στη καβλαντα σου...εριξε τρια δεν εφαγε απο την μπολτον  ;) ;) ;)
ε εφαγε 10 ναουμ απο τη ματζεστερ
στ' αρχιδια μου κ ολας, να τσακωθω εγω με σενα για το αν παιξαμε καλα ή οχι?
καλα παιξαμε, με αυτην την αρσεναλ. αλλα παικτες δεν εχουμε.
εκτος αν θεωρεις εσυ αυτα τα σαπακια παικτες
ή εισαι μικρος ή ξεχνας ευκολα.
γιατι εγω απο το 96 θυμαμαι να εχω παικταραδες στην ομαδα μου, παικτες που παιζανε για τη φανελα, ακομα κ αν δεν το ειχανε το τοπι.
οταν εχω τασο παντο και κανει γιο γιο τον ροναλντο τον μικρο πως τον ελεγανε δε θυμαμαι, τωρα ειμαι με τον μαρκανο, δηλαδη ελεος.
μετα απο ζιοβαννι ριβαλντο εγω εχω μοντεστο, μακουν, τζιμπουρ, τοροσιδη δηλαδη χεσε μας που εχω κ ομαδα.
εσυ λες οσα θα πει η εφημεριδα γαυρος για να μη στενοχωρησει τους οπαδους.
εγω μπαλα θελω να βλεπω κ αν δεν αλλαξει κατι θα κερδιζουμε καμια ξανθη και θα χαιρομαστε...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
o γάβρος της βαβέλ έγινε γάβρος της μίζας τώρα  :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ερνεστο Ερνεστο .....

Μαλλον βαρεθηκες στον πειραια....ηθελα να ηξερα τι ονειρο ειδες με τον μαρκανο ...;
να σου πω τι ονειρο ειδες, το ονειρο της μιζας....ρε τσαρλατανε εφαγες τον αβρααμ τον καλυτερο αμυντικο του ολυμπαικου τα τελυταια 3 χρονια, οποιος δεν μιλαει ισπανικα δεν παιζει σε αυτη την ομαδα,ολους τους ελληνες τους εχεις φαει η θελεις να τους φας(φετφατζιδης,μητρογλου....) και βεβαια οι αλλαγες σου ηταν για αλλη μια φορα το κατι αλλο....κριμα για την ομαδα γιατι εκανε πολυ μεγαλη προσπαθεια αλλα επεσε θυμα των συμφεροντων του γραφειου του προπονητη του.....
Αντε καληνυχτα ....
εχει μεγαλη δοση αληθειας αυτο που λες  ;)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%A6%CE%A1%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%91-%CE%92%CE%91%CE%9B%CE%92%CE%95%CE%A1%CE%94%CE%95-2.jpg

τυπε μου!!! :rockon: :rockon: :rockon:

vasoly7

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
αιντε να ηταν σημερα ο πρεσβης και να εκανε 5 παραπανω τελικες με την Αρσεναλ και να εχανε ετσι...

Τι θα γραφανε αυριο οι Σωτηρακοπουλοι, Γκοτζοι, Μενιοι για τον 'Ευρωπαιο'  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
απλα ετσι για την ενημερωση η ολυμπικ φιλοδωρησε με 3 τεμαχια την πρωταθλητρια γερμανιας ;)

Πρωταθλήματα σαν αυτά της Αγγλίας της Γαλλίας και της Γερμανίας είναι πολύ προηγμένα. Εμείς είμαστε οι παρίες.
Το να πας στο Έμιρειτς για να κλείσεις το σπίτι της Άρσεναλ, δεν είναι εύκολο για ελληνική ομάδα.
Το 2-1 δεν είναι κακό σκορ, ειδικά όταν στο β' ημίχρονο την έπαιξες στα ίσια. (στην αρχή ήπιαμε θάλασσα)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
γιατι εγω απο το 96 θυμαμαι να εχω παικταραδες στην ομαδα μου, παικτες που παιζανε για τη φανελα, ακομα κ αν δεν το ειχανε το τοπι.
οταν εχω τασο παντο και κανει γιο γιο τον ροναλντο τον μικρο πως τον ελεγανε δε θυμαμαι, τωρα ειμαι με τον μαρκανο, δηλαδη ελεος.
μετα απο ζιοβαννι ριβαλντο εγω εχω μοντεστο, μακουν, τζιμπουρ, τοροσιδη δηλαδη χεσε μας που εχω κ ομαδα.
εσυ λες οσα θα πει η εφημεριδα γαυρος για να μη στενοχωρησει τους οπαδους.
εγω μπαλα θελω να βλεπω κ αν δεν αλλαξει κατι θα κερδιζουμε καμια ξανθη και θα χαιρομαστε...

Η ομάδα του 96 είχε ψυχή αλλά δεν είχε μυαλό. Αν είχαμε ξεκινήσει με 2-0 στο 20', θα είχαμε φάει πεντάρα.

Επισκέπτης
Πρωταθλήματα σαν αυτά της Αγγλίας της Γαλλίας και της Γερμανίας είναι πολύ προηγμένα. Εμείς είμαστε οι παρίες.
Το να πας στο Έμιρειτς για να κλείσεις το σπίτι της Άρσεναλ, δεν είναι εύκολο για ελληνική ομάδα.
Το 2-1 δεν είναι κακό σκορ, ειδικά όταν στο β' ημίχρονο την έπαιξες στα ίσια. (στην αρχή ήπιαμε θάλασσα)
κανεις δεν διαφωνει.σαφως και αυτα τα πρληματα δεν μπορεις ουτε κατα διανοια να συγρινεις με το ελληνικο.για μενα αυτη την αρσεναλ που ειδα σημερα ηταν ΙΣΤΟΡΙΚΗ ευκαιρεια που δεν μπορεσες να παρεις εστω και την ισοπαλια.δεν μπορω να δεχτω να παιζεις με μια ομαδα με αμουστακα παιδακια χωρις να παρεις κατι.αν μιλοαγαμε για την αρσεναλ πριν 2-3 χρονια με τετοια εμφανιση θα μιλαγαμε τελειως διαφορετικα.αλλα πες μου αν δεν κανεις σημερα την υπερβαση ποτε θα την κανεις;

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
αιντε να ηταν σημερα ο πρεσβης και να εκανε 5 παραπανω τελικες με την Αρσεναλ και να εχανε ετσι...

Τι θα γραφανε αυριο οι Σωτηρακοπουλοι, Γκοτζοι, Μενιοι για τον 'Ευρωπαιο'  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θα διαβασεις τα ιδια αυριο πρωι απο τις φυλλαδες για τα προβατα

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
κρίμα για την ομάδα του Ελληνικού Δημοσίου,άξιζε-όπως και τα τελευταία 15 χρόνια-κάτι παραπάνω..... :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πέρσι αγορίνα, έβαλες την κελεμπία σου και ήρθες;
Μην φοβάσαι, στο τηγάνι θα σε κεράσουμε ένα μπαστούνι παστουρμά να (με το συμπάθιο).
ΑΣΕ ΡΕ ΠΡΌΒΑΤΟ
κάποτε έπαιζες με ζάχοβιτς, ζιο, τζόλε, γιαννακό, καρεμπέ τη ρεάλ του ρεδόνδο, κασίγιας, μακμάναμαν ραούλ κάρλος και έριχνες 3 μπαλλάκια γυρίζοντας ματς.

τώρα έχεις καλύτερο παίχτη με τα δεύτερη της αρσεναλ τον τριανταφευγάρη ......

συνέχισε να μας διασκεδάζεις.
αααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
κανεις δεν διαφωνει.σαφως και αυτα τα πρληματα δεν μπορεις ουτε κατα διανοια να συγρινεις με το ελληνικο.για μενα αυτη την αρσεναλ που ειδα σημερα ηταν ΙΣΤΟΡΙΚΗ ευκαιρεια που δεν μπορεσες να παρεις εστω και την ισοπαλια.δεν μπορω να δεχτω να παιζεις με μια ομαδα με αμουστακα παιδακια χωρις να παρεις κατι.αν μιλοαγαμε για την αρσεναλ πριν 2-3 χρονια με τετοια εμφανιση θα μιλαγαμε τελειως διαφορετικα.αλλα πες μου αν δεν κανεις σημερα την υπερβαση ποτε θα την κανεις;

Η Άρσεναλ μπορεί να μην είναι σε φόρμα, αλλά στο ΤσουΛου είναι αήτητη και έχει πάιξει με Ουντινέζε, Ντόρτμουντ.
Όσο για την ευκαιρία, έχει ο Θεός. Και του χρόνου εκεί θα είμαστε.

ΠΣ. Βγήκαν βλέπω τα σαλιγκάρια μετά την βροχή.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.803
Πόντοι
46.232

οπως τα λες ειναι......αχ αν δεν καναμε τοσο κακο ξεκινημα ειχαμε τυχη
για να κανω κ λιγο τον προπονητη ,ειναι δυνατον να ειναι παγκο ο αβρααμ
εβγαλε τον μιραλας(ατομιστης)αλλα ο τζεμπουρ ηταν σε ποιο κακη κατασταση
ο προπονητης τον τερματοφυλακων μηπως πρεπει να μαθει τα βασικα στον
κοσταντζο δηλαδη πως κλεινουν την κλειστη γωνια......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom