Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Podo απ οτι φαίνεται ξέρεις να διαβάζεις, σύγκρινε λοιπόν τα αρθρα, κ βγάλε συμπέρασμα, τα ίδια σαιτ είδα, όμως εγραψα κ για τον τρόπο γραφής στο δικό μου ποστ.
Ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω...όλα μιλούν για 8.000....που διαφωνούμε δεν έχω καταλάβει....τεςπα....σας αφήνω...πάω βόλτα μέχρι να έρθει η μεγάλη ώρα....21:45.......
Διπλό Στην Ιταλία....Θρύλε ολέ-ολέ.....

Alitarxis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Παντως απ' οτι φαίνεται οι περισσότεροι λέτε για over

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Αδερφια ζειτε εσεις μας οδηγειτε!!!
8-2-1981

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Άκου νέος, δεν σε είπα ουτε καραγκιοζάκι, ούτε μλκίες αυτά που γράφετε (κάτι που θα μπορούσα να το κάνω άνετα).
Νεος?
Μαλλον στο "τι σειρα ειμαστε" θα ηθελες να γραψεις.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
το σκορ είναι κατι πολυ δυσκολο να προβλεψεις σε ενα ματς,εχω την αισθηση οτι ολα θα εξαρτηθουν απο το αν θα πιαστει κοροιδο ο προπονητης της λατσιο...και για να εξηγουμαι...αν ανοιχτει απο την αρχη για να πιεσει για ενα γρηγορο γκολ και οι μεσαιοι του ολυμπιακου προωθουν την μπαλλα με ευστοχια και ταχυτητα στους γκαλετι,λουα λουα,τζολε πιστευω οτι ο ολυμπιακος θα κανει πολλες φασεις για γκολ που ομως δεν ξερουμε αν καποια απο αυτες ευοδωθει σε τερμα.Το χειροτερο σεναριο για τον ολυμπιακο ειναι να φαει πρωτος γκολ(μια φορα ειναι του αη γιαννη!).Αν γινει αυτο τοτε πολυ δυσκολα κατ'εμε θα αποφυγει την ηττα,αν ομως βαλει πρωτος γκολ τοτε θα ειναι η μεγαλυτερη μαλακια να μην κερδισει γιατι μπροστα μπορει να κανει γκολ ιδιως σε αντεπιθεσεις....ιδωμεν!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
npap μην χανεις την ψυχραιμια σου και παρτους στο χαβαλε. ;)
Και βγαλε αυτο το κατσαριδακι γιατι κοντεψα να σπασω την οθονη με την εφημεριδα. :cheesy:

hantok

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ελα να σπανε τα ρεκορ λατσιο-πουτανες τισ ευροπις 9-0

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
σαν έλληνας θέλω να κερδίσει ο γαύρος...αλλά θα μας σπάσουν τ ......μετά..εδώ μια νίκη έχουν στην ευρώπη και θέλουν το τσάμπιονς λίγκ..που να κάνουν και δεύτερη....κύπελλο πλανητών θα θέλουν.... :2funny:...άσε που ο podo θα δίνει παντού το τηλ της μαρίνας..... :grin:....κατόπιν αυτών δεν ξέρω τι να πω.....άντε γαυράκια χαλάλι σας φέρτε Χ να έχετε ελπίδες.....

Επισκέπτης
talos ποτε θα μαθετε να κολυμπατε ρε???4-0 & δεν εχετε κανει ουτε ενα σουτ προς την εστια μας..παλι πουτσα σημερα..στα ποσα θελετε να σταματησουμε???

[move]αντε γεια & τα μπρατσακια δωρο απο την 7[/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom