Επισκέπτης
9-2 ορειβατες..
ναι φιλε μαζεψου,αφου το λεει ο νουμερο ενα γαμιας και αργοσχολοσ του σαιτ που απο το πρωι μεχρι το βραδυ το μονο που κανει ειναι να ποσταρει,μαζεψου,και φυσικα να μην ασχολεισε με της πουτανες της ευρωπης γιατι θιγεις τουσ αρουραιους του σαιτμαζεψου ρε & μιλα καλυτερα & με τα δικα σου παπαρια(που δεν εχεις)..
εσενα τι σε τσουζει???ποσο σουρωτηρι στον εχω κανει???ναι φιλε μαζεψου,αφου το λεει ο νουμερο ενα γαμιας και αργοσχολοσ του σαιτ που απο το πρωι μεχρι το βραδυ το μονο που κανει ειναι να ποσταρει,μαζεψου,και φυσικα να μην ασχολεισε με της πουτανες της ευρωπης γιατι θιγεις τουσ αρουραιους του σαιτ
oxi ρε φιλε δεν με νοιαζει που εισαι κομπλεξικος και βλακας και το μονο που ξερεισ να κανεισ ειναι να πουλασ μαγκια κλανια και οπαδιληκι εσυ και ο φιλος σου ο ποδολουτρος,νομιζεις οτι το σαιτ ειναι τσιφλικι σου επειδη απο το πρωι μεχρι το βραδυ ποσταρεις αδιακοπα ειτε στα θρεντ της ολυμπιακαρας σου ειτε βαζεις τις ιδιες και τις ιδιες φωτογραφιες,φτηνο οπαδισμο πουλας εσυ κυριως και μετα οταν ακουσετε δικαιολογημενα κανενα μπινελικι το γυρνατε στο χιουμορ και στο χαΒΑΛΕ ΚΑΙ οτι οι αλλοι δηθεν τα παιρνουνε σοβαρα,μπραβο μαλακα λοιπον και δεν με νοιαζει που εισαι γαυρος φυσικα αυτο ειναι το τελευταιο,με τσουζει λοιπον που πουλας "παλιοσυνες" και πνευμα σε ενα σαιτ που αναφερετε στις πουτανες.μπραβο λοιπον αρχιμαλακα συνεχισε την καλη δουλεια και ισως καποτε αλλαξεις τον κοσμο,αλλα δεν φταις εσυ οι δηθεν "μοντς" φταινε που δεν εχουνε καταλαβει τον φτηνο τροπο σκεψης σου και φτηνη μαγκια που πουλας.και οσον αφορα του σουρωτηρι τα αρχιδια μου κλανεις και εσυ αλλα και οποιοσδηποτε με τον δικο σου τροπο σκεψης σκατοφλωρεεσενα τι σε τσουζει???ποσο σουρωτηρι στον εχω κανει???