Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.785
Πόντοι
22.915
Δυσκολα θα νικησει.
Πιο πιθανο θεωρω το 2-2

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
μαζεψου ρε & μιλα καλυτερα & με τα δικα σου παπαρια(που δεν εχεις)..
ναι φιλε μαζεψου,αφου το λεει ο νουμερο ενα γαμιας και αργοσχολοσ του σαιτ που απο το πρωι μεχρι το βραδυ το μονο που κανει ειναι να ποσταρει,μαζεψου,και φυσικα να μην  ασχολεισε με της πουτανες της ευρωπης γιατι θιγεις τουσ αρουραιους του σαιτ

Επισκέπτης
ναι φιλε μαζεψου,αφου το λεει ο νουμερο ενα γαμιας και αργοσχολοσ του σαιτ που απο το πρωι μεχρι το βραδυ το μονο που κανει ειναι να ποσταρει,μαζεψου,και φυσικα να μην  ασχολεισε με της πουτανες της ευρωπης γιατι θιγεις τουσ αρουραιους του σαιτ
εσενα τι σε τσουζει???ποσο σουρωτηρι στον εχω κανει???

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
ως κλασικός μαυρόγατος το φοβάμαι σήμερα το παιχνιδάκι.
όποτε ακούω ραντεβού με ιστορία και άλλα τέτοια...
τώρα θα μου πεις περίμενα το διπλό στην βρέμη?
λείπει και ο παπαγιώργης να μας ευλογήσει γμτ

CONSTANTLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
εσενα τι σε τσουζει???ποσο σουρωτηρι στον εχω κανει???
oxi ρε φιλε δεν με νοιαζει που εισαι κομπλεξικος και βλακας και το μονο που ξερεισ να κανεισ ειναι να πουλασ μαγκια κλανια και οπαδιληκι εσυ και ο φιλος σου ο ποδολουτρος,νομιζεις οτι το σαιτ ειναι τσιφλικι σου επειδη απο το πρωι μεχρι το βραδυ ποσταρεις αδιακοπα ειτε στα θρεντ της ολυμπιακαρας σου ειτε βαζεις τις ιδιες και τις ιδιες φωτογραφιες,φτηνο οπαδισμο πουλας εσυ κυριως και μετα οταν ακουσετε δικαιολογημενα κανενα μπινελικι το γυρνατε στο χιουμορ και στο χαΒΑΛΕ ΚΑΙ οτι οι αλλοι δηθεν τα παιρνουνε σοβαρα,μπραβο μαλακα λοιπον και δεν με νοιαζει που εισαι γαυρος φυσικα αυτο ειναι το τελευταιο,με τσουζει λοιπον που πουλας "παλιοσυνες" και πνευμα σε ενα σαιτ που αναφερετε στις πουτανες.μπραβο λοιπον αρχιμαλακα συνεχισε την καλη δουλεια και ισως καποτε αλλαξεις τον κοσμο,αλλα δεν φταις εσυ οι δηθεν "μοντς" φταινε που δεν εχουνε καταλαβει τον φτηνο τροπο σκεψης σου και φτηνη μαγκια που πουλας.και οσον αφορα του σουρωτηρι τα αρχιδια μου κλανεις και εσυ αλλα και οποιοσδηποτε με τον δικο σου τροπο σκεψης σκατοφλωρε

Επισκέπτης
ηρεμήστε ρε παλικάρια τι πάθατε? σήμερα στο πλευρό του ολυμπιακού. για την Ελλάδα και της πουτάνες της Ρωσίδες ρε γαμώτο.

BoobLover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
1.943
Πόντοι
201
Θα πέσει πολύ μα πολύυυυυυυυ ξύλο.....
Αλλά .... το Χ τουλάχιστον θα το πάρουμε...
Πάντως εγώ θα έλεγα .... 0-2 !!!!!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
γκολάρα βάλαμε!!και ειμαστε ομαδα με το μισο μπατζετ απο οτι ο θρήνος..
Ετσι μαγκες,..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ρε λαπλας ξερεις ποσο σε συμπαθω...αλλα τωρα χεσε με με τους μαλακες...αν ειναι δυνατον...καραφλας μας γαμησε στη μαδριτη καραφλες και σημερα...να πα να γαμηθουν...ας παιζουν με οποιους θελουν....1-1 μουνιαααααααααααααααααααααααααα

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ζακεστιδης,παπουτσελης,κασναφερης(με διαφορα), μπριακος κτλ κτλ

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ετσι γαμαει ο πειραιαςςςςςςςςςς ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
πουστηδες ιταλοι...ο γαυρος γαμαει με την αξια του ερεεεεεεεεεεεεεεεε

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και συ γαυρος τεκνο μου ψαχνω

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ναι φιλε μου......γαυρος αλλα λογικος....οποτε ειναι υπερ μας τα σφηριγματα το παραδεχομαι...αλλα και κατα μας δεν μπορω να το κλεισω... ;)

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Καλά αυτόν τον επόπτη που δεν είδε την μπάλα να βγαίνει εκτός 1 μέτρο περίπου, τι πρέπει να του κάνουν?????

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
να τον βλεπει τον Γκαλλετι ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ,που προτιμησε τον Βίκτορ το σαπάκι αντι του Γκαλλέτι..
ψαχνω φίλε εχεις δίκιο,αλλα με ιταλους παιζεις..η διατησία παντα ειναι δική τους..αν κ ειναι ΣΑΠΑΚΙ-ΟΜΑΔΑ η Λάτσιο,δεν τους βλέπεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom