Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
Σορρυ κιολας αλλα να ποσταρεις ανωνυμους τυπους χωρις τη συγκαταβαση τους ειναι μηπως θεματακι; Τι νοημα εχει να κρυβεις τους 5-6 που απλως βρισκονται στο πλανο πισω του;

όχι φίλε. δεν είναι θεματάκι αλλά θεματάρα! η φωτό στο μπαλκόνι είναι 'από θύρα 7 καλλίπολης' στην μαρίας χατζηκυριακείου. είμαι σίγουρος ότι δεν θα ενθουσιαστεί ο εικονιζόμενος - γνωστός σε όλους μας - στον πειραιά, όταν το πάρει πρέφα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εκτός από ψηφοφόρος μου, βλέπω ότι διαβάζεις ανελλειπώς και το blog μου. :thumbsup:
Ξέχασες να βάλεις αυτά όμως:

pao_sakis.jpg

kostetsos_vazelos.jpg
για τον κωστετσο συμφωνω απολυτα,για τον Ρουβα οχι,επειδη τον ειχα γνωρισει στην κερκυρα πιτσιρικα,δεν αφηνε μουνι αγαμητο.δεν ειναι πουστης.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Έτσι, να τους τσούξει στην τσέπη όλους αυτούς που κόπτονται για το καλό του αθλητισμού.
(όποτε υπάρχει θέμα με το γαύρο βέβαια) Όταν μειωθούν αρκετά οι επισκέψεις άρα και τα έσοδα, θα βάλουν μυαλό.

Εγώ έσβησα και τα bookmarks του sport24 και του Contra. Αν θελήσω την άποψη των αντιολυμπιακών,
θα μπω σε δηλωμένο οπαδικό τους site, για να ξέρω τι διαβάζω.
συνεχιζετε κακως αυτην την νοοτροπια,και για αυτο γινεται οτι γινεται.εχετε βγαλει αντιολυμπιακα ολα τα μμε,κατσε και σκεψου λιγο ρε συ,ειναι δυνατον να ειναι ολα ετσι;γιατι,για ποιο λογο;εχεις σκεφτει οτι μπορει να εχουν δικιο καποια απο αυτα;

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Οντως ο Ρουβας ειναι μεγαλος γαμιας, το ξερω απο φιλους κερκυραιους. Ξεφυγαμε απ τα αθλητικα, πως εγινε αυτο;  :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Οντως ο Ρουβας ειναι μεγαλος γαμιας, το ξερω απο φιλους κερκυραιους. Ξεφυγαμε απ τα αθλητικα, πως εγινε αυτο;  :2funny: :2funny:
καλο ειναι να ξεφυγουμε λιγο φιλε,στο διπλα θρεντ εχουνε αρχισει τις γαμωμανες,και το εχουν μαλακισει.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
καλο ειναι να ξεφυγουμε λιγο φιλε,στο διπλα θρεντ εχουνε αρχισει τις γαμωμανες,και το εχουν μαλακισει.
να ήταν μόνο στο δίπλα που το έχουν μαλακίσει θα ήταν ωραία. :rolleyes:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
συνεχιζετε κακως αυτην την νοοτροπια,και για αυτο γινεται οτι γινεται.εχετε βγαλει αντιολυμπιακα ολα τα μμε,κατσε και σκεψου λιγο ρε συ,ειναι δυνατον να ειναι ολα ετσι;γιατι,για ποιο λογο;εχεις σκεφτει οτι μπορει να εχουν δικιο καποια απο αυτα;
Επειδή δεν δηλώνουν ευθέως τι ομάδα υποστηρίζουν, δεν ξέρω τι διαβάζω.
Οπότε σταμάτησα από χθες να τα διαβάζω.
Αν θέλω να διαβάσω κάτι πέρα από τα site του Ολυμπιακού, μπορώ να διαβάσω το αεκ365 ή κάποιο άλλο δηλωμένο οπαδικό.

Δε μπορεί να ανακάλυψαν το Σάββατο την Αμερική και να απαιτούν μηδενισμό(δλδ από +10 να γίνει +1), υποβιβασμό του γαύρου
απαγόρευση ενασχόλησης του Μαριδάκη (αυτό δεν είναι τόσο πρόβλημα, θα διορίσει κάποιον, ξέρετε από διορισμένους εσείς).
Το ντου στο ΟΑΚΑ και του καπετάνιου στα δημοσιογραφικά δεν το μετέδιδαν σαν τις αναταραχές της Αιγύπτου, όπως κάνουν τώρα.
Για την αλητεία του Γκοβού έγραψε κανένα;

Βλέπω λύσσα που όμοια της δεν είχαμε ξαναδεί, γι'αυτό και θα λέω σε όποιον γαύρο ξέρω να σταματήσει να μπαίνει σε δήθεν αντικειμενικά σάιτ. Πρέπει να πέσουν κατακόρυφα οι επισκέψεις(άρα και οι διαφημίσεις), ώστε τους πονέσουμε στην τσέπη μπας και βάλουν μυαλό.

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Τα επεισόδια ευρείας κλίμακας και η συμπεριφορά (και αποβολή) του Τάσου Μητρόπουλου θα συζητηθούν σήμερα το μεσημέρι (12:00) στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας.

Αντίθετα δεν θα εξεταστούν οι αντίστοιχες των Βαγγέλη Μαρινάκη (για δυσφήμηση του αθλήματος) και ΠΑΕ Ολυμπιακός (ως συνυπεύθυνη για τη συμπεριφορά του μεγαλομετόχου του συλλόγου), καθώς οι παραπομπές έχουν γίνει από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και όχι της Λίγκας.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ωστόσο, δεν έχει κληθεί ακόμα σε απολογία παρά την έγκαιρη πειθαρχική του δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Αυτό αναμένεται να γίνει, εκτός σοβαρού απρόοπτου, τη προσεχή εβδομάδα…

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Θέλει «να την κάνει» ο «Τόρο»!

Όπως αποκαλύπτει το gazzetta.gr, ο Βασίλης Τοροσίδης, ανάστατος από όσα συνέβησαν μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, θεωρεί πως δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο στο ελληνικό πρωτάθλημα και σκέφτεται να φύγει για το εξωτερικό!

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Θέλει «να την κάνει» ο «Τόρο»!

Όπως αποκαλύπτει το gazzetta.gr, ο Βασίλης Τοροσίδης, ανάστατος από όσα συνέβησαν μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, θεωρεί πως δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο στο ελληνικό πρωτάθλημα και σκέφτεται να φύγει για το εξωτερικό!

Άλλος ένας που βρήκε δικαιολογία να πιέσει, επειδή δεν έχει βρεθεί ομάδα να καλύψει τη ρήτρα του.
Το ξέρουμε ρε Μπίλαρε ότι είσαι για μεγαλύτερα πράγματα, αλλά δε σε αφήνουν οι τραυματισμοί σου...
Αλλιώς θα είχε σπάσει για πλάκα η ρήτρα των 7εκ από Αγγλία ή Ιταλία.

Όντως χαραμίζεται στην Ελλάδα, αλλά να φέρει καλή πρόταση 5+, δε θα μας τον φάνε (και αυτόν) για 1 κομμάτι ψωμί.

docrx8

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
22
Like
479
Πόντοι
291
όχι φίλε. δεν είναι θεματάκι αλλά θεματάρα! η φωτό στο μπαλκόνι είναι 'από θύρα 7 καλλίπολης' στην μαρίας χατζηκυριακείου. είμαι σίγουρος ότι δεν θα ενθουσιαστεί ο εικονιζόμενος - γνωστός σε όλους μας - στον πειραιά, όταν το πάρει πρέφα.
και εχει το ψευδωνυμο ¨κ......................ς¨ ;) αρε τι μου θυμιζετε παλιες καλες εποχες  :grin: αλλα οπως το συνεχιζουν οι οειβατες..μου φαινεται οτι θα ξανακατεβουμε στον αγωνα...εκει που ειχαμε τοσα χρονια ηρμησει  :headbang:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Στο τελος θα χει πλακα να φαμε 5-6 αγωνιστικες αποκλεισμο εδρας, -4 βαθμους και μηδενισμο και να ριξουν 6 μηνες αποκλεισμο σε Λετο, Καντε, Γκοβου, Σισσε. Θα ειναι ευχαριστημενοι οι της υπερασπιστικης γραμμης του Ολυμπιακου μετα;  :2funny: :2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Στο τελος θα χει πλακα να φαμε 5-6 αγωνιστικες αποκλεισμο εδρας, -4 βαθμους και μηδενισμο και να ριξουν 6 μηνες αποκλεισμο σε Λετο, Καντε, Γκοβου, Σισσε. Θα ειναι ευχαριστημενοι οι της υπερασπιστικης γραμμης του Ολυμπιακου μετα;  :2funny: :2funny:
ο σισε θα επρεπε ηδη να εχει κληθει απο τον εισαγγελεα για τις δηλωσεις που συνεχιζει και κανει για το ντερμπι, αν ηταν τοσο μαγκας οσο λεει στο παιγχνιδι του πρωτου γυρου γιατι δεν βγηκε να κανει δηλωσεις για την διαιτησια και να πει.. ναι ρε δεν ηταν πεναλτι.. αλλα στην ελλαδα ειναι οτι θελει λεει, αλλου θα τον ειχαν παει πακετο

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Kριμα παντως που αυτη η φαρσοκωμωδια δεν εγινε κανα 2 μηνες νωριτερα, δεν προλαβαινουν να κυκλοφορησουν για τις αποκριες οι νεοι υπερηρωες της Μarvel Υπερ-Καντου, Σουπερ-Γκοβου και HyperTzorva που τα εβαλαν με 150+βαλε οπαδους του Ολυμπιακου και τους νικησαν!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλώστη τη νουδούλα.
[size=18pt]
Ζητά αθώωση ο Ολυμπιακός[/size]
Contra.gr

[size=18pt]Μεμονωμένο περιστατικό [/size] :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: και όχι ευρείας κλίμακας επεισόδια χαρακτήρισε τα έκτροπα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, κατά την απολογία της στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League.

Oι "ερυθρόλευκοι" ζήτησαν να μην τιμωρηθεί η έδρα τους, καθώς στάθηκαν σε συγκεκριμένα δεδικασμένα για τα οποία επιβλήθηκε μία αγωνιστική τιμωρίας της έδρας και τα οποία αφορούσαν πολύ μεγαλύτερης έκτασης επεισόδια (όπως υποστήριξαν οι Πειραιώτες).

Κατά τη διάρκεια της απολογίας, προβλήθηκαν μεταξύ άλλων βίντεο που δείχνουν ότι άνθρωποι των γηπεδούχων προστατεύουν τους Τζιμπρίλ Σισέ και Αλέξη Τζόρβα, κατά την αποχώρησή τους από τον αγωνιστικό χώρο.

Επίσης, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης, κατέθεσε ως μάρτυρας για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα μετά τη λήξη του ντέρμπι.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Βλέπω λύσσα που όμοια της δεν είχαμε ξαναδεί, γι'αυτό και θα λέω σε όποιον γαύρο ξέρω να σταματήσει να μπαίνει σε δήθεν αντικειμενικά σάιτ. Πρέπει να πέσουν κατακόρυφα οι επισκέψεις(άρα και οι διαφημίσεις), ώστε τους πονέσουμε στην τσέπη μπας και βάλουν μυαλό.

+ 1 Νομίζω ότι πλέον έχουν πέσει οι μάσκες της "αντικειμενικότητας".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom