Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
φιλαρακι συμφωνω οτι καπου θα εκτονωθει αυτη η κατασταση(Μπασκετ,Βολλευ,Χαντμπολ,Ποδηλασια......).Λογικο καθοτι ο προεδρος της Superleague o Κος ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ το Σεπτεβρη εβγαζε λογους για ενα καλυτερο ποδοσφαιρο κ κλαιγοταν μετα τη πουτσα με τον Ηρακλη οτι θελουμε 50-50 και να κοιταξουμε μπροστα,και το Σαββατο απεδειξε τι υποκριτης και επικυνδυνος ειναι.
επιδη μας τα εκανες αεροστατο, ο γιαννακοπουλος κατηγορησε το πατερα για αδιαφανεις διαδικασιες στο περισυνο πρωταθλημα με αποτελεσμα να μην ξερουν οι μετοχοι τι εγιναν 20.000.000 ερω, ο πατερας απαντησε οτι πηρατε νταμλ, εσενα ποια ειναι η γνωμη σου

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
φιλαρακι δεν υπαρχουν βαζελοι και γυαροι και χανουμια

σε τετοιες περιπτωσεις υπαρχουν οι μαλακες και οι σωστοι
αντε να το εξηγησεις στον μαλακα που διαβαζει πρασινη και γαυρο..

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
ωραια; αυτα που μου λες φιλε αλλα εγω σου τις ελυσα τις αποριες και δεν εχεις παραποπονο
γιατι ακουσες και την αληθεια αλλα και αυτο που ηθελς να ακουσεις

εσυ ομως δεν μου απαντησες.
αν χτυπα ξυλο γινει κατι παρομοιο με πρωταγωνιστες τους δικους σου οπαδους θα εχεις τα αρχιδια οπως εχω εγω τωρα να πεις οτι πρεπει να σας γαμησουν στη τιμωρια?
ναι ρε μεγαλε οταν κανεις κατι  τιμωρεισαι δε λεω.το θεμα ειναι οτι με ενα χρηματικο προστιμο και με 2 αγωνες κεκλεισμενων ειμαστε οκ?αυτο θες να πεις?

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Πολυ θετικο δειγμα υγειας οτι συζηταμε σοβαρα οτι ΘΕΛΟΥΜΕ να τιμωρηθουν οι ομαδες μας.
Εγω καταντραπηκα οταν μπηκαν στο κυπελλο μεσα οι ΑΕΚτζηδες.
Ηθελα πραγματικα να τιμωρηθουμε παραδειγματικα. Από το καλοκαιρι με τα καραγκιοζιλικια στην Καλλιθεα εχω εξοργισθει με τους δικους μας.
ετσι ειναι φιλε μου

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ναι ρε μεγαλε οταν κανεις κατι  τιμωρεισαι δε λεω.το θεμα ειναι οτι με ενα χρηματικο προστιμο και με 2 αγωνες κεκλεισμενων ειμαστε οκ?αυτο θες να πεις?
δεν απαντας, με τον βολο τι διαφορετικο απο προχθες κανατε εσεις;;

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
σαφως οχι
εγω ημουν υπερ της εξονοτικης τιμωριας περυσι στο μπασκετ αλλα ''περιμενω''να δω τι θα γινει αμα γινει με εσας κατι παρομοιο για να ξανασυζητουσμε

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
δεν απαντας, με τον βολο τι διαφορετικο απο προχθες κανατε εσεις;;
Οι πράσινοι επιστήμονες θέλουν να δέρνουν μόνο οι ίδιοι την ομάδα τους.
Δεν ανέχονται να τη δέρνει άλλος.

Να δούμε τι θα πει και για αυτό τον αγώνα η ουεφα, αν ξεκατινιαστούμε για πολλοστή φορά στο εξωτερικό.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
''Το πρωτάθλημα του γαύρου είναι σαν τα δώρα του Αη Βασίλη. Χαίρεστε που τα παίρνετε αλλά ξέρετε ότι τα έχει αγοράσει ο μπαμπάς.''

Τί κακός κόσμος θεέ μου!!! :rolleyes:

Τς,τς,τς,τς... :P

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

Ο Ζαϊρί γιατί έχει τόσο άχτι τον καημένο τον Σπυρόπουλο;;;
Επειδή είναι παίκτης περιορισμένων δυνατοτήτων, είχε βρεθεί ντοπαρισμένος στο παρελθόν
και δεν κάνει ούτε για παγκίτης στην εθνική, πρέπει να τον ξεφτιλίζει κάθε φορά;; :zfuck:

Να τιμωρηθεί ο προκλητικότατος Ζαϊρί! Να του δένουν με αλυσίδες τα πόδια όταν παίζει με το βάζελο,
μπας και καταφέρει να τον κόψει ο Σπυρόπουλος. Ή τουλάχιστον να καταφέρει μια φορά να μείνει όρθιος...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

Αν έχεις βίντεο με το ντου στους παίκτες μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι πριν κάτι χρόνια,
ανέβασε λινκ. Θα χρειαστεί για την έμμισθη εργασία μου, που έλεγε ο φίλος μας ο μπουγατσομάχος.
Θα είμαι στη νομική ομάδα που θα υπερασπιστεί το γαύρο στην ουεφα. :helpplea:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Επίθεση στα γραφεία της ΕΠΟ!

Το μπαράζ επιθέσεων στο χώρο του ποδοσφαίρου συνεχίζεται! Αργά το βράδυ της Δευτέρας περίπου 10-15 άτομα με μηχανάκια επιτέθηκαν στα γραφεία της ομοσπονδίας στο Γουδί πετώντας τρία γκαζάκια, εκ των οποίων εξερράγησαν τα δύο, δίχως να υπάρξει κάποιος τραυματισμός ή σοβαρές υλικές ζημιές. Παράλληλα φώναζαν συνθήματα σε βάρος της ομοσπονδίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως δίπλα από τα γραφεία της ΕΠΟ υπάρχει η ακαδημία της αστυνομίας, ωστόσο αυτό δεν πτόησε τη μίνι πομπή των μηχανών να επιτεθεί στο χώρο. Οι δράστες μπήκαν από την είσοδο της οδού Κατεχάκη (κι όχι από αυτή της Μεσογείων).

Η επίθεση στις εγκαταστάσεις της ομοσπονδίας έρχεται να προστεθεί σε αυτή εναντίον του βοηθού διαιτητή του ντέρμπι των "αιωνίων", Σπύρο Τρύφωνα, στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας και στην οικεία του Βασίλη Τοροσίδη.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
λοιπον και για να δειτε ποσο κωλοτουμπες ειστε ολοι
για καλη μας τυχη τα γραπτα στο σαιτ μενουν
να λοιπον ποσο ευεσθητοι ειστε στα θεματα της βιας εσεις που σημερα λετε να τιμωρηθει ο οσφπ παραδειγματικα(που ετσι πρεπει|)
απο κατω θα δειτε τα πιο πικαντικα ποστ που γραψατε μετα το ντου των φιλαθλων σας με τον ολυμπιακο βολου

ενα μπουρδε ενα μπουρδελο ειμαστε ενα μπουρδελο ειμαστε  >:(
τι μαλακας ο φερειρα εβαλε στο κεντρο 2 μπακ  :grin:

πουτσα και ξυλο στους δημοσιους υπαλληλους ξυλο σε καθε ματς (εκτος απο σισε-βυντρα)

γαμηστε τους το σπιτι οπου τους βρειτε παιξτε μπαλα χωρις ελεος..τερμα τα ψεμματα
Είχαν μέρες που το πήγαιναν φιρί - φιρί να τους γαμήσουν τα αγάμητα...σήμερα παραλίγο να τους πετύχουν...την επόμενη φορά δε θα είναι τόσο τυχεροί...φερέιρα ελπίζω να βάλεις μυαλό μετά τη κατοστάρα που έτρεξες στα 65 σου και να αφήσεις τους πειραματισμούς για τις προπονήσεις, γιατί σε βλέπω να κάνεις πρωτοχρονιά στη λισαβώνα...
Ασε ρε λαγουδάκι τις εξυπνάδες γιατί αυτοί σε κάνουν να βάζεις την ουρά στα σκέλια και να τρέχεις σαν σπρίντερ σε ανηφόρες και να κρύβεσαι σε σούπερμάρκετ...
πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες
όλοι οι πολυεκατομμυριούχοι που τα παίρνουν
θα πρέπει να ανταποδίδουν στο κοινωνικό σύνολο
αλλιώς θα τρώνε φάπες από τον κόσμο
ο ζεσουάλδο τώρα τρέχει κατοστάρι
και σύντομα ο πατέρας
και ακομη ειναι η αρχη αυτο που εγινε με το βολο!

και αυτα ειναι οι πρωτες 3 σελιδες γιατι βαριομουν να το ψαξω παραπανω
τελικα τρανη αποδειξη οτι η βια ειναι κατι που δε σας αντιπροσοπευει
και πολυ καλα κανετε και ζητατε την τιμωρια του ολυμπιακου

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Δωσε θάρρος στο χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι!!!  :2funny: :2funny: :2funny:
Η ομάδα που εχει δείρει τον Ευθυμιάδη, η ομάδα του Δούρου, η ομάδα με τους οχι χουλιγκάνους αλλα αντιεξουσιαστες της και καλα, νιωθει συντετριμένη απο τα καμώματα καμπόσων βλαμένων δικών μας..
Σιγα βρε παρθενάκια

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
λοιπον και για να δειτε ποσο κωλοτουμπες ειστε ολοι
για καλη μας τυχη τα γραπτα στο σαιτ μενουν
να λοιπον ποσο ευεσθητοι ειστε στα θεματα της βιας εσεις που σημερα λετε να τιμωρηθει ο οσφπ παραδειγματικα(που ετσι πρεπει|)
απο κατω θα δειτε τα πιο πικαντικα ποστ που γραψατε μετα το ντου των φιλαθλων σας με τον ολυμπιακο βολου

και αυτα ειναι οι πρωτες 3 σελιδες γιατι βαριομουν να το ψαξω παραπανω
τελικα τρανη αποδειξη οτι η βια ειναι κατι που δε σας αντιπροσοπευει
και πολυ καλα κανετε και ζητατε την τιμωρια του ολυμπιακου

Έτσι, ξεβράκωσε τους καραγκιόζηδες. Τα σαββατιάτικα δεν ήταν ΤΙΠΟΤΑ μπροστά στο ντου στο ΟΑΚΑ, στην Καλλιθέα στο Μπάγεβιτς,
στο σπάσιμο ολόκληρου του Βόλου από τις μεταλλαγμένες κότες (αθήνας-βορρά), στο παρολίγον βγαλμένο μάτι του Μιραλάς.
Και αρκετοί τα επικροτούν, αντίθετα με εμάς που τα καταδικάζουμε σύσσωμοι.

Και όλα αυτά έγιναν τον τελευταίο χρόνο, δεν αναφέρομαι σε βάθος χρόνων.
Αλλιώς πρέπει να προσθέσουμε το σπάσιμο του πλοίου από τους αεκατζήδες, τα αίσχη της τούμπας με το μπουκάλια στον Τζόλε,
τον ευθυμιάδη, το ντου στο παιχνίδι ουεφα του βάζελου, τα αεροβόλα στο μπάσκετ και πολλά άλλα.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Έτσι, ξεβράκωσε τους καραγκιόζηδες. Τα σαββατιάτικα δεν ήταν ΤΙΠΟΤΑ μπροστά στο ντου στο ΟΑΚΑ, στην Καλλιθέα στο Μπάγεβιτς,
στο σπάσιμο ολόκληρου του βόλου από τις μεταλλαγμένες κότες (αθήνας-βορρά), στο παρολίγον βγαλμένο μάτι του Μιραλάς.
Και αρκετοί τα επικροτούν, αντίθετα με εμάς που τα καταδικάζουμε σύσσωμοι.
και η πλακα ειναι οτι οι παραπανω που παρεθεσα αμα ψαξετε ειναι αυτοι που ζηταν κοψιμο κεφαλιων για αυτα που εγιναν προχτες.
εμ αφου εχουμε τετοιους συναθρωπους
εχουμε του πολιτικους που μας αξιζουν
και τους παραγοντες που μας αξιζουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom