aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
για αυτο σε αγαπαω παπαζολη...Ακόμα πίκρα;;;
Ρε αν δεν ήτανε αυτήν την Κυργιακή θα ήτανε την επόμενη!!!
για αυτο σε αγαπαω παπαζολη...Ακόμα πίκρα;;;
Ρε αν δεν ήτανε αυτήν την Κυργιακή θα ήτανε την επόμενη!!!
Γαύρος είσαι ρε;;;για αυτο σε αγαπαω παπαζολη...
οταν μπηκατε στο γηπεδο στο τελος του ματσ με τον βολο και πλακωσατε τους παιχτες σας ποια η διαφορα;;;;;; οτι η ξενη πουτσα ποναει;;και επειδη εσυ λες οτι επρεπε να κερδισουμε(με το να ομολογεις το οφθαλμοφανες απλα αποφευγεις να σε πουμε μαλακα) και ο μαλακας ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ζητησε συγνωμη,για πες μας ρε πραε
και αγνε οπαδε του ΠΕΤΣΙΝΟΥ,το θεμα πρεπει να θεωρηθει ληξαν?
να κοιταξουμε μπροστα για ενα καλυτερο ποδοσφαιρο που ελεγε και ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ το Σεπτεμβρη?
μεχρι κοκκαλοΓαύρος είσαι ρε;;;
και συνεχιζω να λεω οτι εχουμε το καλυτερο χασισι στην ελλαδα οταν διαβαζω αυτα που γραφεις.και επειδη εσυ λες οτι επρεπε να κερδισουμε(με το να ομολογεις το οφθαλμοφανες απλα αποφευγεις να σε πουμε μαλακα) και ο μαλακας ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ζητησε συγνωμη,για πες μας ρε πραε
και αγνε οπαδε του ΠΕΤΣΙΝΟΥ,το θεμα πρεπει να θεωρηθει ληξαν?
να κοιταξουμε μπροστα για ενα καλυτερο ποδοσφαιρο που ελεγε και ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ το Σεπτεμβρη?
Έτσι,λαικοί δεξιοί κ λαικοί γενικότερα υποστηριχτές της ομάδας του λιμανιού-της εργατιάς...μακριά από την νομεοκλατουρα των γαλαζοαίματων δήθεν βάζελων!!!μεχρι κοκκαλο
θες να σου θυμησω κατι ???3 ιδια περιστατικα οπου και τα 3 θα εχουν διαφοετικη τιμωρια
και δε με νοιαζουν τα χρωματα
1.το προχτεσινο ντου
2.το ντου των του παο μετα το 0-1 του βολου
3.το ντου των της αεκ οπου για καλη τυχη της αεκ εβαλε γκολ στο 150' και πανηγυριζαν
η τιμωρια πρεπει να ειναι παραδειγματικη για εμας αλλα
ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ
γινεται?αν ναι ολοι θα ειναι υπερ θειο και ολα τα αλλα ειναι μαλακιες και πιπες
αυτοι στο μπασκετ δεν ξερουν απο αυτα, για ζαβλανο, βορεαδη,πιλοιδη,σχοινα, μουζακη,χριστοδουλου, δεν εχουν ιδεακαι συνεχιζω να λεω οτι εχουμε το καλυτερο χασισι στην ελλαδα οταν διαβαζω αυτα που γραφεις.
λοιπον θα σου λυσω τις αποριες αλλα και συ τις δικες σου
ο παο επρεπε να κερδισει
ο μαρινακης πρεπει να τιμωρηθει ΑΥΣΤΗΡΑ
η ομαδα μου πρεπει εξισου να τιμωρηθει ΑΥΣΤΗΡΩΤΑΤΑ
σου τις ελυσα τις αποριες η και παλι ειμαι εριστικος?
θα μου λυσεις και συ τις δικες μου?
αυριο μεθαυριο που θα ειναι οι τελικοι του μπασκετ μεταξυ μας επειδη εγω ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι θα συμβουν πολυ ασχημα πραματα θε χεις τα αρχιδια να πεις αυτα που γραφω απο πανω αν κανουν τα ιδια οι οπαδοι σου?
αν ναι τοτε ειμαστε στο ιδιο μηκος
αν οχι πηγαινε μιλα με κανενα καφρο και ασε με εμενα να τραγουδαω φιλε μου
Κλάψεεεεεεεε στράκιιιιιιιιι!!!!
εσυ απολυτα-10 βαθμους και για τους 3 και επιπλεον για την ΑΕΚ αποκλεισμος απο το κυπελλο.
Σε καλυψα?
γιέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεαααααααααααααααααΈτσι,λαικοί δεξιοί κ λαικοί γενικότερα υποστηριχτές της ομάδας του λιμανιού-της εργατιάς...μακριά από την νομεοκλατουρα των γαλαζοαίματων δήθεν βάζελων!!!
φιλαρακι συμφωνω οτι καπου θα εκτονωθει αυτη η κατασταση(Μπασκετ,Βολλευ,Χαντμπολ,Ποδηλασια......).Λογικο καθοτι ο προεδρος της Superleague o Κος ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ το Σεπτεβρη εβγαζε λογους για ενα καλυτερο ποδοσφαιρο κ κλαιγοταν μετα τη πουτσα με τον Ηρακλη οτι θελουμε 50-50 και να κοιταξουμε μπροστα,και το Σαββατο απεδειξε τι υποκριτης και επικινδυνος ειναι.και συνεχιζω να λεω οτι εχουμε το καλυτερο χασισι στην ελλαδα οταν διαβαζω αυτα που γραφεις.
λοιπον θα σου λυσω τις αποριες αλλα και συ τις δικες σου
ο παο επρεπε να κερδισει
ο μαρινακης πρεπει να τιμωρηθει ΑΥΣΤΗΡΑ
η ομαδα μου πρεπει εξισου να τιμωρηθει ΑΥΣΤΗΡΩΤΑΤΑ
σου τις ελυσα τις αποριες η και παλι ειμαι εριστικος?
θα μου λυσεις και συ τις δικες μου?
αυριο μεθαυριο που θα ειναι οι τελικοι του μπασκετ μεταξυ μας επειδη εγω ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι θα συμβουν πολυ ασχημα πραματα θε χεις τα αρχιδια να πεις αυτα που γραφω απο πανω αν κανουν τα ιδια οι οπαδοι σου?
αν ναι τοτε ειμαστε στο ιδιο μηκος
αν οχι πηγαινε μιλα με κανενα καφρο και ασε με εμενα να τραγουδαω φιλε μου
οι βαζελοι οταν κερδιζουν το κανουν με το σπαθι στο χερι και οταν χανουν φταινε αλλοιεσυ απολυτα
πρεπει να καταλαβουμε οτι αν εισαι ανθρωπος που θες να βλεπεις την ομαδα σου οποια και να ειναι αυτη και θες να τη βλεπεις στο γηπεδο πρεπει να εισαι κατα οσων γινοναι και οχι μονο οταν ειναι εναντιον σου
εγω μολις μπηκαν οι δικοι μας μεσα φρικαρα και εφυγα και ας ηξερα(δεν ειχαμε δει τις φασεις με κατσουρανη κτλπ)οτι κερδισα οπου θα μπορουσα να μεινω και να τραγουδαω
ωραια; αυτα που μου λες φιλε αλλα εγω σου τις ελυσα τις αποριες και δεν εχεις παραποπονοφιλαρακι συμφωνω οτι καπου θα εκτονωθει αυτη η κατασταση(Μπασκετ,Βολλευ,Χαντμπολ,Ποδηλασια......).Λογικο καθοτι ο προεδρος της Superleague o Κος ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ το Σεπτεβρη εβγαζε λογους για ενα καλυτερο ποδοσφαιρο κ κλαιγοταν μετα τη πουτσα με τον Ηρακλη οτι θελουμε 50-50 και να κοιταξουμε μπροστα,και το Σαββατο απεδειξε τι υποκριτης και επικυνδυνος ειναι.
εσυ απολυτα
πρεπει να καταλαβουμε οτι αν εισαι ανθρωπος που θες να βλεπεις την ομαδα σου οποια και να ειναι αυτη και θες να τη βλεπεις στο γηπεδο πρεπει να εισαι κατα οσων γινοναι και οχι μονο οταν ειναι εναντιον σου
εγω μολις μπηκαν οι δικοι μας μεσα φρικαρα και εφυγα και ας ηξερα(δεν ειχαμε δει τις φασεις με κατσουρανη κτλπ)οτι κερδισα οπου θα μπορουσα να μεινω και να τραγουδαω
φιλαρακι δεν υπαρχουν βαζελοι και γυαροι και χανουμιαοι βαζελοι οταν κερδιζουν το κανουν με το σπαθι στο χερι και οταν χανουν φταινε αλλοι