Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δικιο μεγαλο εχει ο γεωργιου για λετο..

μεγας μαλακας ο βαλβιδας που αφησε το λετο  :jerking: :jerking: :jerking:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
και επειδη εσυ λες οτι επρεπε να κερδισουμε(με το να ομολογεις το οφθαλμοφανες απλα αποφευγεις να σε πουμε μαλακα) και ο μαλακας ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ζητησε συγνωμη,για πες μας ρε πραε
και αγνε οπαδε του ΠΕΤΣΙΝΟΥ,το θεμα πρεπει να θεωρηθει ληξαν?
να κοιταξουμε μπροστα για ενα καλυτερο ποδοσφαιρο που ελεγε και ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ το Σεπτεμβρη?
οταν μπηκατε στο γηπεδο στο τελος του ματσ με τον βολο και πλακωσατε τους παιχτες σας ποια η διαφορα;;;;;; οτι η ξενη πουτσα ποναει;;

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
και επειδη εσυ λες οτι επρεπε να κερδισουμε(με το να ομολογεις το οφθαλμοφανες απλα αποφευγεις να σε πουμε μαλακα) και ο μαλακας ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ζητησε συγνωμη,για πες μας ρε πραε
και αγνε οπαδε του ΠΕΤΣΙΝΟΥ,το θεμα πρεπει να θεωρηθει ληξαν?
να κοιταξουμε μπροστα για ενα καλυτερο ποδοσφαιρο που ελεγε και ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ το Σεπτεμβρη?
και συνεχιζω να λεω οτι εχουμε το καλυτερο χασισι στην ελλαδα οταν διαβαζω αυτα που γραφεις.
λοιπον θα σου λυσω τις αποριες αλλα και συ τις δικες σου

ο παο επρεπε να κερδισει
ο μαρινακης πρεπει να τιμωρηθει ΑΥΣΤΗΡΑ
η ομαδα μου πρεπει εξισου να τιμωρηθει ΑΥΣΤΗΡΩΤΑΤΑ

σου τις ελυσα τις αποριες η και παλι ειμαι εριστικος?
θα μου λυσεις και συ τις δικες μου?
αυριο μεθαυριο που θα ειναι οι τελικοι του μπασκετ μεταξυ μας επειδη εγω ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι θα συμβουν πολυ ασχημα πραματα θε χεις τα αρχιδια να πεις αυτα που γραφω απο πανω αν κανουν τα ιδια οι οπαδοι σου?

αν ναι τοτε ειμαστε στο ιδιο μηκος
αν οχι πηγαινε μιλα με κανενα καφρο και ασε με εμενα να τραγουδαω φιλε μου

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Έτσι,λαικοί δεξιοί κ λαικοί γενικότερα υποστηριχτές της ομάδας του λιμανιού-της εργατιάς...μακριά από την νομεοκλατουρα των γαλαζοαίματων δήθεν βάζελων!!! :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
θες να σου θυμησω κατι ???3 ιδια περιστατικα οπου και τα 3 θα εχουν διαφοετικη τιμωρια
και δε με νοιαζουν τα χρωματα

1.το προχτεσινο ντου
2.το ντου των του παο μετα το 0-1 του βολου
3.το ντου των της αεκ οπου για καλη τυχη της αεκ εβαλε γκολ στο 150' και πανηγυριζαν

η τιμωρια πρεπει να ειναι παραδειγματικη για εμας αλλα
ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ
γινεται?αν ναι ολοι θα ειναι υπερ θειο και ολα τα αλλα ειναι μαλακιες και πιπες

-10 βαθμους και για τους 3 και επιπλεον για την ΑΕΚ αποκλεισμος απο το κυπελλο.
Σε καλυψα?

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
και συνεχιζω να λεω οτι εχουμε το καλυτερο χασισι στην ελλαδα οταν διαβαζω αυτα που γραφεις.

ο παο επρεπε να κερδισει

αυριο μεθαυριο που θα ειναι οι τελικοι του μπασκετ μεταξυ μας επειδη εγω ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι θα συμβουν πολυ ασχημα πραματα θε χεις τα αρχιδια να πεις αυτα που γραφω απο πανω αν κανουν τα ιδια οι οπαδοι σου?

αυτοι στο μπασκετ δεν ξερουν απο αυτα, για ζαβλανο, βορεαδη,πιλοιδη,σχοινα, μουζακη,χριστοδουλου, δεν εχουν ιδεα

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
-10 βαθμους και για τους 3 και επιπλεον για την ΑΕΚ αποκλεισμος απο το κυπελλο.
Σε καλυψα?
εσυ απολυτα
πρεπει να καταλαβουμε οτι αν εισαι ανθρωπος που θες να βλεπεις την ομαδα σου οποια και να ειναι αυτη και θες να τη βλεπεις στο γηπεδο πρεπει να εισαι κατα οσων γινοναι και οχι μονο οταν ειναι εναντιον σου
εγω μολις μπηκαν οι δικοι μας μεσα φρικαρα και εφυγα και ας ηξερα(δεν ειχαμε δει τις φασεις με κατσουρανη κτλπ)οτι κερδισα οπου θα μπορουσα να μεινω και να τραγουδαω

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Έτσι,λαικοί δεξιοί κ λαικοί γενικότερα υποστηριχτές της ομάδας του λιμανιού-της εργατιάς...μακριά από την νομεοκλατουρα των γαλαζοαίματων δήθεν βάζελων!!! :rockon:
γιέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεααααααααααααααααα

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16

ο παο επρεπε να κερδισει

φιλαρακι συμφωνω οτι καπου θα εκτονωθει αυτη η κατασταση(Μπασκετ,Βολλευ,Χαντμπολ,Ποδηλασια......).Λογικο καθοτι ο προεδρος της Superleague o Κος ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ το Σεπτεβρη εβγαζε λογους για ενα καλυτερο ποδοσφαιρο κ κλαιγοταν μετα τη πουτσα με τον Ηρακλη οτι θελουμε 50-50 και να κοιταξουμε μπροστα,και το Σαββατο απεδειξε τι υποκριτης και επικινδυνος ειναι.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
εσυ απολυτα
πρεπει να καταλαβουμε οτι αν εισαι ανθρωπος που θες να βλεπεις την ομαδα σου οποια και να ειναι αυτη και θες να τη βλεπεις στο γηπεδο πρεπει να εισαι κατα οσων γινοναι και οχι μονο οταν ειναι εναντιον σου
εγω μολις μπηκαν οι δικοι μας μεσα φρικαρα και εφυγα και ας ηξερα(δεν ειχαμε δει τις φασεις με κατσουρανη κτλπ)οτι κερδισα οπου θα μπορουσα να μεινω και να τραγουδαω
οι βαζελοι οταν κερδιζουν το κανουν με το σπαθι στο χερι και οταν χανουν φταινε αλλοι

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
φιλαρακι συμφωνω οτι καπου θα εκτονωθει αυτη η κατασταση(Μπασκετ,Βολλευ,Χαντμπολ,Ποδηλασια......).Λογικο καθοτι ο προεδρος της Superleague o Κος ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ το Σεπτεβρη εβγαζε λογους για ενα καλυτερο ποδοσφαιρο κ κλαιγοταν μετα τη πουτσα με τον Ηρακλη οτι θελουμε 50-50 και να κοιταξουμε μπροστα,και το Σαββατο απεδειξε τι υποκριτης και επικυνδυνος ειναι.
ωραια; αυτα που μου λες φιλε αλλα εγω σου τις ελυσα τις αποριες και δεν εχεις παραποπονο
γιατι ακουσες και την αληθεια αλλα και αυτο που ηθελς να ακουσεις

εσυ ομως δεν μου απαντησες.
αν χτυπα ξυλο γινει κατι παρομοιο με πρωταγωνιστες τους δικους σου οπαδους θα εχεις τα αρχιδια οπως εχω εγω τωρα να πεις οτι πρεπει να σας γαμησουν στη τιμωρια?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
εσυ απολυτα

Πολυ θετικο δειγμα υγειας οτι συζηταμε σοβαρα οτι ΘΕΛΟΥΜΕ να τιμωρηθουν οι ομαδες μας.
Εγω καταντραπηκα οταν μπηκαν στο κυπελλο μεσα οι ΑΕΚτζηδες.
Ηθελα πραγματικα να τιμωρηθουμε παραδειγματικα. Από το καλοκαιρι με τα καραγκιοζιλικια στην Καλλιθεα εχω εξοργισθει με τους δικους μας.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
οι βαζελοι οταν κερδιζουν το κανουν με το σπαθι στο χερι και οταν χανουν φταινε αλλοι
φιλαρακι δεν υπαρχουν βαζελοι και γυαροι και χανουμια

σε τετοιες περιπτωσεις υπαρχουν οι μαλακες και οι σωστοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom