Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

Συνημμένα

• filox-xs15-big.jpg
    filox-xs15-big.jpg
    14,7 KB · Εμφανίσεις: 15

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
μα που ειναι οι γνωστοι καραγκιοζιδες του σαιτ να κανουν ενα κοπι πειστ αλλα να προσεξουν να αλλαξουν τα ονοματα. οτι ο ολυμπιακος περασε απο αλλο ενα φιλικο παιχνιδι απο αλλη μια θυγατρικη και αλλη μια φορα με 12 παιχτες.μα που ειστε ανησυχω????

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Κλάψτε πουτάνες,κλάψτε μην ντρέπεστε  :fuck1:
Πόσο πονάει? ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

"Προτίμησε να του κάνει τα χατίρια"
Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει για το παιχνίδι Άρης-Ολυμπιακός και επισημαίνει ότι η νίκη των «ερυθρόλευκων» συνοδεύτηκε από την διαιτησία του τρομοκρατημένου Σιδηρόπουλου.
Ανώτερος ο Ολυμπιακός, όσο χρειάστηκε για να φτάσει σε μια νίκη που συνοδεύτηκε από την διαιτησία του τρομοκρατημένου Σιδηρόπουλου.

Ο διαιτητής δεν ήθελε να… σπάσει τα αυγά με τον Ολυμπιακό. Δεν ήθελε να τον κακοκαρδίσει και προτίμησε να του κάνει τα χατίρια. Ενδεχομένως, ο νεαρός -για διαιτητής- με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη (νομίζω Ωραιόκαστρο) και με… μεταγραφή στη Ρόδο, φοβήθηκε από όσα συνέβησαν χθες, με τον Ολυμπιακό να αναγκάζει ολόκληρη ΕΠΟ να ανοίξει και κατέβασε σαββατιάτικα τους δικαστές για να αθωώσουν τον Μιραλάς.

Ο 31χρονος θα σοκαρίστηκε όπως το ίδιο θα συμβαίνει με όλους τους συναδέλφους του. Ελαβε το μήνυμα και δεν σφύριξε τίποτε από όσα θα μπορούσαν να εκνευρίσουν τον Ολυμπιακό. Δεν έδωσε τις κάρτες που αναλογούσαν σε μαρκαρίσματα τα οποία αποτελούν ορισμό της κίτρινης.
Τώρα που το αναφέρω, έχω την εντύπωση ότι ο Σιδηρόπουλος δεν εκτέθηκε όσο οι διαιτητές που έπαιξαν φέτος τον Άρη στις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό και είμαι σίγουρος ότι σας έχουν μείνει αξέχαστοι. Πώς να ξεχάσεις τον Δαλούκα με το πέναλτι του Βύντρα; Πώς να ξεχάσεις πέναλτι που δεν δόθηκε στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ;
Οπότε, ο Σιδηρόπουλος έλαβε τελικά το παράσημο. Θα πρέπει να νοιώθει περήφανος που δεν θα έκανε μαντάρα όσο ο Δαλούκας. «Εγώ Δαλούκας, δεν έγινα!» θα πρέπει να σκέφτεται αυτός ο άνθρωπος, στη διάρκεια της επιστροφής στο σπίτι του.
Μπορεί να νοιώθει επίσης ως… ευεργετημένος από τον Ολυμπιακό.

Για ένα πολύ απλό λόγο: Ο Ολυμπιακός, ως όφειλε, ήταν καλύτερος του Άρη και νίκησε δικαίως. Δικαίως για το καθαρά αγωνιστικό μέρος του αγώνα. Σε αυτό δεν εμπλέκεται η διαιτησία.

Προφανώς, για να μην παρεξηγούμαστε, δεν είναι δα εγκληματική η συμμετοχή του Σιδηρόπουλου στη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Απλά, είναι μια ακόμη και μοιάζει με ένα κρίκο στην αλυσίδα που πολλά χρόνια τώρα μακραίνει με διαιτησίες σαν του Σιδηρόπουλου.

Ο οποίος δε, αν αντιδρά όπως πολλοί συνάδελφοί του, θα μείνει δυό φορές ικανοποιημένος αν τυχόν δεν αντιδράσει η διοίκηση του Άρη. Αν τυχόν, κάτι που δεν γνωρίζω, η διοίκηση του Άρη δεν έχει εκδώσει καμία ανακοίνωση περί της διαιτησίας, τότε αυτό το παλικάρι που ήρθε από τη Ρόδο και μάλιστα έδειξε ότι έχει τα φόντα να φτάσει σε πολύ ψηλές αποδόσεις (κι αυτό δεν είναι πραγματικότητα), θα λέει με καμάρι: «Μα γιατί αδικήθηκε ο Άρης; Δεν έβγαλε καν ανακοίνωση διαμαρτυρίας».

Επαναλαμβάνω λοιπόν ότι ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε καλύτερα από τον Άρη που δεν είχε τελικά κάτι περισσότερο από τον ενθουσιασμό του «διπλού» από το ΟΑΚΑ (με την ΑΕΚ). Κι αυτός είχε διάρκεια περίπου όσο για να σκοράρει και πάλι ο Νέτο. Κατά τα άλλα, δεν υπήρχε κάτι αξιόλογο και ίσως να έκανε τη χειρότερη από τις εμφανίσεις του υπό τις οδηγίες του Μιχαλήτσου.

Τέλος, θα ήθελα να σημειώσω ότι ο Άρης δεν διαθέτει φέτος το χαρακτήρα της ομάδας που θα κοντράρει τον μεγάλο αντίπαλο. Και αυτό συνέβαινε και με τον Κούπερ. Έχει να κάνει κυρίως με την προσωπικότητα των ποδοσφαιριστών του. Ειδικά αυτών που αγωνίζονται στο κέντρο.

Μην με ρωτάτε πάλι πως τα κατάφερε με την Αθλέτικο ή πως έκανε μια καλή εμφάνιση με τη Λεβερκούζεν. Δεν άλλαξε δα και την ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου…

ΠΗΓΗ:

Αν ο Αρης μεσα σε ενα γεματο γηπεδο με οπαδους του, παιζει με διαιτητη "τρομοκρατημενο" υπερ των...φιλοξενουμενων, τοτε είτε κατι δεν παει καλα με την εδρα αυτη, ειτε απλως η εκτιμηση του αρθρογραφου ειναι λαθος.
Να ειμαστε σωστοι.
Ο Ολυμπιακος ηταν καλυτερος και κερδισε δικαια.

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ
συγχαρητηρια εγινες διεθνης

όταν σου τα'λεγα εγώ ότι το χρειάζεσται το παιχνιδάκι πιο πολύ γιατί πέφτετε, μου έλεγες "τι λέω?", ότι "εσείς πάτε για ευρώπες κ 5άδες" κ ξέρω γω τι. είδες τώρα που μου θυμώνεις?

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
κλάστε μας ρε τ'αρχίδια που μου θέλατε κ σερί με το θρύλο! κερδίσατε 2 χρόνια κ νομίσατε ότι μας πιάσατε πελάτες. μαλάκες, κομπλεξικοί.

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
όσο για τους ουδέτερους:
παόκια, είναι τόσο το καούσι μερικών από σας για να χάσει ο θρύλος που γλύφετε εκεί που φτύνετε.
βαζέλες, μπορείτε, με νίκη αύριο. "όλα γίνονται, αν συνεχίσετε να είστε μια γροθιά"!
χανούμια, με νίκη αύριο ίσως μείνει ο χιμένεθ (τουλάχιστον μέχρι την άλλη εβδομάδα).

άντε ρε να πιπιλίσετε την καραμελίτσα σας για τη παράγκα του θρύλου. κ να την μοιραστείτε μεταξύ σας σαν τρίφυλο.

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
Πόσο πονάει? ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει για το παιχνίδι Άρης-Ολυμπιακός και επισημαίνει ότι η νίκη των «ερυθρόλευκων» συνοδεύτηκε από την διαιτησία του τρομοκρατημένου Σιδηρόπουλου.
Ανώτερος ο Ολυμπιακός, όσο χρειάστηκε για να φτάσει σε μια νίκη που συνοδεύτηκε από την διαιτησία του τρομοκρατημένου Σιδηρόπουλου.

Ο διαιτητής δεν ήθελε να… σπάσει τα αυγά με τον Ολυμπιακό. Δεν ήθελε να τον κακοκαρδίσει και προτίμησε να του κάνει τα χατίρια. Ενδεχομένως, ο νεαρός -για διαιτητής- με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη (νομίζω Ωραιόκαστρο) και με… μεταγραφή στη Ρόδο, φοβήθηκε από όσα συνέβησαν χθες, με τον Ολυμπιακό να αναγκάζει ολόκληρη ΕΠΟ να ανοίξει και κατέβασε σαββατιάτικα τους δικαστές για να αθωώσουν τον Μιραλάς.

Ο 31χρονος θα σοκαρίστηκε όπως το ίδιο θα συμβαίνει με όλους τους συναδέλφους του. Ελαβε το μήνυμα και δεν σφύριξε τίποτε από όσα θα μπορούσαν να εκνευρίσουν τον Ολυμπιακό. Δεν έδωσε τις κάρτες που αναλογούσαν σε μαρκαρίσματα τα οποία αποτελούν ορισμό της κίτρινης.
Τώρα που το αναφέρω, έχω την εντύπωση ότι ο Σιδηρόπουλος δεν εκτέθηκε όσο οι διαιτητές που έπαιξαν φέτος τον Άρη στις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό και είμαι σίγουρος ότι σας έχουν μείνει αξέχαστοι. Πώς να ξεχάσεις τον Δαλούκα με το πέναλτι του Βύντρα; Πώς να ξεχάσεις πέναλτι που δεν δόθηκε στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ;
Οπότε, ο Σιδηρόπουλος έλαβε τελικά το παράσημο. Θα πρέπει να νοιώθει περήφανος που δεν θα έκανε μαντάρα όσο ο Δαλούκας. «Εγώ Δαλούκας, δεν έγινα!» θα πρέπει να σκέφτεται αυτός ο άνθρωπος, στη διάρκεια της επιστροφής στο σπίτι του.
Μπορεί να νοιώθει επίσης ως… ευεργετημένος από τον Ολυμπιακό.

Για ένα πολύ απλό λόγο: Ο Ολυμπιακός, ως όφειλε, ήταν καλύτερος του Άρη και νίκησε δικαίως. Δικαίως για το καθαρά αγωνιστικό μέρος του αγώνα. Σε αυτό δεν εμπλέκεται η διαιτησία.

Προφανώς, για να μην παρεξηγούμαστε, δεν είναι δα εγκληματική η συμμετοχή του Σιδηρόπουλου στη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Απλά, είναι μια ακόμη και μοιάζει με ένα κρίκο στην αλυσίδα που πολλά χρόνια τώρα μακραίνει με διαιτησίες σαν του Σιδηρόπουλου.

Ο οποίος δε, αν αντιδρά όπως πολλοί συνάδελφοί του, θα μείνει δυό φορές ικανοποιημένος αν τυχόν δεν αντιδράσει η διοίκηση του Άρη. Αν τυχόν, κάτι που δεν γνωρίζω, η διοίκηση του Άρη δεν έχει εκδώσει καμία ανακοίνωση περί της διαιτησίας, τότε αυτό το παλικάρι που ήρθε από τη Ρόδο και μάλιστα έδειξε ότι έχει τα φόντα να φτάσει σε πολύ ψηλές αποδόσεις (κι αυτό δεν είναι πραγματικότητα), θα λέει με καμάρι: «Μα γιατί αδικήθηκε ο Άρης; Δεν έβγαλε καν ανακοίνωση διαμαρτυρίας».

Επαναλαμβάνω λοιπόν ότι ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε καλύτερα από τον Άρη που δεν είχε τελικά κάτι περισσότερο από τον ενθουσιασμό του «διπλού» από το ΟΑΚΑ (με την ΑΕΚ). Κι αυτός είχε διάρκεια περίπου όσο για να σκοράρει και πάλι ο Νέτο. Κατά τα άλλα, δεν υπήρχε κάτι αξιόλογο και ίσως να έκανε τη χειρότερη από τις εμφανίσεις του υπό τις οδηγίες του Μιχαλήτσου.

Τέλος, θα ήθελα να σημειώσω ότι ο Άρης δεν διαθέτει φέτος το χαρακτήρα της ομάδας που θα κοντράρει τον μεγάλο αντίπαλο. Και αυτό συνέβαινε και με τον Κούπερ. Έχει να κάνει κυρίως με την προσωπικότητα των ποδοσφαιριστών του. Ειδικά αυτών που αγωνίζονται στο κέντρο.

Μην με ρωτάτε πάλι πως τα κατάφερε με την Αθλέτικο ή πως έκανε μια καλή εμφάνιση με τη Λεβερκούζεν. Δεν άλλαξε δα και την ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου…

ΠΗΓΗ:

ποιος είναι πάλι αυτός ο μαλάκας ο ζαχαριάδης?

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
πάντως εγώ για την άλλη εβδομάδα προτείνω να κατεβάσει την ερασιτεχνική (των νέων όπως την λένε τώρα) για να καταλάβουν ότι το πρωτάθλημα το έχουμε για τον πούτσο. κ ας χάσουμε. εγώ δεν καβλώνω τόσο με τις νίκες επί του αιωνίου όσο με την μανία τους όταν νοιώθουν ότι το παίζουμε γαμιάδες!

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πόσο πονάει? ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

ΠΗΓΗ:
Eνας ακομη μαλακας που προσπαθει να μας πει τι "ειδαμε"
Δεν ξερω τελικα ποια ειναι χειροτερη,η αθλητικη δημοσιογραφια η η πολιτικη...

Εγω δλδ μαλλον αλλο παιχνιδι θα ειδα,εναν αγωνα ποδοσφαιρου στον οποιο ο διαιτητης δεν εδωσε καθαρο πεναντι στην ομαδα την οποια ο εν λογω δημοσιογραφος θεωρει οτι ευνοηθηκε.
:jerking: :jerking: :jerking: 

Εν τελει οι γραφιαδες αυτοι ειναι εντελως επικινδυνοι.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Eνας ακομη μαλακας που προσπαθει να μας πει τι "ειδαμε"
Δεν ξερω τελικα ποια ειναι χειροτερη,η αθλητικη δημοσιογραφια η η πολιτικη...

Εγω δλδ μαλλον αλλο παιχνιδι θα ειδα,εναν αγωνα ποδοσφαιρου στον οποιο ο διαιτητης δεν εδωσε καθαρο πεναντι στην ομαδα την οποια ο εν λογω δημοσιογραφος θεωρει οτι ευνοηθηκε.
:jerking: :jerking: :jerking: 

Εν τελει οι γραφιαδες αυτοι ειναι εντελως επικινδυνοι.
φιλε η διαιτησια ηταν κακιστη και για τους 2.δεν πρεπει να διαμαρτυρετε κανενας γιατι και οι 2 φαγανε πουτσα.εμεις δε πηραμε πεναλτι και αδικο γκολ φαγαμε και αυτοι κατι καρτουλες που δεν μας εδειξαν.ο διαιτητης γενικα φενοταν απο την αρχη οτι το φοβοταν.

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
στα σοβαρότερα τώρα, για το παιχνίδι. για μένα οι καλύτεροι ήταν μπράβο, μοντέστο κ τζεμπούρ μ'αυτή τη σειρά. ο ιμπαγάσα ήταν εκτός κλίματος, ο μέλμπεργκ με λάθη, ο πάρντο, δεν ξέρω εμένα πάντως δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη, ενώ ο μανιάτης τα πήγε καλά για πρώτο ουσιαστικά παιχνίδι. τώρα για το κοουτσάρισμα, αιγέα αν έμπαινε η κεφαλιά μετά τη γιόμα στο τέλος που βγήκε για περίπατο ο πάρντο θα έφταιγε ο βαλβέ ή οι παίχτες που αντανακλαστικά γύρισαν πίσω τα τελευταία 5 λεπτά?

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
και χρηστίδη εγώ θα στο πω κ πάλι. για μένα του ριέρα καλά κάνει κ δεν το δίνει το πέναλτι. αν τα δίνουνε κ αυτά θα έχουμε 5 πέναλτι σε κάθε παιχνίδι. για το άλλο δεν το δείχνει καλά δεν είμαι σίγουρος αν τον πατάει από πίσω.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Kαι κλάμα τα σκουλήκια. :rockon: :rockon: :rockon:

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
φιλε η διαιτησια ηταν κακιστη και για τους 2.δεν πρεπει να διαμαρτυρετε κανενας γιατι και οι 2 φαγανε πουτσα.εμεις δε πηραμε πεναλτι και αδικο γκολ φαγαμε και αυτοι κατι καρτουλες που δεν μας εδειξαν.ο διαιτητης γενικα φενοταν απο την αρχη οτι το φοβοταν.
Σ' αυτο που λες εχεις δικιο,μαλλον το ιδιο παιχνιδι ειδαμε  :2funny:
Αλλα απο τον ανικανο διαιτητη ως τον "φοβισμενο" που ευνοησε τον ολυμπιακο υπαρχει μεγαλη αποσταση.

Βαρεθηκα επιτελους αυτα τα βρωμομουνα τους δημοσιογραφους,που γραφουν οτι γουσταρουν, ειτε γιατι ειναι "πληρωμενοι" κονδυλοφοροι,ειτε γραφουν αντιδραστικα για να δικαιολογησουν την υπαρξη τους.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Σ' αυτο που λες εχεις δικιο,μαλλον το ιδιο παιχνιδι ειδαμε  :2funny:
Αλλα απο τον ανικανο διαιτητη ως τον "φοβισμενο" που ευνοησε τον ολυμπιακο υπαρχει μεγαλη αποσταση.

Βαρεθηκα επιτελους αυτα τα βρωμομουνα τους δημοσιογραφους,που γραφουν οτι γουσταρουν, ειτε γιατι ειναι "πληρωμενοι" κονδυλοφοροι,ειτε γραφουν αντιδραστικα για να δικαιολογησουν την υπαρξη τους.
το ιδιο παιχνιδι ειδαμε ρε μαν. αλλα μαλλον σε αλλο κοσμο ζεις.ακομα να παρεις χαμπαρι ρε συ το γινετε εκει πανω?εγω επειδη ειμαι ρομαντικος δε πιστευω οτι γινετε αυτο το νταλαβερι επειδη ειναι στημενοι και πληρωμενοι οπως λες αλλα επειδη καποιοι ειναι γαυροι καποιοι βαζελοι κτλπ.ολοι τους ομως εχουν ενα κομπλεξ κατωτεροτητας και τους δικαιολογω απολυτα φιλε μου.στο σχολειο αυτον που μετραγε και εδερνε δεν τον ειχαν οι βουτυροπεπεδες στο θαψιμο και κατι βρισκαν για να του προσαψουν???ε κατι παρομοιο.δε πειραζει εμεις διαλεξαμε τις κουπες και αυτοι δυστυχως τις πιπες

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Του χρόνου πάλι!!!!!!!!!!!!!
Σήμερα τελειώσε το πρωτάθλημα!!!!!!!!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon:
οφ τοπικ Γεια χαρά φίλε Νίκο 278!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom