Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Επισκέπτης
το ιδιο παιχνιδι ειδαμε ρε μαν. αλλα μαλλον σε αλλο κοσμο ζεις.ακομα να παρεις χαμπαρι ρε συ το γινετε εκει πανω?εγω επειδη ειμαι ρομαντικος δε πιστευω οτι γινετε αυτο το νταλαβερι επειδη ειναι στημενοι και πληρωμενοι οπως λες αλλα επειδη καποιοι ειναι γαυροι καποιοι βαζελοι κτλπ.ολοι τους ομως εχουν ενα κομπλεξ κατωτεροτητας και τους δικαιολογω απολυτα φιλε μου.στο σχολειο αυτον που μετραγε και εδερνε δεν τον ειχαν οι βουτυροπεπεδες στο θαψιμο και κατι βρισκαν για να του προσαψουν???ε κατι παρομοιο.δε πειραζει εμεις διαλεξαμε τις κουπες και αυτοι δυστυχως τις πιπες
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Του χρόνου πάλι!!!!!!!!!!!!!
Σήμερα τελειώσε το πρωτάθλημα!!!!!!!!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon:
οφ τοπικ Γεια χαρά φίλε Νίκο 278!!!!!!!!
γεια σου φιλαρακι ολα καλα και ησυχα .εσυ ολα γκουντις?
χου αρ γιου?βουτυροπεπες ορ δε στρονγ γκαι?

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Πρέπει να είμαι κάτι από τα δύο; Στο σχολείο σου δυαδικό σύστημα δουλεύατε;

"Μέτραγε και έδερνε"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χαχαχα οχι υπαρχει και η κατηγορια των σταρχιδιστων.και γω εκει ημουν.ουτε σχολιαζα και γενικα στα αρχιδια μου.μονο μπαλλα ηθελα να παιζω και να βλεπω και τους βυζους της γαλικους μου.

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Καλο το κολπο που καναμε στον Αρη και τους υπολοιπους, δηλ να τους αφησουμε να το πιστεψουν και μετα να φανε την (πιστ) ψωλια, αλλα μεγαλυτερη πλακα δεν θα χε να χαναμε, να αφηναμε τους βαζελους να το πιστεψουν και μετα, στο Φαληρο να τους πιτσιλαγαμε?

Νεα Ριζουπολη! θα ειχαν εκδηλωθει κιολας, με δηλωσεις, μεγαλα λογια κλπ.
Και ... στη μαπααααααααααα!

Τι να κανεις, θα παμε για να κανουμε φιεστα τουλαχιστον. Με φιλικο με το βαζελο. Τα φιλικα τωρα αρχισαν πικραμενοι μου!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Καλο το κολπο που καναμε στον Αρη και τους υπολοιπους, δηλ να τους αφησουμε να το πιστεψουν και μετα να φανε την (πιστ) ψωλια, αλλα μεγαλυτερη πλακα δεν θα χε να χαναμε, να αφηναμε τους βαζελους να το πιστεψουν και μετα, στο Φαληρο να τους πιτσιλαγαμε?

Νεα Ριζουπολη! θα ειχαν εκδηλωθει κιολας, με δηλωσεις, μεγαλα λογια κλπ.
Και ... στη μαπααααααααααα!

Τι να κανεις, θα παμε για να κανουμε φιεστα τουλαχιστον. Με φιλικο με το βαζελο. Τα φιλικα τωρα αρχισαν πικραμενοι μου!
μαγκες επειδη περυσι ειχε γινει κατι παρομοιο ,δηλαδη να τους χαλασουμε την φιεστα ας κραταμε και μια πισινη.οπως και να ειναι ο καθενας ειναι οσφπ-παο και ειναι ασχημο να σου χαλανε τη φιεστα .δε θελω να το ζησω και πιστευω οτι δε θα το ζησω

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σ' αυτο που λες εχεις δικιο,μαλλον το ιδιο παιχνιδι ειδαμε  :2funny:
Αλλα απο τον ανικανο διαιτητη ως τον "φοβισμενο" που ευνοησε τον ολυμπιακο υπαρχει μεγαλη αποσταση.

Βαρεθηκα επιτελους αυτα τα βρωμομουνα τους δημοσιογραφους,που γραφουν οτι γουσταρουν, ειτε γιατι ειναι "πληρωμενοι" κονδυλοφοροι,ειτε γραφουν αντιδραστικα για να δικαιολογησουν την υπαρξη τους.
Νικολακοπουλο και Αντυπα εννωεις.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
1. επειδή δεν είμαι 24 ώρες εδώ μέσα...παρακαλώ όποιον δεί την κοτούλα τον Παλέρμο να του θυμίσει πως πρέπει να απαντήσει σε προσωπικό ποστ από τη σελίδα 3926 του παρόντος (για να μην το ψάχνει). Όσο και να περιμένει να το ξεχάσω, εγώ δεν το ξεχνάω...το οτι εκείνος είναι κότα, δεν σημαίνει πως εγω έχω αλτσχάιμερ.

2. Δεν καταλαβαίνω αυτά περί διαιτησίσας στο χθεσινό ματς. Κραυγαλέα δεν είχε. Ήταν ένα σκληρό ματς που το άφησε ο διαιτητής εκατέρωθεν για να μην γεμίσει 5 σελίδες στο μπλοκάκι του.
Αυτό που είδα όμως ήταν ένα άρυθμο παιχνίδι που στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης έφτανε ειδικά από τη μεριά του Μανιάτη εύκολα στην περιοχή του Ολυμπιακού και απειλούσε. Η αλλαγή με τον Τοροσίδη άλλαξε όλο τον Ολυμπιακό.

3. Δεν κατάλαβα σε τι θέση έβαλε τον Καστίγιο να παίξει στο ματς. Προσωπική άποψη πως αν τον είχε βάλει από αριστερά καθαρά, θα είχε δημιουργήσει προβλήματα.

4. Μιλάμε εκ του ασφαλούς. Η τελευταία φάση με τη γυριστή κεφαλιά μετά τη σέντρα του Καστίγιο απλά δεν χάνεται......... Ο ορισμός της κωλοφαρδίας σε αυτό το σημείο.

5. Τελικά γαμαϊκανέ ο Μιραλάς ήρθε με την όπισθεν επάνω - μέχρι που τραυματίστηκε κιόλας για να σου κάνει τη χάρη - αλλά προφανώς ξέχασες πως είσαι άσφαιρος....

6. Δεν μου δίνει την εντύπωση ο Άρης πως θα κινδυνέψει σαν ομάδα φέτος....αλλά δεν είναι και ομάδα για να μπει 5άδα. Για 5άδα υπάρχει η Καβάλα και ο Ολυμπιακός Βόλου.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
1. επειδή δεν είμαι 24 ώρες εδώ μέσα...παρακαλώ όποιον δεί την κοτούλα τον Παλέρμο να του θυμίσει πως πρέπει να απαντήσει σε προσωπικό ποστ από τη σελίδα 3926 του παρόντος (για να μην το ψάχνει). Όσο και να περιμένει να το ξεχάσω, εγώ δεν το ξεχνάω...το οτι εκείνος είναι κότα, δεν σημαίνει πως εγω έχω αλτσχάιμερ.

Έβρεχε πούτσες χθες και ...την άρπαξε ο παλέρμο!!! :pipa3: :fuck2: :fuck1:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

το ότι ΔΕΝ είσαι 24 ώρες εδώ μέσα ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ σημαίνει ότι ΔΕΝ έχεις αλτσχάιμερ.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Να του παρουμε να φοραει ενα αδιαπουτσο, μετρα του εχει παρει κανεις?

Εννοείται πως του έχουμε πάρει μέτρα του παλέρμο.

002-excellent-open-ass-hole.jpg

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
χμμμμ...πως να κλεισεις τετοια τρυπα ρε αδερφε...

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Νικολακοπουλο και Αντυπα εννωεις.
Tον Κουτσογιαννελη,τον Αβουρη...

Ολα τα γουρουνια την ιδια μουρη εχουν φιλε μου,στο "χρωμα" θα τα χαλασουμε τωρα.

Ποδοσφαιρο θελουμε να δουμε ρε,και αυτα τ'αρχιδια.δημοσιογραφοι,διαιτητες,παραγοντες,δεν μας αφηνουν.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το ότι ΔΕΝ είσαι 24 ώρες εδώ μέσα ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ σημαίνει ότι ΔΕΝ έχεις αλτσχάιμερ.
σόρρυ...δεν σε κατάλαβα....
μου ζήτησες κάτι και το ξέχασα;;
τι τσαμπούνισμα ήταν αυτό; πάλι δεν πήρες τα χάπια σου;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σόρρυ...δεν σε κατάλαβα....
μου ζήτησες κάτι και το ξέχασα;;
τι τσαμπούνισμα ήταν αυτό; πάλι δεν πήρες τα χάπια σου;

από χιούμορ όσες ώρες και να μπαίνεις εδώ μέσα γάματα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
από χιούμορ όσες ώρες και να μπαίνεις εδώ μέσα γάματα.
με τις μέρες μου είμαι...
αλλά σήμερα ειδικά δεν το έχω με τίποτα...
πονάει όλη μου η πλάτη

(μεταξύ μας πάντως...πρέπει να βελτιώσεις κι εσύ το χιούμορ σου....τουλάχιστον να το καταλαβαίνουνε οι άλλοι)

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236

Μου ειπαν οτι του χαλασε το πληκτρολογιο, η hol κατερευσε στη γειτονια του κι ο ιδιος ειναι κατω με πυρετο. Θα λειψει για λιγο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μου ειπαν οτι του χαλασε το πληκτρολογιο, η hol κατερευσε στη γειτονια του κι ο ιδιος ειναι κατω με πυρετο. Θα λειψει για λιγο
μπα....
αυτός δεν γράφει με πληκτρολόγιο
έχει το σύστημα με υπαγόρευση και του υπαγορεύει ο Ψωμιάδης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom