Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Και ο μπαογκ , η ομάδα της περαίωσης που ακόμα χρωστάει πάνω από 10 μύρια στην εφορία, τι είναι;τελικά κατέληξα.
μιας και ο γάβρος είναι κατα τον παλέρμο η ομάδα του δημοσιου
Και ο μπαογκ , η ομάδα της περαίωσης που ακόμα χρωστάει πάνω από 10 μύρια στην εφορία, τι είναι;τελικά κατέληξα.
μιας και ο γάβρος είναι κατα τον παλέρμο η ομάδα του δημοσιου
Και ο μπαογκ , η ομάδα της περαίωσης που ακόμα χρωστάει πάνω από 10 μύρια στην εφορία, τι είναι;
τελικά κατέληξα.
μιας και ο γάβρος είναι κατα τον παλέρμο η ομάδα του δημοσιου υπάρχει πλήρης εναρμόνιση με τις προσταγές του ΔΝΤ.
για κάθε μια αποχώρηση (Μήτρογλου) υπάρχουν 5 μετατάξεις που ισοδυναμούν με πρόσληψη
(μανιάτης, τζεμπούρ, νέμεθ, μονιάκης, λεμονής).
1000% κρατικοδίαιτη ομάδα
τα ξανάπαμε
Καραισκάκη,χρέη Κοσκωτά,χορηγία ΝΕΤ(και στο μπάσκετ!!!!),πρωτάθλημα ρεσερβέ,δικαστές αλα καρτ
εδώ σήκωσε επιτροπή Σάββατο!!!!!!
ΠΟΙΑ επιτροπή στην Ελλάδα,ποια Υπηρεσία δουλεύει Σάββατο,για οποιονδήποτε λόγο???
Και ο μπαογκ , η ομάδα της περαίωσης που ακόμα χρωστάει πάνω από 10 μύρια στην εφορία, τι είναι;
πες μας για τον Μπατατούδη. πες μας για την ιντερσατ.
Τα ΜΑΤ, επειδή είστε επιστήμονες και όπως και το αεκάκι κάνετε επαρχιακές πόλεις καλοκαιρινές.ΠΟΙΑ επιτροπή στην Ελλάδα,ποια Υπηρεσία δουλεύει Σάββατο,για οποιονδήποτε λόγο???
τί σχέση είχε με το κράτος ο Μπάτμαν?
μήπως μου δώσανε κανένα στημένο πρωτάθλημα και δεν το πήρα χαμπάρι?
Ο Μητρογκόλ έδιωξε Τεν Κάτε & Κούπερ.Ομαδα ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ! περαιωσε πανω του ο ιστορικος! αν ηταν κι ο Κωστακης στο τελειωμα θα ειχε ακομα περισσοτερη πλακα
Εμείς γουστάρουμε να στέλνουμε 30.000 γαβράκια σπίτι με σκυμμένο κεφάλι και με μια μικρή ενόχληση στην πρωκτική χώρα!!!!!
Κολονοσκόπηση κοινώς.....
Δόξα τω θεώ,τα καταφέρνουμε συνέχεια....με κόσμο,χωρίς κόσμο,με ελικόπτερα,με βατραχανθρώπους,με ΟΥΚ κλπ
ΠΟΙΑ επιτροπή στην Ελλάδα,ποια Υπηρεσία δουλεύει Σάββατο,για οποιονδήποτε λόγο???
δε σε χάλασε ο τζεμπουράκος.Ο Μητρογκόλ έδιωξε Τεν Κάτε & Κούπερ.
Αν έπαιζε χθες να τους ρίξει 2-3 τεμάχια, θα έδιωχνε και τον Χάβο.
σελίδα 3926 για σένα κοτούλα-9 βαθμοί αμέσως από το στημένο πρωτάθλημα
Ολυμπιακός ΠΑΟΚ....πεναλτάρα αβραάμ στον Σάλπι στο 0-0
Τρίπολη Ολυμπιακός....πέναλτυ ουρακοτάγκος από Κουκουλάκη
άρης Ολυμπιακός.....2 χαρισμένες αποβολές σε ιμπαγάσα,ριέρα(συν το σκάνδαλο Μιραλάς)
συν καμιά άλλες 10αριά σφαγές,που δεν μου έρχονται στο μυαλό
Στα ίσια αν παιζόταν το πρωτάθλημα,με αυτήν τηην νίκη ο ΓΚΕΙ εξασφάλιζε πεντάδα πλέι οφ(ως πέμπτος).....
δεν σε καταλαβαίνω ρε αδερφέ τι προσωπικό έχεις μαζί μου...μα παρανόησες.
δεν πιστεύω πως είμαι ο αινστάιν.
εσύ δεν έχεις χιούμορ και νομίζεις ότι αυτό υπαινίσσομαι.
άλλωστε εγώ τι είμαι μπορστά σε σένα που ούτε τη σχέση σου με τον εργοδότη σου δεν καταλαβαίνω γιατί είσαι πολύ μπροστά;
πρσπαθώ ρε βλήμα να σε κάνω με χιούμορ να ξεκολλήσεις εδώ και 4 ποστ.δεν σε καταλαβαίνω ρε αδερφέ τι προσωπικό έχεις μαζί μου...
δεν ασχολήθηκα εγώ μαζί σου
Μέχρι να του κάνουμε ανανέωση και να αρχίσει τις μπούφλες στον βαλβίδα.δε σε χάλασε ο τζεμπουράκος.
σελίδα 3926 για σένα κοτούλα
τα υπόλοιπα τα ακούμε βερεσέ
σελίδα 3926 για εσένα1000% κρατικοδίαιτη ομάδα
τα ξανάπαμε
Καραισκάκη,χρέη Κοσκωτά,χορηγία ΝΕΤ(και στο μπάσκετ!!!!),πρωτάθλημα ρεσερβέ,δικαστές αλα καρτ