erasitexnis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.225
καλα αφηστε αυτα τωρα και δειτε τι εβαλε ο βιγια να παθετε πλακα...!
και ο γρανιτσας ηταν και ηρεμος..αιγεα δες τα ποστς μου απ την αρχηναι
τι Γρανιτσας,τι Πατερας
το ιδιο ειναι
είναι σε άλλα κυβικά ο daddy φίλος....δηλαδη απ τον κακο ρε μαγκες τι περιμενατε?ενταξει τωρα πια δεν τα κανει αβαβα οπως παλια ολα 100% υπερ βαζελου παει πιο πονηρα..υπαρχει και το προηγουμενο του δαλουκα....τι αμαξι εχει ο κακος?δε πιστευω να χει και αυτος καγιεν σαν τον ανεργο δαλουκα ε τα δακρυγονα επεσαν μαλλον επειδη πανηγυρισε ο βαγγελας .δε πιστευω να θελει να ρθει ο daddy και να κατσει στα επισημα ε?δεν υπαρχει περιπτωση....θα θυμηθουμε μερες γρανιτσα.....
το θεμα ειναι οτι εσεις ζειτε σε εναν κοσμο που τα ασπρα τα βλεπετε μαυρα,και τα μαυρα ασπρα.γιατι κανενα αλλο σαιτ δεν εχει πει κατι τετοιο παρα μονο τα δικα σας;ρε βγαλτε τα γυαλια και παραδειχτειτε οτι χασατε δικαια.ανυπαρκτοι εισασταν.οπως και με τον ηρακλη.α,ξεχασα,και εκει ο διαιτητης εφταιγεδεν ειναι θεμα site,ειναι θεμα φασης που εγινε..τωρα αν εσυ βαζεις το κεφαλι στην αμμο και δε βλεπεις τα προφανη οκ,κανενα προβλημα,κι ο γαιδαρος πιο γρηγορα απο κονκορτ παει!!!
γελατε βαζελακια γελατεκαμια ανακοινωση θα βγαλει η ΠΑΕ για την σφαγη?
τοσα χρονια επαιρνες πρωταθληματα με διαιτητες και γκαγκατσηδες και δεν εκανες,θα κανεις τωρα?γελατε βαζελακια γελατε
εγω αμα κερδιζα με διαιτητη θα εκανα μοκο
Οσες φορες εχει χάσει ο παο και η αεκ απο τον ολυμπιακο.....το θεμα ειναι οτι εσεις ζειτε σε εναν κοσμο που τα ασπρα τα βλεπετε μαυρα,και τα μαυρα ασπρα.γιατι κανενα αλλο σαιτ δεν εχει πει κατι τετοιο παρα μονο τα δικα σας;ρε βγαλτε τα γυαλια και παραδειχτειτε οτι χασατε δικαια.ανυπαρκτοι εισασταν.οπως και με τον ηρακλη.α,ξεχασα,και εκει ο διαιτητης εφταιγε
μιλαω για το συγκεκριμενο παιχνιδιτοσα χρονια επαιρνες πρωταθληματα με διαιτητες και γκαγκατσηδες και δεν εκανες,θα κανεις τωρα?
γιατι ρε μαλακα δηλαδη ειρωνευεσαι αν εχει μια κοντρα αποφαση ο ολυμπιακος;;;αν εισαι μαγκας και θελεις να μετραει η γνωμη σου παραδεξου...εγω σου λεω γαμησε το το οφσαιτ...ειναι για σενα πεναλτι;;;γνησια μιλα..αν πεις ναι θα το δεχτω...σε ρωταω ηταν;;;[move]ΣΦΑΓΗ!![/move]
[move]ΣΦΑΓΗ!![/move]
[move]ΣΦΑΓΗ!![/move]
εγω σε εβρισα?γελατε βαζελακια γελατε
εγω αμα κερδιζα με διαιτητη θα εκανα μοκο
γιατι εγω σε εβρισα ?εγω σε εβρισα?
ρε η στραβος εισαι η μαλακας.την ωρα που παει να κανει το σουτ ο σισε με το δεξι,βαζει το ποδι του ο μαλακας.δηλαδη τι αλλο θες για να δωσει πεναλτυ?γιατι ρε μαλακα δηλαδη ειρωνευεσαι αν εχει μια κοντρα αποφαση ο ολυμπιακος;;;αν εισαι μαγκας και θελεις να μετραει η γνωμη σου παραδεξου...εγω σου λεω γαμησε το το οφσαιτ...ειναι για σενα πεναλτι;;;γνησια μιλα..αν πεις ναι θα το δεχτω...σε ρωταω ηταν;;;
Νέος είναι ακόμα,θα μάθει!Ποτε θα μαθει να χανει ο προεδρος μας; Ελεος!
δεν ισχυερι το ερωτημα....ειναι ΚΑΙ στραβος ΚΑΙ μαλακας....ρε η στραβος εισαι η μαλακας.την ωρα που παει να κανει το σουτ ο σισε με το δεξι,βαζει το ποδι του ο μαλακας.δηλαδη τι αλλο θες για να δωσει πεναλτυ?