pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
τι φταιει ο κακος αν στο β' μπηκαμε σαν κοτες και ο ισπανος κοιμοταν ορθιος;;; με 0-1 ημιχρονο και με τον βαζελο να μην μπορει να αλλαξει δευτερη μπαλια μπαινεις στο β' να τον πατησεις στο λαιμο, εμεις μπηκαμε λες και θα πηγαιναμε μπαλετο, σοβαρευτειτε.....μιλαω για το συγκεκριμενο παιχνιδι
παραδεχομαι τις μαλακιες του βαλβερδε , αλλα οφειλετε να συγχαρειτε και σεις τον καραφλο υπαλληλο σας με τη σφυριχτρα
αξιος ο μισθος του
ρε παιδεσ φετοσ το καλοκαιρι πηγαμε αεροδρομιο για γκοβου και ριερα??τι φταιει ο κακος αν στο β' μπηκαμε σαν κοτες και ο ισπανος κοιμοταν ορθιος;;; με 0-1 ημιχρονο και με τον βαζελο να μην μπορει να αλλαξει δευτερη μπαλια μπαινεις στο β' να τον πατησεις στο λαιμο, εμεις μπηκαμε λες και θα πηγαιναμε μπαλετο, σοβαρευτειτε.....
γελατε βαζελακια γελατε
εγω αμα κερδιζα με διαιτητη θα εκανα μοκο
+100000000000000ρε παιδεσ φετοσ το καλοκαιρι πηγαμε αεροδρομιο για γκοβου και ριερα??![]()
![]()
ρε η στραβος εισαι η μαλακας.την ωρα που παει να κανει το σουτ ο σισε με το δεξι,βαζει το ποδι του ο μαλακας.δηλαδη τι αλλο θες για να δωσει πεναλτυ?
να φανταστω οτι ΣΕ ΑΥΤΟ το βιντεο που ζητας να εχουμε αποψη εσυ βγαζεις συμπεραμσα οτι ηταν πεναλτι???για ξαναδειτε το και χωρις τσιμπλα πειτε εαν το πεναλτυ δεν ηταν...
πέραν του ότι ο Ολυμπιακός σαν ομάδα έκατσε στο β ημίχρονο..και αν δε ήταν το πέναλτι ίσως ήταν ένα άλλο αμυντικό λάθος.. ίσως...δεν νομίζω, σε γενικές γραμμές να αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα...
ο μαλάκας που αναφέρεις, κάνει το προφανές για αμυντικό! Σε ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΗΜΗ μπαλιά ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ μπροστα και ο γκρέμνλιν φαινεται να ανατρέπεται την ώρα που του ¨σουτάρει' το πόδι του Αβραάμ.. ετσι το είδα εγώ............ Θεωρώ οτι είναι απο τις φάσεις που ο επιθετικός ξέρει να κερδίζει το σφύριγμα. (καλώς ή κακός, υπάρχουν και πέναλντι που κερδίζονται απο την σπιρτάδα των επιθετικών, δνε μιλάω για κολοτούμπες και βουτιές α λα Καραγκουν club....)ΔΕΝ ξερω όμως, δεν μπορώ να καταλάβω μήπως το χεράκι(με τον αγκώνα που ακουμπάει ο Αβρααμ τον γκρέμλιν είναι επιλήψιμο! απο κει και πέρα, αφού είδε πέναλντι η κόκκινη ήταν σωστή και μονόδρομος...
επίσης, σχεδόν ΄΄ίδια είναι η φάση με τον Φουστέρ... μόνο που ο βαζελοαμυντικός το χειρίζεται έξυπνα.... και ειχε κρύψει τελείος με το σώμα το πεδίο του διαιτητή και... λογο έδρας βάζουμε και χέρι στν επιθετικό γιατι και καλά "βουτάει" αλήθεια, αν ήταν... βουτιά, γιατί δεν πήρε κάρτα είπαμε ο Φουστέρ.??????
επίσης, αν ο Αβρααμ έπιανε το πιγουνάκι του Γκρέμλιν και τον ρώταγε γιατι βούτηξε... τι θα γινόταν????
τελος παντων... και η ήττα αποτέλεσμα είναι.. ο δρόμος μάγκες είναι πολύυυυυυυυυυυυυυ μακρής ακόμα.............
ειδικα ο γκοβου εβγαλε ματια σημεραρε παιδεσ φετοσ το καλοκαιρι πηγαμε αεροδρομιο για γκοβου και ριερα??![]()
![]()
αληθεια στο 30' ο Ριερα γιατι δεν πηρε ΕΣΤΩ κιτρινη???
λεω εγω τωρα...
μην ψαχνουμε να βρουμε κατι αλλο περαν του προφανες..το ματς το εχασε ο βαλβερδε, αν δεν κοψει τις εμμονες του με συγκεκριμενους παιχτες πρωταθλημα δεν θα δουμε ουτε φετοςπέραν του ότι ο Ολυμπιακός σαν ομάδα έκατσε στο β ημίχρονο..και αν δε ήταν το πέναλτι ίσως ήταν ένα άλλο αμυντικό λάθος.. ίσως...δεν νομίζω, σε γενικές γραμμές να αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα...
ο μαλάκας που αναφέρεις, κάνει το προφανές για αμυντικό! Σε ΔΙΕΚΔΙΚΙΣΗΜΗ μπαλιά ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ μπροστα και ο γκρέμνλιν φαινεται να ανατρέπεται την ώρα που του ¨σουτάρει' το πόδι του Αβραάμ.. ετσι το είδα εγώ............ Θεωρώ οτι είναι απο τις φάσεις που ο επιθετικός ξέρει να κερδίζει το σφύριγμα. (καλώς ή κακός, υπάρχουν και πέναλντι που κερδίζονται απο την σπιρτάδα των επιθετικών, δνε μιλάω για κολοτούμπες και βουτιές α λα Καραγκουν club....)ΔΕΝ ξερω όμως, δεν μπορώ να καταλάβω μήπως το χεράκι(με τον αγκώνα που ακουμπάει ο Αβρααμ τον γκρέμλιν είναι επιλήψιμο! απο κει και πέρα, αφού είδε πέναλντι η κόκκινη ήταν σωστή και μονόδρομος...
επίσης, σχεδόν ΄΄ίδια είναι η φάση με τον Φουστέρ... μόνο που ο βαζελοαμυντικός το χειρίζεται έξυπνα.... και ειχε κρύψει τελείος με το σώμα το πεδίο του διαιτητή και... λογο έδρας βάζουμε και χέρι στν επιθετικό γιατι και καλά "βουτάει" αλήθεια, αν ήταν... βουτιά, γιατί δεν πήρε κάρτα είπαμε ο Φουστέρ.??????
επίσης, αν ο Αβρααμ έπιανε το πιγουνάκι του Γκρέμλιν και τον ρώταγε γιατι βούτηξε... τι θα γινόταν????
τελος παντων... και η ήττα αποτέλεσμα είναι.. ο δρόμος μάγκες είναι πολύυυυυυυυυυυυυυ μακρής ακόμα.............
να φανταστω οτι ΣΕ ΑΥΤΟ το βιντεο που ζητας να εχουμε αποψη εσυ βγαζεις συμπεραμσα οτι ηταν πεναλτι???
και στο ξαναλεω ΣΕ ΑΥΤΟ το βιντεο εσυ μπορεις και βλεπεις πεναλτι???
εισαι αστειος φιλε
καληνυχτα
υπερεκτιμημενος παραγκακιας...ακριβώς εκεί θέλω να καταλήξω amigo...
ο καραφλός ρέφερι, για εμένα .. δεν είναι ούτε πράσινος, ούτε κόκκινος, ούτε κίτρινος..
απλα θεωρώ ότι είναι ενας μέτριος, προς το κακός διαιτητής..........
το πεναλτυ ειναι πεντακαθαρο ο παπ δεν παει καθολου για μπαλα και σπρωχνει με το χερι τον σισε και η κοκκινη σωστηνα φανταστω οτι ΣΕ ΑΥΤΟ το βιντεο που ζητας να εχουμε αποψη εσυ βγαζεις συμπεραμσα οτι ηταν πεναλτι???
και στο ξαναλεω ΣΕ ΑΥΤΟ το βιντεο εσυ μπορεις και βλεπεις πεναλτι???
εισαι αστειος φιλε
καληνυχτα
ρε φιλε σορι αλλα εισαι.... ειδες στο γηπεδο αν ηταν η οχι;; πλακα κανεις;; στο νοβα δεν εδειξε κοντινο πλανο σε επαναληψη, σε ποιο νοβα το ειδες;; και να μην ηταν αλλαζει κατι;; κερδισατε, μην λες παπαριες ομωςοχι φιλαρακι, εγω το ειδα και στο γηπεδο, και στο NOVA μετα 4-5 φορες. αλλα στο ιντερνετ δεν υπαρχει αλλο βιντεο ακομα καλυτερο. τωρα αυριο που θα αγορασεις το ΦΩΣ και τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ θα διαβασεις αυτα που θες και οτι σας σφαξαμε
ποιος ειναι αστειος ειπες???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εσυ εισαι αστειος φιλε μου γιατι δεν θα αγορασω καμοια τετοια φυλαδαοχι φιλαρακι, εγω το ειδα και στο γηπεδο, και στο NOVA μετα 4-5 φορες. αλλα στο ιντερνετ δεν υπαρχει αλλο βιντεο ακομα καλυτερο. τωρα αυριο που θα αγορασεις το ΦΩΣ και τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ θα διαβασεις αυτα που θες και οτι σας σφαξαμε
ποιος ειναι αστειος ειπες???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ακριβώς εκεί θέλω να καταλήξω amigo...
ο καραφλός ρέφερι, για εμένα .. δεν είναι ούτε πράσινος, ούτε κόκκινος, ούτε κίτρινος..
απλα θεωρώ ότι είναι ενας μέτριος, προς το κακός διαιτητής..........