Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Κάνω τύπε.  :priest:
Ελπίζω φέτος να μην κάψει τους παίκτες και κυρίως τον Ντουντού, που πρέπει να τρέχει και για το Μαρέσκα.
βασικα ας φτασει ο ντουντου σε επιπεδο να δυναται να τρεξει για το ντουντου
και μετα θα καλυψει και αλλους...προς το παρον σερνεται και αυτος...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
βασικα ας φτασει ο ντουντου σε επιπεδο να δυναται να τρεξει για το ντουντου
και μετα θα καλυψει και αλλους...προς το παρον σερνεται και αυτος...

Αυτά φοράς στο "γήπεδο σας", γιατί πέφτει και ξύλο εκεί;;;
(Smith & Wenson σκοπευτικά, στο κατάλληλο χρώμα για αντικειμενικούς αεκατζήδες)

1384.jpg

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
για τον ιδιο παικτη μιλαμε ετσι?
που ανεβαινει στην επιθεση ξυρισμενος και γυρνα να καλυψει αξυριστος..
που περσυ την εβγαλε πρωτη θεση στα επισημα...που με τους εβραιους ηταν εξισου τραγικος με το μαρεσκα που βριζετε...
αν αυτος ο παικτης με τα χαλια που χει τωρα,αξιζει το συμβολαιο που καρπωνεται τι να πω..με γεια σας με χαρα σας..
κρατειστε τον αλλα 10 χρονια..αλλη μια ποδοσφαιρικη απατη που θα χρυσοπληρωθει..

ο οσφπ προ μαρινακη 3 παιχτες ειχε..τα δυο στοπερ και τον τοροσιδη..ολοι οι αλλοι θελαν πουλο..ετσι πουλησε ο θειος,βλεποντας οτι για να κανει ομαδα θελει μια 20αρα μεσα στο νερο.κοροιδευομαστε τωρα..πηρε μια ομαδα με τερματοφυλακα 40 χρονων,εξτρεμ το ζαιρι,κεντρικα χαφ μαρεσκα-ντουντου που μοιαζουν με παλαιμαχους και φορ το φιογκο..ημαρτον..
για αυτο ο χοντρος τα χει βρει μπαστουνια..

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
που περσυ την εβγαλε πρωτη θεση στα επισημα...που με τους εβραιους ηταν εξισου τραγικος με το μαρεσκα που βριζετε...
αν αυτος ο παικτης με τα χαλια που χει τωρα,αξιζει το συμβολαιο που καρπωνεται τι να πω..με γεια σας με χαρα σας..
κρατειστε τον αλλα 10 χρονια..αλλη μια ποδοσφαιρικη απατη που θα χρυσοπληρωθει..

Σου τον δίνω μαζί με Ριέρα, αν μου δώσεις τον [size=13pt]ΠΑΠΑ ΜΠΟΥΠΑ[/size] Ντιοπ.

Μόνος του πάλευε ο Ντουντού στο κέντρο, αλλά ήταν 1 ενάντια σε 3, γιατί ο Μαρέσκα "τρέχει" με το ζόρι μισό Γκαλέτο. (βλ Πανούτσο για τη συγκεκριμένη μονάδα μέτρησης) Αν του είχαμε δίπλα τον Γ.Παπαδόπουλο (κλήθηκε και στην εθνική, θα τον βάλει τώρα και ο βαλβίδας γαμώ την κοινωνία μου;; :headbang: ), δε θα έκαναν πάρτι οι Εβραίοι.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Σου τον δίνω μαζί με Ριέρα, αν μου δώσεις τον [size=13pt]ΠΑΠΑ ΜΠΟΥΠΑ[/size] Ντιοπ.
τωρα τι να απαντησω σ'αυτο....αλλα γραφουμε αλλα καταλαβαινεις..
τελοσπαντων..κρατα τον..αρκετους τσουρουτες εχω και γω...

rollout

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
1

ο οσφπ προ μαρινακη 3 παιχτες ειχε..τα δυο στοπερ και τον τοροσιδη..ολοι οι αλλοι θελαν πουλο..ετσι πουλησε ο θειος,βλεποντας οτι για να κανει ομαδα θελει μια 20αρα μεσα στο νερο.κοροιδευομαστε τωρα..πηρε μια ομαδα με τερματοφυλακα 40 χρονων,εξτρεμ το ζαιρι,κεντρικα χαφ μαρεσκα-ντουντου που μοιαζουν με παλαιμαχους και φορ το φιογκο..ημαρτον..
για αυτο ο χοντρος τα χει βρει μπαστουνια..

Γιατι το λές αυτό τώρα; ο Ντουντου δεν έσπαγε τη μπάλα δεξιά κι αριστερά; δεν έτρεχε να καλύψει τα κενά του μαρέσκα που είναι πιο αργός κι απο διαδήλωση του ΠΑΜΕ σε καθιστική διαμαρτυρία;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Γιατι το λές αυτό τώρα; ο Ντουντου δεν έσπαγε τη μπάλα δεξιά κι αριστερά; δεν έτρεχε να καλύψει τα κενά του μαρέσκα που είναι πιο αργός κι απο διαδήλωση του ΠΑΜΕ σε καθιστική διαμαρτυρία;
αν εσυ πληρωνεις 2.5 μυρια το χρονο για να σπαει τη μπαλα δεξια και αριστερα,εισαι κοροιδο..
με το 1/7 των χρηματων βρισκεις παιχτη που σπαει τη μπαλα στο πλαι..το ευκολο δηλαδη..το θεμα ειναι να παιζει καθετα και να ανεβαζει την ομαδα..να τρεχει και να κλεβει μπαλες ουτως ωστε να καταπνιγονται οι κοντρες..να ηρεμει το παιχνιδι..αν αυτα τα κανει ο ντουντου,συνεχιστε να τον πληρωνετε..με τα ιδια λεφτα φερνεις το μποατεγκ της πορτσμουθ που ναι χαφαρα..
υ.γ.για το κενο στο κεντρο ειναι συνυπευθυνος με το μαρεσκα..η ολη κατασταση μου θυμιζει την αεκ οταν επαιζε διδυμο
καραφλας κυργιακος..περναγε η μπαλα αναμεσα τους και παντα εφταιγε ο καραφλας..ποτε το αλανι.. :jerking:
υ.γ.2. εξακολουθω να πιστευω οτι προ μαρινακη 3 παιχτες ειχες που ηταν ετοιμοι να προσφερουν για επιπεδο ολυμπιακου..

rollout

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
1
αν εσυ πληρωνεις 2.5 μυρια το χρονο για να σπαει τη μπαλα δεξια και αριστερα,εισαι κοροιδο..
με το 1/7 των χρηματων βρισκεις παιχτη που σπαει τη μπαλα στο πλαι..το ευκολο δηλαδη..το θεμα ειναι να παιζει καθετα και να ανεβαζει την ομαδα..να τρεχει και να κλεβει μπαλες ουτως ωστε να καταπνιγονται οι κοντρες..να ηρεμει το παιχνιδι..αν αυτα τα κανει ο ντουντου,συνεχιστε να τον πληρωνετε..με τα ιδια λεφτα φερνεις το μποατεγκ της πορτσμουθ που ναι χαφαρα..
υ.γ.για το κενο στο κεντρο ειναι συνυπευθυνος με το μαρεσκα..η ολη κατασταση μου θυμιζει την αεκ οταν επαιζε διδυμο
καραφλας κυργιακος..περναγε η μπαλα αναμεσα τους και παντα εφταιγε ο καραφλας..ποτε το αλανι.. :jerking:
υ.γ.2. εξακολουθω να πιστευω οτι προ μαρινακη 3 παιχτες ειχες που ηταν ετοιμοι να προσφερουν για επιπεδο ολυμπιακου..

Εγώ σου λέω και επιμένω με την κατάλληλη βοήθεια ο Ντουντού θα κάνει τη διαφορά
ο Μαρέσκα έχει πρόβλημα το οποίο επιρρεάζει εκεί στον άξονα

rollout

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Όσο για τους τρείς που λές
δεν έχω λόγο να διαφωνίσω

NIKOS1986

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
98
Πόντοι
1
τελικα ποσο τον πουλατε?

Συνημμένα

• protathlitis_l.jpg
    protathlitis_l.jpg
    238,2 KB · Εμφανίσεις: 10

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
ούτε με 30 ευρώ... :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
τελικα ποσο τον πουλατε?
Για να πουληθεί, πρέπει να ξαναβρεί τη φόρμα του.
ΕΛπίζω ο βαλβίδας να προσπαθήσει να τον ξαναστρώσει, αλλά δεν τον έχω για προπονητή που επενδύει χρόνο σε παίκτες.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
με χαλαει οτι συζηταω μαζι σου που μπερδευεις την πουτσα με την βουρτσα..
ο κομινακης εκανε μια διαπραγματευση μαζι τους..
τις λεπτομερειες δεν τις γνωριζει κανεις..
αν αξιζουν τα χρηματα που τελικα του πηραν,θα το δουμε στο γηπεδο..
εσυ τον κρινεις ικανο απλα & μονο επειδη συμφωνησε μαζι τους..
οκ..
συνεχισε..
οταν καταλαβεις τι εννοω κανε αιτηση να τα ξαναπουμε..

Τον Κομινάκη τον ξέρω από φοιτητή - είμαστε κοντοσειρές. Είναι ξύπνιος και καθόλου άσχετος με διαπραγματεύσεις. Εκανε 2 deals με τη STET-WIND τρελλά. Και άλλα δυό με την Q και τη TELLAS στη συνέχεια.

Πάντα βέβαια με το αζημίωτο. Έχει βγάλει απίστευτα φράγκα. Not bad που λέμε για κάποιον που ξεκίνησε από πουθενά.

Γνώμη μου είναι ότι θα πετύχει.

Επισκέπτης
Τον Κομινάκη τον ξέρω από φοιτητή - είμαστε κοντοσειρές. Είναι ξύπνιος και καθόλου άσχετος με διαπραγματεύσεις. Εκανε 2 deals με τη STET-WIND τρελλά. Και άλλα δυό με την Q και τη TELLAS στη συνέχεια.

Πάντα βέβαια με το αζημίωτο. Έχει βγάλει απίστευτα φράγκα. Not bad που λέμε για κάποιον που ξεκίνησε από πουθενά.

Γνώμη μου είναι ότι θα πετύχει.
γνωστα οσα αναφερεις..
αλλο εγραψα ρε πρεζακια..

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945

σωστά και όσα λες. απλά ένας ξύπνιος τύπος που μάλλον δεν σε δαγκώνει έχει καλές πιθανότητες να πετύχει.

και το μάθημα του θα το πέρει εύκολα.

btw: θες καμιά κοτρώνα? με μη λες μουνοφαγά δηλ.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom