Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (6 μέλη και 33 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε επιθυμεί την απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα ανανεώσουν τους "ερυθρόλευκους". Το ok του Ισπανού περιμένουν στον Ολυμπιακό για να προχωρήσουν την υπόθεση Μρτζα.Γαλλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για Βανκέρ.

Αρκεί να έχουν εξωτικά ονόματα όπως Μρτζα (πως προφέρεται αυτό;;;; :huh: ), Ζμπούτσαμ κλπ.
Κάτι Γ.Παπαδόπουλους τους βρίσκεις με το κιλό. Οι μισοί Έλληνες είναι Παπαδόπουλοι και το 1/4 αυτών Γιάννηδες.

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
ρε μάγκες έχετε τρελλαθεί τελείως.
επειγόντως διακοπές!!  :2funny: :2funny:

ποιός φετφατσίδης και παπαδόπουλος?!?!

επειδή δηλαδή το ρόστερ του ολυμπιακού είναι άδειο και αυτοί φαντάζουν σαν "ελπίδες" τα λέτε αυτά?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μάγκες έχετε τρελλαθεί τελείως.
επειγόντως διακοπές!!  :2funny: :2funny:

ποιός φετφατσίδης και παπαδόπουλος?!?!

επειδή δηλαδή το ρόστερ του ολυμπιακού είναι άδειο και αυτοί φαντάζουν σαν "ελπίδες" τα λέτε αυτά?
αδειο;;;;;τι σχεση εχει ο φετφατζιδης;;;
επρεπε να εβλεπες αν φοραγε τα πρασινα τι θα ειχε γινει για παρτη του....
ποιος νινης και αρχιδια που ειναι μετριος προς το καλο και τον σπρωχνουν με τα μπουνια...
μιλαμε ο ανθρωπος ειναι μεσι...απλα η γκινια του ειναι οτι παιζει σε μας και οπως καταλαβαινεις οι ''αβαντες'' ειναι απο λιγες εως καθολου....
που ν'αν  τα πρωτοσελιδα που ν'αν τα αφιερωματα....

που ν'αναι και οι συγκρισεις....και οι ''ανταποκρισεις'' απο το uefa.com ;) ;)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
φετφατζιδης..ενα και ενα μιλκομπουκαλο..πασαρε τη μπαλα διπλα και ζητωκραυγαζαν οι γαυροι...
ξυπνατε και μην τρωτε κουτοχορτο..το ταλεντο κανει μπαμ...παπασταθοπουλος-κωστακης μανωλας-νινης....
απο την πρωτη εμφανιση βγαλανε ματια..ο μονος απο τους μικρους του οσφπ που αξιζει,αλλα δεν προκειται να δει 18αδα
ουτε με το κυαλι ειναι ο γιαννακης..

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
ποιος νινης και αρχιδια που ειναι μετριος προς το καλο και τον σπρωχνουν με τα μπουνια...
μιλαμε ο ανθρωπος ειναι μεσι...απλα η γκινια του ειναι οτι παιζει σε μας και οπως καταλαβαινεις οι ''αβαντες'' ειναι απο λιγες εως καθολου....

απλά λέω λίγο υπομονή.
να τελειώσουν πρώτα οι μετεγγραφές και να κρίνουμε.

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16

[size=20pt]σαν να λεμε ποιος Μεσι και ποιος Ροναλντινιο[/size] ;)
PROTA8LHTHS_b.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
φετφατζιδης..ενα και ενα μιλκομπουκαλο..πασαρε τη μπαλα διπλα και ζητωκραυγαζαν οι γαυροι...
ξυπνατε και μην τρωτε κουτοχορτο..το ταλεντο κανει μπαμ...παπασταθοπουλος-κωστακης μανωλας-νινης....
απο την πρωτη εμφανιση βγαλανε ματια..ο μονος απο τους μικρους του οσφπ που αξιζει,αλλα δεν προκειται να δει 18αδα

έτσι ακριβώς

εδώ στην Ελλάδα υπάρχει μια ηλίθια ψύχωση από οπαδούς και ρεπόρτερ με τους περίφημους....ΝΕΟΥΣ

έχω συχαθεί να ακούω "βάλτε μέσα νεαρούς και όχι ξένους"

ΠΟΙΟΥΣ νεραούς ρεεε?

Τον Λαγό,τον Μάκο,τον Μπαλάφα,τον Χριστοδουλόπουλο,τον Καπετάνο,τον Ηλιάδη,τον ΠΟΙΟΝ?

ΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ?

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ,χωνέψτε το....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε φιλε εισαι μυρωδιας (βασει αυτων που λες)
αν ειδες οτι πασαρε την μπαλλα διπλα και ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΡΕΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙς (τσε βαλε) ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΠΑΣ σε οφθαλμιατρο....
ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣΣΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ !!!!!!
ελεος με ολους τους μαλακες μυρωδιαδες....πασαρε την μπαλα λεει...και με υφακι ξερολα :jerking: :jerking: :jerking:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εγω δεν εχω μιλησει ουτε για κατσικογιαννηδες ουτε για σολε ουτε για βαλεριανους και ρεστα...
αλλα για αυτον θα φωναζω....και πιστευω καποια στιγμη να με δικαιωσει....

Συνημμένα

• Fetfatzidis Giannis.jpg
    Fetfatzidis Giannis.jpg
    14,2 KB · Εμφανίσεις: 16

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ρε φιλε εισαι μυρωδιας (βασει αυτων που λες)
αν ειδες οτι πασαρε την μπαλλα διπλα και ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΡΕΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙς (τσε βαλε) ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΠΑΣ σε οφθαλμιατρο....
ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣΣΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ !!!!!!
ελεος με ολους τους μαλακες μυρωδιαδες....πασαρε την μπαλα λεει...και με υφακι ξερολα :jerking: :jerking: :jerking:
:2funny: :2funny: :2funny:
3-4-5-6 ΚΑΙ ΒΑΛΕ....μην τον πολυβαζετε θα σας τον αρπαξει καμια μπαρτσελονα...
τι καθομαι και μιλαω με καμμενα αρρωστακια...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγω δεν εχω μιλησει ουτε για κατσικογιαννηδες ουτε για σολε ουτε για βαλεριανους και ρεστα...
αλλα για αυτον θα φωναζω....και πιστευω καποια στιγμη να με δικαιωσει....

να του δώκετε αυξητική γιατί όσος είναι μόνο με την καριέρα τουθ Γύττα μπορεί να συγκριθεί.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
[size=20pt]σαν να λεμε ποιος Μεσι και ποιος Ροναλντινιο[/size] ;)
PROTA8LHTHS_b.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εγω για αλλον μιλαω αλλα εσυ να πεις την μαλακια σου...
το νουσ ου ομως μην σε στειλει και αυτος που κοροιδευεις για πρωκτοραφη...
εδω σε εστειλε περσι ο 3ος επιθετικος μου....

Συνημμένα

• 4.jpg
    4.jpg
    27,1 KB · Εμφανίσεις: 13

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:2funny: :2funny: :2funny:
3-4-5-6 ΚΑΙ ΒΑΛΕ....μην τον πολυβαζετε θα σας τον αρπαξει καμια μπαρτσελονα...
τι καθομαι και μιλαω με καμμενα αρρωστακια...
τωρα εγω γιατι μιλαω με εναν κομπλεξικο ακουπο μαλακα και να προσπαθω να αποδειξω κατι σε εναν καμμενο...
οτι πεις καλη μου....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τωρα εγω γιατι μιλαω με εναν κομπλεξικο ακουπο μαλακα και να προσπαθω να αποδειξω κατι σε εναν καμμενο...
οτι πεις καλη μου....
ΚΑΡΓΙΟΛΟΠΟΥΣΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΠΟΥΣΤΡΑ ΠΟΥ ΓΛΥΦΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΕΣ,εγω δε σε εβρισα...
Αει γαμησου να ΑΣΠΡΙΣΕΙΣ τωρα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ΚΑΡΓΙΟΛΟΠΟΥΣΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΠΟΥΣΤΡΑ ΠΟΥ ΓΛΥΦΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΕΣ,εγω δε σε εβρισα...
πουτανα εισαι ρε μαλακα...σε βριζω εγω γιατι εχω αρχιδια...πουτανααααααα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κομπέξικος ειναι ρε αρχιδι αυτος που δεν εχει να πει κατι αλλα πεταγεται σαν πουτσα ετσι απο μαλακια...
σαλτα γαμισου γαμω την αεκ σου κομπλεξικη προσφυγοπουλα...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
contra.gr

Ο Ισπανός προπονητής δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Αυτό που ελπίζουμε είναι να φέρουμε τον Ολυμπιακό στο επίπεδο που ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είναι καλή η κατάστασή του. Θέλουμε να δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές, πώς λειτουργούν, να δουλέψουμε μαζί τους και να τους περάσουμε πράγματα που θέλουμε".

"Έχουμε εικόνα του Ολυμπιακού, προσωπικά τον έχω παρακολουθήσει αρκετά. Ξέρω τι παρουσίασε. Η ομάδα χρειάζεται πρώτα απ' όλα εμπιστοσύνη στον εαυτό της. Έχει ποιοτικούς παίκτες όπως ο Ριέρα και ο Ιμπαγάσα. Αυτό που πρέπει είναι να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της, να πατήσει γερά στα πόδια της".

"Ήταν καταλυτικός ο ρόλος του κ. Μαρινάκη. Ο Ερνέστο μού είπε τα καλύτερα και το πόσο εντυπωσιάστηκε. Είπε το τώρα ναι ο Ερνέστο γιατί έλυσε κάποια προβλήματα που δεν του επέτρεπαν να αναλάβει προηγουμένως. Ήταν δε τέτοιο το όραμα που του παρουσίασε ο κ. Μαρινάκης που δεν ήταν εύκολο και δεν ήθελε να πει όχι. Αγαπάμε την Ελλάδα, αγαπάμε τον Ολυμπιακό, αγαπάμε και τη δουλειά μας".

"Χρειάζεται υπομονή. Να δούμε πρώτα την ομάδα, να τη δουλέψουμε και να τη φτάσουμε σε ένα επίπεδο και μετά θα δούμε τι άλλο μπορεί να γίνει στις μεταγραφές".

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
από κόκκινοπλανήτη.γρου

Αναφερθήκατε στη συνέντευξη Τύπου που θα δώσει ο κύριος Βαλβέρδε. Αληθεύει ότι έρχεστε αύριο Δευτέρα στην Ελλάδα;

"Ναι, αυτό είναι το πλάνο που έχει συμφωνηθεί. Αύριο φτάνουμε στην Αθήνα για τις τελικές επαφές και το πιθανότερο μεθαύριο Τρίτη ο Ερνέστο θα παραχωρήσει την πρώτη του συνέντευξη στους δημοσιογράφους

φτάνει σήμερα το βράδυ με το ιδιοτικό τζετ (σκι;) του μαρινάκη.
άτσα και ιπτάμενο ο χοντρούλης :2funny:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
   Μου φαινεται οτι εχουμε θεοποιησει την επιλογη Βαλβερδε, μακαρι να κανω λαθος. Σιγουρα απο οσους τον ακολουθησαν στη θεση του τεχνικου ειναι ο καλυτερος αλλα αυτο απο μονο του δεν φτανει. Μπαλα παιξαμε ουσιαστικα για εναν μηνα (στην Ευρωπη) και σε ελαχιστα ματς πρωταθληματος, ενω προς το τελος ουσιαστικα η ομαδα ειχε κλαταρει..Πιστευω πως φετος εχει καλυτερο υλικο στη διαθεση του αλλα ηδη ο ΠΑΟ εχει εναν ετοιμο κορμο και χημεια. Στοχος κατ εμε ειναι πρωτα να γινουμε ομαδα (αληθεια, αυτο ζητησε ο Μαρινακης απ τον Βαλβερδε; δυσκολευομαι να το πιστεψω   :rolleyes: ) και ΜΕΤΑ εχουν σειρα ξανα οι τιτλοι! Αν οι συνθηκες το επιτρεψουν (ντεφορμε ΠΑΟ, ανυπαρξια υπολοίπων, κτλ) τοτε ΒΛΕΠΟΥΜΕ! Επαναλαμβανω παντως πως πρωτος στοχος ειναι να γινουμε ομαδα σε ολα τα επιπεδα... Γιατι ποια ομαδα αφηνει 10 μερες ρεπο σε παικτες της εν μεσω διακοπων, ποια αφηνει τραυματιες να παιζουν σε φιλικα και άλλα πολλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom