pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
φέρτε να πιώ να ξημερωθώ.....ΠΩ ΠΩ τι τσιμπούκι ηταν αυτόοοοοοοοοοοοοοοοοο
γαύροι...σας ευχαριστώ για τις υπέροχες βραδιές που μου χαρίζετε...
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΛΕΜΕ !!!!!!Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ καταφέρει να πάρει τη πρόκριση για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, [size=14pt]τότε τα οφέλη θα είναι πολλαπλά για τον σύλλογο διότι θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσό γύρω στα πέντε εκατ. ευρώ από τη συμμετοχή στα πλέι οφ, από τα εισιτήρια αλλά και από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ στους οποίους εξασφαλίζει τη συμμετοχή του. [/size]Επίσης, θα πείσει και τους ιδιαίτερα απαιτητικούς οπαδούς που ζητούν σαν «τρελοί» τη πρόκριση.
πεστα στο κόντρα τζι αρ στρατηγέ μου. εγώ αυτά που διαβάζω αυτά γράφω.ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΛΕΜΕ !!!!!!
ναι....τους είδαμε και σήμερα.......ρε δεν πάτε καμμιά βόλτα να πηδηξετε να ξελαμπικάρετε?.........ακούτε ρε και τον πλέζουρα που ξέρει 1000 καντάρια μπάλλα......καλα ...ψηθειτε μεταξυ σας
το καβλι δεν το γλιτωνετε με τιποτα....
ριερα ρομενταλ ιμπαγασα ....
Δεν πειράζει βλακακο ,εγω οσο και χάλια να μαι θα σε ξεκωλιαζω μεσα εξω λεμε ,
παρε μωρη φιφα να πιεις να ξημερωθεις...
αλλαξε μωρη πουστρα αβαταρ..
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3922.0;attach=281805;image[/img[/URL]]
ποτε μας γαμησε ο τσισε & δεν το μαθαμε???
[/quote]
κλααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....πουστρακιιιιιιιι πουτσα παλιιιιιι :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:
Οχι οτι δεν θα εγραφες σε αυτο το θρεν μετα απο αυτο παπαρα, δεν πειράζει κανε χαρές αλλα στο λεω εγω θα σε σκίσω μεσα εξω παλιπεστα στο κόντρα τζι αρ στρατηγέ μου. εγώ αυτά που διαβάζω αυτά γράφω.
Κάνει καμιά φίφα, φου και φου;;;;;παρε μωρη φιφα να πιεις να ξημερωθεις...
ΟΣΟ ΚΑΙ ΧΑΛΙΑ ΝΑ ΜΕ ΜΕΣΑ ΕΞΩ ΛΕΜΕ
ΟΣΟ ΚΑΙ ΧΑΛΙΑ ΝΑ ΜΕ ΜΕΣΑ ΕΞΩ ΛΕΜΕ
Οχι οτι δεν θα εγραφες σε αυτο το θρεν μετα απο αυτο παπαρα, δεν πειράζει κανε χαρές αλλα στο λεω εγω θα σε σκίσω μεσα εξω παλι
στον ύπνο σου τον βλέπεις τον γαμιά σου και έρχεσαι και για άλλο μωρή πουστρα;Οχι οτι δεν θα εγραφες σε αυτο το θρεν μετα απο αυτο παπαρα, δεν πειράζει κανε χαρές αλλα στο λεω εγω θα σε σκίσω μεσα εξω παλι
βαριεμαι τωρα να μπαινω youtube να σου βαλω την 7αρα απο τη juve...παρε μωρη φιφα να πιεις να ξημερωθεις...
με ρομενταλ και τον μπαγασα τον αλλο;
χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχα
καλα εκανε..Ο Ζε Ελίας πόσες κόκκινες είχε φάει επειδή βαριόταν να παίξει;;;;
Στο CL κυνηγούσε τον άλλο στο μισό γήπεδο να του τραβήξει κλωτσιά ή στο πρωτάθλημα;
Και τώρα λέμε "από τους καλύτερους που πέρασαν από την ομάδα"